amelie
|
IZVIRNO SPOROČILO: agha Amelie - upam, da se čim prej pozdravite!! In veš kaj? Če ti podaljšajo porodniško, se nič ne upiraj!!! To je super za otroka in zate!!! Jaz se že ne bi! Hvala! V bistvu ne vem, kaj se dogaja ... zbudil se je brez vročine, pred spanjem potem še enkrat zakuhal, zdaj pa je na otip normalen Iz noska mu tudi teče, sem mu dala operil, tako da zaenkrat spi kot polhek. Samo se bojim, da ne bo vso noč tako. Bomo videli. Poleg tega je še pes prej začel bruhat na polno, potem mi je začel ritko nastavljat, kar pomeni, da je reeeees sila za kakat, jaz pa sama doma, ga nisem mogla peljat. Je na srečo moj hitro domov priletel in ga peljal ven. Glede podaljšanja - sprejmem z veseljem , brez skrbi! Pač ne bi mogla lagat npr. o otrokovih zdr. problemih, če pa bo njegovo stanje dovolj dober razlog, se pa ne bom branila Joj, meni je to tudi zakon, ko se jim kakšna stvar naenkrat zazdi tako noro smešna: jaz sem mu enkrat kazala sadeže, vsakega sem poimenovala in mu ga pritisnila na nosek. In ko sem prišla do kakija, se je začel tako smejat, da mi ni bilo nič jasno. Sva se šla še dolgo to igrico, potem je pa zmanjkalo kakijev in sva nehala. Enkrat pa spet greva mimo, mali zagleda sadje in začne veselo brcat. Pa vzamem vsakega posebej in se odločim, da bova pomaranči rekla kaki. SMEH!!! No, potem sem skapirala, da je lahko kaki tud šalčka za kavo, ker je beseda tista, ki mu je blazno smešna, ne pa sadje nejanejc, fino, da napredujete z zgodnejšim uspavanjem! Aha, moj je nazaj. S psom vse okej. Verjetno je bil spet malo pod stresom zaradi bogvečesa. Mogoče mu ni všeč moja nova melodija na telefonu ... Sploh ne bi bla presenečena Hvala za pikepoke vsem! Malemu se je glihkar nos zabasal, sem mu dala blazino pod glavo, pa je boljše. Smrči kot velik Jutri zjutraj si bom pa spet kofein v žilo dozirala Nočko!
|