|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-6
12.1.2011 22:37:14   
pikapolona2
to so pa neskoooončne straniuser posted image user posted image user posted image

ktera se spomne kam je že altati hodila v savno???? Nekam v Radovljico?

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 4626
13.1.2011 8:19:14   
Lu
Jutro!

Še vedno čakamo na novega člana/članico user posted image

Sem pa tok otečena, da je kaj. Res. Pri Maji in Tianu nisem bila nič. Pa po kg sem tudi malo v zaostanku kot pri prvihdveh. No to mi je všeč.

V soboto spimo že v novem stanovanju user posted image Dogaja nam na polno.

Maja tudi uživa na zimovanju. Malega imam pa kar doma, ker jo tako močno pogreša, pa še dojenčka čaka, da dela v vrtcu same traparije. Kot npr. da se v garderobi skrije vzg. in ta ga išče skoraj 1 uro. Mulc. Je bila čist prestrašena v ponedeljek. Obnašanje njegovo trenutno čist v riti.

Se beremo.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

Neposredna povezava do sporočila: 4627
13.1.2011 10:38:01   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

to so pa neskoooončne straniuser posted image user posted image user posted image

ktera se spomne kam je že altati hodila v savno???? Nekam v Radovljico?

http://www.manca-sp.si/

Neposredna povezava do sporočila: 4628
13.1.2011 10:42:54   
moci
ja, žalostno je tu gor, to pa res.
jaz sem pa že sita viroz in poškodb. pf.
trenutno imamo gripo. a sem že povedalauser posted image

no, zoji niso našli nič. kri je ok, trebušček jo pa menda res boli, smo dobili napotnico za uz. včeraj je sicer ni nič bolelo, danes pa ko je bilo treba v vrtec. no, to itakuser posted image

sicer pa komaj čakam, da grem kaj med ljudi. jah. pa zoji sem nameravala bundo kupit za drugo leto, zdaj jih pa najbrž že ni več na izbiro.

frrrrčkovi, fajn se imejte.

Neposredna povezava do sporočila: 4629
13.1.2011 10:44:23   
moci
lu, jaz sem zmatrana, ko te samo beremuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4630
13.1.2011 11:03:19   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: moci

tud jst tud jst

moci pol spet ne bomo skupaj kofetkali? Ah pozdravite se no...pa hvala za link!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4631
13.1.2011 11:12:10   
psaša
Dan.
No, tudi mi smo skoz bolni. Najprej Miha, takoj po novem letu, je dobil AB, no ga še sedaj jemlje. Jaz sem pa tudi že skoraj 14 dni čist adijo, mož je pa skoraj na istem kot jaz.
Pa moja stara mama je že od konca leta v bolnici, imela operacijo, sedaj pa čakamo, da gre na bolje.

lu držim pesti, da se vam izide vse po planu, ter hiter in lahek porod ti želim.

Glih študiram, če naj grem domov v posteljo, me zeeeebeeeee. Pa spet me glava boli.user posted image

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

Neposredna povezava do sporočila: 4632
13.1.2011 11:36:42   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

IZVIRNO SPOROČILO: moci

tud jst tud jst

moci pol spet ne bomo skupaj kofetkali? Ah pozdravite se no...pa hvala za link!

ko bi ti vedela, kako pogrešam naše kavice in sprehode!
za savno sem ti pa tudi fovš user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4633
13.1.2011 11:42:36   
pikapolona2
v savno se spravljajo moj gospod mož in pa njegovi prijatelji...pa iščejo lokacijo.....jaz bom otroke vahtala........sej bodo kmalu sprehodi kmaluuuu!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4634
13.1.2011 11:42:45   
frrrr
sem čutla, da dogaja user posted image  malicam opečen toast s sirčkom in sem mogla pokukat user posted image
psaša in moci - pozdravite se!
pikapolona - uživaj v razvajanju!
lu - kakšna bo pa razporeditev sob po novem? bosta imela Tian in Maja skupaj sobo al vsak svojo?

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4635
13.1.2011 11:43:26   
pikapolona2
psaša pojdi pojdi.....moraš malo odležat tele prehlade....stoje ni dobro!

Neposredna povezava do sporočila: 4636
13.1.2011 11:45:28   
frrrr
ah, pikapolona, pol pa uživaj v vahtanju user posted image  kdaj si pa ti na vrsti? js sm si že prej ogledovala kakšne savne imajo in so se mi sline cedile user posted image
http://www.camping-zillertal.at/index.php/waunawi.html
bomo v tem kampu, ampak ne v prikoli user posted image  v apartmajski hiši. škoda mi je le, da moram iz hiše, da pridem do bazena... celih 100 metrov user posted image  no, pa sneg ob apartmaju je tut pobralo. zdaj neki pada pri njih... upam, da sneg in ne dež user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4637
13.1.2011 11:46:13   
frrrr
psaša, js bi te tut domov poslala... pa imej podaljšan vikend v postelji... mau prej ga začneš in boš drug teden zdrava.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4638
13.1.2011 12:04:30   
moci
frrrr, kdaj bo diploma? pismo, sem hotela vprašat, kdaj boš častila, pa sem se spomila, da še jaz nisemuser posted image
nujno popravit.
takoj, ko se sestavim gremo na torticeuser posted image

pismo, lu, vi ste kar face. midva sva se včeraj spet skregala, ko sva debatirala o našem bivališčuuser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4639
13.1.2011 13:36:10   
Lu
Hello,

Jaz zdaj gremo iz 60 m2 na 130 m2. Otroka bosta zaenkrat skupaj v sobi. Sta lih pograd dobila pa da ga še malo znucata.... Potem sva pa rekla, da bova videla. če dobimo punco bosta punci skup, če fanta pa fanta skup. Ampak to pol po 1 letu. Drugače bomo pa imel 1 spalnico cca 15 m2, pa 2 otroški sobi cca po 8 m2. Pa eno ogromno dnevno + jedilnica z kuhinjo, utility, wc za goste pa še kopalnica... Mislim, da si bom mogla omislit čistilko user posted image user posted image user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4640
14.1.2011 7:55:45   
piskot
dan.

pri nas nic posebnega ne dogaja. jaz sem itak vsak dan do 17h v sluzbi. no vceraj sem bila vmes doma, ker nam je ana zakuhala, pa sva se potem menjala.

zvecer je bila pa hvala bogu ze dobra. martin je spet smrkav. tako da tudi ta vikend ne bo s kopanjem nič.

naslednji teden bo pa sploh pestro, ker smo se brez babi varstva, tako da ima svakinja dopust da bo ano pazila.

frrr. sem ti fous, pa upam da boste uzivali, pa potem porocaj kako je bilo.

moci pocajtej se cim prej. psasa ti tudi.

lu vazicka, 130m2, super.

pikapolona upam da se bomo tam do pomladi enkrat se kaj videli.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 4641
14.1.2011 8:39:50   
moci
jutro.
sonce bo, zdaj je pa nujno, da smo zdraviuser posted image

piškot, fajn da je ana dobra. naj tako ostane.  mi bi vas tudi kaj videli, pa jadramo iz viroze v virozouser posted image enkrat že bo, ane?

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4642
   [Brisano sporočilo]
15.1.2011 19:55:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 4643
16.1.2011 16:40:43   
Lu
Se vam javljam, da je pri nas še vse mirno. Dete noče ven.

Včeraj smo se preselili. Dans dajem stvari še iz škatel tak da upam, da grem pol rodit user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4644
17.1.2011 22:19:17   
pikapolona2
Lu si še tu? Kaj je pokazal CTG danes?

Jutri še uživajmo...pol bo baje sneg sneg in sneeeeg. Pa OK najga namede...sam potem pa prosim naj bo mraz in sonce.

Kolk ste kej bolani? Jaz trkam....sta obe punci zdravi.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 4645
18.1.2011 9:31:52   
moci
no, mi malo manj uživamo. še vedno smo bolni, pa še gliste ima zoja. no, jih je imela upam.
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4646
18.1.2011 9:34:44   
moci
pismo, kako se odločiš za nekaj tako velikega kot je gradnja. midva tehtava in tehtava pa nič ne stehtava.
pluse in minuse ogledujeva in obračava okrog. idealne poti ni, dolgoročno pa bi morala biti malo jasnovidna. čez svobodo je ni, pa ne vem, če je nimamo več tu, v mansardi.
in varčevanje na vseh področjih. uf. in delo delo delo cele dni, nobenega časa več. pismo, ne vem. enih pet let že takole tehtava.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4647
18.1.2011 9:46:54   
pikapolona2
moci te čist razumem...midva samo obnavljama in že ene 4 leta tuhtava kako naredit poseben vhod in adaptirati fasado....pa nikamor ne prideva....no upam da letos kooooončno naredimo to in da bom čez eno leto konec te skrbi. Da ne omenjam financ....kapo dol tisti ki zidajo pa še kej si poleg privoščijo....uglavnem meni bi bila gradnja čista ZF

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4648
18.1.2011 10:04:12   
moci
ja, če bi mi tako na svoje živeli tudi ne bi razmišljala o gradnji. tako pa ...
spodaj sta še 2 brata, en že s punco. in ima namen ostati doma. da bomo pa oboji skupaj bo pa malo prehuda. slej ko prej bo počilo.
pa še jaz si želim, da bi lahko povabila prijatelje na kavico ven recimo. pa jih nimam kam. nič ne vlagava, ker bomo kao šli na svoje. eh, ne vem. filozofiram nekaj user posted image
mi bi parcelo dobili, pa nekaj finančne pomoči menda od tašče.
samo imam občutek da pride v paketu tudi precej vmešavanja in stalni nadzor. to je pa velika cena ...

Neposredna povezava do sporočila: 4649
18.1.2011 10:21:28   
muki1
Vsak dan hodim špegat če se je Lu že razcepila. Petnajsti je že mimo. Jaz popenim, če mi še v tretje gre prek roka, res bom popenila vam rečem user posted image .

Gradja bo pa tudi pri nas. Upam, da aprila začnemo. Tri sobe in svoj vhod. Aleluja. Potem pa upam, da bo res konec. Finančno bo zalogaj, pomoči ne bo nobene. Računam na delodajalce, da bo plača vsak mesec na datum, za ostalo bo poskrbel Masterkard user posted image .
Mah... naju je treja nosečnost brcnila v rit, drugače sva tudi prelagala in si dajala čas. Ampak najbrž je tako kar prav, ker ne moremo samo otrok štancat, pol pa jih met v eni mali sobici, to pri meni ne gre skoz.
Pikapolona, tvoja letna kuhinja dokazuje, da mate pri vas doma dva ta prava mojstra, tak da najbrž ni noben problem prenavljanje. Še jaz bi vaju kaj porabila user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?