|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del
12.1.2011 8:24:46   
mojškra
jutro

mi smo ok,tako da je sine šel že v šolo. Tamalčka pa zeloooo srbijo dlesni in se slini-v usta si tlači rokice,in prav nervozno praska..Sem brala, da nekatere dojenćke začmejo zobki oz. dlesni matrati par mesecov prej.

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
12.1.2011 9:37:18   
Urshy78
Grrr, spet me je ven zabrisalo user posted image user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
12.1.2011 9:38:18   
Urshy78
bom še enkart napisala ko prideva s T domov, imava pregled pri pediatru..

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
12.1.2011 9:56:00   
S*
Pozdrav iz Pohorja. Na žalost je tukaj tako toplo, da bomo bol malo smučali, mah bomo pa več vozičkaliuser posted image , tatko bo pa po lužah smučal.

Mojškra, naša K si že en mesec grize roke, še ponoči ko se zbudi si jih v usta tlačiuser posted image . Ene dva tedna se pa tudi že obilno slini, tako da mogoče bodo res zobki.

Špica, upam da si šla kaj ven. Jaz sem šla po CR 10 dan na prvo vozičkanje in je bilo super.

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
12.1.2011 10:41:32   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: S*

Pozdrav iz Pohorja. Na žalost je tukaj tako toplo, da bomo bol malo smučali, mah bomo pa več vozičkaliuser posted image , tatko bo pa po lužah smučal.

Mojškra, naša K si že en mesec grize roke, še ponoči ko se zbudi si jih v usta tlačiuser posted image . Ene dva tedna se pa tudi že obilno slini, tako da mogoče bodo res zobki.

Špica, upam da si šla kaj ven. Jaz sem šla po CR 10 dan na prvo vozičkanje in je bilo super.

No toto Pohorje-bote pa na svežem zraki. Čuj tam je te tak lepo (sem po štajersko napisalauser posted image user posted image user posted image user posted image ).

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
12.1.2011 10:42:06   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78

bom še enkart napisala ko prideva s T domov, imava pregled pri pediatru..

Ful nekaj zajebava. Javi kako se je poredil tamalčekuser posted image

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
12.1.2011 12:58:37   
špica84
Dober dan

MI smo se pa danes prvič kopal user posted image .In tehtal so nas imam 4000g,zredila sem se za 620g v 9 dneh :).Pa patronažna je zagotovila mojmu dragem možu,da greva lahko komot ven user posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
12.1.2011 19:22:35   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: špica84

Dober dan

MI smo se pa danes prvič kopal user posted image .In tehtal so nas imam 4000g,zredila sem se za 620g v 9 dneh :).Pa patronažna je zagotovila mojmu dragem možu,da greva lahko komot ven user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
12.1.2011 19:28:13   
mojškra
Naš mali G je pravi protestantuser posted image . Zdaj noče več zagrabiti zizleuser posted image , in sem pogruntala, da če dam nastavek gor, potem vleče, drugače pa ne. Ne morem verjeti.user posted image user posted image . Bomo pa z nastavkom dojili, kaj čmo, samo ne razumem tega, ker do zdaj je bilo vse ok.

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
13.1.2011 8:43:07   
Urshy78
jutro user posted image
jona, ja mogoče gre pa res za vnetje. če ne bo bolje, kar pokliči svojo G. na dojenje pa mislim da vnetje ne vpliva.
ja, tvoj G je bil pa že star en mesec, ane kako hitro gre čas! ne misli na to, da boš kmalu v službi, ampak misli na to, koliko lepih trenutko boš lahko preživela s svojim pikcem user posted image

Mojškra, samo da je A bolje. a G pa noče več zizat user posted image ma vztrajaj, ko bo lačen, jo bo že zagrabil.

midva sva včeraj imela pediatra. se je v enem mesecu zredil za 1400 g. zdaj jih ima že 6200g in 59 cm.
pediater je rekel da ni predebel in da ga naj hranim vsake dve uri, če drugače ne gre. bom pa ga probala vsaj na 2 uri pa pol ali pa tri. pa večerno flašo bom tudi ukinila. sem mu zvečer dajala AM po flaši, da bi dlje spal. včeraj zvečer sem ga pa samo podojila in je spal isto..je pa zdrav, živahen, pediater me je vprašal, kako ga sfolgam in če sem kaj utrujena, ko je tako živ user posted image
dobila sva pa mazilo za kožo, ker je kar precej suha, drugače pa je vse ok.

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
13.1.2011 8:44:57   
Urshy78
S*, uživajte, čeprav ni snegeca user posted image
Špica, ste bili na sprehodu? včeraj sem ti poslala plenice.

a ste videle kakšno lepo vreme bo za vikend? sonček in ful toplo user posted image user posted image user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
13.1.2011 9:16:25   
mojškra
Urshy- bravo T-lepo napreduje ta fanitč. Da je pa živahen pa verjamem, naj le bo, vsaj tako veš da je zdrav otroček. To bova naše lovile. Je pa hecno. G in T sta isto velika in isto tehtata.

Kje imata suho kožico? Naš jo ima po obrazu, pa mu mažem, ampak nič ne nuca.

Zizlo spet vlečemouser posted image user posted image user posted image user posted image , ne vem kaj mu je blo včeraj. Jaz mislim, da zaradi dlesni, ker ga res matrajo. In bradavice so zelo vroče in mu verjetno ni pasalo, tako da zdaj sem pogruntala kako ga moram.

Jaz mu pa zvečer dam flaško ker mi zmanjka mleka.

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
13.1.2011 9:59:59   
Petyyyy
Jutro mamike

otrocki pridno rastejo in se redijouser posted image , vreme pa bo od jutri dalje leeeopooooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Mi se ze pripravljamo na prvo pikico, 9.2.2011 in ja oka gre zraven ker bo sla mami takrat venuser posted image user posted image user posted image user posted image .user posted image Punce do kdaj AD3 kapljice? Kdaj boste zacele dodajat gosto hrano, za naju je malo drugace ker sva ves cas na steklenicki in se zal ne dojiva.

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
13.1.2011 10:28:08   
špica84
Dober dan

Včeraj potem nismo šli vozičkat,ker je bila mami kot bi jo tramvaj povozil in je zaspala od utrujenosti.Bomo pa danes ter čez vikend,sam to bom sama,ker se mojemu steče dopustek.

Petty kakšna pa je dr.Pavlica kot pediatrinja,m,islim da sem naju k njej naročila nisem ziher.Tako nobene dr. ne poznam v mostah.In sem rekla da mi je vseen komu me naročijo :(

Drug vikend pa nas čaka prva večja pot,proti dolenskiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Urshy hvala za pošiljko

< Sporočilo je popravil špica84 -- 13.1.2011 10:29:57 >

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
13.1.2011 10:45:16   
Petyyyy
špica, pediatrinja je super, zna komplicirat pri kilaži,če se premalo redi,je pa super diagnostik. Meni je vsecuser posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
13.1.2011 11:02:45   
Urshy78
Mojškra, ja prava bajsija sta tale dva najina pobčka user posted image ampak ko bosta začela kobacati, bodo gramčki po moje hitri šli dol. jaz ga bom probala danes dojiti na 3 ure, če bo zdržal, ali pa vsak na 2 uri pa pol.
T ima suho kožo v bistvu po celem telesu, najbolj pa po rokicah in nogicah. s čim jo pa mažeš? jaz sem jo en teden mazala z Bepantenom in se mu je ful zboljšalo. bom vidla če mu bo ta krema tudi pomagala.
naš je ob štirih zjutraj spet imel sejo user posted image neverjetno kako rad čeblja ponoči user posted image potem se je pa zbujal na eno uro user posted image
zdaj se pa spet matrava z spanjem, ful je siten in noče zaspat.

Petyyyy, jaz mu bom kapljice dajala toliko časa, dokler mi pediater ne bo rekel, da naj jih neham dajati, imam jih pa še približno tričertr flaške. glede goste hrane pa jaz še ne vem, ker itak samo dojim.

špica
, np, upam da ti bodo prav prišle..

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Petyyyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
13.1.2011 21:27:30   
jona klara
urshy-bravo za tako lepo mkilažo in velikost enako mojškri!Pravi mali korenjaček je, mojG že ima 4600, tako, da se je zredil že 1200.Pravi mali bajsek je že, danes smo imeli že 5 urno potepanje po mestu, parku, super je bilo.Urshy kako pa si drugače? kaj kej počneš? jaz nimam več nekaj časa za računalnik, tv in sebe naspoloh, no saj to sem vedela, da bo tako, je pa zanimivo, ker fajn spimo ponoči- 2 krat do 3 krat je in zaspi, samo utrujena sem pa kot, da bi prebedeli, saj bo bolje.

špica- kako kaj Žana? kdaj grete na dolenjsko?

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
13.1.2011 21:46:19   
mojškra
Jona Klara-  ja bravo tudi tebi , da tako napredujete. user posted image user posted image user posted image user posted image .
5 urno potepanje? Ja super. Kako sta pa se hranilauser posted image

Urshy
- moj ne vzdrži več kot dve uri in 15 minut user posted image user posted image user posted image , to je rekord-razen kadar smo od zunaj, takrat pa vzdrži tudi 4 ure. Danes sem imela mal več mlekca, tako da sem ga dala spati brez flaške, bomo videli kako in kaj bo ponoči. Moj se ponavidi zbudi zdaj ob pol tretje ure zjutraj, potem pa ob petih, pa ob šestih, pa ob sedmih-isto kot pri tebi. Ne moreš verjeti, to se hočeta malce cartati veš, ta dva korenjaka sta nabrita že zdaj, in že zdaj imata podobne finte, se vidi, da sta samo en dan razlike. Lumpka zlata.

Petyyy- meni je patronažna rekla, da bo moj gosto hrano sigurno že pri 4 mesecih zahteval, ker je tak korenjak. Verjetno bom tudi takrat začela z gosto, sploh pa če ne bom imela dovolj mleka, ker jaz se moram kar veliko truditi, da ga imam.

Teta M- upam, da sta se s pupiko že klimatizirali, in da se nam kmalu pirdruži.

Betricija- kako je kaj z vašimi krčki? Upam da kaj bolje. POzabila sem ti reči, da mora čaj vreti vsaj par minut, da ima učinek.

Špica- ti se kar odpočij, mamice moramo biti vsaj malo spočite, drugače otroci nimajo nič od nas.

LAHKO NOČKO, MIRNO SPANČKAJTE

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
14.1.2011 8:59:57   
Urshy78
jutro, no pri nas se je začelo kar zanimivo  ko sem T zjutraj previla, se je najprej polulal, je bila cela stena mokra, sem ga morala celega preoblečti, potem sem ga podojila, se je pokakal tako, da je bil umazan do vratu, sem ga morala še enkrat preoblečti, umit sem ga šla pa kar pod tuš. in ko sem ga zavila v brisačo, me je še enkrat polulal, pacek mali 
je pa danes prvič prespal v svoji novi posteljci spali smo pa skoraj 6 ur, potem sem ga ponoči uspavala kakšno uro, no potem se je pa zbujal na eno uro..

Jona, bravo, tudi G super pridobiva na  teži
priden, da tako lepo spi ponoči. a mi boš kakšno slikco poslala na mail da ga vidim? ko boš utegnila seveda..kdaj imata prvi pregled pri pediatru?
sem te včeraj hotela poklicati, ampak je bil T cel dan tako siten, da nisem mogla čisto nič naresti. te bom danes, če bom utegnila..

Mojškra, ja res, neverjetno sta si podobna v vsem taprava mala škorpijončka lumpasta sta
jaz sem ga včeraj dojila na približno dve uri in pol, tri, pa je kar šlo. sem mu pa vmes, ko je bil sitkan, dala kar vodo po flaši, približno 30ml, pa jo je kar popil, potem pa zaspal v mojem naročju. mu bom kar vmes dajala vodo, da bo imel občutek polnega želodčka, saj mu ne more nič škodovati.

Petyyy, koliko pa kaj R spi ponoči? pa čez dan?

TetaM, upam da ste ok. ko boš imela kaj časa se nam pa pofočkaj tukaj, te že pogrešamo

pri nas ful piha, pa ne vem če je pametno iti kaj na sprehod kakšno vreme je pa kaj pri vas?
T ravnokar zaspal, imam po moje kakšne pol urce časa..šibam hitro pospraviti..

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
14.1.2011 9:00:23   
Urshy78
jutro, no pri nas se je začelo kar zanimivo  ko sem T zjutraj previla, se je najprej polulal, je bila cela stena mokra, sem ga morala celega preoblečti, potem sem ga podojila, se je pokakal tako, da je bil umazan do vratu, sem ga morala še enkrat preoblečti, umit sem ga šla pa kar pod tuš. in ko sem ga zavila v brisačo, me je še enkrat polulal, pacek mali user posted image
je pa danes prvič prespal v svoji novi posteljci user posted image user posted image user posted image user posted image spali smo pa skoraj 6 ur, potem sem ga ponoči uspavala kakšno uro, no potem se je pa zbujal na eno uro..

Jona, bravo, tudi G super pridobiva na  teži user posted image user posted image
priden, da tako lepo spi ponoči. a mi boš kakšno slikco poslala na mail da ga vidim? ko boš utegnila seveda..kdaj imata prvi pregled pri pediatru?
sem te včeraj hotela poklicati, ampak je bil T cel dan tako siten, da nisem mogla čisto nič naresti. te bom danes, če bom utegnila..

Mojškra, ja res, neverjetno sta si podobna v vsem taprava mala škorpijončka lumpasta sta user posted image
jaz sem ga včeraj dojila na približno dve uri in pol, tri, pa je kar šlo. sem mu pa vmes, ko je bil sitkan, dala kar vodo po flaši, približno 30ml, pa jo je kar popil, potem pa zaspal v mojem naročju. mu bom kar vmes dajala vodo, da bo imel občutek polnega želodčka, saj mu ne more nič škodovati.

Petyyy, koliko pa kaj R spi ponoči? pa čez dan?

TetaM, upam da ste ok. ko boš imela kaj časa se nam pa pofočkaj tukaj, te že pogrešamo

pri nas ful piha, pa ne vem če je pametno iti kaj na sprehod kakšno vreme je pa kaj pri vas?
T ravnokar zaspal, imam po moje kakšne pol urce časa..šibam hitro pospraviti..

< Sporočilo je popravil Urshy78 -- 14.1.2011 9:01:17 >

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
14.1.2011 11:59:19   
špica84
Na dolensko gremo naslednji vikend,ki se ga že zelo veselim.
Včeraj smo šli prvič ven z Žano in blo prav fletno.Danes,ko je tako lepo bomo ponovili vajo.
Zgleda pa da so nas začeli krčki matrat.Kakšna je vaša prehrana.Jaz se zelo izogibam sadju,čokoladi,itd...

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
14.1.2011 18:23:52   
Urshy78
špica, super za prvi sprehod. jaz sem bila tudi danes na sprehodu, potem sem pa voziček še kakšno uro postila na dvorišču, T je pa itak spal.

spi pa danes čez dan nenormalno veliko. najprej zjutraj 2 uri, potem v vozičku uro in pol pa popoldne pol ure, zdaj pa spet spi uro in pol. še nikoli ni spal toliko čez dan. me je kar malo strah, kaj bo ponoči user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
15.1.2011 9:55:35   
Urshy78
jutro user posted image no, moji "strahovi" glede spanja ponoči so se uresničili. zaspal je ob pol desetih zvečer in ko se je zbudil že čez dve uri in pol, sem vedela da s spanjem ne bo nič. zbujal se je vsako uro in pol, vmes imel spet enourno sejo user posted image
ko sem okoli štirih zjutraj prižgala luč, se mi je pa tako zasmejal, kot mali hudiček, samo še rožički so mu manjkali, lump! user posted image
okoli petih sem ga pa dala v najino posteljo in je zaspal za eno uro, potem sem ga podojila, ga je pa še za pol urce zmanjkalo..danes ni šans da bo spal toliko časa čez dan, ga bom kar zbujala, drugače bo zamenjal dan za noč.

popoldne grem verjetno do mami, potem sem pa zmenjena s punco, ki sva ble skupaj na IVF, greva malo vozičkat naokoli.

kako so pa kaj vaši škratki pančkali?

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
15.1.2011 10:01:50   
jona klara
mojškra- hranima sva se enkrat vmes, stanuje moja mama v mestu in smo šli malo v stanovanje, no saj nismo bili 5 ur vzunaj, to je vse skuoaj, pač potep.Včeraj je bilo tudi prekrasno, vroče, samo več ne vem kako ga obleči za ven v tej topli zimi, ker je bil čist prepoten, ne bi pa rada da je premalo, a ve uporabljate te dni ko je tako toplo tudi zimski pajac, kaj daste pa spodaj???
ja gal in tian sta prava škorpijončka, velika fanta, komaj čakam, da vaju vidim, enkrat spomladiuser posted image user posted image user posted image

urshy-kako ste spali? kako je pri vas vreme?

špica- super za sprehod, lepo se mejte na dolenskem!1

betricija- kako kaj vi?

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
15.1.2011 10:02:21   
špica84
Moja lepotička se mi je zbujala na 3 urce.

Urshy a boš kje v bližni vozičkala,jaz grem tudi popoldan vozičkat-sama.
Pa obiske iz službe dobim,mi prinese sodelavka darilo :)

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?