|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 III.del
20.1.2011 15:22:30   
Patrisha
zmeri si pritisk! ker pol se lahko fases kako preeklampsijo z tem zatekanjem.. mater poucena sem ko sus zdaj. Slisala sem ze vse mozne scenarije..

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 876
20.1.2011 16:05:14   
valek
IZVIRNO SPOROČILO: tamy82

Uf, ko berem te debate s pritiskom lahko rečem samo, da sem srečna, da nimam problemov s tem ... ker to je pa res user posted image čeprav zdaj v user posted image po mojem niti ni tako hudo. Sej za nosečke je normalno, da se jim malo poviša, ne? Ker meni se je od začetka nosečnosti do zdej (še vedno v mejah normale).

nina33 ti pa same lepe novice! Super! user posted image

valek jaz bi tudi mela kakšnega takega brata ali sestro! user posted image No, sej mam enega brata, ampak je mlajši in niti slučajno ne bom kej dobila od njega za user posted image niti ne bi vedel kaj kupit user posted image Ah, tako je, če je majhna družina ... sej zato si pa želim met 4 otroke user posted image

Punce, pazi te nase! user posted image

Ja res je fajn.....js imam brata trojčka in sestro trojčico user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 877
20.1.2011 16:07:47   
valek
IZVIRNO SPOROČILO: valek

Uf, ko berem te debate s pritiskom lahko rečem samo, da sem srečna, da nimam problemov s tem ... ker to je pa res user posted image čeprav zdaj v user posted image po mojem niti ni tako hudo. Sej za nosečke je normalno, da se jim malo poviša, ne? Ker meni se je od začetka nosečnosti do zdej (še vedno v mejah normale).

valek jaz bi tudi mela kakšnega takega brata ali sestro! user posted image No, sej mam enega brata, ampak je mlajši in niti slučajno ne bom kej dobila od njega za user posted image niti ne bi vedel kaj kupit user posted image Ah, tako je, če je majhna družina ... sej zato si pa želim met 4 otroke user posted image

...In prva bom sedaj ,ki bom dobila otroka in so zato še vsi toliko bolj navdušeni nad vsem skupi....in se mi zdi da bojo kr neki kupovali skoz.,...

Eno vprašanje.... katere pesmice je lepo vedeti od začetka-da malo zapoječ otročku za pomiritev, med previjanjem, kopanjem.,...itd....katere zadeve palijo in so simpatične

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 878
20.1.2011 16:48:36   
Anonimen
Patrisha, si mini dohtor, tako kot jaz za nuhalno, pa še enepar reči :D

...In prva bom sedaj ,ki bom dobila otroka in so zato še vsi toliko bolj navdušeni nad vsem skupi....in se mi zdi da bojo kr neki kupovali skoz.,...

Eno vprašanje.... katere pesmice je lepo vedeti od začetka-da malo zapoječ otročku za pomiritev, med previjanjem, kopanjem.,...itd....katere zadeve palijo in so simpatične

U to je lepo, zmojima bratoma pa nisem nič v kontaktih user posted image Taka so pota, ni kaj.... Sicer sem rekla, da bom javila, ko bom rodila, ker bosta strička user posted image Oba starej, pa nič otrok, tko da bo to zanimivo, mogoče se bo vsaj en od njiju omehčal, s svojo strelsko trmo user posted image Nimam nč prot strelcom, sem sama tud, sam onadva sta pa prav dvojna strelca (še po ascendentu), tako da sta trmici.

(odgovor članu valek)
  Neposredna povezava do sporočila: 879
20.1.2011 16:55:47   
valek
Pilotgirl, sma že dve ,a ni to  fajni občutek da boš med vami tremi ti prva imela otroka?:) meni je to prav super...ker sm vedn prej mislila da bosta onadva prva.....user posted image

drugače pa punce poglejte moj trebušček-sem se slikala in dodala album(9.mesec-začetek).... malo za predstavo.....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 880
20.1.2011 17:07:02   
tamy82
valek a si ena izmed trojčkov? Kako lepo in kako redko! Super! user posted image Pa nobenega še ne poznam, ki bi bil trojček user posted image Potem pa verjamem, da ste bolj povezani med sabo. Sej to je lepo.
No, sej naša družina je tudi povezana, ampak moj brat ma 22 let pa ne vem če ravno dosti razmišlja o user posted image in podobnem user posted image

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 881
20.1.2011 17:11:13   
valek

valek a si ena izmed trojčkov? Kako lepo in kako redko! Super! user posted image Pa nobenega še ne poznam, ki bi bil trojček user posted image Potem pa verjamem, da ste bolj povezani med sabo. Sej to je lepo.
No, sej naša družina je tudi povezana, ampak moj brat ma 22 let pa ne vem če ravno dosti razmišlja o user posted image in podobnem user posted image

Ja pri nas je tako, da smo trojajčni in si podobni nismo nič, smo pa malo povezani,samo sploh ne kaj več kot navadni bratje in sestre.....vsaj meni se ne zdi...je pa res da smo enako stari in vsi v tem obdobju, ko se načrtuje že družina in tako normalno si enako želita tudi onadva.....

Verjamem pa da brat tvoj pri teh letih še drugače gleda na te stvari......je še premlad

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 882
20.1.2011 17:28:13   
Anonimen

Pilotgirl, sma že dve ,a ni to  fajni občutek da boš med vami tremi ti prva imela otroka?:) meni je to prav super...ker sm vedn prej mislila da bosta onadva prva.....user posted image

drugače pa punce poglejte moj trebušček-sem se slikala in dodala album(9.mesec-začetek).... malo za predstavo.....user posted image

Jaz sem tudi vedno mislila, da bosta prva ujčkala, pa se je sedaj obratno zgodilo, da bom jaz.

Sem pogledala slikce. Ful mas lep velik buši, prava lepa user posted image Ti kar zavidam user posted image

(odgovor članu valek)
  Neposredna povezava do sporočila: 883
20.1.2011 17:33:41   
valek
Hvala....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 884
20.1.2011 17:34:52   
valek
Tak , zdaj pa šibam na jogo....napišite še kaj, da bom imela kaj brati, ko se vrnem user posted image

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 885
20.1.2011 18:52:11   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: suzy29

Zdele sem se pa za jutri naročila k frizerju. Še pred porodom si želim met nove pramene in pa pošišane koničke.......A mi lahko zdej na koncu barvanje kaj škodi user posted image . Upam, da ne user posted image .........Mislim, da je bolj nevarno to, da mi tam odteče voda user posted image . Kaj pa ve pravite?

Ja, z vsemi tistimi folijami na glaviuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 886
20.1.2011 19:35:41   
Anonimen
Jaz sem si vmes tudi 1x barvala. Pa sošolka si je na dva mesca, pa je rekla, da ni mela nobenih težav. Zdej nebi dala pa jaz to roko v ogn, da je varno.

(odgovor članu meta21)
  Neposredna povezava do sporočila: 887
20.1.2011 20:03:37   
Anonimen
Še nekaj moram vprašati, a je katera urejala očetovski dopust? Namreč kdaj moraš nakjasneje vložiti? Zdele z mojim nekaj gledava, baje je najkasneje 30 dni pred datumom PDPja?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 888
20.1.2011 20:14:04   
tamy82
pilotgirl midva sva to vložila prejšnji teden, pa je bilo celo manj do PDP-ja kot 30 dni. Tako da po mojem ni panike, če vložiš kasneje. Sej itak moraš potem po porodu posredovat podatke kdaj boš to koristil.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 889
20.1.2011 20:25:23   
samsara04
pilotgirl, meni pa je na socialni rekla, da naj zanj oddam oz. naj kar on odda vsaj en dan pred željeno porodniško, torej takrat, ko boš v porodnišnici.

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 890
20.1.2011 20:27:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: samsara04

pilotgirl, meni pa je na socialni rekla, da naj zanj oddam oz. naj kar on odda vsaj en dan pred željeno porodniško, torej takrat, ko boš v porodnišnici.

A ha se to da? No super, ravno to je naju zanimalo.

(odgovor članu samsara04)
  Neposredna povezava do sporočila: 891
20.1.2011 20:38:25   
trsica

pilotgirl midva sva to vložila prejšnji teden, pa je bilo celo manj do PDP-ja kot 30 dni. Tako da po mojem ni panike, če vložiš kasneje. Sej itak moraš potem po porodu posredovat podatke kdaj boš to koristil.

PO porodu! Tri dni pred želenim nastopom očetovskega dopusta.

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 892
20.1.2011 20:44:32   
valek
TAKO JE, OČETOVSKI SE DA PO PORODU....

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 893
20.1.2011 21:03:54   
Anonimen
Trsica in valek, super hvala za odgovor.

Še eno vprašanje imam, a mogoče katera ve, kok so kaj zasedene v P KR ali Po nads. sobe?

(odgovor članu valek)
  Neposredna povezava do sporočila: 894
20.1.2011 21:07:40   
maurica
evo, sem rekla, da danes ne grem več na računalnik, ampak prav ne morem brez vas user posted image

patrisha; vse bo OK, boš vidla. nič se ne sekiraj, lepo počivaj pa bo vse v redu user posted image

delfinka; skozi mislim na tebe user posted image

tamy; jaz nimam niti ene pripombe čez P, res. babica je bila čudovita, prijazna user posted image . sem ji mislila preden bi šla iz P nesti še kakšno bombonjero in kavo, ampak sva pol tako na hitro šla z Anžetom, da nisem uspela. glede sestaer na oddelku pa se mi zdi, da je predvsem odvisno od tebe. meni so ble super, vedno so se odzvala, brez pripomb. moja cimra pa je bila ful taka zaskrbljena, imela je miljon vprašanj, vse jo je zanimalo ... tako da če bi njo vprašala, bi ti rekla, da bi sestre lahko še več naredile user posted image . izkoristi to, da oddaš otročka čez noč. jaz sem samo takrat lahko zaspala mirno. zvečer, dokler ga niso odpeljali, sploh nisem mogla zaspati, ker sem skozi gledala če diha, pa če je vse ok. če maš še kakšno vprašanje pa povej ...
aja, pa EA lahko dobiš tudi če si boš zadnji trenutek premislila. ti bodo na hitro razložili kaj in kako in potem samo podpišeš. tako da če bo res kriza ...

glede EA; jaz nisem vidla nobene inekcije ne nič drugega user posted image . jaz sem sedela na postelji, anesteziolog je bil za mojim hrbtom tako da sploh ne vem kaj je točno delal tam za mano user posted image . moj dragi pa se je raje kar stran obrnil user posted image .
če pogledam za nazaj mislim tako: ne rečem, da se ne bi dalo zdržati (sej, če so vse druge, zakaj ne bi mogla tudi jaz), ampak enostavno sem se vprašala, zakaj pa bi trpela če mi enostavno ni treba. zakaj bi me bolelo, če ni potebe. tako da mi ni niti malo žal.

pilotegirl; glede očetovskega dopusta ni panike, v bistvu lahko še tisto jutro, ko bo nastopil dopust, odnese papirje na socialno. tako je naredil moj, ker nisva vedla, kdaj bo odšel na dopust, ker smo najprej mislili, da bom morala jaz z Anžetom ostati še v bolnici. bodita edino pozorna, da si papirje prej uredita (tisti obrazec, ki mu ga izpolnejo v službi), na socialno pa poleg obrazca nese še odpustnico iz P
glede nadast. sobe v PO P; ko sem bila jaz noter ni bilo ful neke gužve tako da je ne bi bilo problem dobiti. jaz sem bila v navadni sobi, pa sem bila zadnje 2 dni sama. ampak nikoli ne veš kako se obrne ... ma načeloma ni panike

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 895
20.1.2011 21:08:38   
valek
Nebi vedela za KR in P....se tudi nism zanimala za nadstandardne sobe tukaj na Ptuju...
js si nekak mislim,da bom že zdržala tiste 3 dni... če pa se bo na dan poroda
izkazalo da je kakšna prosta, pa se bom takrat odločila če bi jo imela ali ne...
...Nekak mi je bolj važno da sdam porod vredu prestanem...potem pa mi je čist vseeno....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 896
20.1.2011 21:24:47   
Anonimen
Jaz sem slučajno pri maurici videla, da obstajajajo nads. sobice. Pa sem rekla bom malo povprašala. Sicer odvisno, če bom uporabila je pa drugo. Važno, da bo EA, jaz sem isto mnenja kot maurica, zakaj bi trpela, če si lahko pomagam. Sej se da zdržati, sam če si lahko pomagamo in lajšamo z EA zakaj pa ne. Tako, da si me prav spodbudila Maurica, da sem bolj naklonjena EA.

(odgovor članu valek)
  Neposredna povezava do sporočila: 897
20.1.2011 21:32:01   
trsica
Vem, da v KR P stane nads. soba 25€/dan. Koliko je pa zasedena, pa ne vem. Vem še to, da imajo trenutno gužvo na oddelkih (zato sem tudi jaz zdaj doma). user posted image

EA pa stane cca. 150€ (to bo Nina33 verjetno bolj vedela).

< Sporočilo je popravil trsica -- 20.1.2011 21:33:54 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 898
20.1.2011 21:35:54   
Anonimen
Moje nosečke, da se malo pohvalim.... 10 sem dobila izpit, ki sem ga v sredo pisala.... Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Držite pesti še za jutri pa za mojo žabico, da bo vse ok pri G, da nama ne bo treba v porodnišnico.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 899
20.1.2011 21:38:24   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: trsica

Vem, da v KR P stane nads. soba 25€/dan. Koliko je pa zasedena, pa ne vem. Vem še to, da imajo trenutno gužvo na oddelkih (zato sem tudi jaz zdaj doma). user posted image

EA pa stane cca. 150€ (to bo Nina33 verjetno bolj vedela).

EA v P Kr je 110€ (tako piše na ceniku od P Kr)

Sicer, če bom mogla not jutri, bom mogla v P Lj. Tako, da lahko pozabim potem EA in P KR user posted image

(odgovor članu trsica)
  Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?