Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 20.1.2011 8:18:25
|
|
|
|
smrketa24
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janci F Hvala vsem za čestitke! Naša mala Eva je pravi zakladek. Vsekakor je bila pa presenečenje, saj je 10 dni prehitela. Rodila se je v soboto ob 15.03 velika 55 cm in težka 3950g. Okrog enajste ure sem na sprehodu dobila popadke, vendar se mi niso zdeli nič posebnega, saj sem jih imela že večkrat ob naporu. Okrog pol dvanajstih smo prišli domov in popadki so se stopnjevali, nato sva dala ob 13 uri spat Toma in opazila, da imam popadke že na slabe tri minute in zato sva se odpravila proti porodnišnici. Ob 13.30 sva prišla v porodnišnico, kjer so mi naredili CTG in me klistirali. Potem smo pa kar hitro šli v porodno, ker me je že ornk tiščalo in HB ni bilo gužve. Nato sem imela 1 uro popadke na manj kot minuto in seveda vedno močnejše, par minut pred 15 uro so mi predrli mehur in nato sem 2x pritisnila in naša princeska se je rodila. Zaradi zavite popkovnice je bila popolnoma modre barve, vendar je glasno jokala in tudi barvo je počasi dobila nazaj. Malo se še spoznavamo, sem pa izredno vesela, ker jo je Tom sprejel z velikim navdušenjem. Do nje je zelo skrben, ves čas jo hodi gledat in včeraj ji je padla duda na tla in jo je takoj pobral in mi jo prinesel. Neverjetno skrben je do nje in to me zelo veseli, saj nisem bila prepričana kakšno reakcijo lahko pričakujem. Evo, malo informacij da boste na tekočem kaj se pri nas dogaja. Še enkrat čestitke za malo veliko Evo!!!
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 20.1.2011 8:21:42
|
|
|
|
smrketa24
|
Moj hobi je pa že od nekdaj zbiranje poštnih znamk. Sicer to sedaj kar malo zanemarjam, ampak če vidim kakšno znamko, jo tako spravim in počakam, da se mi jih nekaj nabere ter jih dam v album. Zbiram jih pa že 16 let (imam jih okoli 20.000). DH - joj, kakšen lep konj. meni so konji ene lepših živali. sem ga pa jahala samo 1x v življenju in je bila res nepozabna izkušnja.
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 20.1.2011 8:54:45
|
|
|
|
dreamhorse
|
Hvala smrketa... Konji te zasvojijo. Mi je nekoč rekla moji inštruktorca, ko prideš enkrat na 4 noge, ne moreš nazaj na dve.. in to te tako. Vedno sem se hitro naveličala neke dejavnosti, konj pa nikoli.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 20.1.2011 8:55:33
|
|
|
|
dreamhorse
|
IZVIRNO SPOROČILO: smrketa24 Moj hobi je pa že od nekdaj zbiranje poštnih znamk. Sicer to sedaj kar malo zanemarjam, ampak če vidim kakšno znamko, jo tako spravim in počakam, da se mi jih nekaj nabere ter jih dam v album. Zbiram jih pa že 16 let (imam jih okoli 20.000). Vau, to pa je lepo število. JAz sem zbirala kipce konj, seveda, ki pa so zdaj žal ostali pri mami, ker moj pravi, da ta kič ne spada v hišo
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 20.1.2011 10:25:21
|
|
|
|
Mala_princeska
|
m imam doma, ker je že včer začela kašljat, vročine na srečo ni, je bila zjutraj bolj vroča- sumim, da jo boli grlo, je pa čist živahna...sam malo hripava. pa nosek malo ponagaja.... zdej pa mam...včer se mi ni dalo čist nič pospraviti, danes je pa totalni raztur (se še zbujam )
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 20.1.2011 10:31:39
|
|
|
|
bačko
|
Mala princeska upam da ne bo kaj hujšega in da se kmalu pozdravite.No jaz tudi še danes in jutri peljem L k moji mami da jo bo čuvala.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 20.1.2011 10:32:45
|
|
|
|
bačko
|
IZVIRNO SPOROČILO: smrketa24 IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse Evo, mojo princesko... Iiiii, lepotička!!! Res je prava lepotička! In tudi konji so zelo lepi!
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 20.1.2011 10:51:12
|
|
|
|
dreamhorse
|
Hvala bačko
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 20.1.2011 12:05:16
|
|
|
|
Mala_princeska
|
mala je bruhala predno je zaspala (možno da od sirupa proti kašlju in vročini?) - sem se več kot eno uro hecala z njo tko da sva doma in razmetavava še plina mi je zmanjkalo in hb za domače taščine rezerve, da bom vsaj kosilo lahko skuhala mi je dragi za RD posodo kupu, pa zdaj še nekaj od TW-tuperwar-ja in je reku boh ne daj da kdaj ne bo skuhano, ko je tok posode pri hiši
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 20.1.2011 12:07:47
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse Hvala bačko hvala tebi in naj se tudi tvoja punca pozdravi ja dreamhorse res lepotička in lepotci (konji) kaj ma žana take fletne dolge laske, naša je pa kot fantek, s kratkimi laski, no zadaj malo bolj poganjajo nič zdej pa pospravljat, kuham, še razmišljam kaj bi..... aja pa pri nas je vse belo - sneg
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 20.1.2011 12:24:16
|
|
|
|
vitae
|
Dreamhorse - Žana je res CUKR! Na konje je pa pri nas J čisto nor. Včeraj sta jih z dedijem videla in so prišli zelo blizu njega. Takoj, ko je prišel domov je že na vratih razlagal IA IA in oponašal jih. Sedaj tako čeblja, da vedno razumem, kaj mi želi povedati. In takoj sem vedela, da sta jih videla. Na splošno ima J zelo rad živali, pa traktorje. Včeraj vozi po dnevni en avto in zraven dela brm brm, pa mu pravim, da ko bo velik, ga bo pa sam vozil. In mi reče... NE mama TRATOR! Tako, da se z mojim hecava, da bo kmet brez zemlje :) Mala princeska - držim pesti, da boste čim prej zdravi!
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 20.1.2011 12:26:29
|
|
|
|
vitae
|
Mala princeska - a ste vašo princesko že kaj strigli? Vsaj š****? Če še niste imaš tu način, kako bodo nato laski hitreje rastli. Mi smo našega šele prvič nov. in so mu ful hitreje in veliko bolj gosti nato rastli, tako da sva se prejšnji vikend šla znova ustriči k frizerju. Mali prav uživa, se sam sebi zdi pomemben. V soboto ga je zadaj celo z mašinco, pa tudi pisnil ni. Samo na koncu je zahteval, da ga še fena.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 20.1.2011 13:19:38
|
|
|
|
dreamhorse
|
Jaz sem Žano strigla že ene 3x... zdaj ji pa od jeseni puščam dolge laske.. ne vem, kaj bom poleti, ker ima zelo goste, si pa na srečo pusti čepke in špangice takšne in drugačne... pa prek oči so, tako da ji v ne grejo več...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 20.1.2011 13:21:30
|
|
|
|
dreamhorse
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitae Dreamhorse - Žana je res CUKR! Na konje je pa pri nas J čisto nor. Včeraj sta jih z dedijem videla in so prišli zelo blizu njega. Takoj, ko je prišel domov je že na vratih razlagal IA IA in oponašal jih. Sedaj tako čeblja, da vedno razumem, kaj mi želi povedati. In takoj sem vedela, da sta jih videla. Žana se jih je od začetka bala, vsaj naših, ker sta ogromna. Potem sem jo pa jeseni peljala jahat enega šetlandca (mali poni) in je prav uživala gor... od takrat ni problem tudi k našim...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 20.1.2011 13:23:20
|
|
|
|
dreamhorse
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska mala je bruhala predno je zaspala (možno da od sirupa proti kašlju in vročini?) - sem se več kot eno uro hecala z njo tko da sva doma in razmetavava še plina mi je zmanjkalo in hb za domače taščine rezerve, da bom vsaj kosilo lahko skuhala mi je dragi za RD posodo kupu, pa zdaj še nekaj od TW-tuperwar-ja in je reku boh ne daj da kdaj ne bo skuhano, ko je tok posode pri hiši Žana, ko je bila nazadnje bolna tudi bruhala po sirupu za imunost, pa ji ga potem nisem dajala. Ni nič jedla takrat, in tisti sirup na želodec poln mleka ji ni pasal. Zelo rada ima sirupe, vse, si ga kar sama stisne iz brizge, oz pocuza ven. Če ga kdaj noče je ne silim, ker ji potem očitno ne paše. Upam, da bo čimprej boljše... Za okrevanje
< Sporočilo je popravil dreamhorse -- 20.1.2011 13:25:31 >
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 21.1.2011 7:59:51
|
|
|
|
tecka
|
JanciF, lepa porodna zgodba. Predvsem pa hitro končana . Oglasi se še kaj! DH, Žana je res prava lepotička, pa laske ima tudi zelo dolge. Naš Srečko bo bolj redkih las, tako kot vsi v obeh familijah, pa niti poštar ni preveč košat. Just - sem imela vnaprej pripravljeno naročilo. In so me dodatno prepričali samo še v eno stvar - eterično olje čajevca. Že dolgo nisem bila na tovrstnih predstavitvah, pa je bil na koncu kar slab občutek. Ko sem poslušala o vseh tistih boleznih, pa pri vsaki pomisliš, da bi mogoče pa prišlo prav, pa je že na vrsti nova tegoba, ko pa sem potem v miru premišljevala doma, pa sem seveda ugotovila, da SEM ZDRAVA in da teh izdelkov niti ne potrebujem pretirano. Bjondi - če se boš kaj oglasila. Meni je predstavnica za Srečkovo kožo priporočila lamelno kremo. A jo ti poznaš/uporabljaš?
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 21.1.2011 8:57:09
|
|
|
|
dreamhorse
|
Punce, pa kje ste? Ne morem verjet, da me je po enem dnevu čakal samo en post Pa tako bi klepetala z vami....
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 21.1.2011 9:31:49
|
|
|
|
Tira
|
Ojla! Sem prebrala malo za nazaj. Sem dobila solzice v oči, ko sem brala post od Vitae in Mk8 Čas mi čisto prehitro teče in odštevam tedne, ko bom lahko ostala doma, hkrati si pa ne želim preveč. Trenutno letava okoli, da urediva vse za poroko, pa za . Mene skoz bolj skrbi kako bo, hkrati bi rada, da je že za mano, po drugi strani me je pa strah poroda (sploh, ko se spomnim na prvič). Tudi naš mali že kakšen mesec je kot ta velik, se mi zdi, da celo popoldne samo nekaj jemo. Cunjic ne kupujem za naprej, ker nimam pojma koliko bo imel številko poleti, pa tudi številke so včasih tko čudne. Imamo body 92 iz BC, ki so mu že skoraj premajhni in pa body 86 iz H&M, ki so mu pa čist prav. Včeraj sem bila pri eni teti, ki je mal "šlogala" iz kart... pa nisem izvedela nič konkretnega in sem bila kar malo razočarana. Izvedela sem samo stvari, ki jih pa tako ali tako že vem Verjamete v te stvari? Mene bolj firbec privlači. Evo grem nazaj delat, ker se je moja pavza iztekla. Vitae kam greste na morje?
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 21.1.2011 9:50:18
|
|
|
|
vitae
|
Tira - a sem ti rekla, da je tista teta brez zveze! Zdaj mi boš pa mogoče verjela . Če bi šla rada k šlogarci pejt k tej iz Medvod. A se danes kaj vidimo? Jaz sem se pa odločila, da bom danes spekla polnozrnate žemljice. Javim, kako mi je uspelo. Sem pa ponosno nase, ker je prva kriza za mano. Že 4 dni brez sladkarij, nobene hrane zvečer, ločevanje...Za vsak dan posebej sem ponosna nase, da ob polnem hladilniku zdržim Ampak sem odločena Sedaj komaj čakam, kdaj bom lahko začela nazaj migati. Mk8 - kaj so tebi rekli glede telovadbe oz. kdaj ste nazaj začeli Meni so sicer rekli od 4-6 tednov, a sem pisala Pušenjaku pa je rekel, da ne vidi ovir po 14 dneh. Bi mi res že pasalo! Drugače me je pa včeraj začelo malo boleti, pa ne vem zakaj. Ampak tako kot bi imela krče oz. čutim, če kašljam. Saj bi bilo prelepo, da ne bi nič čutila in krvavela. Vsaj to ne!
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 21.1.2011 9:51:59
|
|
|
|
vitae
|
Smo se pa za poleti odločili, da bomo šli za 10 dni na morje, pa potem še kakšen vikend ali dva, medtem ko bomo nekaj dni (4-5) dopusta namenili spoznavanju Sloveniji. To sva se odločila lani, ko sva ugotovila, da zelo veliko lepih koncev ne poznava in sva se odločila, da vsako leto pade en konec Slovenije v obliki aktivnega dopusta. A imate kaj predlogov?
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 21.1.2011 10:38:49
|
|
|
|
10ka
|
vitae - žal nimam nobenih predlogov. pravzaprav si ravnokar tudi jaz s tem belim glavo... spanje - je pri nas postalo dokaj problematično. zvečer sicel lepo zaspita, potem se pa zbujata načeloma ob 3h in ob 5h. kar spet ni problem, če takoj zaspita nazaj, vendar se žal velikokrat zgodi, da sta budni od 3-5h aja, pa še to. katja se je naučila slečt iz spalne vreče. zdaj smo jo začeli dajati v pižamo plus deliko in se je naučila sleči si hlače od pižame. čaka me torej iskanje celodelne pižame (pajaca) za spanje velikost 92... čeprav se bo verjetno kmalu naučila sleči še to. le kakšna kariera čaka tole mojo malo deklico, če se bo tako vztrajno slačila
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 21.1.2011 10:58:13
|
|
|
|
10ka
|
jutri dopoldne bom moje palčice verjetno peljala v mothercare igralnico. če se želi katera pridružiti (okoli 10h), se lahko zmenimo za kakšno kavico.
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 21.1.2011 11:00:45
|
|
|
|
tecka
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitae Sem pa ponosno nase, ker je prva kriza za mano. Že 4 dni brez sladkarij, nobene hrane zvečer, ločevanje...Za vsak dan posebej sem ponosna nase, da ob polnem hladilniku zdržim Ampak sem odločena Sedaj komaj čakam, kdaj bom lahko začela nazaj migati. Mk8 - kaj so tebi rekli glede telovadbe oz. kdaj ste nazaj začeli Meni so sicer rekli od 4-6 tednov, a sem pisala Pušenjaku pa je rekel, da ne vidi ovir po 14 dneh. Bi mi res že pasalo! Čestitke in vztrajaj pri ne-hrani Če bi rada migala, migaj. Če telesu ne bo pasalo, boš že začutila. Jaz sem vsakič začela kakšen teden po ss s tekom, mi je pomagal pucat glavo. Bilo je pravo olajšanje.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 21.1.2011 11:05:23
|
|
|
|
tecka
|
IZVIRNO SPOROČILO: 10ka jutri dopoldne bom moje palčice verjetno peljala v mothercare igralnico. če se želi katera pridružiti (okoli 10h), se lahko zmenimo za kakšno kavico. kaj pa malo prej - ob 9h? Če vstaneta 3 - 5 h itak ne bo problem, tako kot ni pri nas . Ob 10h je pa meni malo pozno, ker gre okrog 11h spat. Naš ima nočno, bo dopoldne spal in se s Srečkom morava nekam dat. Sva se pa enkrat že dobili v tej igralnici z Mini in meni mi je bilo všeč (bi rekla Manna ). Če pa se ne dobimo, te pa lepo lepo prosim, če malo pokukaš še po trgovini M. in sporočiš, ali imajo že kaj spomladansko/poletnih cunj.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 21.1.2011 11:38:57
|
|
|
|
dreamhorse
|
IZVIRNO SPOROČILO: 10ka vitae - žal nimam nobenih predlogov. pravzaprav si ravnokar tudi jaz s tem belim glavo... spanje - je pri nas postalo dokaj problematično. zvečer sicel lepo zaspita, potem se pa zbujata načeloma ob 3h in ob 5h. kar spet ni problem, če takoj zaspita nazaj, vendar se žal velikokrat zgodi, da sta budni od 3-5h aja, pa še to. katja se je naučila slečt iz spalne vreče. zdaj smo jo začeli dajati v pižamo plus deliko in se je naučila sleči si hlače od pižame. čaka me torej iskanje celodelne pižame (pajaca) za spanje velikost 92... čeprav se bo verjetno kmalu naučila sleči še to. le kakšna kariera čaka tole mojo malo deklico, če se bo tako vztrajno slačila Če jih kje najdeš se priporočam... v Šparu so jih sicer imeli, vendar so tako male številke, da ji menda ni več prav.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ideje za družinsko silvestrsko nočNikar se ne mučite z dopovedovanjem, da je novoletna zabava šele zvečer, temveč nestrpno energijo otrok uporabite pri pr...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?