|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del
10.1.2011 20:08:52   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes

Sej nočem bit pametna, ampak kaj če bodo pri vas tut zobki. Je bla S. glih taka, se je zbujala 3x na noč. Možnost je, veš.

Sem tud jest mislila, da so mogoč...pa je P rekla, da jih še en čas ne bo user posted image ! Bomo videli...saj konec koncov prav dost ne pomaga, če veš, če ne moreš kaj nardit user posted image !!

Kot sončni žarek nas vsak dan razveseljuješ!

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 351
10.1.2011 21:36:24   
hermy1
Gigi...vem, ja, da pivo pomaga pri vnetih ledvicah...to je najboljši del te bolezni user posted image  user posted image user posted image !!! Očitno sem ga premalo spila...bo treba to popravit user posted image !!!

Katera je naslednja za nazdravljat user posted image user posted image user posted image ???

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 352
11.1.2011 7:04:17   
Anonimen
Jutro.

Gigi, aja, sem mislila, da je to že nova runda. user posted image No, kakorkoli, imej mene v mislih. user posted image

roži, srečno danesuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hermy1)
  Neposredna povezava do sporočila: 353
11.1.2011 7:11:45   
loremi
Dobro jutro!

user posted image

Dan pa naj bo lep, kljub takemu vremenu user posted image .

Fajn tistim, ki vam ni treba na cesto. V takem dežju in temi je pa meni najtežje vozit, ko kdo pripelje nasproti, me čist zaslepi in se na bankino orientiram, groza user posted image .

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 354
11.1.2011 8:05:49   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

Rožika srečno.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 355
11.1.2011 9:23:08   
Tanja_Jes
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

Rožika srečno.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tudi od mene user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zarči tebi tudi user posted image user posted image user posted image user posted image da te buši ne buba več

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 356
11.1.2011 9:48:19   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1

IZVIRNO SPOROČILO: KT

IZVIRNO SPOROČILO: loremi

Ja, KT, očitno vsega res ni kriva lakota, čeprav kljub vsemu joka manj in je zvečer po novem prav prešerne volje. Se mi pa zdi, da sem ugotovila, kaj jo muči...niso več krčki. Ker ima refluks, jo očitno okrog polnoči začne peči zgaga (bi mi rekli po domače). Ker lepo (za)spi in čez določen čas se ji dvigne, postane nemirna in kasneje začne jokat (sem jo opazovala). Ji je pa bolje, če jo držim bolj pokonci...in tko kakšno urco, preden zaspi nazaj.

hermy poskusi jo dat še na levi bok, ko imaš občutek, da ji zgaga nagaja, pa malo, malo dvignjeno vzglavje tudi ne škodi (v LJ porodnišnici tiste plastične škatlje od posteljc kar pošteno dvignejo, da otročki ne polivajo in da jim želodčna kisline ne nagaja.

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 357
11.1.2011 10:08:48   
hermy1

IZVIRNO SPOROČILO: hermy1

IZVIRNO SPOROČILO: loremi

Ja, KT, očitno vsega res ni kriva lakota, čeprav kljub vsemu joka manj in je zvečer po novem prav prešerne volje. Se mi pa zdi, da sem ugotovila, kaj jo muči...niso več krčki. Ker ima refluks, jo očitno okrog polnoči začne peči zgaga (bi mi rekli po domače). Ker lepo (za)spi in čez določen čas se ji dvigne, postane nemirna in kasneje začne jokat (sem jo opazovala). Ji je pa bolje, če jo držim bolj pokonci...in tko kakšno urco, preden zaspi nazaj.

hermy poskusi jo dat še na levi bok, ko imaš občutek, da ji zgaga nagaja, pa malo, malo dvignjeno vzglavje tudi ne škodi (v LJ porodnišnici tiste plastične škatlje od posteljc kar pošteno dvignejo, da otročki ne polivajo in da jim želodčna kisline ne nagaja.

Vedno spi na levem boku, vglavje ima v posteljici kar dobro dvignjeno...zjutraj jo vedno iščemo pod previjalno pri vznožju, ker tja zleze user posted image  user posted image  user posted image !!! To smo začeli izvajat takoj, ko se je ugotovilo, da ima refluks.
Hvala vseen za tvoj trud, da bi nama pomagala. Saj danes ponoči sva se naspali user posted image , ker sem jo zvečer skoraj uro nosila v slingu...sam vedno pa ne gre...včasih sem čist crknjena user posted image !!

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 358
11.1.2011 10:34:14   
gigi1
Daan user posted image

Spet mam gužvo.

Pestke Roži in Mikli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pridem mal kasnej user posted image

Lupčke vsem

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 359
11.1.2011 17:02:05   
miklarom
evo mi danes opravili pregled in je vse super user posted image user posted image user posted image  mi je pa sedaj izračunal G. točen datum PDP - JA in ga imam 25.8. NUHALNO IMAMO PA 14.2.

VMES PA IMAM ŠE EN KUP PREISKAV OD KRVI, URINA SLADKORJA IN KAJ VEM KAJ ŠE VSE user posted image , tudi meni so danes napisali za komisijo potrdilo za bolniško in to do konca oz. do porodniškeuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 360
11.1.2011 17:07:02   
sonya1
Živjo punce !

Šele zdaj sem se utegnila malo javiti. Sem imela res pester danuser posted image . Včeraj popoldne sem šla na ogled enega stanovanja, ugotovila sem, da se mi s tem ne da več ukvarjati in z lastnikom sva si segla v roko: jaz sem kupila, on je prodal.
Od bančnih variant sem se prej pozanimala samo toliko, da sem vedela, da bi morala brez težav dobiti potrebni kredit, katero bom izbrala, pa bom pa že izbrala, ko bom prej izbrala, kaj bom sploh kupila. Tako, da sem danes cel dan hodila po bankah. Ko sem že zbrala nekaj ponudba in držala v roki denar, ki naj bi ga dala za aro, dokler pač ne uredim z banko, pa me kličejo, da se lastnik hoče premisliti.  Za mano je namreč prišel nekdo, ki bi celotno kupnino nakazal v petih dneh. Česar pa jaz ne morem, ker toliko denarja nimam, banke pa v tako kratkem času ne naredijo ničesaruser posted image - Tako, da obstaja velika verjetnost, da bom izvisela. Pa tako sem se že veselila, da bom končno nekje pa res domauser posted image

Pa da s tem še ni konec. Danes sem bila naročena pri zdravnku; vse kaže, da so se mi ponovili žolčni kamni. Že pred prvo operacijo me je tako bolelo, da nisem mogla živeti, tokrat pa me boli še bolj in to po vsaki hraniuser posted image . Ne morem pa stradati, če sem noseča. Dobila sem napotnice za pregled krvi in ultrazvok, je pa povedal zdravnik, da kaj drugega skoraj ne more biti, saj ej tudi nosečnost eden izmed dejavnikov ponovitve. 

Tako, da sem imela za en drek danuser posted image .

Upam, da ga bo Roži s svojimi novičkami bistveno polepšala. Roži, iz zdravstvenih razlogov te naprošam, da svoj rezultat nuhalne takoj objavišuser posted image . Sicer sem prepričana, da bo rezultat super, torej predvidevanja samo potrdiuser posted image . Tako, zdaj se pa grem smilit sama sebi še naprejuser posted image

< Sporočilo je popravil sonya1 -- 11.1.2011 17:11:35 >

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 361
11.1.2011 17:09:14   
sonya1
Evo,Mikli mi je že malo popravila dan. Super, puncauser posted image . Le tako naprejuser posted image

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 362
11.1.2011 17:35:59   
gigi1
Sms od Roži: Oba bebija sta OK user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 363
11.1.2011 17:37:05   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

evo mi danes opravili pregled in je vse super user posted image user posted image user posted image  mi je pa sedaj izračunal G. točen datum PDP - JA in ga imam 25.8. NUHALNO IMAMO PA 14.2.

VMES PA IMAM ŠE EN KUP PREISKAV OD KRVI, URINA SLADKORJA IN KAJ VEM KAJ ŠE VSE user posted image , tudi meni so danes napisali za komisijo potrdilo za bolniško in to do konca oz. do porodniškeuser posted image

Super srčica user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Tako sem vesela user posted image . Naj bo vse še naprej SUPER DOBRO user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 364
11.1.2011 17:40:08   
gigi1
Sonya ojoj user posted image user posted image user posted image . A misliš, da bi dieta kaj pomagala? Pa kakšen jabolčni kis? Žal mi je za stanovanje user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 365
11.1.2011 17:49:22   
sonya1
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Sms od Roži: Oba bebija sta OK user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Fensi user posted image . To mi delajte, bejbe !!!
Roži, sedaj pa čim lažjo in čim bolj mirno nosečnost do konca in uživaj na polnouser posted image user posted image user posted image
Gigi, hvala, da nas obveščašuser posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 366
11.1.2011 18:01:55   
sonya1

Sonya ojoj user posted image user posted image user posted image . A misliš, da bi dieta kaj pomagala? Pa kakšen jabolčni kis? Žal mi je za stanovanje user posted image

Diete ne pomagajo, mi že prvič ni dieta popolnoma nič pomagala. Upam samo, da ne bo kaj res narobe, tile žolčni kamni znajo res povzročiti precej in to precej resnih težav.
Kar se pa stanovanja tiče, je pa tako, da je že vsaka stvar za nekaj dobra; če ga bodo prodali drugemu, mi že ni bilo namenjenouser posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 367
11.1.2011 19:16:03   
hermy1

IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

evo mi danes opravili pregled in je vse super user posted image  user posted image  user posted image  mi je pa sedaj izračunal G. točen datum PDP - JA in ga imam 25.8. NUHALNO IMAMO PA 14.2.

VMES PA IMAM ŠE EN KUP PREISKAV OD KRVI, URINA SLADKORJA IN KAJ VEM KAJ ŠE VSE user posted image , tudi meni so danes napisali za komisijo potrdilo za bolniško in to do konca oz. do porodniškeuser posted image

Super srčica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Tako sem vesela user posted image . Naj bo vse še naprej SUPER DOBRO user posted image  user posted image   user posted image

Jest tud, jest tud vesela user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image !!! In zdej naj te res dobro čuvajo do konca...vsi po vrsti!

Roži user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image super za oba srčka!!!

SOnja, joj božčka, to z zdravjem pa res ni dobro user posted image user posted image user posted image !!! Pol pa še stanovanje user posted image user posted image user posted image , res ni bil tvoj dan. Naj bo že jutrišnji dan popravek današnjega user posted image  user posted image  user posted image !!

Gigi, upam, da gužva čimprej mine...misamo kakšno debatko!! Upam, da si vsaj spočiješ!

Ostale srečke user posted image ...upam, da ste prespale današnji dan, ki je bil čist temu namenjen?

Pozdravček še vsem ostalim user posted image !

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 368
11.1.2011 22:02:19   
lučka 25
Pozdravljene drage moje. user posted image

Vas redno berem, da malo povohunim kako so kaj stare borke. Mam pa zdaj eno vprašanje. Bolj za gigi, al pa še za kakšno. Te dni naj bi dobila M, potem pa spet štartamo s postopkom. Imam kar nekaj upanja, še posebej, ker imam enako terapijo kot takrat, ko je uspelo z N, le da imam sedaj na mesto 3 enot Menopurja 4. Nekatere veste, da pri 1. postopku nisem pridelala nobene celie, ko je uspelo, sem imela 5 celic, 2 zarodka in 1 je sedaj krasna pupa. 3. postopek spet le ena celica, a ta nezrela, pa sem vseeno imela manjšo hiperco. Jaz sem mislila, da lahko jem maco v postopku, ampak ker imam PCO se sedaj malo bojim, ker je toliko govora, da lahko povzroci hiperco. Ampak po drugi strani pa tako težko pridelam celice..... Kaj naj naredim? Za enkrat se nagibam k temu, da je ne bi jemala v postopku (sedaj sem jo 3 cikluce).

Vam pa moram povedat, vas tako rada berem, tiste ki vas poznam osebno kar vidim pri tisti mizu v Kongu. Upam, da se kaj kmalu spet dobimo. user posted image

Pa vsem skupaj želim ogromno lepih trenutkov v življenju, pa naj bodo le ti tisti, ki si jih ve želite.

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 369
11.1.2011 22:49:54   
mismis
sem tukaj, ampak lena kt sto mater...

Roži super za NS user posted image user posted image

Sonya, upam da se niso ponovili žolčni kamni user posted image user posted image

Miklarom, super novička user posted image user posted image

mi imamo danes točno 14. tednov, joj kako čas beži

< Sporočilo je popravil mismis -- 11.1.2011 22:50:53 >

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 370
12.1.2011 7:29:44   
Anonimen
Jutro.

roži, čestitke za NS!!! user posted image user posted image user posted image user posted image Boš kaj poročala?

mikla, super za srčka, za pregled.. user posted image user posted image user posted image user posted image

mismis, uau, 14 teden že?? Gre pa res hitro. user posted image Kako se počutiš?

lučka
, jaz bi na tvojem mestu jemala maco, sploh glede na to, da imaš ti bolj malo celic. Jaz sem jo vedno - po 3 tablete na dan, pa nisem imela hiperce.

(odgovor članu mismis)
  Neposredna povezava do sporočila: 371
12.1.2011 7:41:56   
loremi
Dobro jutro! user posted image

user posted image

Roži čestitke in miklarom čestitke!!

Sonya mi je žal za stanovanje. user posted image
Žolčni kamni? user posted image  Je dr. omenil kakšno trenutno možnost lajšanja težav? Če praviš z dijeto nebi šlo, kakšna zdravila so verjetno zdaj neprimerna, ne? user posted image

lučka 25 kot vem, gigi reče, da nam PCO-jevke nebi jemale mace v času postopka. Sem se tudi sama spraševala glede tega, ampak glede na to, da imam jaz vedno hiperco, verjetno nebi bilo najbolj pametno.
Evo skuštrana suzi pa piše o drugačnih izkušnjah.

Lep dan želim vsem!

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 372
12.1.2011 8:01:19   
zarja1

super.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 373
12.1.2011 9:16:50   
miklarom
dobro jutrouser posted image

loremi - hvala za kavico , sam jest sem kr na čaju, mi sedaj sploh ne paše kave pit, tak da jo zdaj sploh ne pijem

punce hvala za čestitke in kako ste kaj danes vse delovne, razen nosečk ki smo na bolniškiuser posted image

Roži - še tukaj vse čestitke in da je vse bp.user posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 374
12.1.2011 9:47:43   
gigi1
Oj pupike moje user posted image

Res se ven ne vidim od dela user posted image
Sem pa začela še mal migat okoli diplome user posted image

Lučka jaz res odsvetujem jemanje Mace med postopkom. Nisem nagnjena HS, nimam PCO, pa sem imela HS v zadnjem postopku, ker sem samo takrat (po tehtem premisleku in vseh dosedanjih rezultatih) jemala Maco do punkcije. Pridelala sem eno samo zrelo celico, na koncu se je celo nežna črtica pokazala, ampak so bile pa bolečine po ET neznosne, napihnjena sem bila kot balon, zadrževala vodo...res pa je, da tudi stimulacija v tem postopku ni bila primerna (1 merional+1/2 klomifena). Imela sem morje majhnih foliklov, ki so mi po ET delali težave.
Odločitev je seveda tvoja. Če se vseeno odločiš za Maco..so tukaj še druga vprašanja. Kratek ali dolg postopek? Če je kratek, potem zna biti problematično ravno zaradi neenakomerne rasti foliklov (to je bil moj problem). V dolgem postopku zaradi s-facta ni teh problemov in bi morda lahko jemala Maco, ampak preventivno manjšo dozo user posted image . V kratkem se jaz brez kakšnega regulatorja (vsaj Cetrotide) ne bi igrala z Maco.

Tanjček jaz pridno telovadim vsak dan, le ven se mi ne da po tem mrazu user posted image

Neodkrita tole bi bilo približno:
http://www.coolinarika.com/recept/748256

Le da jaz delam večjo količino (velik globok pleh - velikost kot za rolado) in so sestavine:
600g čokolade
6 jajc
250 g masla
sladkorja nič ali kakšni 2 žlici zmešanega z burbonsko vanilijo.
150 g sesekljanih orehov
moke recimo 100-150g in pol žličke sode bikarbone ali samo 2 ml radenske

Prelijem z pariško kremo iz 4 dcl smetane + 400 g čokolade

Sonya upam, da skupaj z dr. najdete kakšno rešitev user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Loremi včeraj sem poslala. Ti napišem ZS

Miši samo, da si bolje user posted image . A si že kaj pridna glede študija?

Hermy kako ste?

Zarči si ugotovila kaj je tisto za ena arcnija?

Lupčkam vas vse...zdej moram nehat

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?