|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-6
18.1.2011 10:26:22   
moci
še ena objava, pa ne bo napake metalo aneuser posted image

muki, upam, da pri nas ne bo take brce v rituser posted image

lu, dajmo, dajmo. a si že? user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4651
18.1.2011 10:37:41   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: moci

še ena objava, pa ne bo napake metalo aneuser posted image

muki, upam, da pri nas ne bo take brce v rituser posted image

lu, dajmo, dajmo. a si že? user posted image

Heh, jaz sem pa zelo vesela, da je do nje prišlo, res. Včasih se enostavno vse poklapa. user posted image user posted image

Dajmo Lu, dajmooooo user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4652
18.1.2011 11:13:27   
moci
o vem, da si vesela. jaz sem tudi tvoje pikice zelo vesela in vem, da boste zelo srečni skupaj. je že vedela, kam morauser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4653
18.1.2011 20:32:26   
Lu
Oj moje čveke.

Jah kaj naj rečem. Hehe Muki pri meni gre tudi v tretje čez rok. ampak zdaj s to razliko, da se niti ne obremenjujem kaj preveč, ker pač nimam časa tok na to mislit. heheh.

Ja me je pa dajalo v pon. ponoč. Jao bože. popadki skoraj celo noč. Pa še pol dopoldneva in sva šla kar v porodnišnico nakar mi reče, da sem sam 1 prst odprta, pa da so ene vijuge. To je to. v čet. imam spet ctg. Mah tako je. me pa skoz neki opominja. Sam popadki so bli od dela, ker smo se čez vikedn preselili in sem čist zdaj full happy. Placa tok, da sam gledam.

Glede gradnje. Midva imava tudi še parcelo, samo se nekako kar ne odločiva za to. Delava itak po celle dneve. pol je treba še okol bajte kaj narest. Mah ne vem. Zdaj sva šla kar v najem za doplačilo cca 150 eur recimo. Bova videla za kok oddava najino staro stanovanje. Zaenkrat bo tako šlo pol bomo pa videli.

Sam Muki na kaj vse začneš razmišljat, a? K je tretji na poti.... Heheh sam Zafirca bo pa kar na knap, boš videla. Jaz sem že isofix ukinila, ker nikakor ne gre lupina lepo not. Oz. malo razmišljam, da bi maja sedela sam v jahaču. Bomo še videli.

Toliko od mene.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4654
19.1.2011 8:10:48   
piskot
samo na hitro, moram zacet delat, ker grem ob 10:30 domov da ano peljem k pediatru. ze en teden ima vrocino, pa je nima, pa spet ima, no danes ponoci je spet prilezla do 40, zdaj imam pa dost.

martin je zdrav. aleluja.

gradnja ... meni prav pase da smo se vedno v postopku spremembe namembnosti. meni se ne da. bi sla na svoje, ampak jaz bi prisla s kufri in se vselila. moz je pa ves navdusen. nekje sem slisala, da mora vsak moski v zivljenju postavit tudi hiso. da imajo to na "to do" listi sprogramirano.

lu srecno!

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 4655
   [Brisano sporočilo]
19.1.2011 18:48:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 4656
19.1.2011 18:57:42   
*anč*
lu  srečno!! pa sej zdej že obvladaš ... bo to mala šala user posted image . držim pesti da bo kmal!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4657
19.1.2011 20:41:40   
moci
bela snežinka, ki padaaaaaaaaaaaaaaaaa gleeeeeeeeeeeeeeej speeeeeeeet snežiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

jehajaaaaaaaaaauser posted image

piškot, a se greš kepat?

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 4658
19.1.2011 23:03:42   
Maxica
Se še jaz malo oglasim, pri nas tudi sneži. user posted image  Sicer mi je ustrezalo tudi vreme, ki je bilo do sedaj, vsak dan sem bila vsaj dve uri na svežem zraku, se človek brž bolje počuti. Drugače so pri nas vsi fasali eno virozo. Jo je Max prinesel iz šole, vročina, pa kašelj, pa je šlo kar po vrsti, edino jaz sem se ji izognila, kot kaže. Sicer ga pa uživamo sto na uro, še vedno se ukvarjam z idejo, kako čas ustaviti ali ga pa vsaj upočasniti, ampak mi še ni uspelo. user posted image
Lu, tudi jaz mislim nate. user posted image
Stanovanje - ja, mi smo pa eni tistih, ki delamo otroke, pa se stiskamo v stanovanjuuser posted image , ampak še vedno čakamo na pravo priliko. Na našem koncu je bolj švoh s stanovanji, sploh novogradenj ni, tako da zaenkrat imamo oči na pecljih, pa čekiramo. Saj hudega nam pa ni, no. Vse se da, če se hoče. user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4659
20.1.2011 7:13:02   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: moci

bela snežinka, ki padaaaaaaaaaaaaaaaaa gleeeeeeeeeeeeeeej speeeeeeeet snežiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

jehajaaaaaaaaaauser posted image

piškot, a se greš kepat?

Opica user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4660
20.1.2011 7:25:27   
muki1
Dobro jutro, vidim da ste malo oživele.

Maxi, saj mi se tudi stiskamo zdaj v eni sobi štirje in nam nič ne manjka. Pravzaprav zelo uživamo, tudi na ta račun da nismo nič delali smo si marsikaj privoščili. Jaz sem mislila bolj dolgoročno. To pa res ne gre. Ko bo dojenček star eno leto, jih bo Neža že osem. To je 7 let razlike. Pobila bi se, če bi bila v isti sobi. Že zdaj vidim, kako gre Neži na živce Ivino postopanje z igračami. Ker Iva je tak mali razbojnik, ko se igra je kot če bi bomba padla. Neža si res zelo želi svojo sobico, kjer bo imela vse pospravljeno in v najlepšem redu. No, tako je vsaj rekla user posted image . Če kakšno leto ali dve bo rabila tudi miren kotiček za učenje najbrž, edino če bo tak genij kot mati, da ji ne bo treba knjig povohati user posted image .
No, tako jaz razmišljam, pri dveh službah in rednih plačah se to vse izide, samo pogum moraš zbrati, pa voljo, ker bo ohoho rušenja in odkopavanja še preden bomo sploh začeli. Jaz res upam, da bom ok in bom komot s tem vampom paradirala po gradbišču in stregla pijačo. Sem pa že tak not padla, da se mi meša, komaj že čakam skice od projektanta, jaz bi kar včeraj začela.
No, da ne bom preveč težila s tem. Baby se je začel javljati, nekaj mi poka v trebuhu zdaj že tri dni user posted image user posted image . Sem že pozabila kak je to. Jaz sem vse pozabila. Danes gremo pogledat enga bolj frišnega dojenčka, pa da vidim, kak to sploh zgleda. Jaz sem čisto navajena svojih dveh gorilic. Meni je Iva taka mala drobna deklica. Najbrž mi potem ne bo več, a ne?
Ja nič. Delat grem, delat. Do konca marca moram vse urediti, potem pa počasi predajam stvari. Maja grem na dopust, potem junija pa na porodniško. In pazi to, 13 mesecev je dobim user posted image . Vau...kaj si ti nor. Še vedno ne morem verjeti. To se mi pa ne zdi več tako strašansko daleč.

< Sporočilo je popravil muki1 -- 20.1.2011 7:29:56 >

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4661
20.1.2011 7:44:21   
pikapolona2
muki vidim da uživašuser posted image user posted image

dobr spelte projekt prizidka :-9
Pa to boš ti z levo roko....hehe

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4662
20.1.2011 8:57:08   
Lu
Muki eno vprašanje.... Kako 13? Jaz sem prilezla sam do 12 mesecev porodniške, heheh.

Imam pa ob 11 ctg sam kot kaže bom še celo večnost v 1 kosu.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 4663
20.1.2011 9:20:40   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: Lu

Muki eno vprašanje.... Kako 13? Jaz sem prilezla sam do 12 mesecev porodniške, heheh.

Imam pa ob 11 ctg sam kot kaže bom še celo večnost v 1 kosu.

A ni potem en mesec več, če maš tri otroke pod osem let? Maxi, Pikabu??? Jaz sem bila vset_o prepričana, da je tak. Ne me zdaj razočarat user posted image .

No, to sem zdaj na brzino našla: http://www.ringaraja.net/forum/koliko-traja-porodniska-pri-rojstvu-tretjega-otroka/m_5239598/mpage_1/tm.htm#5240816

Mogoče si potem po 12 mesecih moraš še podaljšati, ne pripada ti avtomatsko. Mah, jaz se bom vsekakor pravočasno o tem pozanimala user posted image .

< Sporočilo je popravil muki1 -- 20.1.2011 9:28:48 >

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 4664
20.1.2011 10:59:18   
Maxica
Čaki, jaz sem s porodniško začela v maju, pa mi velja do junija menda, ja. 28 dni pred PDP jo začneš in ker imaš tri otroke pod 8 let, ti pripada en mesec več kot sicer. Zdaj ste že mene zmedle, pismo, jaz skoz računam, da grem delat (če) julija, če koristim še dopust.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4665
20.1.2011 11:35:43   
Renesme**
Evo mene, sej sem tuki, ampak da lahko pišem se moram v svoj profil na rač. prijavit, pa se mi ne da vedno, pol pa še roman napišem, ne pritisnem ctrl+c in mi vse zbriše....no pol me vse mineuser posted image

Drugače smo vredu, zaenkrat še zdravi, imam pa tud taveliko doma tako da je pestro, mislim da gre drug teden v vrtec drugače se mi bo user posted image , ker je že od Miklavža doma (no 1 teden vmes je bila v vrtcu), od začetka je še bilo, zdaj ji je pa dolgčas...še dobro, da je mali vzor pridnega dojenčka, čisto naspreotje Tinkariuser posted image , spi in je!
Danes je spal od 21-6-9:30...tako da spanja mi ne manjkauser posted image , se pa to pozna pri kg, ker kar nočjo sami dol...user posted image user posted image

Drugače pa jaz študiram isto kot Maxica, kako bi čas malo ustaviluser posted image , ker gre tale porodniška nekam hitro mimouser posted image

Tinkara 9.10.2006
Bastian 5.11.2010

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4666
20.1.2011 20:06:42   
Lu
Ja Muki... si verjetno štela že teh 28 dni k si še 2v 1. Potem to drži, ja.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 4667
21.1.2011 17:07:13   
@lina
Ojla,
se še malo jaz oglasim, menda se res nisem že celo leto user posted image  Saj vas berem, pridem počekirat ali je Lu še 2v1, ampak za pisat mi pa zmanjka prostih minut.
Pri nas ni nič konkretno novega. Ta velik fant se v šoli počuti odlično, tudi učiteljice ga zaenkrat samo hvalijo, samo za hrano pa pravi, da je bila v vrtcu boljša. Ta malemu, ko opazuje tavelkega, pa zgleda šola zelo fensi in pravi da bo on drugo leto tudi že v šoli, ne bi več v vrtec hodil.
Načeloma smo zdravi, edino mali zdaj dva dni nekaj šmrka, začel je tudi kašljati. Ob vremenu, kot ga imamo, pravzaprav ni nič presenetljivega, koliko je teh viroz.

Pogovarjate se o gradnji - mi smo zdaj četrto leto v novi hiši, gradili smo pravzaprav v obeh mojih nosečnostih - v ta prvi sem na PDP še malico pripeljala delavcem na gradbišče - itak je zamujal 10 dni, pa stene sem tudi zidala, nisem sicer dvigovala ceglov, sem pa z malto filala luknje. Med drugo porodniško sem pa s tamalim ful hodila v hišo in delala vse sorte, on je bil v prenosni posteljici z igračami, jaz sem pa npr. barvala stene, kaj počistila... Ko je bil že bolj aktiven, sem pa mojo sestrično (še najstnico) angažirala, da je šla z menoj, je bila za varuško.

Toliko zaenkrat. Me že kličejo.
Lepo se imejte...user posted image  

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 4668
21.1.2011 18:42:01   
pikapolona2
no...ste dobile sms....Lu je dobila MAŠO! Čestitkeuser posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 4669
21.1.2011 19:41:40   
moci
jaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
bravo, lu. in srečno maši.

pa smo jo le dočakale user posted image

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 4670
21.1.2011 20:29:26   
Maxica
Čestitke, Lu, zdaj pa samo uživat, ta tretji user posted image  je sam za mamice certat. user posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4671
   [Brisano sporočilo]
21.1.2011 20:49:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4672
21.1.2011 23:08:35   
Renesme**
Lu- čestitkeuser posted image

Očitno je hotela bit vodnarkauser posted image

Tinkara 9.10.2006
Bastian 5.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 4673
22.1.2011 10:20:04   
Maxica
Jebela, pa ta naslednja stran. Dajmo mal pisat, da gremo čez. user posted image
Kaj boste danes počeli, pa jutri? Pri nas tako nagravžno piha, da bomo sonček gledali samo skozi okno. Lan sicer že cel teden prosi, da bi šli na sneg, vendar še vsi kar fino kašljajo, tako da bomo počakali rajši še kakšen dan. Jaz moram mal generalne po stanovanju narediti, mož je nabavil wiii, tako da se bodo pa kar doma mal rekreirali, pa bo.

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 4674
22.1.2011 10:20:26   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Čestitke, Lu, zdaj pa samo uživat, ta tretji user posted image  je sam za mamice certat. user posted image user posted image

to mi je pa všeč. pa še tu čestitke

Res, res, priporočam. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Surovo sadje
xtinchy

Kdaj ste začeli dojenčkom dajati neprekuhano sadje?

pri 6. mesecih (52%)

pri 7. mesecih (8%)

pri 8. mesecih (8%)

pri 9. mesecih (3%)

pred 6. mesecem (18%)

po 9. mesecu (10%)

Število vseh glasov: 153

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!