Suziiika
|
Dobro jutro tudi z moje strani Ne vem al je nosečnost kriva al preprosto slabo spim, ampak me že ene par dni ko vstanem tak fejst glava boli da komi gledam pol je sicer dobro, ko spijem kavo pa se najem, samo vseeno Juhica mene je samo enkrat rablo izučit, od takrat naprej strogo kopiram preden potrdim je res malo tečno, ko napišeš cel roman, pol pa prazno spet vse.. ssevin dobrodošla! Majuscka super za akcijo v Lidlu, edini problem je da ne vem če mi bo ratal zdržat do jutri ker si mi presneto velke lušte naredla včerej a iz štajerske si drugače? botticelli hvala za info glede porodnišnice, nisem vedela. Ker js sm drugače savinjčanka in sm trenutno še doma, vendar moj dela na ptuju in bom šla počasi js tud gor, pa sma misla da boma pol kr na ptujsko šla ker je najbližje, drugače sem js mela Celje v mislih, sam če bom gor, morem neki bližje najt Glede strij je pa tak, smo samo ljudje in pač jih mamo, nobena od nas ni photoshopana pa rekonstruirana tak ko punce po naslovncah ko so čis "perfect" od a do, pa to ne pomeni da nismo sexy, tak da muki1, seveda si! žalostno je da dans tako lepoto vsiljujejo mladini, da je ta pol čis shirana MetiLu kak se lahko otroku nasmejiš včasih ha? neverjetni so, pa tak posrečeni.. kak jih ne bi meu rad? Men se zdi da ti čist vredu uspeva pri razlagi na njegova vprašanja, dokler je realno pa da je fant zadovoljen, nč skrbet Pa fajn zrihti pri šefici, pa dober tek za tisti burek Pa ko si lih omenla da ne veš če si prpavlena na ta vprašanja bom poveda eno štorijo ko pravjo da naj bi bla resnična, zdej kok pa je, pa js ne vem, bom sam posrednik.. je pa možno da je ker otroci stvari jemlejo dost dobesedno in je treba včasih kr mal pazit kak jim kej razložiš.. Pa upam da punce ne boste hude, ker je malo žalostna zgodba.. Nek mala punčka je dobila bratca in punčki pač ni šlo v račun da ona nima lulčka tak ko on; in mu naj ji nekdo doma reko da so ga njej v bolnici odrezali ker je punčka in ga nima.. In ne vem kaj točno je blo, kaj jih ni nihče pazu al kak, ampak pravjo da naj bi mala probala bratcu odrezat lulčka in vežda mali čis krvavi, pa ga gasa poterajo v avto, mala je nekot skočla zraven ven, ata obraču avto, naj bi po nesreči še tamalo butno ker ni vido da je prišla za njemu ven..Pa naJ bi na koncu oba umrla.. Ne vem al je to zmišlen al ne, tak sem slišala, če je prehuda lahko zbrišemo, hotla sm sam rečit da morš bit res previdn kak razlagaš otroku določene stvari, res.. Lep dan punce
|