Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 17.1.2011 13:53:57
|
|
|
|
witch
|
sover imela sem M na 32 dni. Potem začnem delati na otroku, M pride na 40 dni. Potem kar na 60 dni. In takrat sem začela piti rman in dobim M spet na 32 dni. Vse dokler nisem imela alergije in so mi ga prepovedali piti. Takrat pride M spet na 45 dni. Prejšnji mesec sem jo dobila 36. dan. Tokrat pa sem zraven rmana pila še krvomočnico in evo, spet bo na 44 dni Tak da se je mojim jajčnikom izgleda zmešalo Glede folne pa... Sem jo nekaj časa jedla, ampak zdaj ko je pa že 14. krog pa je to en kup denarja. Tak da jo jemljem od O naprej.
< Sporočilo je popravil witch -- 17.1.2011 13:55:03 >
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 17.1.2011 14:09:56
|
|
|
|
sover
|
Men se ja pa prejšnji mesec čist zbrkljal ciklus. Prej sem imela lepo na 28-31 dni, prejšnjo rundo sem pa en ciklus kar falila in je prišla na 60 dni. Zdaj pa čakam, da pride (oz. ne pride konec tedna). Folno pa jemljem skoz. Menda ni panike, tudi če ga jemlješ dolgoročno, ker telo samo izloči presežek ...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 17.1.2011 15:06:26
|
|
|
|
lollypop
|
pozdravljene... me ni blo neki časa tukaj gor, za vikend itak ni nikoli časa, zdej je bilo pa še tako lepo vreme, da smo kar izkoristili sonček... še več takih dni, mam dosti več energije tedi2: držim pesti, da je to to... kaj pa če bi šla za vsak slučaj na krvni test? tisto bi ti pa ziher pravilno pokazalo, stane pa menda tud okoli 7 ali 8 € se pravi toliko kot če kupiš CB... je še kakšna nova ... bo treba tale januar malo obarvat roza.. saj začelo se je dobro, zdaj pa kar nekaj štrajkate... dejmo punce uh, jaz pa še en teden.. pričakujem v nedeljo, ampak nimam nobenega testa doma (ne še ) tko da če mi rata da vsaj do ponedeljka počakam in potem če je ne bo (itak da je ne bo ) grem šele v ponedeljek po test... he he, sej ne verjamem da bom zdržala... sicer pa ta mesec niti ne vem, če bom razočarana, če bo prišla.. ravno v času ko naj bi imela O je bil moj sicer ves bolan in sva pomojem čist premalo, da bi kaj bilo.. no ampak upanje umira zadnje z O testi si pa nisem mogla nič pomagat.. tri dni mi je kazalo rahlo črtico, potem pa nič tko da stran vržen denar pomojem... Lineta dajmo, javi se nam punca in nas razveseli da ne bomo v skrbeh jolika ampak ne še obupat, dokler ni M je še upanje.... Folno... jaz sem jo jemala na začetku, ko sva začela delat na no po parih mesecih sem obupala in zdaj ne jemljen več... pri ta prvi sem jo začela jemat, ko sem izvedela da sem noseča držte se, pa čakam na dobre novice
< Sporočilo je popravil lollypop -- 17.1.2011 15:07:26 >
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 17.1.2011 16:00:26
|
|
|
|
Arual
|
Ojla. No tudi mene jezi. Jo čakam in čakam, pa ne pride. Sem delala test glede na to, da je danes že 35 dan ciklusa. Ne vem, kaj se dogaja zdaj me že od oktobra jezi, je nisem od oktobra pa do decembra imela, no zdaj pa je tud ni, upam da bo kmalu prišla. Glede na to da imam že vse znake za njen prihod vsaj en teden že. Držim pesti za vse, ki je ne pričakujete.
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 17.1.2011 17:22:23
|
|
|
|
kejt2
|
tedi2 tudi jaz držim pesti! Pa še za vse punce, ki v teh dneh trepetate pred in upate na .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 17.1.2011 17:26:56
|
|
|
|
anity_1
|
witch, jupi za oviulacijo.. Vem, kako je, ko ti je ne zazna in ne zazna.. Potem pa končno pokaže one rdeče črtice A ti imaš ono VIP varianto tam? sashy, jaz folno kislino tudi skozi jemljem. Zdaj je pri nama 4. krog. Prvi krog sem jemala elevit, potem pa sem malo preračunavala in sem šla raje kar na šumeče tablete vtamina B in folne kisline (vsebuje 600 ug folne kisline, kar je čisto OK). Ko pa bom zagledala , pa bom jemala elevit. Jaz pa imam še en teden do predvidene M, oziroma, da je ne dobim In sem s strahom gledala na hlačke, ker se mi je po navadi ravno en teden pred M pojavil rjav izcedek. No, in tako je tudi danes Čeprav si hočem uredit hormone, ampak nekako ne rata. Bom pa še poskušala s temi olji. Drugače me prsi zeloo bolijo, pa tudi neka hrana mi ne diši preveč. Ampak temu ne dajam nekih poudarkov.. Bomo videli, kako bo.. Želim malo, da ne bi toliko razmišljala o tem.. Že moj mi je rekel, da opaža, da se pa jaz mogoeč preveč obremenjujem s tem.. Če pa mi ne gre izklopit.. Kaj ve predlagate - kaj naj jnaredim, da ne bi toliko razmišljala o otroku?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 17.1.2011 17:34:54
|
|
|
|
kejt2
|
@witch: sem malo pobrskala o pomenu sanj za mrtvorojeno dete in našla sledeče: nepričakovano se vam bo zgodilo nekaj nelagodnega. Našla pa sem tudi to: Mrtvorojeno dete pomeni, da ne delate vsega potrebnega za nego in razvoj nekega novega vidika samega sebe. Tovrstne sanje naj vas ne prestrašijo, ampak jih vzemite kot sporočilo, da se morate bolj potruditi. Kaj to pomeni, sploh pa še v navezavi s tvojo sestro, ne bi vedela. Pri raziskovanju sem še odkrila, da ima baje dosti nosečnic nenavadne, če ne celo nore sanje. Moje mnenje: se bom kar strinjala s predhodnico, da vse tole matranje okoli dojenčkov vpliva tudi na podzavest.
< Sporočilo je popravil kejt2 -- 17.1.2011 17:42:15 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 17.1.2011 18:12:09
|
|
|
|
witch
|
Arual a test pa ni nič pokazal? Glede na to, da te že kak teden špika si mogoče noseča... anity imam kar navaden ff. Se mi zdi brezveze plačevati. Mi je pa zdaj v osmih mesecih odkar sem na ff, ene tri ali štiri krat programček dal na probo vip varianto. Tak za kakšen teden, dva Upam, da bodo izcedki vseeno prinesli plusek. Glede recepta kako ne misliti na to pa pač ni. Pri meni je kakšen dan, teden, včasih mesec vse ok. Pa ne mislim na to. Potem pa je včasih spet čisto kontra. Tudi ko sem bolj zaposlena včasih nimam časa premišljevati o tem. Težko je. Ker 100% izklopiti se pa pač ne da. Tudi meni moj pravi isto. Pa kaj če ne gre... je pa res, da je bil prejšnji teden zelo stresen (spermiogram) in sem non stop premišljevala o tem. Pa potem še O ni bilo. Zdaj pa sem spet malo izklopila vse to. Mogoče si najdi kakšen hobi, nekaj kaj bo samo tvojega in nebo povezano z otrokom. kejt hvala za razlago sem iskala in nič pametnega našla. Glede na to, da je moja sestra pred porodom in res nikoli nisem sanjala ne o njej kot nosečki, ne o tem še nerojenem otroku, potem pa prve sanje take čudne. Zjutraj sem prvo letela do sestre in reka a brca kaj? In ko je rekla da ja, se mi je res skala odkotalila od srca Drugače pa ta druga razlaga... bi kar držala za mene. Tak da se bom počasi res mogla v roke vzeti.
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 17.1.2011 18:53:52
|
|
|
|
tedi2
|
hvala punce za spodbudne besede-moja situacija je sledeča. Danes tri leta nazaj sem izgubila mojo prvo pikico (imela sem čiščenje), tako da sem že nasploh bolj slabe volje. V službi sem po malici pila tekočino in takoj po delu šla po CB in seveda že v nakupovalne centru na wc lulat. In gledam, gledam-NIČ, ne duha ne sluha od +... Tako sem jokala , nato pa opazila,da ni kontrolne črtice v drugem okencu. Spet po drugi CB in še BC sem kupila za vsaki slučaj. Doma šla lulat in CB je spet pokazal rahel plusek-spet tanek, sicer takoj je bil bolj opazen in tudi za spoznanje bolj šitok, čez urco pa veliko manj izrazit kot iz sobote . No potem sem listič pomočila in spet samo rahla črtica . Vse me boli, na WC hodim non stop gledat in imam občutek, da mi samo zamuja. Tako sem iz sebe. No pa če bi danes zagledala debel +, bi imela rok 22.09. Doma pa imam punčko za katero sem imela rok 2.2.2009 (še številke se ujemajo). Po mojem me lahko pobarvate v modro...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 17.1.2011 19:00:10
|
|
|
|
thanchyka
|
Halo, babnce, vidim, da kar dogaja za nove nosečke, želim jim vse dobro, čeprav jih je nekam malo glede na to, da je že polovica januarja mimo - upam in navijam za drugo polovico, da bo rozasta!!! Vsem, ki pa se vam je vsilila tečka, pa pošiljam . Sporočam pa še, da me lahko obarvate v modro, se je že najavla (vsak mesec je bolj zgodna ). Za naprej pa se bom malo odklopla od tu, da sploh vidim, kaj bodo pokazale preiskave. Tu pa tam, pa vas bom še prišla počekirat Ajde, čau bau
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 17.1.2011 19:08:03
|
|
|
|
witch
|
tedi najprej tista pikica, ki je pred tremi leti zapustila zdaj gleda svojo mamico in ji je hudo ker si žalostna. Ta pikica je šla gor med angelčke, da lahko čuva svojo mamico, atija in sestrico. In jaz verjamem da imate zelo dobrega angela varuha. Ne biti žalostna. Vem, da je hudo. Ampak si dobila čudovito hčerkico. Res ta ne morem zamenjati tiste pikice. Imej hčerko rada še za tistega otroka. Prvi CB (v albumu) je za moje pojme pozitiven. Drugi CB (v trgovini) je neveljaven. Tretji CB (doma) je za moje pojme pozitiven. Je plusek čeprav ni močen. Četrti BC (doma) ima črtico in mislim, da je tudi ta pozitiven. Se pravi si za mene noseča. Če te špika, boli so tudi to znaki nosečnosti. Pa tudi jaz sem malo vraževerna, pa tudi jaz dam kar nekaj na te številke in podobno. Mogoče bodo pa številke v pdp-jih res enake Zdaj se pa lepo umiri, začni razmišljati pozitivno, jutri pa pojdi na krvni testi, ki ti bo bolj sigurno pokazal da si noseča. Ker jaz VEM da si. So bili tudi primeri, ko je bil prvi test šibka črtica, drgui negativen, tretji pa spet šibka črtica - in ta punca ima zdaj doma en mesec starega dojenčka. tedi moja, kozarec ni vedno na pol prazen. Lahko je tudi na pol poln. Jaz bom pa držala pesti, da ti bo krvni test pokazal nosečnost
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 17.1.2011 19:08:44
|
|
|
|
Arual
|
WITCH- sem se včeraj opogumila, pa je bil negativen. Tako da smo na čakanju, kaj bo bo. Sicer pa moj skoz pravi da je ne bo!! No jaz pa nisem tak prepričana in sem mu v šali dejala, da te pač ta mesec ni dobro ciljal, to je blo smeha. TEDI2 - Bodi bolj optimistična, jaz ti sicer ne morem rečt da je to to in da si noseča, pa vendar dokler ni, je upanje da pa vendar le je tista še tako malo črtica, pokazatelj da bo čez 9 mesecev veselo pri tebi!!!! Res držim pesti da je to to!!!
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 17.1.2011 19:31:04
|
|
|
|
tedi2
|
IZVIRNO SPOROČILO: witch tedi najprej tista pikica, ki je pred tremi leti zapustila zdaj gleda svojo mamico in ji je hudo ker si žalostna. Ta pikica je šla gor med angelčke, da lahko čuva svojo mamico, atija in sestrico. In jaz verjamem da imate zelo dobrega angela varuha. Ne biti žalostna. Vem, da je hudo. Ampak si dobila čudovito hčerkico. Res ta ne morem zamenjati tiste pikice. Imej hčerko rada še za tistega otroka. Hvala Witch, res je moja hčerkica je moje življenje, moj zaklad. In prav tako je res, pikice ki je tam gor ne bom nikoli pozabila. Vsako leto 17.01 (ko sem imela čiščenje) in 28.07 ko naj bi bil rok se spolnim na pikico..
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 17.1.2011 19:32:11
|
|
|
|
jasminčika
|
no da se še jaz malo javim. Pri meni nič kaj novega. Moji plodni dnevi so mimo, zdaj samo še čakam, da bom lahko nardila test. Sem se odločila, da se sploh ne bom s tem obremenjevala, upam da bo pomagalo. Vsem, ki čakate, vam želim čim manj stresa in živciranja, tiste, ki pa ste že zagledale svoj + pa . Držim pesti za vse, da bo čim več roza barve, ker zdaj je bolj klaverno.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 17.1.2011 19:33:49
|
|
|
|
tedi2
|
jaz sem se tako navezal na vas, da upam, da se bomo hkrati selile na drugi forum.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 17.1.2011 19:35:43
|
|
|
|
tedi2
|
IZVIRNO SPOROČILO: tedi2 jaz sem se tako navezal na vas, da upam, da se bomo hkrati selile na drugi forum. NAVEZALA MI POMAGA MOJA MALA GOSPODIČNA PISAT....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 17.1.2011 19:37:57
|
|
|
|
tedi2
|
ja danes sem hotela krvni test napravit- ko zagledala kakih 20 ljudi bolanih me je kar minilo , še tako me vse viroze lovijo (2xbolna v enem mesecu)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 17.1.2011 20:04:03
|
|
|
|
mladika
|
ojla!! se po dolgem času javljam...mam preveč dela in niti ne utegnem kej na forum uletet!! tedi2-kaj pa če bi probala z digitalnim CB.jem??tam pa ni uprašanj al je plus,ga ni,a je dost debel al ni.Tam je al ga pa ni!! Jst grem pa 27.1. na laparoskopijo in se že čist psihično pripravlam na to,pol pa ponovno u akcijo!!!
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 17.1.2011 20:10:43
|
|
|
|
kejt2
|
tedi2 držim pesti Punce na forumu pravijo, da če je plusek je plusek. Vsaj v veliki večini primerov. Koliko časa po roku za pa si? Glede krvnega testa: poizkusi najprej poklicati in se zmenit, da te naprej vzame ipd.- razloži, da si morda noseča. Upam, da bo razumel/ -a.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 17.1.2011 20:21:35
|
|
|
|
srečica17
|
TEDI2..... v vsej poplavi nasvetov.....še moj nasvet.......počakaj še 3 dni......potem bo že vse jasno Ampak meni se resnično zdi, da bi tist rahel plus........moral pomeniti nosečnost!!!!!!!!!!! Srečno!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 17.1.2011 21:00:21
|
|
|
|
sasek79
|
Tedi2: Tudi jaz mislim, da je ta plusek OK. Ne bit tako pesimistična. To, da te špika kot pred ni nič neobičajnega. Meni se zdi predlog o digitalnem CB dober. Vse bo pa jasno, če opraviš krvni test. Je res brezveze, da se toliko sekiraš. To res ni dobro za pikico, če si noseča.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 17.1.2011 22:24:23
|
|
|
|
candi
|
Tedi2: Tudi jaz bi ti najraje rekla, da je to to, čeprav vsi vemo, da bo treba še kak dan počakat za 100% rezultat.Se pa strinjam z ostalimi, da če je rahel plus, si nosečka - vsaj v veliki večini je tako. Jaz res močno močno stiskam pesti zate, da se tečka ne ulije in da čez kak dan ugledaš en močan plusek!! Moji plodni dnevi bi naj tudi že bili mimo, sva bila precej pridna ta mesec. Bomo videli čez en teden. Se bom pa imela s čim zamotit, ker imam 24-tega izpit in se imam fulll za učit, bom test delala 25-tega, če se do takrat še ne ulije. Imam še doma en cb od prejšnjega meseca. Prejšnji mesec sem delala pa dva krat fs več kot en teden prej, pa ne zato da bi kaj pokazalo, ampak zato, ker ga nisem še nikoli in me je firbec matral kako to izgleda. Sem pa vedela da je več kot 90 % da se ni nič prijelo, ker sem bila full bolana in na antibiotikih. Veliko objemčkov za tiste, ki vas je obiskala. Bo pa za valentinovo zato bolj veselo!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 18.1.2011 8:08:15
|
|
|
|
Katte
|
Arual, brcni v rit in ji dopovej, da naj pride točno, še raje pa naj kako leto sploh ne pride. Držim pesti. tedi2, priporočam ti, da greš vseeno na krvni test, da boš ziher. Ker te res zafrkavajo testi, zaradi česarkoli pač že. Tako da se jaz na tvojem mestu ne bi več zanašala na urinske teste, ampak šla direkt na krvnega. thanchyka, veliko sreče na preiskavah, upam, da kmalu dočakaš svojo pikico v trebuščku.
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 18.1.2011 8:10:37
|
|
|
|
Katte
|
SKUPAJ NAS JE: 39 NOSEČK: 3 NAVIJAČICE: witch, xoxox, Katte, nadka30, tejchy*, sasek79, mladika, thanchyka, anonimna , twetka, lananai, aTri, Agnes27, mojamura
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 18.1.2011 8:17:46
|
|
|
|
jolika
|
Mene lahko obarvate v modro... Zanimivo, da me zdaj pa sploh ni tako prizadelo.. Brezveze, ko ne veš kje je razlog Tedi2 js tudi mislim, da si nosečka.. Čimprej na krvni pregled. Držim pesti, da je vse ok!!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Strah ob uvajanjuAdminČesa te je pri uvajanju v vrtec najbolj strah?da bo otrok jokal in ga vzgojiteljice ne bodo potolažile (
32%)
da me bo otrok strašno pogrešal (
5%)
da se bo otrok poškodoval (
3%)
da se mu vzgojiteljice ne bodo dovolj posvetile (
8%)
da bodo vzgojiteljice do otroka grobe (
10%)
da se otrok v vrtcu ne bo dobro počutil (
42%)
Število vseh glasov: 78Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!