*Ninočka*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lun1ca *Ninočka* jaz sem malo googlala in je baje nekaj dobrih na Vošnjakovi. Sama sem sicer iz Nove vasi, tako da sem se odločla da bom obiskovala ZD kar tukaj in baje je ta pediatrinja tudi dobra (dr. Anka Prodanovič). Tu mi je pač všeč, ker je resnično blizu, pa tudi če grem z avtom mam kje za parkirat. Drugače je Vošnjakova tudi super, ker tam imaš verjetno še več pediatrov in lahko izbiraš, pa tudi parkirišče je (sicer plačljivo) je pa pač to v mestu in je ponavadi gužva.. Maš pa še na Jezdarski tudi baje dobrega pediatra, samo tam pa mam jaz Gja in vem kak je cela umetnost, da nekje pustiš avto.. Štetje gibov nam so v MŠ rekli, da se otroček zdaj umiri in bojo gibi bolj umirjeni, ker več nima toliko prostora. Meni še moj G ni rekel, da bi mogla gibe štet zato jih tudi ne. Drugače pa so nam še v šoli rekli, da če se nam kdaj zdi, da je otrok bolj miren oz. da nismo čutle gibov, da to ne pomeni, da jih ni bilo, ampak, da se mogoče nismo zavzele in da se v takem primeru vležemo na bok in počivamo nekaj časa in voala gibi bi mogli biti v kratkem tukaj. Posebej če začnemo dihati s trebušno prepono, lepo umirjeno, da dobimo dovolj kisika. Če dihamo s trebušno prepono baje dojenčka lepo pozibavamo in se zato odzove. Skratka če gibov čez dan ne bi zaznale in po tem "testu" tudi ne, potem se je treba it pokazat v P. Pa seveda ne takoj letet.. mogoče it po prvem preizkusu kaj delat za slabe pol urce pa pol spet poizkusit. Super, hvala Lun1ca za to. Ti obiskuješ MŠ v bolnišnici? Drugače pa lep pozdrav vsem v ta lep dan... Sem ugotovila, da sem postala pravi ekspert za nosečniške tegobe in simptome, ker non stop neki berem . Danes sem se seveda zbudila z novim in sicer me fajn grdo boli v sredinskem delu hrbta, na desni strani, pri rebrih. Ko zakašljam, kihnem...groza. Včeraj je bilo še znosno, danes pa sem cela trda. In zdaj razmišljam o treh možnostih. a) da je na to vplival enotedenski trdovraten kašelj b) da mi tišči noge v neznano c) in tretjič in kar je najbolj verjetno, da imam muskelfiber. Med vikendom sem namreč slikala po steni in vmes delala čudne pozne, pa še s svinčnikom sem trdno pritiskala, da se je kaj poznalo. Na ta vzrok sem pomislila danes zjutraj. Moram pa poklicat zdravnico, za vsak slučaj. Me pa tukaj zanima naslednje. Kaj si lahko dam na boleč predel termoforko ali to ni priporočljivo? Akilene - tudi meni trebuh non stop otrdeva, sploh če hodim ali kaj delam. Sicer ne boli in popusti po cca 15 sekundah, ampak ačnem pa takoj težje dihat , ker se mi zdi da mi otrdela maternica potem še bolj pritisne na pljuča. Kaj druge že imate ¨težave˝ s tem? Nič. Gremo še malo delat. Še danes, jutri in pojutrišnjem
|