|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 III.del
18.1.2011 18:12:16   
tanjusi
Ja pa ja malo več napiši! Veš da nas zanima :-)

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 626
18.1.2011 18:15:32   
little*miss
O ninchi, ti pa si nas res presenetila ja..še prejšni teden sem govorila, da če bomo okrog PDP-ja rodile, da se še kje srečamo, potem pa greš prehitevat user posted image

Ti kar vse povej..itak da nas vse firbec mantra za porodne zgodbe, pa nobena prav nič ne napiše user posted image Kakšne težavice ste imeli? Kako pa je zdaj z zatekanjem? Si veliko zgubila ob porodu?

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu little*miss)
Neposredna povezava do sporočila: 627
18.1.2011 18:40:35   
hel32
Cukica in Ninchi, čestitke ob rojstvu vajinih sončkov, veliko zdravja ljubezni in družinske sreče, pa veliko prespanih nočiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, mi smo pa in kontrole za slakor, in, vse OK ne rabim več pritiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , zdaj pač, se moram do konca pazit, sicer pa vidim, da se vsem nekam mudi, malo počakajte, da bo res februaruser posted image user posted image user posted image user posted image , sicer, pa že komaj čakam, da tudi jaz vidim našo pikico, ampak, naj kr počaka še malo.
Javim jutri, kako in kaj je bilo na pregledu pri G, lepo bodite, pa ne še tako hitro rojevatuser posted image user posted image

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 628
18.1.2011 18:46:21   
ninchi9
sem dodala album!!!!

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 629
18.1.2011 18:49:05   
samsara04
ninchi9, kir priden dojenček je tvoj user posted image želim ti, da ta miren spanec traja čim dlje. Lepo se cartajte.

nina33, eno vprašanje zate. Od kod jemlješ une lepe misli s slikami?

Ah, jaz sm pa danes bolj brez energije. Že zjutraj me je presenetilo krvavenja iz nosu (obeh nosnic!) in mi ga je uspelo ustaviti šele čez 45 minut, ko sem že bila čisto fertik. No, v glavnem je zdaj ok, pa tudi prehlad gre na bolje user posted image Sem pa bila včeraj z user posted image končno po nakupih, kupila banjico, 2 majici za dojenje (H&M), eno lepo rjuho ter podlago za bombažne plenice. Za moderček pa se še nisem odločila. Sicer so mi najbolj všeč tisti, ki jih imajo v pikapolonici (20 eurov), ima katera izkušnje z njimi? Je pa moj tok posrečen. Je skoraj raje v BC kot jaz...tok ga mikajo modelčki (avtomobili in letala, ki so namenjena otrokom po 10. letu), uh, bo še čakal user posted image

Eh, moj gin. je čuden. Sva imeli s kolegico na isti dan pregled (11.1). Mene je naročil za 25.2., njo, ki je stara 37 let in ima rok v začetku februarja pa sploh ne. Rekel ji je le, da naj pride, če se pred rokom kaj začne, drugače pač na PDP user posted image

suzy, tudi jaz sem danes delala knedlce, vendar s slivami in kompotom user posted image

Lepo se mejte, pazite nase in čim več ur spanja vam želim, lp

(odgovor članu little*miss)
Neposredna povezava do sporočila: 630
18.1.2011 18:50:03   
samsara04
ah, ta teylin sindrom user posted image sem dodala nov album. lp

(odgovor članu samsara04)
Neposredna povezava do sporočila: 631
18.1.2011 19:20:38   
hayabusa
IZVIRNO SPOROČILO: meta21
Važička!user posted image  Jaz sem imela takega pred nosečnostjouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mislim da jaz tudi nekaj takega.

Mene tud nič ne gleda spodaj, tud prvič me ni, so me šele v P ko sem šla v Rim.

Glede spanja pa vidim da smo imele vse ob približni uri probleme. Moja gospodična ki je včeraj popoldne bruhala je imela še ponoči manevre. Ob 00.25 je bla auf in do 2.30  je bilo dretje, jamranje .... ni kaj ni, se mi je že mešalo. Ko mi jo je okrog 3h uspelo uspavat pa jaz nisem mogla - bla sem že čist predramljena in ne glede na to  na katerem boku sem ležala me je pod trebuhom full tiščalo, da nisem mogla spat. Upam da bo dans kaj bolje.

Bi jaz tud morala dans met CTG ampak ker je tamala bolana in je nimam km dat sem prestavla na čet popoldan, čeprav po moje tud če bi ga ta teden izpustila ne bi blo nič narobe.

IZVIRNO SPOROČILO: ninchi9
Aja, in če bi še enkrat izbirala, bi definitivno šla rodit raje v MB, ker smo imeli majhne težavice ob rojstvu in bi v tem primeru zelo prav prišla kakšna glava strokovnjaka več.

Kaj pa je blo?

In ja, meni se že "mudi" rodit, čeprav bi blo fajn da ne bi bilo te dni ker je moj v nočni.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 632
18.1.2011 19:28:43   
valek
Hello punce....ja hitre ste....zdaj pa se mi zdi da  vsake toliko dni katera  zmanjša svoj trebušček in pridobi novega člana....super...user posted image user posted image samo da je vse ok...čeprav js si skoz govorim da še moram vsaj 2 tedna počakati...
Pilotgirl: super za info o kitajskih znamenjih...kar nekaj zanimivih informacij...torej najbolje kar počakati na februar,da bomo imeli Zajčke ;)(imajo kar nekaj lepih značilnosti)
Registrirana: ti pa se zelooooo zdravo prehranjuješ-sem dobila kar slabo vest ko sm brala...(js pa pravo nasprotje...no sej jem tudi zdrave stvari,samo ko se to izniči z sladkarijami...)
Preverjanje odprtosti: moj ginekolog me še ni vaginalno pregledoval od prvega pregleda.....namreč vsak mesec mi naredi ultrazvok in to je to...
Kiara24: tvoj trebušček je pa zelo lep,ampak tudi dokaj majhen...sm se pa js bala da je moj majhen,pa čeprav je večji od tvojga in sm še dva tedna za tabo...
Kilaža: js sm začela 36. teden in sm na +18,5 kg.... tako da računam da pridem na dvajsetko sigurno....

To noč sm pa za čuda prvič spala celo noč brez vstajanja in zbujanja na wc...user posted image user posted image
upam da še bo ltera noč taka...user posted image

Mosoni: pazi na nogo in na ravnotežje...počivaj čimbolj...
Pokrivanje z kovtrom/vrečo: js imam pripravljen kar kovtr , za pod glavo pa bom imela kar tanko prevleko od povštrčka,ki ima enak vzorec kot prevleka za kovtr..
Ninchi9: super-lepe slikice ,tvoj sinček je prekrasen....in super da si med temi srečnicami,ki jim otročki radi spijo...in se ne zbujajo za hrano pogosto...res si lahko srečna..--upam da bom js tudi take sreče...tudi jaz bom šla rodit na Ptuj...če si kje od blizu se lahko kaj dobiva na pijački ko se boš privadila...ali pa kasneje za kako vozičkanje...

...vas še pokomentiram kaj čez kako urco...

(odgovor članu samsara04)
Neposredna povezava do sporočila: 633
18.1.2011 19:41:48   
sara1986
Čestitke ninchi9 za Alexa, user posted image user posted image  dej napiši kako je potekal sam porod, je bilo boleče... aja, pa littlemiss ti je zastavila dobro vprašanje, koliko kg si izgubila po porodu?

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 634
18.1.2011 19:51:27   
meta21

sem dodala album!!!!

Jaz še vedno vidim samo plusek in tortico. Najbrž maš kaj pri nastavitvah zasebnosti nastavljeno, da ga ne morem videt. Mah, sicer pa mislim, da sem do zdaj samo pri eni lahko vidla album. Vas mam še vedno na sumu, da ste se po ZS-jih zmenle, da me blokirateuser posted image

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 635
18.1.2011 19:52:32   
meta21
Nič kaj ekstra niste čvekale popoldne. Bom mogoče še lahko kaj naredila zvečeruser posted image . Grem otroka dat v banjo pa kakšno coto pospravit preden mož pride iz službe. Nisem nič naredila celo popoldne.

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 636
18.1.2011 19:58:08   
valek
Nekaj še... a se čaj malinovih listov pije od zaključenega 36. tedna dalje ali že lahko začneš,ko vstopiš v 36.teden??

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 637
18.1.2011 19:59:56   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: valek

Nekaj še... a se čaj malinovih listov pije od zaključenega 36. tedna dalje ali že lahko začneš,ko vstopiš v 36.teden??

Nima tako drastičnih učinkov tako da mislim, da ga zdaj lahko že vse pijemouser posted image

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 638
18.1.2011 20:00:44   
trsica
Jaz še vedno čakam in čakam. Sicer me danes že cel dan nekaj špika, a po moje so bolj prebavne motnje (imam že tri dni drisko). user posted image

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 639
18.1.2011 20:10:54   
Teyla
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

sem dodala album!!!!

Jaz še vedno vidim samo plusek in tortico. Najbrž maš kaj pri nastavitvah zasebnosti nastavljeno, da ga ne morem videt. Mah, sicer pa mislim, da sem do zdaj samo pri eni lahko vidla album. Vas mam še vedno na sumu, da ste se po ZS-jih zmenle, da me blokirateuser posted image

Ja, ja to smo se vse zmenile. user posted image

Danes sem bla pa pridna. Oprala sem vse cunjice za malega, likanje pa drugič. Nekak zmeraj prestavljam to zadevo. Se vidi, da ne maram tega opravila. Še posebej, ker nimava likalne deske in me potem križ ubija.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 640
18.1.2011 20:12:08   
FoxyLady

Čer!

Tako,danes se vam pa RES javljam zadnjič kot "kinderjajček".
Jutri bo dan D.
O Patrishi pa še koj čist nč novic?

v glavnem jutri pošlem sms da boste na tekočem. Upam,samo da bo čim hitrej mimo.

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 641
18.1.2011 20:18:38   
valek
SREČNO FOXYLADYuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 642
18.1.2011 20:21:08   
trsica
srečno FL user posted image

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 643
18.1.2011 20:22:51   
Teyla
Bomo držale pesti FoxyLady. Ob kateri uri pa približno? Madonc se ti bo kolcalo, če bomo tok nate mislile. user posted image

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 644
18.1.2011 20:25:30   
petrap
Srečno FoxyLady tudi z moje strani!

Jaz imam tudi jutri pregled in mi bo prvič počekirala moj MV, da vidi če sem kaj odprta in da vidimo kako naprej. Pa upam, da bo tud ultrazvok malih naredila, da jih še zadnjič vidim na ekranu user posted image . Bi si pa vsekakor želela, da se vse skupaj začne naravno, ker se mi ne zdi smiselno, da bi nekaj na silo, razen seveda, če ne bo kaj narobe.

No vam vsekakor poročam jutri. Sedaj grem pa že kar ležat, ker me križ boli user posted image .

Lepo noč

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 645
18.1.2011 20:47:19   
Akilene
user posted image ninchi9 - o kakšnega lepega pikeca imaš!! Čestitke!

"Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls."

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 646
18.1.2011 20:48:55   
little*miss
FoxyLady & petrap vso srečo vama želim jutri user posted image

Tamala je ravno zaspala, jaz bi tudi šla ker sem tako utrujena, ampak morem počakat da se cote operejo, tako da še bom pokonci nekaj časa. Se prav pozna, da dopoldan nisem imela časa spat in bom danes (po vsej verjetnosti) lahko zaspala takoj ko se vležem (okrog pol 11 user posted image )

< Sporočilo je popravil little*miss -- 18.1.2011 20:49:50 >

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 647
18.1.2011 21:26:49   
FoxyLady
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

Bomo držale pesti FoxyLady. Ob kateri uri pa približno? Madonc se ti bo kolcalo, če bomo tok nate mislile. user posted image

Ja ob 7.30 se morem zglasit v sprejemni,pol pa v porodno pa vsi tisti postopki ki jih imajo mislim da tam okol devetih bi nej se vse skupi začelo bom poslala sms eni.

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 648
18.1.2011 21:41:52   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

Ja, ja to smo se vse zmenile. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes sem bla pa pridna. Oprala sem vse cunjice za malega, likanje pa drugič. Nekak zmeraj prestavljam to zadevo. Se vidi, da ne maram tega opravila. Še posebej, ker nimava likalne deske in me potem križ ubija.

Naš pikec bo preživel brez zlikanih cotik.user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 649
18.1.2011 21:45:46   
meta21
Srečno in hitro, foxy!

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?