ana**
|
Živjo dekleta. Evo mene, sm ravno od Vala prišla. Kako je stanje? Tko, nč kaj boljš od včeraj.. Danes je spet spal,ko sm prišla, ampak se je kr hitr zbudil. Najbrž me je začutil.. Vglavnem, so mu merili saturacijo in je zastrašljivo nizka, kisik so mu povečali. No,da bo še pa vse tok briljantno pa je še virusni bronhitis dobil zraven in kašlja, sploh ne neha. Dragi že 2dni ni bil doma, je nonstop z njim. Jst sm bla danes celo 2urci pri njemu, sam se nisva mogla neki dosti cartat. Je bil taki revček,ko je hotel k meni prit, jst pa sm se mu mogla odpovedat. Ko sm šla se je spet grozno jokal, no zdaj pa že spančka. Sm se tut z dr. pogovarjala.. In je reku,da mu ta bronhitis nč ni všeč, še težje diha kot prej. Pa V. ma težave z požiranjem in me je še kakšne zadušitve strah,kr slino zadržuje.. Vglavnem, vse se mu je zdaj nabralo. živa a te morm še jst skregat, al je blo dovolj,da so ti punce vse povedle??? DA JIH UBOGAŠ, POČIVAŠ IN NAJ TE DRAGI KR STREŽE, spredaj in zadaj. Sorrči, mogla sm capslock vklopit,da slučajno neboš spregledla. A bom jst tut kakšne slikce tvoje princeske vidla, tut če nism na FB? Mau sm firbčna, veš... Vim sm mela danes masko gor! Ampak se me je tamau vstrašil,ko me je z tem zagledal čez cel obraz.. In sm jo pol dol dala.. A veš, sploh nevem kko naj odreagiram v takih trenutkih. A naj mislim na Vala, al pazim na bebico v trebuščku, ma zmešnjava je. Ko smo ga pripeljali smo mu dali diagnozo pljučnice. Vročina 40, celi se je tresel, bledi kot stena.. Kisika je mel grozno malo.. No danes pa so rekli še na virusni bronhitis. Btw, bom še 1x napisala ZS.
< Sporočilo je popravil ana** -- 10.1.2011 18:47:54 >
|