Tanja K
|
Pozdravljene so ! Po dolgem casu se vam se jaz malo oglasim... vas skos berem ampak nekako se ne morem spravit k temu, da bi kaj napisala No mene je pa moja ginekologinja dala kr v bolnisko, ceprav me nic kaj ne matra :) Apak me je zato dala, ker delam v vrtcu in smo meli skrlatinko, ki jo je fasalo vec kot pol otrok, sedaj se pa se kar neke viroze sirijo, pa gripa, pa rotavirus in tako naprej... pa je rekla da je bolje da sem doma kot pa da kaj dobim Sicer se pa res super pocutim, kot da ne bi bla noseca.... upam, da bo tako ostalo naprej No tudi mi bomo menda dobili , tako je blo receno na morfologiji, ampak mi je G rekla, da mi bo na naslednjem UZ potrdila . Glede kil je pa tako, da sem sedaj nekje na 4,5+, tk da mislim, da ni ne vem kako veliko to, glede na to, da imam "samo" se 14 tednov . Drugac je pa ta moj bolj mirne sorte, nekot ne brca prevec, samo malo zjutraj pobrca in potem zvecer, ko hocem zaspat . Tak da me je vcasih ze kr malo strah, da ni kaj narobe, ko je tako miren, ker ko berem vas vse pravite, da ga skos cutite in tako naprej.Se vedno se pa nisem odlocla ali bi sla na 4D, me ful ma ampak ne vem.... mam se kak teden cas.... ne pa tudi veliko . Z materinsk solo jaz zacnem 25.1.2011. Se mi zdi, da je res bolse, da prej zacnem, ker potem bom ze prav fajn okrogla in bom res tezko sedela na tistih stolih . Drugac moram pa tudi jaz it pit ta cuker pred naslednjim pregledom, ampak meni ni dala nobenih navodil glede tega, da morn bit tesca in podobne stvari... bom sla zjutraj tja in ne bom nic kaj jedla, da ne bo kaj narobe . No zdaj sem se pa res razpisala, obljubim, da se bom od zdaj naprej bolj pogosto javlala . Aja to se, nasledni pregled imam 10.2.2011. Lepo bodite in tiste, ki imate kaksne tezave upam, da vam cim prej minejo bom mislila na vas .
|