|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del
13.1.2011 18:40:40   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: lana08

Samo na hitro, nič kaj vesela nisem. S srčkom nekaj ni ok, drug teden ponovni UZ.

Ma šit no,Lana še je upanje!Držim pesti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 401
13.1.2011 18:49:17   
sonya1
user posted image user posted image user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: loremi

IZVIRNO SPOROČILO: pikovit
Mausika te čisto razumem,tudi jaz sem dala čisto vse na stranski tir,tudi samo sebe user posted image  in pred kratkim ugotovila,da sem karieristka user posted image  ampak kakšna?Taka da že 10 let delam kariero na otroku.Žalostno ampak resnično.Potem pa pride žuta minuta in ugotoviš da nisi niker oz. si tam kjer si bil pred 10 let,stagniraš.Skratka beda,pol mojega lajfa je šlo mimo in sploh nisem videla ne vedelauser posted image No potem pa pride moment,ko ugotoviš da si čist beden in da vse kar obvladaš je ginekologija,verjetno še bolj kot pa Dr.D al Dr.katerikoli že.In kaj naj z tem znanjem???NIČ.Brez službe in znanja.Skratka beda.Kje je že moje življenje v katerm sem tako uživala in se veselila vsakega dneva?????

Ja temu se pač reče KARIERAuser posted image

Ni pravično ampak takle mamo,škoda.Če bi lahko čas nazaj zavrtela,bi bilo vse drugače user posted image .

Pikovitka sama sebe se tako vidim v vsem, kar si zapisala, da je brezveze reč karkoli drugega, kot da se strinjam.
Vsa ta leta vsa energija in misli na otroke, sam sebe pa zapustiš, potem pa je tu še moč same veze.
Res si tole napisala tko kot je pri marsikateri od nas tako.
Je pa tako, da smo s tem v nekem procesu ma ne moram rečt zdravljenja ampak poskušanja doseganja cilja in nas neuspehi potrejo in gre iz dneva v dan neka rutina in eno in isto.
Pozabimo pa nase.
user posted image user posted image user posted image user posted image

Dekleta draga, žal se lahko pod tole samo podpišem. Jaz sem tudi čakala, da se mi življenje začne, da bo partner pripravljen, pa bova imela otroka in dom in družino. Malo drugače kot vidve, pa vendar po drugi strani popolnoma enakouser posted image . Sem pa še precej starejša od vaju in sem takole zabila še pa še časa. Ampak je že vsaka stvar za nekaj dobra. Verjamem. Bi kaj naredila drugače ? Kaj pa vem, jaz sem si vseskozi želela doma in družine, v nobeni drugi stvari, ne v karieri ne v denarju nisem videla pravega smisla, ne sreče in zadovoljstva.

Upam, srčno upam, da se bo tudi pri vama na koncu izšlo tako kot pri meni; otroček, zaradi katerega bosta pozabili na tako razmišljanje in bosta vedeli, da je bilo vredno. Mislim na vaju in na vse druge borke tu in vam pošiljam milijon in milijon user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 402
13.1.2011 18:50:47   
sonya1

Samo na hitro, nič kaj vesela nisem. S srčkom nekaj ni ok, drug teden ponovni UZ.

Ma šit no,Lana še je upanje!Držim pesti user posted image user posted image user posted image

Lana, Lana, kaj to berem? Morfologijo ste imeli, kajne ?  Kaj so rekli ? Draga moja, upam na najboljše in da bo na koncu vse tako kot mora bitiuser posted image user posted image user posted image  

< Sporočilo je popravil sonya1 -- 13.1.2011 18:53:38 >

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 403
13.1.2011 19:34:49   
mismis

Lana, kaj se to dogaja?? Držim pestke, da je bil samo false alarm user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 404
14.1.2011 0:06:47   
KT

Držim pesti, da se bo drugi teden izkazalo popolnoma drugače in da bo vse OK user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 405
14.1.2011 7:23:22   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: KT

Držim pesti, da se bo drugi teden izkazalo popolnoma drugače in da bo vse OK user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

Jest sem tud prepričana, da bo vse ok user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!

Kot sončni žarek nas vsak dan razveseljuješ!

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 406
14.1.2011 7:25:33   
hermy1
Jutro,

naša tamala že dva dni kašlja, za nama je grozna noč user posted image ,...čakam, da se zbudi in k zdravniku.

Želim vam vsem lep vikend user posted image ! RVM!

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 407
14.1.2011 7:28:51   
loremi
Dobro jutro!

user posted image

Lana08 držim pesti, da bo vse ok! user posted image user posted image

Hermy ma naj se malčka čimprej pozdravi! user posted image

Pikovitka pozdravček!

Vsem želim lep dan in peteeeeeek je!

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 408
14.1.2011 7:59:31   
mausikaa

Mausika te čisto razumem,tudi jaz sem dala čisto vse na stranski tir,tudi samo sebe user posted image  in pred kratkim ugotovila,da sem karieristka user posted image  ampak kakšna?Taka da že 10 let delam kariero na otroku.Žalostno ampak resnično.Potem pa pride žuta minuta in ugotoviš da nisi niker oz. si tam kjer si bil pred 10 let,stagniraš.Skratka beda,pol mojega lajfa je šlo mimo in sploh nisem videla ne vedelauser posted image No potem pa pride moment,ko ugotoviš da si čist beden in da vse kar obvladaš je ginekologija,verjetno še bolj kot pa Dr.D al Dr.katerikoli že.In kaj naj z tem znanjem???NIČ.Brez službe in znanja.Skratka beda.Kje je že moje življenje v katerm sem tako uživala in se veselila vsakega dneva?????

Ja temu se pač reče KARIERAuser posted image

Ni pravično ampak takle mamo,škoda.Če bi lahko čas nazaj zavrtela,bi bilo vse drugače user posted image

Pikovitka, aleluja...rajši bi sicer videla da vse vas to obšlo, ampak ko berem te poste mi je pa jasno, da nikakor nisem sama...
alo babe kdaj gremo na pir??

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 409
14.1.2011 8:00:02   
mausikaa
aja Loremi, super kavica je danes...thx

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 410
14.1.2011 9:27:59   
gigi1

Ojoj Lana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 411
14.1.2011 9:37:26   
gigi1
Oj lubice

Pa kaj je bilo to včeraj?
Pikovitka, Loremi, Sonya, Mausi user posted image user posted image  glavo gor!!! Konzerve v boj!! Ne se mi predajat malodušju!

Hermy vam pa zdravje kar nagaja user posted image  user posted image user posted image . Upam, da je samo prehlad user posted image user posted image user posted image

Lupčke vsem in naj bo dan boljši kot včeraj!

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 412
14.1.2011 10:31:36   
sonya1
Punce, danes sem kljub vsem nekim čudnim peripetijam zaarala stanovanje in se prodajalec načeloma ne more več umaknitiuser posted image
Če bo vse po sreči, bomo kmalu nekje doma user posted image .
Imam pa napotnico za gastroe..... (nekaj, ne znam napisati ) na Polikliniki, so mi rekli, da moram iti takoj. Upam, da ne bo kaj res narobe.
Ampak v glavnem, zdaj sem posestnicauser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 413
14.1.2011 11:05:40   
aqua77
Lanči upam in verjamem, da bo čez en teden vse ok!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Držim pestke močno, močno!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pikovitek naslednjič pa obvezno pokliči!!! Bova skočila na babji čvek in na kofi!!! user posted image  

Sonya, čestitke za novo lastništvo!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce, ko sem brala, kako lajf drvi mimo, kot da bi sebe gledala. Eno leto in pol nazaj sem tudi jaz doživela žuto minuto in sem se brcnila v rit in vpisala na faks. Moram priznat, da je bila to ena najbolj pametnih potez v zadnjem času. user posted image  
Zdaj sem točno na sredini in če bo vse po sreči bom ob koncu porodniške že diplomirala. user posted image  Do zdaj sem samo dva izpita preskočila, ker sem bila zadnja dva meseca bolj švoh in po bolnicah, ampak bomo tudi to nadoknadli in sem se že lotila naslednjega izpita. Tako da pupe glavo gor in v boj!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Ljubčka vsem, pa še posebno tistim ki ste včeraj praznovale!!! user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 414
14.1.2011 11:05:57   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Hermy vam pa zdravje kar nagaja user posted image  user posted image user posted image . Upam, da je samo prehlad user posted image user posted image user posted image

Veš kaj Gigi, zaenkrat še nič presenetljivega...to je pač treba verjetno vzet v zakup...mal prehladov, kašljev, vnetij, običajnih spremljevalcev... user posted image . Sam, da bo sam to. Tud jest upam, da je sam prehlad...Neja lumpa ji ga je predala user posted image ! Sej vročine nima, sam ti hropci user posted image "!

SOnja, bravo...še malo pa bo veselje z urejanjem domka!!!

Loremi, Pikovitka, Mausi in še vse ostale...res morate tud nase mal več mislit!! Mej je lahko govort, ker najlažje  je drugim pamet solit user posted image user posted image user posted image !!!

Sonja

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 415
14.1.2011 11:51:59   
zarja1

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 416
14.1.2011 11:55:04   
zarja1
Pikovitka.....user posted image user posted image user posted image  

Horny Teddy

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 417
14.1.2011 12:06:38   
miklarom

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in da bo drugi teden vse vredu

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 418
14.1.2011 12:45:14   
aqua77
evo da še tukaj pokažem kako smo že okrogli... user posted image

user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 419
14.1.2011 13:33:24   
miklarom
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

evo da še tukaj pokažem kako smo že okrogli... user posted image

user posted image

to pa je že lepi bušiuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 420
14.1.2011 15:31:40   
alpog
O, Sonya! Štalca! Čestitam! user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 421
14.1.2011 15:35:11   
alpog
Lana, upamo na najboljše user posted image
Aqua, lep mali buši, ni kaj! user posted image
Ostale (vse), RVM ! Pa še petek je user posted image  !

(odgovor članu alpog)
Neposredna povezava do sporočila: 422
14.1.2011 16:25:29   
srečica17
Lana močno držim pesti!!!!
Sonya čestitke ob nakupu.....tud mi se zdej ukvarjamo z prodajo in nakupom nepremičnine. Men je to precej stresno.
Aqua......lepa slikca, lep trebuščekuser posted image

Me pa še nekaj zanima ali lahko vse tri kapsule Mace vzamem zjutraj ali morajo bit razporejene čez dan: zjutraj, opoldne zvečer????
Lep vikend vsem!!!

(odgovor članu alpog)
Neposredna povezava do sporočila: 423
14.1.2011 17:29:18   
lana70

Mislim nate in držim pesti, da je z otročkom vse v redu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 424
15.1.2011 6:58:37   
zarja1
Babe, držite pesti, da nam dans rata ta Lisica...se mi že prav fuzla zarad tega.....

Lepo bodite!!!!!!!!

Horny Teddy

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?