|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 4.del
17.1.2011 10:53:45   
vesna_b
petra - pa saj jest moraš vseeno... user posted image  hm...

nenja duo - čestitke za hiško. in ja, seveda se lahko pridružiš na kavici - več nas bo, bolj bomo čvekale (nekak tako sem tukaj slišala, pa mi je v ušesih ostalo user posted image )

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 901
17.1.2011 11:27:40   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: neanja duo

Spet se po dolgem času oglašam..zdej bom bolj aktivna(ampak ne kot nosečka-mamo dost 3 ).Zdaj se sigurno selimo na dolenjsko,hiška je zdaj naša,še dokončamo jo in jeuser posted image .

Ali se vam lahko pridružom kdaj na kakšni kavici?

lepo se imajte in enuser posted image  vsemuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  za hiškouser posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu neanja duo)
Neposredna povezava do sporočila: 902
17.1.2011 11:29:08   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

dober daaan

solatka ja...jst bi tud...sam....sem na bolniški user posted image

Alex, kako spet bolni? user posted image Res ste letos več doma kot v šoli/vrtcu......kaj me še vse čaka... user posted image

Mi smo dal MŠ čez, ta teden greva še na hendling in to je to. Potem pa bom mogoče še sama šla v ZD, kakšen torek....škodilo mi ne bo user posted image

Enkrat mali enkrat veliki, tak to je. Bo že bolje. V soboto smo šli pa mimo tvojega doma mal na sprehoduser posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 903
18.1.2011 7:29:00   
vipercat
da se po nekaj dneh ponovno javim: včeraj sem bila v nm porodnišnici. šča sem  po datum za carski rez in čakala več kot 4h. to sploh ni normalno. končno pridem na vrsto, hočem noter, dr pišek pa ven in reče da mora v operacijsko naj poiščejo zammenjavo user posted image .  prišla je neka stara zdravnica, mi napisala datum 23.2. - tako kot imam rok in mi rekla naj se ne zanašan na to da bo varski, ker mogoče uspem roditi normalnno??????????????? JA ZAKAJ SEM PA POTEM MOGLA SEDET 4H IN ŠAKAT NA DATUM?????????????????????

joj čisto so mi potegnili živce

med drugim se že nekaj dni šoham kot zmešana po celem  telesu. ko sem včeraj to povedala, so mi zzeli kri, ker lahko da kaže na neke nepravilnosti v razvoju jeter dojenčka user posted image . danes dobim rezultate. med drugim je še mali nekaj bolan kašlja - standars in kar čakam da me pokličejo iz vrca naj ga pridem iskat. ja ko ima hudič mlade...

vesna me veseli da je bilo na morfologiji vse ok. sedaj pa samo še tako naprej user posted image

dobrodošla frufru

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 904
18.1.2011 7:48:17   
Alex01
Jutro

vipercat - sej bo vse ok, boš videla. Držim pesti. Kako pa to, da boš imela carskega? SI imela prvič tudi? PA en kup user posted image za malega

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 905
18.1.2011 8:18:49   
vesna_b
joj, vipercat - ko da sedaj z največjim užitkom tam čakaš, da dobiš datum, potem te pa še takole "okrog prinašajo".

in tudi jaz upam, da je z malim vse v redu in da imaš samo bolj suho kožo...

sam tudi mene zanima, kako da imaš carskega? no, če ti ni odveč povedat...

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 906
18.1.2011 9:36:41   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

Jutro

vipercat - sej bo vse ok, boš videla. Držim pesti. Kako pa to, da boš imela carskega? SI imela prvič tudi? PA en kup user posted image za malega

vipercat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

včerajšnji dan je bil menda najbolj depresiven v tem letu.....jst sem se že navsezgodaj s taščo skregala....pa na razgovor za službo zamudila....pa ceu dan skor nič poštimala razen otrok in sebe

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 907
18.1.2011 9:39:16   
Mala_princeska
vesna_b user posted image  za morfologijo, ste pa že daleč user posted image user posted image user posted image  in srečno korakaj do štručke v naročju user posted image user posted image user posted image

Alex ne čez vikend nismo nič okoli Laz hodili, smo popoldne bolj počivali doma in lenarili....

novopečena soseda NenjaDuo še tukaj trikrat huraaauser posted image user posted image user posted image  komaj čakam, da vas spoznam, da ne bom sam čez okno firbcala user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 908
18.1.2011 9:41:52   
Mala_princeska
srečanja v macu - ni šanse, palačinke so bolj zdrave od fast fooda user posted image user posted image user posted image  kar ostanite v La Storiji, da se ne boste iskale....

Neposredna povezava do sporočila: 909
18.1.2011 9:48:00   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

srečanja v macu - ni šanse, palačinke so bolj zdrave od fast fooda user posted image user posted image user posted image  kar ostanite v La Storiji, da se ne boste iskale....

to je že res, ampak pomfi je pa zakon... user posted image
saj zgleda, da bomo prestavile naše kofetkanje in solatkanje. bo že dramica Edija pripeljala s sabo, ko se bomo zmenile... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 910
18.1.2011 10:07:23   
Mala_princeska
aha ponfri....
pomesss.....

user posted image user posted image user posted image

ko se boste zmenile bom že jst stregla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 911
18.1.2011 10:08:24   
vesna_b
ko se boste zmenile bom že jst stregla user posted image user posted image user posted image

a boš? si se odločila? hm, boš povedala, kdaj maš malco, bomo takrat prišle... da boš z nami jedla...

Neposredna povezava do sporočila: 912
18.1.2011 10:49:16   
dramica
Evo meuser posted image !Prideva z Edijem  ni problema.Včeraj smo  bili že zunaj in je tako lepo ajal poluser posted image .Joj pa fast food tole ni za nosečke po moje.Sploh kam mc,donalds ko se vse sorte mesa tam vrtiuser posted image .
Vsem nosečkam ki imate kake težaviceuser posted image da bi bilo malo lažje!
No če bo ktera kaj po tem koncu hodila pa lahko priide dojenčka pogledatuser posted image pa na kavico in čvek.Lepo povabljene!

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 913
19.1.2011 7:19:59   
Alex01
Jutrouser posted image

O dramica kako lepo te je brat, da je vse ok in da ste bili na sončkuuser posted image user posted image user posted image

Evo, častim eno user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 914
19.1.2011 9:22:22   
5ra8
jutroo

zalimana

prekleta luna no....prej me ni nikol motilo ko je bla okrogla, zdej ta mesec pa kar ne morem spat...kot da bi vedla da lahko, ker sem doma blah...

hitr en kufe u rit, hvala Alex, mogoče bo pol bolš

Evo jst pa častim sendvič

user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 915
19.1.2011 10:29:11   
lenčy
polna luna je bla? sj ni čudno, da aleks ne spi dobr zadnje tri dni, samo zbuja se in joka. al bodo zobki, ne vem...

no mi gremo danes v lj v recarota po sedež. pa bo končno lahk vn gledaluser posted image

aha srečanje-lahko v petek po 17.uri? jutr bo verjetn polno snega pa nočem, da se našim nosečkam kaj zgodi...

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 916
19.1.2011 10:49:59   
vesna_b
dramica - super za sprehod user posted image

petra - hvala za zajtrk user posted image

alex - hvala za kavo user posted image

lenčy - sem za, ampak zaenkrat smo samo me. je še kaka lačna???

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 917
19.1.2011 14:02:51   
Mala_princeska
Bilanca mojega dne do sedaj: razgovor pri svetovalki za zaposlitev o mojem dosedanjem iskanju zaposlitve, prijava na zaposlitvene agencije, zjutraj kavica in zajtrk, za kosilo mc donalds – me je čist zapahnil in mi je kar malo slabo

trenutno se mi dogaja tole:  v petek sem povabljena v 2. krog razgovora za zaposlitev v MK –Mladinski knjigi – za Novo mesto (štacuna bo v nakupovalnem središču v Qlandiji, otvoritev marca, govori se da šele junija), moram spet v Ljubljano, do petka moram povedati ali bi začela delati v Mc Dolnaldsu v Nm….sem se že odločila da ja, pa me še vedno bolj knjige mikajo – help – kako naredit, da se mi te »več možnosti« ne bi dogajale in bi bila prihodnost kristalno jasna??? Na zavodu za zaposlovanje mi omogočijo brezplačni tečaj ITALIJANŠČINE, v primeru da sem še brezposelna…če se zaposlim in ga želim opravit moram plačat 450 EUR cca.

Sem se pa pozanimala katere profile iščejo na zaposlitvenih agencijah: proizvodnja (ne pridem v poštev ker zaključujem VI. stopnjo), pa priprava hrane na bencinskih servisih,…

o Alex pa Vesna_b sta kofetkali user posted image user posted image user posted image  

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 19.1.2011 14:03:24 >

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 918
19.1.2011 14:08:37   
Mala_princeska
vipercat išče:

a ima katera od vas kaj na zalogi? gre se za nanizanke,......

najbolj bi bila vesela:
- lie too me - od tretje sezone dalje
- gossip girl - od tretje sezone dalje
- the o.c. - od 4 sezone dalje
- one tree hill -- od 5 sezone dalje
- the heroes - od 3 sezone dalje
- stargate  - od 4 sezone dlaje
- dr. house - od 3 sezone dalje
- 44 000 povratnikov - od začetka

ali če imate ve kakšno doobro nadaljevanko. lahko pošljem cdje ali ključek, ali pa denar če imate ve že posneto na cedejih

Neposredna povezava do sporočila: 919
19.1.2011 14:14:33   
vesna_b
o Alex pa Vesna_b sta kofetkali user posted image user posted image user posted image  

virtualno user posted image  je napisala, da časti eno kavo... user posted image

sicer pa z lenčy nabiramo kandidatke, ki bi se nama pridružili v petek popoldne...

hm, tebi pa res ni dolgčas. ja, za qlandijo na njihovi strani na netu piše, da se odpre v drugi polovici leta... poglej TUKAJ

sicer pa - saj če imaš za 3 mesece v mcdonaldsu pogodbo in če si izbrana naprej, pač naslednje pogodbe ne podpišeš, ampak greš delat drugam. vsekakor imaš pestre dneve.
nadaljevank teh nimam. včasih sem imela ogromne "zaloge" serij na kraju zločina, sam odkar imamo tamalo in pa doma fox crime user posted image  si jih kar ne snemam več z neta. če nima nobena, bom pa jaz dol iz partisa kaj potegnila...
javi, če nič ne dobiš

< Sporočilo je popravil vesna_b -- 19.1.2011 14:15:11 >

Neposredna povezava do sporočila: 920
19.1.2011 14:39:57   
Alex01

vipercat išče:

najbolj bi bila vesela:

ali če imate ve kakšno doobro nadaljevanko. lahko pošljem cdje ali ključek, ali pa denar če imate ve že posneto na cedejih

Bom tole posredovala mojemu user posted image , ima sigurno kaj na zalogi.

Neposredna povezava do sporočila: 921
19.1.2011 14:43:55   
Alex01
princesi - se strinjam z vesno glede službe. Sem pa prepričana, da te nekje čaka "sanjska" služba. Boš videla, vse se bo uredilouser posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 922
19.1.2011 17:32:41   
5ra8

vipercat išče:

najbolj bi bila vesela:

označeno sem vse mela do prejšnjega tedna,...pol sm pa čistko delala na kompu...tko da je vse šlo user posted image škoda no, da ni prej kej rekla.

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

Neposredna povezava do sporočila: 923
20.1.2011 7:39:20   
vipercat
IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

Jutro

ja naš pobalin po 14ih urah ni hotel ven in ko sem obrnila učke, so me končno dali na carskega. sedaj, imam pa  še en kup vnetij, pa mmi skos dajejo antibijotike proti prehladu mehurja, tako da bi zopet mogla imeti carskega. no včeraj sem šla k g. in jo je nadomešččala ena iz nm - pozabila sem priimek - zakon ženska. čisto sem bila očarana. vse sva se zmenile. še enkrat mi je dala napotnico in rekla naj grem nazaj in zahtevam prej datum carskega pa tudi ponovni test krvi mi je dala - zaradi srbečice. seveda sem takoj vprašala če lahko kar k njej hodim naprej, pa ima žal vse polno... je pa res zakon ženska

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 924
20.1.2011 7:42:02   
vipercat

vesna_b user posted image  za morfologijo, ste pa že daleč user posted image user posted image user posted image  in srečno korakaj do štručke v naročju user posted image user posted image user posted image

Alex ne čez vikend nismo nič okoli Laz hodili, smo popoldne bolj počivali doma in lenarili....

novopečena soseda NenjaDuo še tukaj trikrat huraaauser posted image user posted image user posted image  komaj čakam, da vas spoznam, da ne bom sam čez okno firbcala user posted image user posted image user posted image

nenjaduo tudi jaz vam čestitam za hiško. zadnjič sem bila pri mali princeski, pa mii je pokazala katera je vaša... res je lepa.

joj ko se spomnim 4 leta nazaj, ko sva midva kupila najino hiško... to so najlepši časi, ko načrtuješ, opremljaš, pakiraš - no razpakiraš user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?