|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske mamice
11.1.2011 12:08:38   
katrinka
ledenka - ma mogl smo ji kupt za vrtec, jih ma drugac - jih je moja mami kupla in to ful lustn - kao miska,okol glezenjcka ma patebt . pa orng a suzana skoz jih sezuva in v vrtcu nista vzgojiteljci nic drugega poceli k njo obuvali tko da smo ze v startu meli majso izbiro k na vezalke ali na te paske kjer je za v luknjico dat sploh ni velik tko da smo najdl cicibanove in lustn jih nosi, bom se ne take za doma kupla...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
11.1.2011 12:09:43   
katrinka
ziva - dons si mela pdp......

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4152
11.1.2011 14:56:55   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

ziva - dons si mela pdp......
pa res user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4153
11.1.2011 21:27:51   
mkbk
Lep pozdravčk!

Ojoj sam res ko sem brala kako ene že garate po porodu, mah jst se nism maknla, sm že tko nardila,da mi ni blo treba...sm ga namreč že v P oreng pobiksala (pa med nosečnostjo tud) in sem šla nosit 13 kilskega tamalga en dan po porodu...jupi, kaj slabšga si ne morš narest, tko da pol sm začela met probleme (ful me je bolel v maternici celih 6 tednov, pa kri mi je tud lila k norcu), tko da sm se nehala hecat in se mal šparala. Tamalga pa nism dvigala celih 6 tednov, razen v izjemnih primerih, ko pač res kaj ni mogel. Jah kaj čmo take smo babe. user posted image Tko da, Živa25 sej so ti že ostale povedale, da ne bom jst tuki pametvala, vem da čist v nulo ne gre se nazaj držat, samo držim pesti da ti pa čimbolj rata, da ne boš čutla kakih posledic.

No, včeraj sem po daljšem premoru ta večjega poslala v vrtec in že čakam, kdaj bo nova doza bacilov...ponavadi jo faševa kar obe s tamalo.

Drgač se pa nisem mogla upret da ne bi šla malo po trgovinah ampak pol vedno hočem sebi nekaj kupit, domov pa pridem z vrečkami za tamale2 user posted image

LP M

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4154
11.1.2011 21:31:24   
Anonimen
Ja danes sem mela rok user posted image   In moj veliki sonček ima danes 17 mesecev user posted image user posted image   KAM GRE ČAS!??!?!
Mi smo tudi zdej superfitke kupli, ker smo mogli nove za v vrtec kupit.... Za doma imamo une usnjene user posted image

No mi smo šli malo med ljudi danes in je blo SUPER!!!  Aja a sem vam že povedala, da oblečem VSE hlače, ki sem jih nosila pred nosečnostjo?! Sem tok vesela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Kavbojke sem mela danes user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Končno sem se rešila tistih črnih hlač, k sem jih nosila skoz ene in iste (dvoje enake mi je tašča še pri Žigatu zašila) od septembra user posted image

NO bli smo pa v Supernovi in prvič v življenju sem dojila na javnem mestu user posted image Sem se pokrila s plenico, ker sicer bi vsi dol popadali, ko bi moje ogromne joške vidli user posted image   Pa še celo morm ven dat, da nastavek naštimam, ipd ipd... user posted image   No tam smo samo Müller obiskali in šli user posted image   Pol smo pa pri mojih čepeli in šele malo prej domov prišli user posted image   Sem se prov nauživala, čeprav sem zdej mal utrujena user posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4155
11.1.2011 21:33:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk

Lep pozdravčk!

Ojoj sam res ko sem brala kako ene že garate po porodu, mah jst se nism maknla, sm že tko nardila,da mi ni blo treba...sm ga namreč že v P oreng pobiksala (pa med nosečnostjo tud) in sem šla nosit 13 kilskega tamalga en dan po porodu...jupi, kaj slabšga si ne morš narest, tko da pol sm začela met probleme (ful me je bolel v maternici celih 6 tednov, pa kri mi je tud lila k norcu), tko da sm se nehala hecat in se mal šparala. Tamalga pa nism dvigala celih 6 tednov, razen v izjemnih primerih, ko pač res kaj ni mogel. Jah kaj čmo take smo babe. user posted image Tko da, Živa25 sej so ti že ostale povedale, da ne bom jst tuki pametvala, vem da čist v nulo ne gre se nazaj držat, samo držim pesti da ti pa čimbolj rata, da ne boš čutla kakih posledic.

No, včeraj sem po daljšem premoru ta večjega poslala v vrtec in že čakam, kdaj bo nova doza bacilov...ponavadi jo faševa kar obe s tamalo.

Drgač se pa nisem mogla upret da ne bi šla malo po trgovinah ampak pol vedno hočem sebi nekaj kupit, domov pa pridem z vrečkami za tamale2 user posted image

LP M

Meni ni noben reku, da ne smem tamalga dvignit user posted image   Ga normalno dvigujem user posted image

(odgovor članu mkbk)
  Neposredna povezava do sporočila: 4156
12.1.2011 9:27:11   
anci banci
ana...koš pikapok za tvojega sončka in naj se mu stanje čimprej popravi...pa lep buši...jaz imam že konkreten balon za svoje tedne

živa...ti ga pa kr lomiš...jaz 14 dni nisem bila sposobna nič, samo ležat, pa še mastitis sem fasala 3 dni po odhodu iz porodnišnice tako da me je še to zdelalo, pol sm bila pa še v oskrbi mamain ata penzion cel mesec, svita je vozil ati na sprehode, mami je kuhala, fotr pa kot psiholog se je moral mal pogovarjat z mano in me animirat, ker so mi konkretno nagajal hormoni sen me je že depra grabila...

katrinka...super za hlače, da so tvoji mali sončici sedja prov, za tako veliko številko hlač sem kriva jaz, ker nisem vim poslušala(kakor vedno..ha ha) in sem glede na to da je bil svit tolk velik si nisem upala manjše številke prav, sej potem ko sem videla v vozičku tvojo drobno sončico mi je bilo takoj žal...

a ja baje bomo imeli še  enega fanta, sam moja tašča še vedno trdi da bo puncauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4157
12.1.2011 10:34:02   
mkbk
Živa 25 user posted image user posted image . Jst pa še vedno ne morm svojih hlač od prvega poroda oblečt...novih si pa tud nočm začet kupovat itak sem zadnji dve let pretežno v trenirkah user posted image . To mi pa tud ni jasno, kako lahko tok hitro na svoje hlače prešaltaš, si bla ful pridna med nosečnostjo, ne pa jst k sm mislna, da se morm s torticami basat, da bo otrok zdrav...user posted image . Sm si pa včeri kupla mal premejhne (sice čist mal) kavbojke, za motivacijo (še nikol ni vžgal) user posted image

anci banci...sej veš da tašče majo najbolj prav, pa tud rentgenski vid jim odlično služi user posted image . Moja tašča je za taprvega vztrajno kupovala roza kompletke (tud pol k se je že rodil fant, pa mi je zraven tupila, da to sploh ni roza user posted image )

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 4158
12.1.2011 12:39:01   
katrinka
evo mene.......................................

A loh ne o kg....se ne spravm v svoje prednosecniske hlace.....grrrrrrrrrr,
je pa res da mam ene nove - stare 1 mesec k sem jih za pogreb kupla in sem jih vceri skor zgubila...jupi, torej vseeno nekaj kg gre doluser posted image user posted image user posted image

ziva - jupi ja hlace...je fajn a ne...sem foususer posted image a pol ste sli - itak supernova a ne, midve sva tm kr doma...hehe,
jz sem se cist ufurala v dojenje v javnosti, sandra bi itak non stop jedla sej ves.....

anci - ja res je bila miniaturna a ne...k gledam slike, zdej pa imamo ze 5130g in 59cm....bajsek moj mali tko da hlacke so superuser posted image

mkbk - a joj, ti pa si se fajn zafrknila, meni so tud rekl nic dvigovat pa itak pametna za dva sem a sem jo ok odnesla, me ni strafnl kot tebe - a zdej se ok pocutis....pravjo da mormo pazt da pol k bomo v meni pa tko da ne bo tezav zaradi uhajanja vode...

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 4159
12.1.2011 17:59:09   
Anonimen
Sem šla danes v P se pokazat, ker so me šivi vedno bolj boleli in pekli in je G ugotovila, da so samo tako zelo zategnjeni, vnetja pa HB ni na spregled user posted image No tisti najbolj boleč šiv mi je potem kar odstranila in jaz sem kot prerojena user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdejle smo glih pojedli, grem pa zdej mal ležat, ker mam občutek, da me telo izdaja... ponoči me mrzlica trese že drugo noč zaporedoma in zdejle me tudi hoče neki zebst user posted image   Sem očitno le malo izčrpana, pa si nočem priznat user posted image

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4160
12.1.2011 18:58:25   
nmagk
Živa tale mrzlica ni dobra stvar veš,jest sm jo tud mela po zadnjem porodu,to pomeni da si prekmalu začela muvat okol in dej počivaj in ne hodi naokol je prekmalu,razumi da si mela težak porod in da to niso heci,res ne tvoja otročka te potrebujeta in ne bi blo fajn da se ti kaj zakomplicira ali da kasneje kej zboliš...POČIVAT RAZUMEŠ......mam vprašanje a res loh avto zrihtaš pr kiji,ampak sam v tem primeru,da to urediš preko telefona drugače ne,ker MORAŠ POČIVAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4161
12.1.2011 21:54:54   
Anonimen
user posted image Sej počivam... Danes nisem nič nardila user posted image No skuhala sem špinačo in pire, ampak to je pol urce dela user posted image   Sem vzela na znanje, ker mi res ni prijetno, da me ponoči trese kot norca user posted image   No ampak šivi so pa zdej Amerika user posted image Ne morm vrjet da samo en šiv boli user posted image
Glede Kie, lahko pokličem in vprašam - to je najmanj kar lahko naredim. Za kok časa ga pa rabiš? Čeprav nevem če dajejo testna vozila za domov user posted image Ampak vprašati ni greh...

Katrinči sej veš kako je pri meni... V nosečnosti hujšam v normalnem stanju pa se nenormalno redim... Nimaš kej... Ampak občutek je dober, da oblečem cunje iz časa pred nosečnostjo - no pa zgubljam jih tudi po poti user posted image   Morm še ugotovit kaj sem sploh nosila predno sem zanosila... Sem že pozabila user posted image

Sem se zlagala... Eno rudno perila sem dala prat danes in zdejle bom desca nafehtala, da ga da sušit user posted image

PUNCE HVALA KER VAS TAKO SKRBI ZAME!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jutri pride patronažna - me zanima če bo popek zrihtala, ker se že komaj drži, podvezal pa ga ni nihče še od prvič user posted image Pa gramčki me zanimajo kako rastejo user posted image

(odgovor članu nmagk)
  Neposredna povezava do sporočila: 4162
13.1.2011 8:56:00   
anci banci
živa...ta mrzlica je lahko zaradi zastoja mleka, bejž se pokazat...mene je tud tresla mrzlica in joški so bili trdi, sem letela v porodnišnico in je bil mastitis...dej no bejba pazi se malo

mkbk...moja tašča ma extra rengentski vid, ker je bivša babicauser posted image user posted image user posted image ..roza stari mi ne bo kupovala ker ve, da ne prenesem roza barve pri sebi doma..

punce, jaz svojih prednosečniških gat ne oblečem že od septembra 2008 ....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4163
13.1.2011 10:28:51   
dect
A nimas pri mastitisu vrocine? Jaz mislim, da po porodu vsako mrazi- tudi mene je. Pa nisem imela mastitisa, kvecjemu premalo mleka.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4164
13.1.2011 10:45:19   
katrinka
ojla punce.......

ziva - kako si, kako se pocutis....a je patronazna prsla....
dej merki se no, sej ves kak psiho sem jaz in kok ne pocivam, samo draga moja jaz sem imela lahke porode pa bolj trapasta sem, tko da dej pocivi, sploh zdej k je tvoj doma, vrjemi da bos mela polne roke dela k bos sama z malo pa ce bo se ziga doma...a joj....

nmagk
- a si dubla avto....

anci
- jaz sem se tud vdala in vem da mas fantka in ne pupike...hehe
za roza pa vem da ne maras...je fajn ti kej kupt - rdece - ti mas rada pa se za fantka in puncko je...hehe

no, pa sem placala prvo poloznico za vrtec...hehe
sva s sandro se malo doma, pol pa sibave k kolegici na cvek...si je reva celo roko opekla na sihtu in jo grem malo pozdravt....

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4165
13.1.2011 11:50:24   
Anonimen
Anci sem bla včeraj v P, pa je tudi G rekla, da je lahko od utrujenosti, ker vročine pa nisem imela. Sem pa mastitise pri Žigatu imela enega za drugim, tko da zelo pridno opazujem znakce in merkam, da me kaj ne ulovi user posted image

Patronažna je prišla, pogledala popek, ga podvezala, stehtala Živo in......  100g smo dobili od ponedeljka!!! user posted image user posted image user posted image user posted image   Je rekla, da super, da samo tako naprej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Sem vesela ko radio, da se tudi sicer odraža tisto, kar sem jaz čutila user posted image user posted image user posted image   Pride v torek dopoldne spet, še enkrat jo zvagat user posted image

Smo meli taki lepi sonček, zdej  se je pa kr skril user posted image

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4166
13.1.2011 13:00:05   
nmagk
Živa user posted image user posted image user posted image  za Živo,zdej pa gledat nase ,Živa lepo napreduje,mamica pa....
ej za avto bi kokr dolg ga pač dajo,če maš koga tam upraš drgač pa ni panike sam telefonsko,da ne bi mela delo s tem,to nočem,ker se moraš ČUVAT...

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4167
13.1.2011 13:05:07   
Anonimen
Sej se čuvam... Se vsak dan bolš počutm... Včeraj in prevčerajšnjim sem mela glavobole, danes tudi tega nimam več user posted image   Šivi so pa super zdej... Sem kot prerojena, pa samo en ušiv šiv so mi odstranli user posted image
Bom poklicala, pa ti sporočim, ok?

(odgovor članu nmagk)
  Neposredna povezava do sporočila: 4168
13.1.2011 16:45:24   
katrinka
no to je pa lepo slisat da si bolje...pa super super za zivouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moja suzana je pa danes stara leto in poluser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4169
13.1.2011 17:36:01   
Blueeyes
juhu

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4170
13.1.2011 17:36:42   
Blueeyes
čestitke Suzani user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Blueeyes -- 13.1.2011 17:37:00 >

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4171
13.1.2011 17:43:32   
Blueeyes
ej mačke, zakaj pa še vedno čvekate na temi dojenček.. zakaj ne greste na otrok???? sej nimate več (določene) tok mejhnih otrok

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4172
13.1.2011 17:44:35   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: anci banci
punce, jaz svojih prednosečniških gat ne oblečem že od septembra 2008 ....

ha ha.. sva na istem :)

Neposredna povezava do sporočila: 4173
14.1.2011 10:56:09   
katrinka
oooooooooooooooooooooooooooooo
blueeyes....lej jo k nas je obiskala....
po mojem bomo tle do 199 strani pol bi pa res loh prestavile se ...heheuser posted image user posted image user posted image user posted image

evo - poloznice vse placane - moj racun oklesten...ce priracunam se trajnike...malo ostane....a jojuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4174
14.1.2011 17:17:06   
katrinka
jaz sem pa zivo vidla..........................hahahahahauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.