Urshy78
|
jutro, no pri nas se je začelo kar zanimivo ko sem T zjutraj previla, se je najprej polulal, je bila cela stena mokra, sem ga morala celega preoblečti, potem sem ga podojila, se je pokakal tako, da je bil umazan do vratu, sem ga morala še enkrat preoblečti, umit sem ga šla pa kar pod tuš. in ko sem ga zavila v brisačo, me je še enkrat polulal, pacek mali je pa danes prvič prespal v svoji novi posteljci spali smo pa skoraj 6 ur, potem sem ga ponoči uspavala kakšno uro, no potem se je pa zbujal na eno uro.. Jona, bravo, tudi G super pridobiva na teži priden, da tako lepo spi ponoči. a mi boš kakšno slikco poslala na mail da ga vidim? ko boš utegnila seveda..kdaj imata prvi pregled pri pediatru? sem te včeraj hotela poklicati, ampak je bil T cel dan tako siten, da nisem mogla čisto nič naresti. te bom danes, če bom utegnila.. Mojškra, ja res, neverjetno sta si podobna v vsem taprava mala škorpijončka lumpasta sta jaz sem ga včeraj dojila na približno dve uri in pol, tri, pa je kar šlo. sem mu pa vmes, ko je bil sitkan, dala kar vodo po flaši, približno 30ml, pa jo je kar popil, potem pa zaspal v mojem naročju. mu bom kar vmes dajala vodo, da bo imel občutek polnega želodčka, saj mu ne more nič škodovati. Petyyy, koliko pa kaj R spi ponoči? pa čez dan? TetaM, upam da ste ok. ko boš imela kaj časa se nam pa pofočkaj tukaj, te že pogrešamo pri nas ful piha, pa ne vem če je pametno iti kaj na sprehod kakšno vreme je pa kaj pri vas? T ravnokar zaspal, imam po moje kakšne pol urce časa..šibam hitro pospraviti..
< Sporočilo je popravil Urshy78 -- 14.1.2011 9:01:17 >