Klemy82
|
Oj, oj. Ja, tako, jaz sem se tudi odločila, da se dam čisto na off, in HB je tudi moj ratal čist presran, ko sem mu povedala, da 'moje' marčevke kar po tekočem traku ležijo po bolnicah pa da je naša thunder že rodila... ga je kar zvilo in je rekel,da moram počivat. In tudi bom, boli mene že za vse skup, še po kruh ne grem več zjutraj, lepo v izi bom skuhala kosilo, pol pa pok na kavč in knjigo za faks v roke, zvečer greva v šolo, naredim še malico za keramičarja in to je to. Ma enega dneva ni miru, no... cel vikend je bil tak norenhaus, da adijo, smo še betonirali pa ravnali tla v prizidku... sama sem skuhala kosilo za 10 ljudi, letala okoli,pol so se še eni obiski nalimali, pripeljali so mi stvari za bejbija, ni da ni...ponoči nič ne spim. Na momente imam filing, da se mi kar notranji organi šetajo okoli, vsakič ko se v postelji obrnem, ma prav muka mi je vse skup, trebuh mi je zrastel ful, (bom dala sliko na fb) mali je pa kar priden, moram potrkat. Me vse drugo bolj moti kot njegove brcike. Včeraj so hb končali že ob treh, hja, najprej sem dol padla, spala 2,5 ure kot ubita... za speglat imam ful, kopalnico za spucat, v kuhinji bomba... pa se mi sladko heblje! Najbolj sem pa razp*** ker naš dragi tast spet igra Supermana in si ne da dopovedat, da je bolan, kašlja tak, da bo pljuča ven vrgel pa on še kar leta okoli, dela po bajti, gre v službo, in tako bo, dokler dobesedno ne bo obležal. Jaaaaao njemu, samo naj se kaj nalezem od njega Tak, zdaj grem pa počasi kaj v lonec vreč... pa sms dragemu poslat, naj kupi kruh, ko bo šel domov. Bejbe, bodite pridne, skup jo držte, pa se kaj tipkamo še!