|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del
15.1.2011 7:44:06   
loremi
Dobro jutro!

user posted image

Joj kaki bi pasala danes takale kavica in tortica user posted image .

Jaz sem pa zbolela, upam, da ni gripa user posted image , znaki so že taki user posted image . Grlo ful, temperatura v višave, glava boliiii, aaaa spet.

Zarja oooo a si med ekipo organizatorjev lisičke? user posted image  To bi si šla enkrat rada v živo pogledat. Ja itak držim pesti, da uspe user posted image , pa upam, da bom lahko tokrat v miru pogledala kakšno tekmo alpskega smučanja, mi to še ni uspelo v tej sezoni. Pa za našo Tino navijam! user posted image

Aqua lep trebušček.

Vsem želim lep dan!

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 426
15.1.2011 9:51:00   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Babe, držite pesti, da nam dans rata ta Lisica...se mi že prav fuzla zarad tega.....

Lepo bodite!!!!!!!!

evo že držim, držim

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 427
15.1.2011 9:58:59   
mismis
evo zanemarjenka se spet javlja  user posted image

Loremi, čimprej se pocajtaj, teli prehladi niso nič luštnega.

Lana08, kaj so pa rekli na morfo glede user posted image ? Joj srce, upam, da bo vse v redu.

Žižek, delo zaključeno? Si že začela z diplomsko?

Zarja, dajte zrihtati tole Lisico, potem pa malo na izi

Miklarom, kako si mi ti, otroce pridni

Akvič, lep buško user posted image

Pikovit, uživaj na morčku

neodkrita, kako tvoj mladič, se je že pozdravil?

Alpog, najstniki ubogajo?

Maussi, dobro si se zmenila v MB, uni imajo itak tako politiko, da najprej vse pošlihtajo šele nato te dajo v postopek.

Lana70, kako ste vi? Je J. že kaj bolje? pa Lizika?

lepe pozdravčke tudi vsem ostalim

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 428
15.1.2011 10:53:12   
miklarom
mismis - ja otroče je priden saj mora biti, da pridemo do konca, pa tvoja dva Bine in Cilka sta pridna

zarja - evo samo zate tudi jaz navijam za lisičkouser posted image user posted image user posted image user posted image

loremi - ti božica ti no, spet si bubana, hitro se pozdravi

Roži , fidi, - misam vaju, kako je z vama

in kje ste ostale danes ste vse vredu in zdrave al ste vse šle na lisičkouser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 429
15.1.2011 11:04:46   
gigi1
Daaan user posted image

Sonya user posted image  user posted image  user posted image  za flat. Vse se bo uredilo, boš videla user posted image

Aquica lepotička naša user posted image

Hermič kako ste danes?

Loremi upam, da ni gripa user posted image user posted image user posted image . Ingver, limone, med, lekadol...pa pod kovter. Pocajtaj se čimprej.

Zarči vidim, da že ratuje user posted image  user posted image  user posted image

Miklca samo da ste pridni user posted image  user posted image

Alpog love you back user posted image user posted image user posted image

Srečica 3 x 1 na cca 8 ur.

Mišika kako ste? Nisem še zaključila z delom (ne po lastni krivdi user posted image ), pa čakata me še dva projekta do konca meseca. Upam, da bo vmes kaj volje in časa za diplomo user posted image

Fidi verjetno danes uživa v sončku user posted image . Misamo te, saj veš...user posted image user posted image user posted image

Lana08 mislim na vas skoz in pošiljam miljon user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lupčke vsem in uživajte v sončnem vikendu

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 15.1.2011 11:05:10 >

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 430
15.1.2011 11:11:58   
Kruce Fiks
Jutro! No končno wikend fraj!
Našu eno fotko za mismis & CO iz Kongauser posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil Kruce Fiks -- 15.1.2011 11:14:03 >

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 431
15.1.2011 12:15:08   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Daaan user posted image

Hermič kako ste danes?

Daaaan, krasen dan!

Mi smo danes krasno!! Imamo sicer bronhiolitis, vendar je na srečo danes že bistveno bolje...ponoči je celo spala vso noč user posted image !! In niti ji ni piskalo in zdej se smejčka kot pokovček!! Srečen, srečen user posted image user posted image user posted image !!!
So pa v času najinega obiska ZD, odpeljali enega takega revčka, mal mlajšega od B. z rešilcem in kisikom v bolnico. Sem se kar zjokcala...zarad njega in mamice, da mora it in od sreče, da je naši bolje.
Akvica, krasna user posted image !!
Zarči, uspelo dogajat user posted image !!
Loremi, ziljonuser posted image user posted image user posted image , da boš čimprej bolje!!

Kruce, kdaj pride sem k nam...sej veš zarad vnetja ledvic je treba velik pit user posted image ? Pa tak lep sonček imaš na frej vikend,...hiter nekam skočit!!!

Vsem lubčke user posted image , greva zdej še enkrat na kontrolo (so rekli, da morava)!

Kot sončni žarek nas vsak dan razveseljuješ!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 432
15.1.2011 13:31:23   
loremi
Punce hvala! user posted image  Potihem računam na to, da se spravim k sebi do ponedeljka in potem v službo, seveda če ne bo povišane temperature in spodobnega počutja.

Trenutno gledam moški smuk iz Wengna, končno da si lahko ogledam ta smuk user posted image . A lisička je pa zdej prekinjena in odpovedana user posted image , pa dobro je šlo naši Tini user posted image . Eh, to vreme, zdej je pa res že vse zmešano user posted image .

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 433
15.1.2011 16:28:27   
lana08
Hvala vsem za pestke, pikepoke in objemčke. Se bom malo odklopila od foruma, ker tako samo še bolj premišljujem o tem.

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 434
16.1.2011 10:01:38   
miklarom
dobro jutro zaspanke
za tiste ki še spite
user posted image  

in za tiste ki ste že pokonci
user posted image  

pa lepo nedeljo vam želim in lepo uživajtge danes na sončeku

< Sporočilo je popravil miklarom -- 16.1.2011 10:02:28 >

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 435
16.1.2011 12:31:37   
mausikaa
Miklica thx za kavico, je pa vsaka podobnost z prvo slikico zgolj naključna user posted image

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 436
16.1.2011 13:39:14   
alpog
Miša, dve tretjini od najstnikov (user posted image ,user posted image ) ne ubogata - sploh! Ena tretjina (user posted image ) je pa pridna! Zanimivo, a ne?!

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 437
16.1.2011 20:00:44   
zarja1
Večer pupike.....

Ahhh naporen vikend, pa še ratalo ni.user posted image user posted image user posted image Pa tolk napora in žrtvovanja...jebela....
No jutri pa spet veselo na redno delo.....Zdaj pa spavanac. RADA VAS MAM!!!!!!! hVALA ZA PIKAPOKE....

Lanči držim pestke.user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 16.1.2011 20:01:21 >

Horny Teddy

(odgovor članu alpog)
Neposredna povezava do sporočila: 438
17.1.2011 8:04:44   
mausikaa
user posted image
dobro jutro drage moje...naj bo začetek tedna lep, konec tedna pa še lepši, še 4X vstanemo pa bo sobota...

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 439
17.1.2011 9:25:32   
loremi
Dobro jutro!

Jaz sem ostala doma, leto se mi je začelo podobno kot lani, zbolela ob istem času, samo da zdaj nisem noseča.
Se nalivam s čaji, tudi ingverjevim, jao kako peče, pa vse skup kar ne gre na boljš.

So me pa poklicali iz službe in sporočili, da je umrla naša sodelavka user posted image , ponesrečila se je v gorah, bila je navdušena pohodnica. Naj počiva v miru. user posted image

Dekleta, upam, da se je vam teden začel dosti lepše.

Lana08 imam te v mislih in ti želim najboljše! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 440
17.1.2011 9:37:08   
gigi1
Jutrčka

Lana08 mislim na vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Loremi user posted image user posted image user posted image . Žal mi je za sodelavko user posted image . Ti pa vztrajaj pri ingverju in upam, da boš čimprej bolje.

Zarči pismu..na vreme pa res nimamo upliva user posted image . Upam, da bo ta teden manj dela.

Mausi saj je šele ponedeljek user posted image

Miši kako ste preživeli vikend? Te misam! Bi bil res že čas, da se vidiva.

Lana70 kako ste?

Hermy pa vi?

Tanjček?

Mamike bi nam kakšno stimulacijo nalimale? Mislim, da smo je res potrebne user posted image

Nosečkice pa ve? Slikce bušijev? Samo Aquica nas občasno razveseli s kakšno slikco. Zdej se pa res večini že pozna user posted image

Miklič kako si mi ti?

Sonya kdaj se boš selila?

Kruce hvala. Sem si ga včeraj privoščila user posted image . Moram pa priznat, da mi pozimi nekako ne sede.

Lupčke vsem

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 441
17.1.2011 9:47:30   
miklarom
danuser posted image

loremi -user posted image user posted image user posted image user posted image  za sodelavko

gigi - evo sem vredu slabosti so samo full prisotne , zdaj sem pa še nekaj prehlad staknala , pa ti kako si zdravje služi

maussi - hvala za kavico, bi jo spila sam pa ti povem da mi sedaj sploh ne paše pit kave in jo rajši ne pijem , sej bom pa pol spet vse nadoknadlauser posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 442
17.1.2011 10:14:43   
gigi1
Miklca hvala na pitanju. Sem k rožca user posted image . Se pa res skoz nalivam s čaji. Vsak dan pijem šalico čaja od koprive in šalico ingverja, če se me kaj hoče lotit pa malo več ingverja. Sem bila celo parkrat na sprehodu sedaj, ko je lepo vreme user posted image . V glavnem sem celo nekaj zase naredila user posted image .
Glede uporabe ingverja v nosečnosti sem brala nasprotujoča si mnenja. Ne vem kaj priporočati user posted image . Eni ginekologi ga celo priporočajo proti slabosti. Jaz bi rekla, da šalica čaja na dan ne škodi, več se pa sama ne bi upala.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 443
17.1.2011 10:29:50   
miklarom
gigi - si pa pridna za pitje čajev in pravi dohter si, ti imaš res za vse pravi odgovor, kak ti to vse sfolgaš, poleg take službe k jo imaš, men bi se sfuzlaluser posted image , morem te res enkrat spoznat , si že dolg to želim, ko bomo rodili se boma zmenle in se pripeljemo k tebi , pa magari v službouser posted image , Hvala ti za nasvete se bom še mal pozanimala kaj lahko kaj vzamem in pijem , ker sama si res kaj ne upam, že tako me je strah da bo ja vse vredu do konca.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 444
17.1.2011 10:38:15   
mismis
Dober dan,

spanček zaspanček je med vami user posted image , smo včeraj do pozne ure gledali Botra, saj sem ga res že parkrat videla, ampak film je pa še vedno dober.

Lana08, ti se kar odklopi, te čisto razumem da te skrbi user posted image user posted image

Zarja, ma škoda za foxico, pa tako sem upala, da se vam bo izšlo user posted image

Žižek, evo mene, slike bušija za živo glavo ne dam gor user posted image , pa saj tudi ni tako opazen kot Aquvin. Mogoče če se full najem, da se ga vidi malo bolje. Drugače pa končno našla voljo za učenje user posted image , a si kaj ponosna name user posted image user posted image user posted image

Loremi, ti revček ubogi spet bolančkan. To so te spremembe temperature krive. Čimprej se pocajtaj. Sožalje za sodelovko user posted image user posted image user posted image

Lana70, kako ste ve, je J. bolje, pa mala Lizika?

Sonya, super za stanovaje, kdaj se torej selita?

Miklarom, čajčki čajki in še enkrat čajčki...pa bo prehlad minil

Kruce, hvala za hajnija, ampak tolikšnih količin se bo pa treba zdaj kar izogibati user posted image

Maussi, zame je zaenkrat vsak dan sobota in nedelja user posted image user posted image user posted image  ooo sem žleht

lep dan tudi vsem ostalim....

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 445
17.1.2011 10:38:38   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Glede uporabe ingverja v nosečnosti sem brala nasprotujoča si mnenja. Ne vem kaj priporočati user posted image . Eni ginekologi ga celo priporočajo proti slabosti. Jaz bi rekla, da šalica čaja na dan ne škodi, več se pa sama ne bi upala.

tule se lahko še jaz vmešam. kolikor se spomnim, ingver (in podobno cimet) ogreje maternico in jo prekrvavi. tako da jaz z njim vsekakor ne bi pretiravala v nosečnosti, kot začimbo bi ga uporabljala ali kak čajček, kaj več pa raje ne user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 446
17.1.2011 11:06:18   
gigi1
Mikla, Ajsi ravno zato sem napisala. Na večini spletnih strani in v večini časopisov zadnje čase pišejo, da je ingver priporočljiv proti slabosti v nosečnosti, da je dober proti gripi in prehladu, celo trobozi...na MONu punce pišejo, kako jim je ginekolog priporočal ingver v nosečnosti. Jaz sem pa brala študije in čeprav kakšnih posebnih dokazov o škodljivosti ni (razen enega poskusa na podganah, ko so jim vbrizgali kar veliko količino ingverjevega ekstrakta, pri majhnih dozah pa tudi pri podganah niso opazili nobenih sprememb). Zato svetujem previdnost. Čudi me, da ga po časopisih tako priporočajo in celo G v nosečnostiuser posted image  Priporočajo celo žvečenje kandiranega ingverja (to je večja doza, kot tista v čaju) in to ob vsakem pojavu slabosti. Pa proti zaprtosti...itd
Nočem nobene strašit, ker šalica čaja na dan skoraj sigurno ne škoduje. Opozarjam le, da ne pretiravati, ker se res ne ve, če lahko kaj negativno upliva na zarodek.
Še nekaj..ne ga pit zvečer, če imate težave s spanjem!

Miši dej no, jaz bi ga pa tolk rada vidla user posted image
Seveda sem ponosna nate user posted image  user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 17.1.2011 11:07:41 >

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 447
17.1.2011 14:07:33   
aqua77
daaaan!!! user posted image user posted image user posted image

mislim da je cajt za kofi brejk... user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 448
17.1.2011 17:28:46   
gigi1
Urduš ste zgovorne dans user posted image . Jaz sem pa neki sitna user posted image  Grem sama seb na živce user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 449
17.1.2011 18:10:10   
mausikaa
Žiži kaj pa se dogaja? 
jaz sem iskanju predjedi, ki jih lahko pripravim dan prej, zaenkrat sem pri roastbeefu, zvitkih iz pršuta, mladem siru z olivami, razmišljam še o solati s kuskusom in zelenjavo... rabim pa še kakšno novo idejo, ne sme pa biti preveč časovno zahtevno...tko da kuharice moje z idejami na plan...

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?