|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 4.del
20.1.2011 7:44:54   
vipercat
IZVIRNO SPOROČILO: dramica

Evo meuser posted image !Prideva z Edijem  ni problema.Včeraj smo  bili že zunaj in je tako lepo ajal poluser posted image .Joj pa fast food tole ni za nosečke po moje.Sploh kam mc,donalds ko se vse sorte mesa tam vrtiuser posted image .
Vsem nosečkam ki imate kake težaviceuser posted image da bi bilo malo lažje!
No če bo ktera kaj po tem koncu hodila pa lahko priide dojenčka pogledatuser posted image pa na kavico in čvek.Lepo povabljene!

si pa pridna da že takole hodiš na sprehode - vsaka čast. lepo se rihtajte. aja daj mi prosim povej si v porodnišnico vzela kakšen kopalni plašč ali si ga tam dobila?

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 926
20.1.2011 7:52:51   
vipercat
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Bilanca mojega dne do sedaj: razgovor pri svetovalki za zaposlitev o mojem dosedanjem iskanju zaposlitve, prijava na zaposlitvene agencije, zjutraj kavica in zajtrk, za kosilo mc donalds – me je čist zapahnil in mi je kar malo slabo

trenutno se mi dogaja tole:  v petek sem povabljena v 2. krog razgovora za zaposlitev v MK –Mladinski knjigi – za Novo mesto (štacuna bo v nakupovalnem središču v Qlandiji, otvoritev marca, govori se da šele junija), moram spet v Ljubljano, do petka moram povedati ali bi začela delati v Mc Dolnaldsu v Nm….sem se že odločila da ja, pa me še vedno bolj knjige mikajo – help – kako naredit, da se mi te »več možnosti« ne bi dogajale in bi bila prihodnost kristalno jasna??? Na zavodu za zaposlovanje mi omogočijo brezplačni tečaj ITALIJANŠČINE, v primeru da sem še brezposelna…če se zaposlim in ga želim opravit moram plačat 450 EUR cca.

Sem se pa pozanimala katere profile iščejo na zaposlitvenih agencijah: proizvodnja (ne pridem v poštev ker zaključujem VI. stopnjo), pa priprava hrane na bencinskih servisih,…

o Alex pa Vesna_b sta kofetkali user posted image user posted image user posted image  

joj tole pa je dilema... pravijo bolje vrabec v roki kot golob na strehi... samo ko se gre za službo, ne vem če to lahko upoštevaš. jaz sem ziheraš - bi zagrabila bol sigurno, ti pa se raje odloči po srcu

haha princeska vidim da slediš mojim željam. ja res bi rada gledala kaj os tega, pa mi vse dajejo linke naj gledam online, imam pa tako slabo povezavo, da mi sploh ne vrti nanizanke.
5ra8 - nisem hotela tukaj morit s tem ppa sem odprla drugo temo, na katero pa nobena ni nič pametnega napisala... vse samo pametujejo naj sama dol potegnem user posted image user posted image
če katera lahko kaj zrihta, se seveda priporočam... še kaj spečem da se vsaj malo zahvalim user posted image

no sedaj imam pa dovol monologov, grem kaj naredit... likat je treba danes

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 927
20.1.2011 9:09:50   
vipercat
no takole pa izgleda moj trebušček v 34 tednu

user posted image

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 928
20.1.2011 10:00:18   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: vipercat

no takole pa izgleda moj trebušček v 34 tednu

user posted image

lepiiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image

vipercat, drugič ti kr zamor, na več koncih prašaš prej boš dobila kaj :)

drgač pa končno ena noč k sm mal bolj spala kot prejšnje dni....groza tale luna...

kaj boste kuhale dons? user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 929
20.1.2011 10:03:40   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: vipercat

si pa pridna da že takole hodiš na sprehode - vsaka čast. lepo se rihtajte. aja daj mi prosim povej si v porodnišnico vzela kakšen kopalni plašč ali si ga tam dobila?

nam so rekla na MŠ prejšnji teden da ja, da dobiš, in ne radi vidijo da nosiš svoje seboj, ker se kao hitro umaže (čišča, mogoče od CR, itd...) in potem znajo bit problemi, da tud kao kdaj ne dobiš nazaj ker se med vsemi temi izgubi...tko da...sama presodi....je pa tud rekla Metka, da bomo imele vse tam, da ne rabimo nič nosit seboj... user posted image ampak jst bom vseen si neki prštimala...pač par stvari....šlafrok pa res ne bom nosila seboj. user posted image

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 930
20.1.2011 10:25:11   
*dotika*
vipercat, lep lep in še enkrat lep buši. Jej, komaj čakam svojega!

A čte malo raporta z moje strani user posted image ? No, saj kaj dosti se ne dogaja. Predvsem nestrpno čakamo pregled v pon. In kolikokrat si rečem, kako sem srečna, da imam tako fajno ginekologinjo - dr. Koželjevo. Jo ima še katera. Res je krasna, predvsem ful dostopna. Kar je meni ful pomembno glede na vse težave, ki jih imam. O ja, malo sem zabluzila...user posted image Sem vesela, ker sem danes dobila čisto svoj AngelSounds user posted image . In obljubim ,da ga ne bom sprobala do nuhalne. Obljubim! user posted image
Sicer me slabosti še kar dajejo, zjutraj sem ko roža, okrog poldneva se pa začne. Čist me zmanjka.

Nič, zdej pa še malo postorit, moram par papirjev okrog obrnit.

Papa

Naj najin angelček Ajda, rojena v 23. tednu, čuva vse nas! (29.10.09;23:16-29.10.09;23:26)

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 931
20.1.2011 10:27:05   
*dotika*
Aja, glede vseh teh nanizank... Jaz bi jih tud rabila, ko bom po cerklaži pridno počivala. No, zaenkrat zbiram predloge, kaj se splača pogledat... Hja, pa kakšno knjigo bo fajn prebrat, ne samo v ekran bulit. 

Naj najin angelček Ajda, rojena v 23. tednu, čuva vse nas! (29.10.09;23:16-29.10.09;23:26)

(odgovor članu *dotika*)
Neposredna povezava do sporočila: 932
20.1.2011 10:38:11   
lenčy
helou!
sm spet lažja za par evrčkov-Aleks je včeraj dobil nov sedež za v avto, mami novo jakno, oči pa teniske. in smo šli vsi zadovoljni iz ljuser posted image

dramica lepo da uživate! le tako naprej pa zdravi ostanite.
vesna menda ne bomo same? dejte nosečke javte se!zdj mam končno čas. pa še bone lhk koristim v lastroriiuser posted image
vipercat lep buši. js bi tudi, pa si ga ne morm privoščit-ni službe, ne stanovanja. sicer mam pa dost dela z Aleksomuser posted image
neanja duo super za hiško! kaj to ste novo kupili komaj zgrajeno al kako? sem malo firbčna, ker sva tudi medva v fazi, da bi si nekaj kupila. sm rekla, da bi šla lhk za par let v stanovanje, pa bi pol lhk kej gradila... ne vem še... bo pa treba it na svoje, aleks raste js pa ne zdržim več doma...
5ra8 a mogoče veš, če je bil kak mlad par na MŠ? punca pri 20ih, pob pa čist blond?

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 933
20.1.2011 11:01:04   
neanja duo
lenčy

ta hiška se je prodajala že nekaj časa na nepremičnine.net,bolha.net,.....pa moj jo je gledal vsak dan,ko se je vozil v službo in iz službe...

...potem smo imeli mali finančne sreče in zdaj je naša..je pa zgrajena do 3.gradbene faze...zdaj pa sami veselo naprejuser posted image do vselitve.Računamo tam v 2-3 letih bomo na svojemuser posted image

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 934
20.1.2011 11:14:36   
lenčy
gruntam, kje bi to lahko blouser posted image  pa se nobene ne spomnimuser posted image  nič hudega...

sm vesela, da vam je zneslouser posted image  kje ste pa zdaj?

Rada te imava!!

(odgovor članu neanja duo)
Neposredna povezava do sporočila: 935
20.1.2011 11:57:20   
Mala_princeska
lenčy je bolj drugi konec dolenjske user posted image  čez hrib skoraj user posted image  s strani Trebnjega proti Novemu mestu, čez hrib se pa tud v vaš Mokronog pride user posted image

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 936
20.1.2011 11:58:31   
Mala_princeska
vipercat ja res krasen buši in slikicauser posted image  pa lep datum za porod si izberi, ginekologinja je bila pa Klaričeva (nadomeščala Zajklo)

Neposredna povezava do sporočila: 937
20.1.2011 12:00:25   
Mala_princeska
malo imam doma, suh kašelj, celo bruhala je predno je zaspala (možno da od sirupa proti kašlju in vročini?) - sem se več kot eno uro hecala z njo
tko da sva doma in razmetavava user posted image
še plina mi je zmanjkalo in hb za domače taščine rezerve, da bom vsaj kosilo lahko skuhala

mi je dragi za RD posodo kupu, pa zdaj še nekaj od TW-tuperwar-ja in je reku boh ne daj da kdaj ne bo skuhano, ko je tok posode pri hiši user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 20.1.2011 12:01:20 >

Neposredna povezava do sporočila: 938
20.1.2011 12:02:40   
Mala_princeska
zdej pa sploh ne vem kje nej začnem -ali kuha ali pospravljanje - cunje,...imam en ogromen kup za oprat, ko sem cunje za malo dobila

Neposredna povezava do sporočila: 939
20.1.2011 12:12:50   
neanja duo
IZVIRNO SPOROČILO: lenčy

kje ste pa zdaj?

Vrhnika

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 940
20.1.2011 12:14:23   
neanja duo
princeska...čimprej se pozdraviteuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 941
20.1.2011 12:17:56   
lenčy

vipercat ja res krasen buši in slikicauser posted image  pa lep datum za porod si izberi, ginekologinja je bila pa Klaričeva (nadomeščala Zajklo)

klaričeva je kar se mene tiče najboljša ginekologinja na svetuuser posted image

sm prej pozabila nekaj vprašat- sj vem, da se kravje mleko naj ne bi dajalo do enega leta ampak a se res to vse držite? ker imamo kravce doma in se mleko kar ponujauser posted image  sj js bi dala to sm parkat, kakšen gres, mlečni riž pa mleko s čokolinom... zdj bom pa sm čakala, da me boste vse nap.....user posted image

< Sporočilo je popravil lenčy -- 20.1.2011 12:19:42 >

Rada te imava!!

Neposredna povezava do sporočila: 942
20.1.2011 12:19:23   
lenčy

lenčy je bolj drugi konec dolenjske user posted image  čez hrib skoraj user posted image  s strani Trebnjega proti Novemu mestu, čez hrib se pa tud v vaš Mokronog pride user posted image

ne vem ali si zamešala-js nisem z mokronogauser posted image  sem kar z mesta.
pa naj se ti punčka kmalu pozdravi!

Rada te imava!!

Neposredna povezava do sporočila: 943
20.1.2011 12:20:48   
dramica
Neanja duo jaz sem tudi firbčna v katerem koncu imate hiško?user posted image
Vipercat kopalni plašč kar tam dobiš, mene so vprašal samo če imam svoje copate.Lep bušiuser posted image
Lenčy kateri avtosedež ste pa vzeli?

Neposredna povezava do sporočila: 944
20.1.2011 12:25:27   
lenčy
dramica živjo! danes pa ne morta vn a ne, medva tud ne bova šla. itak ma aleks polno dela z novim darilom od babi. mu je kupila tak pripomoček za hodit, sm ga drugo kot barve sploh ne zanimauser posted image  vzela pa sva recaro sedež.
vipercat plašča res ne rabiš, copatke pa kar vzemi.

Rada te imava!!

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 945
20.1.2011 12:28:30   
neanja duo
Poljane pri Mirni peči

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 946
20.1.2011 12:32:44   
dramica
lenčy ne dans pa ne moremo venuser posted image .Ne vem kje se sneg obira.
Neanja duo se mi je zdelo da okol mirne peči kolkor sem zgoraj prebrala.Pa spet nobena iz mojga koncauser posted image user posted image
Petra,vesna kje ste?

(odgovor članu neanja duo)
Neposredna povezava do sporočila: 947
20.1.2011 13:03:16   
Udb

klaričeva je kar se mene tiče najboljša ginekologinja na svetuuser posted image

sm prej pozabila nekaj vprašat- sj vem, da se kravje mleko naj ne bi dajalo do enega leta ampak a se res to vse držite? ker imamo kravce doma in se mleko kar ponujauser posted image  sj js bi dala to sm parkat, kakšen gres, mlečni riž pa mleko s čokolinom... zdj bom pa sm čakala, da me boste vse nap.....user posted image
Jaz sem pri ene 6 mesecih najprej probala z jogurtom in skuto, pa včasih kakšna jed z navadnim mlekom. Ker ni bilo nič narobe in mu je očitno teknilo, je potem od 7 meseca dalje pil samo navadno mleko (nič več adaptiranega).

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 948
20.1.2011 13:38:41   
5ra8

5ra8 a mogoče veš, če je bil kak mlad par na MŠ? punca pri 20ih, pob pa čist blond?

ja mislim da vem kateri par misliš...je eden, k se mi zdita res mlada user posted image ma ona rjave lase tko nekje do ramen, malo čez? on pa blont, malo skodran, oz. valovite lase? amnpak bl kratke....

se mi zdi da sta to tedva user posted image aja če hodita na MŠ v bolnico user posted image

dramica, tu sem tu...zdej se psa peljala scat, brrr je kr mrzlo....ta sneg...blah...nč od nč user posted image al naj orenk zapade al pa ne. Ne pa neki skropucalo.

Zdej pa grem počas za jest prpravlat...

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 949
20.1.2011 14:30:32   
lenčy
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

ja mislim da vem kateri par misliš...je eden, k se mi zdita res mlada user posted image ma ona rjave lase tko nekje do ramen, malo čez? on pa blont, malo skodran, oz. valovite lase? amnpak bl kratke....

se mi zdi da sta to tedva user posted image aja če hodita na MŠ v bolnico user posted image

jao trapcauser posted image  sj si zihr zadela. on je od mojga brat ona pa njegova kurauser posted image se ne pogovarjam z njima odkar me je v nosečnosti nadrl k pr.... in pol je mel jaj... da je pršou mojga sina pogledatuser posted image  takih hinavcev pa ne maram  tko da js nimam namena njihovga pogledat. sliš se grdo ampak tko je, js hinavka nisem. sicer je pa mogla ta punčka met dojenčka samo zato ker ga mam js, po navad je vedno delala tko k js... mal sm se razjezila, ne mi zamert.

js pa kuham špinačo, me zanima, če jo bo aleks jedel. zdj pa ne vem, lahko špinačo še enkrat segrevam?

Rada te imava!!

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?