|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 III.del
20.1.2011 21:56:14   
little*miss
meni je pa boljše bilo, da sem imela ''cimro'' v sobi, ker sem jo lahko marsikaj sproti vprašala (je bila drugorodka) in mi je bilo ful fajn. Pa ko sem se šla stuširat sem ji rekla naj 'pazi' na otroka (ona meni tudi). Itak je tamala spala, pač vedela sem, da je nebom same pustla, da bo še nehče zraven v sobi in mi je bilo lažje. Sestre tudi dvomim da bojo imele čas otroka čuvat, med obiski pa sem se rajši obiskom posvetila. (mojemu user posted image ) Pač fajn je da nisi sam med tistimi 4 stenami zaprt, ker otrok itak večino časa prespi.

Toliko samo za zdaj, me moj čaka v postelji, da grema Chucka gledat user posted image

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 901
20.1.2011 22:06:51   
Nina33
Čer!
Se strinjam z Little*miss glede sobe - moja 1. cimra je bla sicer v ultra čveka (pa to jaz rečem!) in bi mi včasih pasalo, če bi bla mal tih user posted image , ampak - povedala je pa več kot vsaka sestra (in pomirila, je bla tut drugorodka user posted image ), 2. cimra je bla bolj tiha (smo bile naenkrat le dve v sobi, de ne bo pomote). Mene nadstandard nič ne mika user posted image .
EA v KR P je zdej 110€, bila je pa 170 pred dvema letoma - zanimivo, ne? Upam samo, de ni treba kuj plačat - kr v porodni, ker (vsaj včasih no) so za prisotnost očeta račun kr v porodno prnesl user posted image , bukslni user posted image .
PilotGirl, čestitam za 10-ko! Zdej si pa kakšno kopel več privošči - no, jutri, ko še zadnji izpit podelaš user posted image user posted image user posted image
Pritisk: jaz imam občutek, de so edini, ki ne vedo za "sindrom belih halj", uni v belih haljah user posted image . Mojga v.d. tasta so mel leta na tabletah poj so pa sumili, de ima težave s srednjim ušesom, ker se mu je vrtelo. Je dragi rajš kupil aparatek za pritisk mert - rezultat: par let brez tablet, brez vrtoglavic in, sevede, z normalnim pritiskom user posted image .
Eko, entram - mal za 4. del, mal pa zarad RR-ja user posted image

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu little*miss)
Neposredna povezava do sporočila: 902
20.1.2011 22:07:41   
Nina33
Eko, eno lepo slikico user posted image . Tko, za vmes:

user posted image
Sometimes your joy is the source of your smile, but sometimes your smile can be the source of your joy.
~Thich Nhat Hanh

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 903
20.1.2011 22:11:01   
valek
IZVIRNO SPOROČILO: little*miss

meni je pa boljše bilo, da sem imela ''cimro'' v sobi, ker sem jo lahko marsikaj sproti vprašala (je bila drugorodka) in mi je bilo ful fajn. Pa ko sem se šla stuširat sem ji rekla naj 'pazi' na otroka (ona meni tudi). Itak je tamala spala, pač vedela sem, da je nebom same pustla, da bo še nehče zraven v sobi in mi je bilo lažje. Sestre tudi dvomim da bojo imele čas otroka čuvat, med obiski pa sem se rajši obiskom posvetila. (mojemu user posted image ) Pač fajn je da nisi sam med tistimi 4 stenami zaprt, ker otrok itak večino časa prespi.

Toliko samo za zdaj, me moj čaka v postelji, da grema Chucka gledat user posted image

S temle bi se pa js čisto strinjala....enako mislim ......

Neposredna povezava do sporočila: 904
20.1.2011 22:14:09   
valek
No dosti je bilo za danes.....na jogi mi je bilo super.....prav fajn sm se razmigala...user posted image
zdaj pa grem malo v ležeč položaj, sem malo že zmatrana....pa bom malo čitala-.-.-..sm si kupila Mama in dojenček ter Cosmopolitan reviji....malo za mojo dušouser posted image
lepo spite in se jutri spet oglasim kaj!

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 905
20.1.2011 22:14:51   
tamy82
Nama so na CSD rekli naj kar prej oddava vlogo za očetovski dopust in potem samo sporočiva podatke o user posted image in kdaj bo mož koristil dopust. No, sej je res vseeno kdaj oddaš potem ...

Jaz sem tudi najprej hotla vzet nadstandardno sobo (če bi bila fraj seveda), ampak sem si premislila. Bo še boljše če bo malo družbe tiste tri dni v P ... ker mene pa bolj skrbi to po porodu kako bo kot pa sam porod user posted image ja, sem malo čudna, sej vem ... user posted image
Ampak ne vem če bi se pa odločila za to, da dam user posted image ponoči stran, ker se mi zdi še huje, da se potem vsi user posted image skupaj jočejo kot pa da jaz slabo spim ... ne vem, se bom že na licu mesta odločila user posted image
Pa upam, da tudi jaz dobim kakšno cimro, ki ma že kakšno izkušnjo z user posted image in dojenjem, da bom lahko kej vprašala, če ravno sestre ne bo "pri roki" user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 906
20.1.2011 22:15:32   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33
Registrirana user posted image .

Hvala, Nina33.
user posted image

user posted image Še kdaj lohk, pa upam, de ne bo treba user posted image
Teyla, ti pa lepo razvijaš svoj sindrom user posted image .
Kiara - še jaz z zamudo (sem user posted image , pa še "teyla sindrom" imam user posted image ): VSE NAJBOLJŠE MALI PRINCESI!!! user posted image
Patrisha, če me spomin ne vara (khm) so ji "grozili" s skoraj 800g razlike med puncama (več kot pol kile pa zihr), pa je blo poj 300g cca. - v glavnem, sploh ne tolk.
Biljana, upam, de se "poštimaš" user posted image user posted image user posted image
Punce, luna je šla v leva - zdej pa lohk spet čvekamo user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 907
20.1.2011 22:21:54   
Nina33
Tamy, tut jaz sem bila proti "nočnemu" oddajanju - pa sem 1x celo prosila, naj mu kar dudo dajo (pa sem tut proti temu user posted image ) in ga imajo kako urco tam, če bo le zaspal- ker sem bila, milo rečeno, čist fertik. Sem ga včasih peljala tja (če je glih spal), de bi se še jaz mal naspala - ker smo res hormonizirane po porodu in sam čekiramo, če je res vse OK (in jih zbudimo po možnosti s tem user posted image ). Je pa res, de sem vedno jim zabičala, de ga kuj pripeljejo, če se začne jokat. Sam tretjo noč pa nisem več mogla user posted image . In sem celo dobro uro skupi spala, preden mi ga je pripeljala nazaj user posted image . Brez dude user posted image . marsikater zarečen kruh sem že pojedla, odkar sem ... mama user posted image .

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 908
20.1.2011 22:23:15   
Nina33
Eh, pa še ena za vmes:

user posted image
You’re all geniuses, and you’re all beautiful. You don’t need anyone to tell you who you are. You are what you are. Get out there and get peace, think peace, live peace, and breathe peace, and you’ll get it as soon as you like.”
~John Lennon

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 909
20.1.2011 22:24:55   
Nina33
Hej, Valek, trojčica - ZAKON!!! Ne poznam še nobenih trojčkov user posted image .
Mene je luna že prjela user posted image .

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 910
20.1.2011 22:31:14   
Nina33
Tamy, bom prebrala "Prvinsko ljubezen" , sam je res mal težk brat tkole .
Jo@n, boga, čimprej se pozdravi .
PilotGirl, veš de bomo navijale za vaju jutri, de vas ne obdržijo notri .
Tršica, a je fajn bit doma, a?
Drage moje so, a pr vas pa luna še ne dela al kuko?

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 911
20.1.2011 22:36:32   
Teyla
Patrisha nisem vedla, da sta tista dva na oddelku babičarja, men se zdi da sta bila tehnika. kakorkoli, v kateri sobi si pa bla oz katero zdravnico si mela? Drugače pa tudi meni ena sestra ni bla ravno kul. Se ni niko nasmejala, oz je ostala mrko resna, tud če smo se ostali smejal.

Pilotgirl super za izpit in 10ko user posted image user posted image

Nina33 ja ja sindrome je treba "negovat" user posted image user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 912
20.1.2011 22:43:39   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

Se strinjam user posted image , predstavljaj si, de zbezljajo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 913
20.1.2011 22:45:21   
Teyla

IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

Se strinjam user posted image , predstavljaj si, de zbezljajo user posted image user posted image user posted image

Tale se je kot kaže že razširil med februarke. Ostaja nam upanje, da vse sive celice niso izgubljene. Posledic žal ne poznamo.

user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 914
20.1.2011 22:45:48   
Nina33
Pa še tegale delim user posted image , današnji Garfieldov strip user posted image , une, ki boste jutri gledale, boste mogle en dan v rikverc it ponj user posted image .

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 915
20.1.2011 22:51:03   
Mišyka
Evo še mal mene. Naš sine se je ful hitro pozdravu, tko da jutr odhaja v vrtec. Doma zdej, ko je že čist ok poskuša nadoknadit tisti dan, ko je revček res spal (čeprav sem dvomila v to) in nč govoru, samo jamrov... Dons pa ko strgan dohtar cel dan - sploh človk do besede ne pride. Pa zunej smo bli na sončku 2x. Jst sem bla 2 dni do zdej čist povožena, dons se pa še kr držim...

Da mal pokomentiram, kar se bom pač spomnla, ker čevekate ko nore, sploh če človk 2x na dan mal prebere tole...

Delfinka držite se! Neži veliko veliko lepih misli, da bi le premagala to težko stanje. In seveda tudi vsem vam.

Foxylady ČESTITKE ZA HČERKICO!!!

Patrisha lepo, da si doma, kjer se boš lepo sprostila in upam da pomirila. Res pretiravajo nekateri dohtarji s svojimi izjavami in ne razmišljajo kaj to pomeni za nas... pa še hormoni zraven!

Maurica super za tako lepo izkušnjo. Me pa še vedno nihče ne prepriča za EA, ker vem kakšne so lahko posledice. Bomo kr mal (al pa mal več) potrpeli...

Kar se tiče sobivanja z dojenčkom v porodničnici, pa mam jst drugačno mnenje. Res da si zmatran oz. pride porod po parih urah, ko se tist adrenalin mal poleže za tabo, ampak men je blo ful lepo, da sem ga mela vedno ob sebi. Edin mal je blo kriza stuširat se it, ko ne veš, kdaj se bo začel jokat... Pa moj je bil sploh v porodnišnici med bolj jokavimi. Največ kar so mi ga odpeljali je blo ene 15 min za slikanje kolkov, pa še to sem komej čakala da pride nazaj.

Nadstandardna soba - jst takrat v LJ P o tem sploh nisem razmišljala, omeni pa itak nihče ne nič. Ampak je blo čist ok tud v troje najprej, čeprov je bla ena cimra čist tih, druga pa je imela tisoč in en problem in opravek sama s sabo (da so jo mele sestre pomojem vrh glave), zadnji dan so me pa premestili in sem mela eno super cimro, ki je rodila tretjič in je bla čist na easy, ful sva se presmejali... Tko da je fajn, da maš mal družbe + kšn nasvet še zraven dobiš.

Jst še vedno ne vem kaj naj z dekoracijo - nč mi ni všeč, tistga kar bi pa rada se pa ne da dobit.

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 916
20.1.2011 23:10:26   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: Mišyka
Kar se tiče sobivanja z dojenčkom v porodničnici, pa mam jst drugačno mnenje. Res da si zmatran oz. pride porod po parih urah, ko se tist adrenalin mal poleže za tabo, ampak men je blo ful lepo, da sem ga mela vedno ob sebi. Edin mal je blo kriza stuširat se it, ko ne veš, kdaj se bo začel jokat... Pa moj je bil sploh v porodnišnici med bolj jokavimi. Največ kar so mi ga odpeljali je blo ene 15 min za slikanje kolkov, pa še to sem komej čakala da pride nazaj.

Naš se je +/- dojil al pa jokal user posted image . No, spal tut, priklopljen user posted image . Pa ponoči se je rodil, tko de mi je prva noč glede spanca itak "ušla" user posted image . In sem bla res fuč. Slaba vest je pa itak bila zraven, ko sem ga "preč" dala, pa magari če so mi ga po petih minutah (vsaj običajno ni dalj "zdržal") nazaj pripeljale user posted image . Tko de zdej pač upam, de bo tole "novo bitje" spalo kej bolš - ker bom poj tut jaz in če spim sem kr prjazna mama user posted image .

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 917
20.1.2011 23:13:35   
Nina33
Eh, pozabla - drgač pa fajn, de se je hitro pozdravil user posted image user posted image user posted image . Čveke so pa totalne, pr nas se mu zadnji mesec grlna čakra odpira user posted image , ni tiho niti sekunde budnega stanja user posted image , škoda le, de se ga še ne zastopi dobro (čeprav je iz dneva v dan bolj "razumljiv" - velik prakse pač user posted image ).
Pa tut glede dekoracij se strinjam - men tut une, ki jih zdej imam (in jih bom zavikend popala, samo de posteljo "namontiramo") niso glih čist taprave, samo... Mah, švoh pa tut ne tolk, čeprav so z Ikee user posted image .

< Sporočilo je popravil Nina33 -- 20.1.2011 23:18:04 >

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 918
20.1.2011 23:14:06   
little*miss

EA v KR P je zdej 110€, bila je pa 170 pred dvema letoma - zanimivo, ne? Upam samo, de ni treba kuj plačat - kr v porodni, ker (vsaj včasih no) so za prisotnost očeta račun kr v porodno prnesl user posted image , bukslni user posted image .

To je malo too much user posted image ..mojega so sicer po hitrem postopku poklicali ven iz porodne, da pokasirajo. Najprej so mene in tamaličko zrihtale, ko so mi jo dale da sma se dojile pa so njega takoj poklicale ven. Samo jim ne zamerim, ker je bilo konec smene (itak sta že toliko fer bile in počakale da sta me do konca ''rešile'', da nista kar odišle in prepustile vse drugim babicam) user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Mišyka

Se strinjam. Če je jokala sem jo pomirila tako da sem jo k sebi stisnila in sma objete zaspale user posted image No, ona je spala, jaz pa sem jo čekirala cel čas, pa se bala da se nebom vlegla na njo user posted image Saj čez čas me je zmanjkalo, pa sma se potem v čisto istem položaju zbudile, tako da sem še očitno v spanju pazila, da se ja nebi premaknila user posted image So pa mi jo odpeljali tudi za 20-30 min, na test za sluh. Vem, kako me je bilo strah, ker je od cimre tamala prišla po 10 min nazaj, moje pa kar ni in ni bilo. Sem že mislila da slabo sliši. Ampak je bilo vse ok. Na slikanje kolkov pa sem mogla po enem tednu nazaj prit, ker sem rodila v četrtek ob 19.25, ko več niso delali, potem pa so bili en teden na dopustu (avgusta sem rodila user posted image )

Pilotgirl super za 10-kouser posted image Tebe pa očitno nič ne prijema Teyla sindrom user posted image Držim pesti za jutri

< Sporočilo je popravil little*miss -- 20.1.2011 23:15:15 >

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 919
20.1.2011 23:21:18   
Nina33
user posted image user posted image user posted image
En štos "morm" z vami delit:

Svetloba potuje hitreje kot zvok. Zato nekateri izgledajo pametno, dokler ne spregovorijo.

Neposredna povezava do sporočila: 920
20.1.2011 23:22:57   
little*miss

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 921
20.1.2011 23:40:58   
little*miss
Prejšnji teden je mali bil malo bolj umirjen, sem prav začela brcike pogrešat, od včeraj pa me spet brca tako, da me kar zaboli. Pa vsepovsod ga je polno (tak kot hobotnica, je bi rekla nina user posted image ) Danes skače že cel dan. Mogoče je bil par urc miren čez dan..No, saj je fajn, da še lahko zadnjič uživam ob njih, ker potem nikoli več nebom user posted image

Dobro, vas zapuščam..grem spat (upam) user posted image

Lahko noč vam želim user posted image

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

Neposredna povezava do sporočila: 922
20.1.2011 23:44:55   
Nina33
No, saj je fajn, da še lahko zadnjič uživam ob njih, ker potem nikoli več nebom user posted image

A ste zaključili al kaj?! Eh, pr teh letih user posted image . Mene je pa kr groza tega, zdej si pravim: "Sej bo še en kmal..." prav douh si pa tkole nam mogla govort user posted image .
Drgač grem pa jaz tut kr spat, vidim, de luna ni zgrabla pr ostalih user posted image .
Lahko noč in lepe sanje!

Neposredna povezava do sporočila: 923
21.1.2011 0:29:45   
valek
Hej , hej!!!

Da sporočim novico; ZASI je v proodnišnici, ji je odtekla voda, popadkov še ni, tako da so jo dali spat v sobo.....verjetno še bo ponoči ali zjutraj akcija....
držite pestke, js jih že stiskamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 924
21.1.2011 7:44:54   
trsica

Se popolnoma strinjam. Meni je bilo v P takoooo dolgčas, pa čeprav sem imela otroka zraven. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?