|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo januarja 2011
17.1.2011 13:53:57   
witch
sover imela sem M na 32 dni. Potem začnem delati na otroku, M pride na 40 dni. Potem kar na 60 dni. In takrat sem začela piti rman in dobim M spet na 32 dni. Vse dokler nisem imela alergije in so mi ga prepovedali piti. Takrat pride M spet na 45 dni. Prejšnji mesec sem jo dobila 36. dan. Tokrat pa sem zraven rmana pila še krvomočnico in evo, spet bo na 44 dni user posted image Tak da se je mojim jajčnikom izgleda zmešalo user posted image

Glede folne pa... Sem jo nekaj časa jedla, ampak zdaj ko je pa že 14. krog pa je to en kup denarja. Tak da jo jemljem od O naprej.

< Sporočilo je popravil witch -- 17.1.2011 13:55:03 >

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu sover)
Neposredna povezava do sporočila: 676
17.1.2011 14:09:56   
sover
Men se ja pa prejšnji mesec čist zbrkljal ciklus. Prej sem imela lepo na 28-31 dni, prejšnjo rundo sem pa en ciklus kar falila in je prišla na 60 dni. Zdaj pa čakam, da pride (oz. ne pride user posted image  konec tedna).

Folno pa jemljem skoz. Menda ni panike, tudi če ga jemlješ dolgoročno, ker telo samo izloči presežek ...

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 677
17.1.2011 15:06:26   
lollypop
pozdravljene...

me ni blo neki časa tukaj gor, za vikend itak ni nikoli časa, zdej je bilo pa še tako lepo vreme, da smo kar izkoristili sonček... še več takih dni, mam dosti več energije user posted image

tedi2: držim pesti, da je to to... user posted image  kaj pa če bi šla za vsak slučaj na krvni test? tisto bi ti pa ziher pravilno pokazalo, stane pa menda tud okoli 7 ali 8 € se pravi toliko kot če kupiš CB...

je še kakšna nova user posted image ... bo treba tale januar malo obarvat roza.. saj začelo se je dobro, zdaj pa kar nekaj štrajkate... dejmo punce user posted image

uh, jaz pa še en teden.. user posted image  pričakujem v nedeljo, ampak nimam nobenega testa doma (ne še user posted image ) tko da če mi rata da vsaj do ponedeljka počakam in potem če je ne bo (itak da je ne bo user posted image ) grem šele v ponedeljek po test... he he, sej ne verjamem da bom zdržala... user posted image

sicer pa ta mesec niti ne vem, če bom razočarana, če bo user posted image  prišla.. ravno v času ko naj bi imela O je bil moj sicer ves bolan in sva pomojem čist premalo, da bi kaj bilo.. no ampak upanje umira zadnje user posted image  z O testi si pa nisem mogla nič pomagat.. tri dni mi je kazalo rahlo črtico, potem pa nič tko da user posted image  stran vržen denar pomojem...

Lineta dajmo, javi se nam punca in nas razveseli da ne bomo v skrbeh user posted image

jolika user posted image  ampak ne še obupat, dokler ni M je še upanje.... user posted image

Folno... jaz sem jo jemala na začetku, ko sva začela delat na user posted image  no po parih mesecih sem obupala in zdaj ne jemljen več... pri ta prvi sem jo začela jemat, ko sem izvedela da sem noseča

držte se, pa čakam na dobre novice user posted image  

< Sporočilo je popravil lollypop -- 17.1.2011 15:07:26 >

Carpe diem

(odgovor članu sover)
Neposredna povezava do sporočila: 678
17.1.2011 16:00:26   
Arual
Ojla.

No tudi mene user posted image jezi. Jo čakam in čakam, pa ne pride. Sem delala test glede na to, da je danes že 35 dan ciklusa. Ne vem, kaj se dogaja zdaj me že od oktobra jezi, je nisem od oktobra pa do decembra imela, no zdaj pa je tud ni, upam da bo kmalu prišla. Glede na to da imam že vse znake za njen prihod vsaj en teden že.

Držim pesti za vse, ki je ne pričakujete. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsak poraz je nov izziv za zmago.

ZMAGA JE NAGRADA ZA TISTEGA,KI VSTRAJA TOLIKO CASA,DA PREMAGA BOLEČINO....

(odgovor članu lollypop)
Neposredna povezava do sporočila: 679
17.1.2011 17:22:23   
kejt2
tedi2 tudi jaz držim pesti! user posted image user posted image user posted image
Pa še za vse punce, ki v teh dneh trepetate pred user posted image in upate na user posted image .

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 680
17.1.2011 17:26:56   
anity_1
witch, jupi za oviulacijo.. Vem, kako je, ko ti je ne zazna in ne zazna.. Potem pa končno pokaže one rdeče črtice user posted image A ti imaš ono VIP varianto tam?
sashy, jaz folno kislino tudi skozi jemljem. Zdaj je pri nama 4. krog. Prvi krog sem jemala elevit, potem pa sem malo preračunavala in sem šla raje kar na šumeče tablete vtamina B in folne kisline (vsebuje 600 ug folne kisline, kar je čisto OK). Ko pa bom zagledala user posted image , pa bom jemala elevit.
Jaz pa imam še en teden do predvidene M, oziroma, da je ne dobim user posted image In sem s strahom gledala na hlačke, ker se mi je po navadi ravno en teden pred M pojavil rjav izcedek. No, in tako je tudi danes user posted image Čeprav si hočem uredit hormone, ampak nekako ne rata. Bom pa še poskušala s temi olji. Drugače me prsi zeloo bolijo, pa tudi neka hrana mi ne diši preveč. Ampak temu ne dajam nekih poudarkov.. Bomo videli, kako bo.. Želim malo, da ne bi toliko razmišljala o tem.. Že moj mi je rekel, da opaža, da se pa jaz mogoeč preveč obremenjujem s tem.. Če pa mi ne gre izklopit.. Kaj ve predlagate - kaj naj jnaredim, da ne bi toliko razmišljala o otroku?

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 681
17.1.2011 17:34:54   
kejt2
@witch: sem malo pobrskala o pomenu sanj za mrtvorojeno dete in našla sledeče:
nepričakovano se vam bo zgodilo nekaj nelagodnega.

Našla pa sem tudi to:
Mrtvorojeno dete pomeni, da ne delate vsega potrebnega za nego in razvoj nekega novega vidika samega sebe. Tovrstne sanje naj vas ne prestrašijo, ampak jih vzemite kot sporočilo, da se morate bolj potruditi.

Kaj to pomeni, sploh pa še v navezavi s tvojo sestro, ne bi vedela. user posted image

Pri raziskovanju sem še odkrila, da ima baje dosti nosečnic nenavadne, če ne celo nore sanje.

Moje mnenje: se bom kar strinjala s predhodnico, da vse tole matranje okoli dojenčkov vpliva tudi na podzavest.

< Sporočilo je popravil kejt2 -- 17.1.2011 17:42:15 >

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 682
17.1.2011 18:12:09   
witch
Arual a test pa ni nič pokazal? Glede na to, da te že kak teden špika si mogoče noseča...

anity imam kar navaden ff. Se mi zdi brezveze plačevati. Mi je pa zdaj v osmih mesecih odkar sem na ff, ene tri ali štiri krat programček dal na probo vip varianto. Tak za kakšen teden, dva user posted image
Upam, da bodo izcedki vseeno prinesli plusek. Glede recepta kako ne misliti na to pa pač ni. Pri meni je kakšen dan, teden, včasih mesec vse ok. Pa ne mislim na to. Potem pa je včasih spet čisto kontra. Tudi ko sem bolj zaposlena včasih nimam časa premišljevati o tem. Težko je. Ker 100% izklopiti se pa pač ne da. Tudi meni moj pravi isto. Pa kaj če ne gre... je pa res, da je bil prejšnji teden zelo stresen (spermiogram) in sem non stop premišljevala o tem. Pa potem še O ni bilo. Zdaj pa sem spet malo izklopila vse to. Mogoče si najdi kakšen hobi, nekaj kaj bo samo tvojega in nebo povezano z otrokom.

kejt hvala za razlago user posted image   sem iskala in nič pametnega našla. Glede na to, da je moja sestra pred porodom in res nikoli nisem sanjala ne o njej kot nosečki, ne o tem še nerojenem otroku, potem pa prve sanje take čudne. Zjutraj sem prvo letela do sestre in reka a brca kaj? In ko je rekla da ja, se mi je res skala odkotalila od srca user posted image
Drugače pa ta druga razlaga... bi kar držala za mene. Tak da se bom počasi res mogla v roke vzeti.

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 683
17.1.2011 18:53:52   
tedi2
hvala punce za spodbudne besede-moja situacija je sledeča. Danes tri leta nazaj sem izgubila mojo prvo pikico (imela sem čiščenje), tako da sem že nasploh bolj slabe volje. V službi sem po malici pila tekočino in takoj po delu šla po CB in seveda že v nakupovalne centru na wc lulat. In gledam, gledam-NIČ, ne duha ne sluha od +... Tako sem jokalauser posted image , nato pa opazila,da ni kontrolne črtice v drugem okencu. Spet po drugi CB in še BC sem kupila za vsaki slučaj. Doma šla lulat in CB je spet pokazal rahel plusek-spet tanek, sicer takoj je bil bolj opazen in tudi za spoznanje bolj šitok, čez urco pa veliko manj izrazit kot iz sobote user posted image user posted image user posted image . No potem sem listič pomočila in spet samo rahla črticauser posted image user posted image user posted image . Vse me boli, na WC hodim non stop gledat in imam občutek, da mi samo zamuja. Tako sem iz sebe. No pa če bi danes zagledala debel +, bi imela rok 22.09. Doma pa imam punčko za katero sem imela rok 2.2.2009 (še številke se ujemajo). Po mojem me lahko pobarvate v modro...

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 684
17.1.2011 19:00:10   
thanchyka
Halo, babnce, vidim, da kar dogaja user posted image  

user posted image za nove nosečke, želim jim vse dobro, čeprav jih je nekam malo glede na to, da je že polovica januarja mimo - upam in navijam za drugo polovico, da bo rozasta!!! Vsem, ki pa se vam je vsilila tečka, pa pošiljam user posted image .

Sporočam pa še, da me lahko obarvate v modro, user posted image se je že najavla (vsak mesec je bolj zgodna user posted image ). Za naprej  pa se bom malo odklopla od tu, da sploh vidim, kaj bodo pokazale preiskave.  Tu pa tam, pa vas bom še prišla počekirat user posted image

Ajde, čau bau

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 685
17.1.2011 19:08:03   
witch
tedi najprej user posted image user posted image user posted image   tista pikica, ki je pred tremi leti zapustila zdaj gleda svojo mamico in ji je hudo ker si žalostna. Ta pikica je šla gor med angelčke, da lahko čuva svojo mamico, atija in sestrico. In jaz verjamem da imate zelo dobrega angela varuha. Ne biti žalostna. Vem, da je hudo. Ampak si dobila čudovito hčerkico. Res ta ne morem zamenjati tiste pikice. Imej hčerko rada še za tistega otroka.
Prvi CB (v albumu) je za moje pojme pozitiven.
Drugi CB (v trgovini) je neveljaven.
Tretji CB (doma) je za moje pojme pozitiven. Je plusek čeprav ni močen.
Četrti BC (doma) ima črtico in mislim, da je tudi ta pozitiven.
Se pravi si za mene noseča. Če te špika, boli so tudi to znaki nosečnosti. Pa tudi jaz sem malo vraževerna, pa tudi jaz dam kar nekaj na te številke in podobno. Mogoče bodo pa številke v pdp-jih res enake user posted image
Zdaj se pa lepo umiri, začni razmišljati pozitivno, jutri pa pojdi na krvni testi, ki ti bo bolj sigurno pokazal da si noseča. Ker jaz VEM da si. So bili tudi primeri, ko je bil prvi test šibka črtica, drgui negativen, tretji pa spet šibka črtica - in ta punca ima zdaj doma en mesec starega dojenčka.
tedi moja, kozarec ni vedno na pol prazen. Lahko je tudi na pol poln.
Jaz bom pa držala pesti, da ti bo krvni test pokazal nosečnost user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tedi2)
Neposredna povezava do sporočila: 686
17.1.2011 19:08:44   
Arual
WITCH- sem se včeraj opogumila, pa je bil negativen. Tako da smo na čakanju, kaj bo bo. Sicer pa moj skoz pravi da je ne bo!! No jaz pa nisem tak prepričana in sem mu v šali dejala, da te pač ta mesec ni dobro ciljal, user posted image user posted image user posted image user posted image to je blo smeha.

TEDI2 - Bodi bolj optimistična, jaz ti sicer ne morem rečt da je to to in da si noseča, pa vendar dokler user posted image ni, je upanje da pa vendar le je tista še tako malo črtica, pokazatelj da bo čez 9 mesecev veselo pri tebi!!!! Res držim pesti da je to to!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsak poraz je nov izziv za zmago.

ZMAGA JE NAGRADA ZA TISTEGA,KI VSTRAJA TOLIKO CASA,DA PREMAGA BOLEČINO....

(odgovor članu thanchyka)
Neposredna povezava do sporočila: 687
17.1.2011 19:31:04   
tedi2
IZVIRNO SPOROČILO: witch

tedi najprej user posted image user posted image user posted image   tista pikica, ki je pred tremi leti zapustila zdaj gleda svojo mamico in ji je hudo ker si žalostna. Ta pikica je šla gor med angelčke, da lahko čuva svojo mamico, atija in sestrico. In jaz verjamem da imate zelo dobrega angela varuha. Ne biti žalostna. Vem, da je hudo. Ampak si dobila čudovito hčerkico. Res ta ne morem zamenjati tiste pikice. Imej hčerko rada še za tistega otroka.

Hvala Witch, res je moja hčerkica je moje življenje, moj zaklad. In prav tako je res, pikice ki je tam gor ne bom nikoli pozabila. Vsako leto 17.01 (ko sem imela čiščenje) in 28.07 ko naj bi bil rok se spolnim na pikico..

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 688
17.1.2011 19:32:11   
jasminčika
no da se še jaz malo javim. Pri meni nič kaj novega. Moji plodni dnevi so mimo, zdaj samo še čakam, da bom lahko nardila test. Sem se odločila, da se sploh ne bom s tem obremenjevala, upam da bo pomagalo. Vsem, ki čakate, vam želim čim manj stresa in živciranja, tiste, ki pa ste že zagledale svoj + pa user posted image user posted image user posted image . Držim pesti za vse, da bo čim več roza barve, ker zdaj je bolj klaverno. 

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 689
17.1.2011 19:33:49   
tedi2
jaz sem se tako navezal na vas, da upam, da se bomo hkrati selile na drugi forum.

(odgovor članu tedi2)
Neposredna povezava do sporočila: 690
17.1.2011 19:35:43   
tedi2
IZVIRNO SPOROČILO: tedi2

jaz sem se tako navezal na vas, da upam, da se bomo hkrati selile na drugi forum.

NAVEZALA user posted image  MI POMAGA MOJA MALA GOSPODIČNA PISAT....

(odgovor članu tedi2)
Neposredna povezava do sporočila: 691
17.1.2011 19:37:57   
tedi2
ja danes sem hotela krvni test napravit- ko zagledala kakih 20 ljudi bolanih me je kar minilouser posted image , še tako me vse viroze lovijo (2xbolna v enem mesecu)

(odgovor članu tedi2)
Neposredna povezava do sporočila: 692
17.1.2011 20:04:03   
mladika
ojla!!
se po dolgem času javljam...mam preveč dela in niti ne utegnem kej na forum uletet!!user posted image
tedi2-kaj pa če bi probala z digitalnim CB.jem??tam pa ni uprašanj al je plus,ga ni,a je dost debel al ni.Tam je al ga pa ni!!
Jst grem pa 27.1. na laparoskopijo in se že čist psihično pripravlam na to,pol pa ponovno u akcijo!!!

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu tedi2)
Neposredna povezava do sporočila: 693
17.1.2011 20:10:43   
kejt2
tedi2 držim pesti 

Punce na forumu pravijo, da če je plusek je plusek. Vsaj v veliki večini primerov.
Koliko časa po roku za pa si?

Glede krvnega testa: poizkusi najprej poklicati in se zmenit, da te naprej vzame ipd.- razloži, da si morda noseča. Upam, da bo razumel/ -a.

(odgovor članu tedi2)
Neposredna povezava do sporočila: 694
17.1.2011 20:21:35   
srečica17
TEDI2..... v vsej poplavi nasvetov.....še moj nasvet.......počakaj še 3 dni......potem bo že vse jasno
Ampak meni se resnično zdi, da bi tist rahel plus........moral pomeniti nosečnost!!!!!!!!!!!
Srečno!user posted image

(odgovor članu kejt2)
Neposredna povezava do sporočila: 695
17.1.2011 21:00:21   
sasek79
Tedi2: Tudi jaz mislim, da je ta plusek OK. Ne bit tako pesimistična. To, da te špika kot pred  user posted image  ni nič neobičajnega. Meni se zdi predlog o digitalnem CB dober. Vse bo pa jasno, če opraviš krvni test. Je res brezveze, da se toliko sekiraš. To res ni dobro za pikico, če si noseča.

(odgovor članu srečica17)
Neposredna povezava do sporočila: 696
17.1.2011 22:24:23   
candi
Tedi2: Tudi jaz bi ti najraje rekla, da je to to, čeprav vsi vemo, da bo treba še kak dan počakat za 100% rezultat.Se pa strinjam z ostalimi, da če je rahel plus, si nosečka - vsaj v veliki večini je tako. Jaz res močno močno stiskam pesti zate, da se tečka ne ulije in da čez kak dan ugledaš en močan plusek!!user posted image

Moji plodni dnevi bi naj tudi že bili mimo, sva bila precej pridna ta mesec. Bomo videli čez en teden. Se bom pa imela s čim zamotit, ker imam 24-tega izpit in se imam fulll za učit, bom test delala 25-tega, če se do takrat še ne ulije. Imam še doma en cb od prejšnjega meseca. Prejšnji mesec sem delala pa dva krat fs več kot en teden prej, pa ne zato da bi kaj pokazalo, ampak zato, ker ga nisem še nikoli in me je firbec matral kako to izgleda.user posted image Sem pa vedela da je več kot 90 % da se ni nič prijelo, ker sem bila full bolana in na antibiotikih.user posted image

Veliko objemčkov za tiste, ki vas jeuser posted image obiskala. Bo pa za valentinovo zato bolj veselo!!!user posted image

(odgovor članu sasek79)
Neposredna povezava do sporočila: 697
18.1.2011 8:08:15   
Katte
Arual, brcni user posted image  v rit in ji dopovej, da naj pride točno, še raje pa naj kako leto sploh ne pride. Držim pesti.
tedi2, priporočam ti, da greš vseeno na krvni test, da boš ziher. Ker te res zafrkavajo testi, zaradi česarkoli pač že. Tako da se jaz na tvojem mestu ne bi več zanašala na urinske teste, ampak šla direkt na krvnega.
thanchyka, veliko sreče na preiskavah, upam, da kmalu dočakaš svojo pikico v trebuščku. user posted image user posted image user posted image

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu candi)
Neposredna povezava do sporočila: 698
18.1.2011 8:10:37   
Katte

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.1.
sashy (x. krog)user posted image

lakaya (1. krog)user posted image

5.1.
Pepa (12. krog)user posted image

6.1.
Natka23 (3. krog)user posted image

8.1.
anonimna user posted image (3. krog)user posted image user posted image
Nutry (30. krog)user posted image

9.1.
tejchy*(10. krog)
*žurerka* (2. krog)user posted image user posted image
Martinya (3. krog)
krisv (12. krog)user posted image

10.1.
Lineta (x. krog)

14.1.
Barcula (1. krog)

16.1.
tedi2 (9. krog)
anonimna26 (2. krog)

17.1.
ribica81 (x. krog)user posted image
benji (8. krog)user posted image
Sa.Ka (4. krog)user posted image

18.1.
jolika (7. krog)

20.1.
sover (7. krog)

20.1. - 25.1.
amon (5. krog)

23.1.
thanchyka (25. krog)user posted image
lollypop (x. krog)
sasek79 (3. krog)

24.1.
candi (2. krog)
kejt2 (x. krog)

26.1.
jasminčika (x. krog)

27.1.
LeJo (2. krog)
anonimna user posted image  (x. krog)
bey86(1. krog)
anonimna user posted image (5. krog)
anity_1 (4. krog)

30.1.
Katte (8. krog)

31.1.
Nusyka (x. krog)

x.1.
Arual (40. krog)

witch (14. krog)
Agnes27 (2. krog)
bubulina (x. krog)
dory (1. krog)user posted image user posted image
smeška83 (x. krog)user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 39

NOSEČK: 3

user posted image user posted image  

NAVIJAČICE:
witch, xoxox, Katte,
nadka30, tejchy*,
sasek79, mladika,
thanchyka, anonimna user posted image ,
twetka, lananai, aTri,
Agnes27, mojamura

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 699
18.1.2011 8:17:46   
jolika
Mene lahko obarvate v modro... Zanimivo, da me zdaj pa sploh ni tako prizadelo.. Brezveze, ko ne veš kje je razloguser posted image

Tedi2 js tudi mislim, da si nosečka.. Čimprej na krvni pregled. Držim pesti, da je vse ok!!!

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Strah ob uvajanju
Admin

Česa te je pri uvajanju v vrtec najbolj strah?

da bo otrok jokal in ga vzgojiteljice ne bodo potolažile (32%)

da me bo otrok strašno pogrešal (5%)

da se bo otrok poškodoval (3%)

da se mu vzgojiteljice ne bodo dovolj posvetile (8%)

da bodo vzgojiteljice do otroka grobe (10%)

da se otrok v vrtcu ne bo dobro počutil (42%)

Število vseh glasov: 78

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!