|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del
9.1.2011 16:00:42   
biba007
Araz, če pri nas dobimo še kakšnega mladička, si bo BibonGrande umislil Volvo CX ... če se ne motimuser posted image

Rebi, nope, nič tortic danes, bomo počakali na papčija. Bo pa tokrat Bahama's breeze tematika ... mu je babi prinesla s križarjenja eno super-duper srajčko, pa bo šlo po tejle maketi
user posted image
... samo še domislit se moram, kako jo naredit v TS obliki in čokoladni varianti ;)

Goldy, eh, ne boš verjela, jabolka so nam tudi pomagala. Ti si pa že tamtam z UZjem. Smsni, koliko vas je, prav?

Mismis, u, viš, tole je ETZ znanost. Te zanima, kako gre to v bolnišnici franjauser posted image user posted image ?

Lupčka vsem. Frišne mamice, krčki MINEJO, to je taglavnouser posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
9.1.2011 16:02:42   
biba007
Akhem, saj bi rekla, da LBjček danes časti, ampak bo tortica šele naslednji tedenuser posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
9.1.2011 21:39:14   
mojškra
Jona KLara- ja to pa res ni nič hudega, se ne smeš sekirati, če nimaš mlekca, otroček bo ravno tako zrasel.

Betricija-  .IMAŠ ZS

ja ti ubošček mali, pa mamica tudi. Jaz mojemu kuham čajček iz janeža in kumine, ampak ne smeš preveč dati noter, jaz dam na 2 dcl, 3 kumine in 3 janeže, pa brez sladkorja, ker imam kapljice proti krčkom, ki so sladke k sam hudićuser posted image . Sem pa ugotovila, če moj je večkrat kot je potrebeno, ali da se preveč naje, ima potem hujše krče, tako da je to tudi en del vzroka za krčke. Naš ima krčke za po kapljicah, ampak ne hudo- zaenkrat.

< Sporočilo je popravil mojškra -- 9.1.2011 21:46:29 >

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
9.1.2011 21:55:56   
S*
Vas samo na hitro pozdravim. Jutri gremo za en teden smučat, komaj čakam! Upam da bo mala pupa pridna in da bo tudi mamica lahko kaj smučala. Pa da se ne bo preveč drla, da nas slučajno ne vržejo iz hotelauser posted image .

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
9.1.2011 21:58:22   
Reby
Moje babike. Ker so nekateri naši otročki že zrasli in smo še vedno na dojenčkih, sem v ta namen odprla temo na Čvekamo o naših otrocih in prepuščam to stran dojenčkom user posted image

http://www.ringaraja.net/forum/Otro%C4%8Dki_po_IVF%2FICSI/m_5550510/tm.htm

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
9.1.2011 22:04:25   
Goldy
Sam toliko, da se javim. Utrujena. Jutri kaj pokomentiram. Nočko. user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
9.1.2011 22:32:55   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Moje babike. Ker so nekateri naši otročki že zrasli in smo še vedno na dojenčkih, sem v ta namen odprla temo na Čvekamo o naših otrocih in prepuščam to stran dojenčkom user posted image

http://www.ringaraja.net/forum/Otro%C4%8Dki_po_IVF%2FICSI/m_5550510/tm.htm

user posted image Sem čakala, kdaj boš. user posted image

Čestitke LB-jčku!

Goldy - user posted image *hugs*

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 9.1.2011 22:34:57 >

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
10.1.2011 9:36:32   
betricija
mojškra nisem dobila zsuser posted image

jah stanje se je malo umirilo. dajem ji kapljice pred dojenjem, pa sedaj ji masiram trebuh in jorazgibavam če je treba, pa danes sem jo ob 1h ponoči na finto vrgla in ji v posteljico dala blazino za dojenje, jo ovila z njo in je zaspala...po mojem je kao čutila mojo bližino ob sebi...sem s to blazino celo nosečnost spala...

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
10.1.2011 11:03:27   
mojškra
Betricija

Daj ti najprej pošlji meni, pa ti odgovorim. Meni nekaj zajebava.

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
10.1.2011 11:05:17   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: betricija

mojškra nisem dobila zsuser posted image

jah stanje se je malo umirilo. dajem ji kapljice pred dojenjem, pa sedaj ji masiram trebuh in jorazgibavam če je treba, pa danes sem jo ob 1h ponoči na finto vrgla in ji v posteljico dala blazino za dojenje, jo ovila z njo in je zaspala...po mojem je kao čutila mojo bližino ob sebi...sem s to blazino celo nosečnost spala...
[/quote

Veš kako meni zaspi, tako da mu moram nujno dati nekaj pred glavico in za glavico, kot da je moja roka, to mu ful paše. Dam plišastega sončka, nikakor pa ne pleničke, ker bi si jo potegnil čez glavo. Betricija, daj mi poskusi ti poslali ZS

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
10.1.2011 13:53:10   
Petyyyy
Dan  mamice, mene to vreme ubija, pa malega tudi, kako ste kaj??user posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
10.1.2011 18:59:17   
gapii27
me pa smo na drugi temi  user posted image   lahk pokukaš tam user posted image

(odgovor članu Petyyyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
10.1.2011 19:43:47   
Urshy78
petyyy, ja, vreme res ni najboljše, ampak bo od srede naprej lepše in bomo šle lahko malo na sončka, bo koristilo nam in našim malčkom user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
10.1.2011 19:48:25   
špica84
Jaz bi šla tako ven s tamalo,pa se moj ne strinja,da je premala da bi ven hodli.

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
10.1.2011 19:54:56   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: špica84

Jaz bi šla tako ven s tamalo,pa se moj ne strinja,da je premala da bi ven hodli.

Definitivno ni premala, da bi šli ven, jo naj očka ali kdo drug ven pelje, ti pa pojdi tačas počivat.

< Sporočilo je popravil Reby -- 10.1.2011 19:55:15 >

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
10.1.2011 19:58:47   
špica84
Ma moj noče it user posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
10.1.2011 20:29:19   
jona klara
mi smo pa danes spet bili vzunaj, prav luštno, ni nič pihalo, malemu paše, pa spi pol ko polhec, no že v vozičku, je pa prav filing, ko enkrat res pelješ svojga user posted image na sprehod, ne več samo tuje otroke.

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
10.1.2011 20:38:30   
Reby

Moj je pa komaj čakal, da bo lahko zapeljal voziček po ulici.
Pa pojdi sama, saj ne rabiš veliko hoditi, en mejčken, da gre mala na zrak.

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
11.1.2011 8:22:36   
Urshy78
špica, jaz sem šla s T na sprehod, ko je bil star 11 dni, bilo je pa okoli 0 stopinj. pa še šivana sem bila. jutri bo baje sonček in okoli 10 stopinj, tako da kar pojdi ven, če se seveda ti dobro počutiš. 

< Sporočilo je popravil Urshy78 -- 11.1.2011 8:27:01 >

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
11.1.2011 8:23:37   
Urshy78

zakaj pa noče iti? moj je tut komaj čakal da gre na sprehod z njim da se lahko malo považi user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
11.1.2011 8:26:07   
Urshy78
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara

mi smo pa danes spet bili vzunaj, prav luštno, ni nič pihalo, malemu paše, pa spi pol ko polhec, no že v vozičku, je pa prav filing, ko enkrat res pelješ svojga user posted image na sprehod, ne več samo tuje otroke.

anede, kako je to lep občutek, da ti ni treba več samo opazovati druge mamice z vozički user posted image
jaz komaj čakam, da bom lahko nehala uporabljai košarico, da bo tudi on lahko malo bolj opazoval svet.

danes bo pa cel dan dežek, ne bo nič s sprehodom user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
11.1.2011 10:25:15   
mojškra
Špica-ti kar pojdi z pikico ven, to je zanjo dobro. Če patvoj misli da je še premajhno, pa si naj malce prebere in se poučiuser posted image .

Betricija
- zdaj pa upam da imaš ZS

No mi smo pa takole: Tavelik sinček je fasal nek virus, in smo celo noč sračkali. Ful sem zmatrana, pa še čudno vreme je. No tamalčka sem pa dala spati v voziček, ga zadekala in odprla okno, da je svež zrak in spi zdajle že 1 urco.

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
11.1.2011 11:06:04   
Urshy78
mojškra, revček, upam da je zdaj bolje. ti pa pojdi spat medtem ko ti G spi.
T tudi že spi ene pol urce, je bil prej tako utrujen, da si je skoraj oči skopal ven, tako je šaril z rokicami po obrazu user posted image
jaz sem pa medtem že pomila kopalnico, pospravila kuhinjo, peljala taro na brzino ven, pa še tukaj imam čas biti user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
11.1.2011 11:14:20   
špica84
Dober dan

Izjava mojga,ko sem rekla da bi par dni pri mojih ostala.Pa da bi šli z dvema avtoma dol.Da to pa ne,kako bom jaz vozila in malo ahtala.

Drugače pa upam da mi ga rata prepričat da greva mal ven,ker se mi že rahlo meša noter,sama sreča da še tašča nič ne težiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.Jutri grem sicer do službe odnest rojstni list in do csd za otr.dodatek uredit.Da se jaz malo zraka na diham

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
11.1.2011 19:29:25   
jona klara
špica- ti kr pojdi ven, če se ok počutiš, jaz dolgo nism šla, ker je bilo zelo mrzlo, pa še malo preveč sm poslušala patronažno, ki mi je rekla, da zaradi cr ne smem ven 6 tednov, nikoli več je ne bi poslušala, majo mal zastarane metode.

urshy- kako kaj Tian? a tako je priden, da lahko ti vse to narediš, priden srček mali.Jaz pa že 2 dni čutim, kot da se mi ela neko vnetje, ne vem mogoče glivice ali kaj malo me boli, v glavnem tak čuden občutek, pa saj ni čudn, ker jem res bedno hrane, sedaj bom začela malo dodajati, ker to ni več res.Je pa res, da občutek verjetno ne bo več takšen kot pred porodom, ker me tudi malo peče ko se tuširam z lactacid, ki je sicer intimno milo, to že skozi po porodu, upam, da ni kakšno vnetje problem glede dojenja, da ne bi mali kaj dobil, sicer ni tako hudo, samo čutim, da ni vse ok.

m ojškra- bogi tvoj sinček, upam, da si se odpočilauser posted image .jaz sem vsaki dan kr utrujena.

danes je mojG star 1 mesec, ne morem verjeti kako je to minilo,porodnišks bo 1,2,3 mimouser posted image

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...

KOLKI
čipka

(odgovarjajo tiste, ki so široko povejale svoje dojenčke) Koliko časa ste široko povejale svoje dojenčke?

par tednov (27%)

1 mesec (18%)

2 meseca (16%)

3 mesece (25%)

4 mesece (8%)

več kot 5 mesecev (6%)

Število vseh glasov: 131

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!