little*miss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33 EA v KR P je zdej 110€, bila je pa 170 pred dvema letoma - zanimivo, ne? Upam samo, de ni treba kuj plačat - kr v porodni, ker (vsaj včasih no) so za prisotnost očeta račun kr v porodno prnesl , bukslni . To je malo too much ..mojega so sicer po hitrem postopku poklicali ven iz porodne, da pokasirajo. Najprej so mene in tamaličko zrihtale, ko so mi jo dale da sma se dojile pa so njega takoj poklicale ven. Samo jim ne zamerim, ker je bilo konec smene (itak sta že toliko fer bile in počakale da sta me do konca ''rešile'', da nista kar odišle in prepustile vse drugim babicam) IZVIRNO SPOROČILO: Mišyka Kar se tiče sobivanja z dojenčkom v porodničnici, pa mam jst drugačno mnenje. Res da si zmatran oz. pride porod po parih urah, ko se tist adrenalin mal poleže za tabo, ampak men je blo ful lepo, da sem ga mela vedno ob sebi. Edin mal je blo kriza stuširat se it, ko ne veš, kdaj se bo začel jokat... Pa moj je bil sploh v porodnišnici med bolj jokavimi. Največ kar so mi ga odpeljali je blo ene 15 min za slikanje kolkov, pa še to sem komej čakala da pride nazaj. Se strinjam. Če je jokala sem jo pomirila tako da sem jo k sebi stisnila in sma objete zaspale No, ona je spala, jaz pa sem jo čekirala cel čas, pa se bala da se nebom vlegla na njo Saj čez čas me je zmanjkalo, pa sma se potem v čisto istem položaju zbudile, tako da sem še očitno v spanju pazila, da se ja nebi premaknila So pa mi jo odpeljali tudi za 20-30 min, na test za sluh. Vem, kako me je bilo strah, ker je od cimre tamala prišla po 10 min nazaj, moje pa kar ni in ni bilo. Sem že mislila da slabo sliši. Ampak je bilo vse ok. Na slikanje kolkov pa sem mogla po enem tednu nazaj prit, ker sem rodila v četrtek ob 19.25, ko več niso delali, potem pa so bili en teden na dopustu (avgusta sem rodila ) Pilotgirl super za 10-ko Tebe pa očitno nič ne prijema Teyla sindrom Držim pesti za jutri
< Sporočilo je popravil little*miss -- 20.1.2011 23:15:15 >