|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske mamice
14.1.2011 18:32:02   
nmagk
Važička ,važička......user posted image user posted image user posted image ,pa kaj pol...user posted image user posted image user posted image

Živa kdaj se vidvaaaaaaaaaaaa,da jo še jest vidmmmmmmmmmmmmmmmmm....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
14.1.2011 18:58:32   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

oooooooooooooooooooooooooooooo
blueeyes....lej jo k nas je obiskala....
po mojem bomo tle do 199 strani pol bi pa res loh prestavile se ...heheuser posted image user posted image user posted image user posted image

ja, spet nazaj :)

jaz sem pa zivo vidla..........................hahahahaha

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kje pa ste dons??? nobeni se ne čveka???

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
14.1.2011 21:58:11   
ana**
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

Ni časa, ni volje..
Pa vam rajše ne morim. :)

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4178
14.1.2011 22:32:33   
Anonimen
Kaj je narobe Ana? Si dobila mail?

No res je,.... Katrinči je danes slučajno videla Živo... Je mela srečo in nas zasačla med nakupovanjem nove postelje za Žigata, tko da je lahko vidla še Živo user posted image

NMAGK povej kdaj... meni je vseeno... Naslednji teden mam desca še doma, potem bomo pa še vidli, kako se bomo šihtali... meni se bo doma verjetno zmešalo, tko da se zna zgodit, da bom pogosto v LJ z Živo... Bomo vidli... NO ampak na kofi pa pridem, če se zmenmo user posted image user posted image

(odgovor članu ana**)
  Neposredna povezava do sporočila: 4179
14.1.2011 23:26:34   
nmagk
Super pol pa drug teden še počivi in naj te tvoj razvaja,pol se pa zmenmo za kofi,magar pr men,da ne bomo okol skakale....

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4180
15.1.2011 9:10:18   
Anonimen
No se bomo zmenile...

Dojilje... Zgleda da mi mleko usiha user posted image   Sem zdelje že drugi podoj iz obeh jošk nardila user posted image   Al je to normalno? user posted image   Sem pa dva dni nazaj mela tok mleka, da sm komi zdržala, da je tamala se zbudila, da sem pršla mal k sebi user posted image
Čajček že vem, da morm pit, kaj pa še predlagate?

(odgovor članu nmagk)
  Neposredna povezava do sporočila: 4181
15.1.2011 10:20:56   
katrinka
ja res je...slucajn smo se srecal in sem pikico vidla - se dobr da je spala k drugace bi jo ze gnetla po rokah...heheuser posted image user posted image user posted image

ziva - jz tud mislim da nimam mleka pa mala cuza kot ponavad....sej ne bom tezila ampak pocivi - vsaj popoldne k ze ni tok mleka vec, al pa vmes crpaj....

super, nasledn teden mam zaseden pol se pa se jaz pristulim za kavico....

ana - kako ste

blue - si doma al delas dons....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4182
15.1.2011 12:57:43   
nmagk
Živa najvažnejše za mleko je POČITEK IN ŠE ENKRAT POČITEK...dovolj tekočine in da redno cuzlja,pij čajček pa enkrat na dan zvrn dva deci piva...ampak res če ti bo začelo zmanjkovat in ne boš počivala bo šel mleko....

Torej babuške še en teden pol pa kafetkamo  user posted image user posted image user posted image user posted image

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4183
15.1.2011 13:39:32   
katrinka
tocn to ziva - jz sem ze loh preseavam k je sandra skor 5 mesecev stara in v pon zacnem z gh...ti pa lih ne mors a ne...torej pocivi - ce bos en teden sama doma z zivo ti bo cist ok....bos malo pospravla, malo lenarla, tv...pa tko
a si moj prvi album za zivo zrihtala - ce nisi se loh s tem zaposlis, pa slike v album pa tko....to je delo a hkrati pocitek....

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 4184
15.1.2011 14:56:43   
ledenka
spet boste kofetkale user posted image  

živa, ti pa posluši izkušene dojilje! pit pa počivat je treba.

katrinka, že 5 mesecev user posted image  uau, sem mislila, da je 3, ko sem včeri neki na to temo razmišljala user posted image

nmagk, ste končno zdravi?

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4185
15.1.2011 15:28:02   
nmagk
Ne nismo,lih kr čakam fotra da pride ,da mi posod avto ker moram na metelkovo,Karolini kar piska v pljučkih,Grega pa tok kašla,da ne morem čakat do ponedeljka,tako da metelkova spet prihajamo....mah bo že,skrbi me sam da ni kak bronhitis al pa plučnca zato boljš da jih mal posluša da se vid,sej verjetn je navadna viroza ampak vseen....

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4186
15.1.2011 20:00:01   
šivilja
Joj, joj Živa, kaj jaz to berem. POČIVAJ, ne se hecat pa po štacunah hodit en teden po porodu.
Resno, resno ti svetujem, da ga nehaš seklat in se umiriš. Še celo leto boš imela čas okrog skakat in po Ljubljani hodit. Zdaj pa leži in počivaj. Imaš dva otročka, tamalo dojiš, kar je nepreceljivo (dolgotrajno gledano pa tudi če ne drugega finančno ugodno). Meni se je zelo dolgo na mleku poznalo, če sem pretiravala, kaj šele v prvem tednu.
Sem se pa jaz stalno nalivala s čaji in brezalkoholnim pivom.
Pa še z vsemi šivi okrog skačeš. Pri Hani sem jaz dobila endometritis in verjemi mi, da si ga ne želiš - kot da bi rojevala še tri dni skupaj.

Jaz sem si pri Hani res vzela čas (ko sta bila druga dva v vrtcu in šoli) in sva počivali, spali in ležali - tega časa ne boš imela nikoli več.

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 4187
15.1.2011 21:14:09   
Anonimen
pa sem jih spet slišala user posted image

Pa sej sploh nevem, če mi res usiha mleko... Ampak ker Žigata nikoli nisem prav zares dojila, sploh nevem kako to zgleda. Morda se je samo uravnalo nastajanje mleka z Živinim papanjem. Zdej sem že drugič podojila samo iz ene joške in je prvič zdržala 3 ure, zdej bomo pa še vidli. Jst samo nevem kaj nej si mislim, ker ne lije več mleko v potokih, ampak mora pupa dvakrat ali trikrat potegnit, da kej pogoltne. Je to normalno?

NMAGK pikepoke za tvoja sončka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Katrinči meni je tudi čist prehitro minilo teh 5 mesecev.... Ne morem vrjet, da je že tolko časa minilo user posted image

(odgovor članu šivilja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4188
16.1.2011 12:29:38   
nmagk
Živa dokler tvoja pupa spi po jedi tri ure in ne joka potem imaš dovolj,včasih maš res občutek kot da nimaš več vendar je,nč bat pa ne se sekirat al pa gruntat preveč,ker ga boš pol res zgubila,če ti spi potem je sita verjemi in do sedaj ti lepo napreduje,če te pa to tok sekira si pa sposodi tehtnico,samo mislim,da ti gre dobro ,če ne bi mala jokala.
Hvala moja sončka sta danes malo boljše,Grega sploh Karolina pa tud tko da upam da ne bo šlo na slabše.

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4189
16.1.2011 18:03:30   
katrinka
dober vecer....kako ste

ja ja...ze 5 mesecev bo....tok hit da se meni ni jasn...a joj....

nmagk
- lepo da ste bolje, ste pol na metelkovo sli a ne....

ziva - ce je ziva sita pol ga mas dost, ves da bodo preskoki v rasti ko bo hotla vec ampak ce ne joka pol je vse ok...pa ne se sekirat...res

evo, midve s sandro dons na metelkovi, je sicer vse ok ampak ful kaslja, ni bronhitis a malo ji piska v plucih, smo na ventolinu, v torek kontrola....sem pa pravi cas prsla - pred mano 4. za mano 30...brez pretiravanja....
me je pa dohtarca nadrla in me cist na tla spravla - da so ji sli lasje pokonci k sem not prsla ker sem sandro grozn drzala....k da sem najslabsa mati...mela sem jo pokonci - drzala za hrbet kot oporo...nic slabega...pa da je ne obracam dobr, pa da kaj si mislim meti suzano v vrtcu pa take...pa kaj naj...suzana neizmerno uziva v vrtcu, sadra ma pa tud vec od mene...
pocutm se k en d....
ze tko mamo razvojno ta teden in vem da bom jaz vse skriva...
smo sli na kosilo k moji mamici in sem se vsaj najdla...hehe

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 4190
17.1.2011 8:37:48   
matam
Zdravo,

a res ni nobena dojila iz obeh ziz user posted image  Nam so pa v šoli za starše in v porodnišnici rekli, da je potrebno dojenje iz obeh, pri čemer se vmes podira kupček. Pa še to, naslednji podoj se naj bi začel na tisti strani, kjer se je prejšnji končal (če se otrok slučajno naje, preden izprazni dojko, se pri naslednjem izprazni do konca in tako ni nevarnosti mastitisa). Se mi zdi, da smo imeli obrok iz obeh kar do gh.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4191
17.1.2011 9:38:53   
ledenka
jutro!

matam, jaz sem na  začetku dojila iz obeh, potem vsakič iz ene, potem pa spet iz obeh. kakor mu je ustrezalo.

user posted image user posted image user posted image  za bolančke! držite se, tole vreme je grozljivo...

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu matam)
Neposredna povezava do sporočila: 4192
17.1.2011 10:12:14   
pikizenc
Nam so v MŠ rekli do navala pristavljat na obe, pol pa en obrok ena joška. pol sm pa mal brala, predsem tudi LLL strani in naj bi se vedno ponudila še druga. In meni vedno zmanjka v eni, tako da evo moj pije vedno na obeh.

(odgovor članu matam)
Neposredna povezava do sporočila: 4193
17.1.2011 11:18:45   
katrinka
suzana je vedno samo na eni jedla, sandra pa na obeh, vendra zadnji mesec samo na eni....se mi zdi da je od otroka do otroka razlicen...

ledenka - a se loh midve kej zmenive da ti vrnem ac...bi ti moj pripeljal...pop, po sihtu...sporoci mi kdaj ti kej ustreza...se prilagodimo...hvala

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 4194
17.1.2011 13:22:54   
nmagk
vaš mali nadebudnež rad spoznava svet, se vsak dan nauči nekaj novega, zanima ga vse okoli njega. Rad se druži s prijateljčki in preživlja čas zunaj.
Nudimo vam varstvo zanj v manjši skupinici v centru Ljubljane, kjer bo lahko v prijetnem okolju razvijal sebe in svoje sposobnosti. Za več informacij nas lahko pokličete na 030 657 042[font=""] begin_of_the_skype_highlighting              030 657 042      end_of_the_skype_highlighting. Hvala.

Če katera rabi varstvo....

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4195
17.1.2011 13:50:56   
ledenka
katrinka, se ne mudi user posted image  še nisem noseča user posted image  enkrat ob priliki se bova zmenle, po možnosti tako, da vidim tebe in tvojo Sa. user posted image

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 4196
17.1.2011 14:28:46   
anci banci
ojla bejbe...

no en lepo sončen pozdrav iz domačega balkona...

mi smo bili v nedeljo tud na meTelkovi....katastrofa 2 uri in pol čakanja za en bežen pogled in napačno diagnozo...
v petek sem pa se jaz spet po urgneci sprehajala, zarad roza oziroma krvavih izcedkov...ni da bi govoril...zdej pa res že tam poznajo...no s plodom je vse ok

živa...kakor je napisala šivilja...pivo je zakon, jaz sem ga skoz pila(se razume brezalkoholno pivo) in nisem imela problemov z mlekom....pa sevda počitek....
dojila sem pa za en obrok eno joško in nič več, potem čez 3 urce pa z drugo in tako sem menjavala

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4197
17.1.2011 17:30:11   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

katrinka, se ne mudi user posted image  še nisem noseča user posted image  enkrat ob priliki se bova zmenle, po možnosti tako, da vidim tebe in tvojo Sa. user posted image

no zmenjeno...bom obe pupi mela s sabo da bo m zaposlen...hehe

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4198
17.1.2011 17:55:30   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: ana**

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

Ni časa, ni volje..
Pa vam rajše ne morim. :)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   poljubčke vsem 4

blue - si doma al delas dons....

bolniška najbrž še cel tedn :(

IZVIRNO SPOROČILO: matam
Zdravo,
a res ni nobena dojila iz obeh ziz   Nam so pa v šoli za starše in v porodnišnici rekli, da je potrebno dojenje iz obeh, pri čemer se vmes podira kupček. Pa še to, naslednji podoj se naj bi začel na tisti strani, kjer se je prejšnji končal (če se otrok slučajno naje, preden izprazni dojko, se pri naslednjem izprazni do konca in tako ni nevarnosti mastitisa). Se mi zdi, da smo imeli obrok iz obeh kar do gh.

jz sem tud čist sam na žečetku dojila tko k so rekl v MŠ, pol pa vedno samo iz ene.. nisem nikol menjala, ker ni blo potrebe.. pa je blo vse ok

IZVIRNO SPOROČILO: anci banci
mi smo bili v nedeljo tud na meTelkovi....katastrofa 2 uri in pol čakanja za en bežen pogled in napačno diagnozo...
v petek sem pa se jaz spet po urgneci sprehajala, zarad roza oziroma krvavih izcedkov...ni da bi govoril...zdej pa res že tam poznajo...no s plodom je vse ok

živa...kakor je napisala šivilja...pivo je zakon, jaz sem ga skoz pila(se razume brezalkoholno pivo) in nisem imela problemov z mlekom....pa sevda počitek....
dojila sem pa za en obrok eno joško in nič več, potem čez 3 urce pa z drugo in tako sem menjavala

pikepoke.. sam da si ok.. kako pa vaš pikolino??

glede piva, sem pa jaz pila tud alkoholno, pa nobenga roblema nisem mela..

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

katrinka, se ne mudi  še nisem noseča  enkrat ob priliki se bova zmenle, po možnosti tako, da vidim tebe in tvojo Sa.

no zmenjeno...bom obe pupi mela s sabo da bo m zaposlen...hehe

bogi Maksi

< Sporočilo je popravil Blueeyes -- 17.1.2011 17:56:02 >

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4199
18.1.2011 9:17:52   
katrinka
oooo kako ste zabarke....

blue - kako ste...kej bolje?

ziva je brez neta pa je nic ni...hehe

nmagk - dej no...mim si sla napis kej...

ostale
kaj pocnete....

jaz mam zdele kontrolo s sandro k itak se vedn kaslja...mah....

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.