maurica
|
evo, sem rekla, da danes ne grem več na računalnik, ampak prav ne morem brez vas patrisha; vse bo OK, boš vidla. nič se ne sekiraj, lepo počivaj pa bo vse v redu delfinka; skozi mislim na tebe tamy; jaz nimam niti ene pripombe čez P, res. babica je bila čudovita, prijazna . sem ji mislila preden bi šla iz P nesti še kakšno bombonjero in kavo, ampak sva pol tako na hitro šla z Anžetom, da nisem uspela. glede sestaer na oddelku pa se mi zdi, da je predvsem odvisno od tebe. meni so ble super, vedno so se odzvala, brez pripomb. moja cimra pa je bila ful taka zaskrbljena, imela je miljon vprašanj, vse jo je zanimalo ... tako da če bi njo vprašala, bi ti rekla, da bi sestre lahko še več naredile . izkoristi to, da oddaš otročka čez noč. jaz sem samo takrat lahko zaspala mirno. zvečer, dokler ga niso odpeljali, sploh nisem mogla zaspati, ker sem skozi gledala če diha, pa če je vse ok. če maš še kakšno vprašanje pa povej ... aja, pa EA lahko dobiš tudi če si boš zadnji trenutek premislila. ti bodo na hitro razložili kaj in kako in potem samo podpišeš. tako da če bo res kriza ... glede EA; jaz nisem vidla nobene inekcije ne nič drugega . jaz sem sedela na postelji, anesteziolog je bil za mojim hrbtom tako da sploh ne vem kaj je točno delal tam za mano . moj dragi pa se je raje kar stran obrnil . če pogledam za nazaj mislim tako: ne rečem, da se ne bi dalo zdržati (sej, če so vse druge, zakaj ne bi mogla tudi jaz), ampak enostavno sem se vprašala, zakaj pa bi trpela če mi enostavno ni treba. zakaj bi me bolelo, če ni potebe. tako da mi ni niti malo žal. pilotegirl; glede očetovskega dopusta ni panike, v bistvu lahko še tisto jutro, ko bo nastopil dopust, odnese papirje na socialno. tako je naredil moj, ker nisva vedla, kdaj bo odšel na dopust, ker smo najprej mislili, da bom morala jaz z Anžetom ostati še v bolnici. bodita edino pozorna, da si papirje prej uredita (tisti obrazec, ki mu ga izpolnejo v službi), na socialno pa poleg obrazca nese še odpustnico iz P glede nadast. sobe v PO P; ko sem bila jaz noter ni bilo ful neke gužve tako da je ne bi bilo problem dobiti. jaz sem bila v navadni sobi, pa sem bila zadnje 2 dni sama. ampak nikoli ne veš kako se obrne ... ma načeloma ni panike
|