muki1
|
Dobro jutro, vidim da ste malo oživele. Maxi, saj mi se tudi stiskamo zdaj v eni sobi štirje in nam nič ne manjka. Pravzaprav zelo uživamo, tudi na ta račun da nismo nič delali smo si marsikaj privoščili. Jaz sem mislila bolj dolgoročno. To pa res ne gre. Ko bo dojenček star eno leto, jih bo Neža že osem. To je 7 let razlike. Pobila bi se, če bi bila v isti sobi. Že zdaj vidim, kako gre Neži na živce Ivino postopanje z igračami. Ker Iva je tak mali razbojnik, ko se igra je kot če bi bomba padla. Neža si res zelo želi svojo sobico, kjer bo imela vse pospravljeno in v najlepšem redu. No, tako je vsaj rekla . Če kakšno leto ali dve bo rabila tudi miren kotiček za učenje najbrž, edino če bo tak genij kot mati, da ji ne bo treba knjig povohati . No, tako jaz razmišljam, pri dveh službah in rednih plačah se to vse izide, samo pogum moraš zbrati, pa voljo, ker bo ohoho rušenja in odkopavanja še preden bomo sploh začeli. Jaz res upam, da bom ok in bom komot s tem vampom paradirala po gradbišču in stregla pijačo. Sem pa že tak not padla, da se mi meša, komaj že čakam skice od projektanta, jaz bi kar včeraj začela. No, da ne bom preveč težila s tem. Baby se je začel javljati, nekaj mi poka v trebuhu zdaj že tri dni . Sem že pozabila kak je to. Jaz sem vse pozabila. Danes gremo pogledat enga bolj frišnega dojenčka, pa da vidim, kak to sploh zgleda. Jaz sem čisto navajena svojih dveh gorilic. Meni je Iva taka mala drobna deklica. Najbrž mi potem ne bo več, a ne? Ja nič. Delat grem, delat. Do konca marca moram vse urediti, potem pa počasi predajam stvari. Maja grem na dopust, potem junija pa na porodniško. In pazi to, 13 mesecev je dobim . Vau...kaj si ti nor. Še vedno ne morem verjeti. To se mi pa ne zdi več tako strašansko daleč.
< Sporočilo je popravil muki1 -- 20.1.2011 7:29:56 >