![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 14.1.2011 19:44:02
|
|
|
|
bambixxx
|
čer
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 14.1.2011 19:45:16
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Evo mi tudi doma...Od 11.sva bila na terenu pa kar po malega v vrtec po kosilu... Tasa kaj se te nisi oglasila? Sem celo malo pospravla Mačka, spala sem do 9,10 pol šibala se k Zobeku naročit, da mam končno zobara, pol pa sve z elevitko šibale na teren. Saj bom še prišla...saj zdaj se tak nea vozim z avtom Dobra izbira zobozdravnice sploh mati. Samo ko boš šla prvič si vzami nekaj din din.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 14.1.2011 19:47:39
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Ojla, me smo pa danes naredile turo takšno, da me vse boli ne. Štartale smo pri Ljudskem vrtu, kjer smo parkirali pri enenm mojem sodelavcu doma, pa čez mesto, najprej do službe od mojega možeka tamalo pokazat, pol pa v c&a, h&m in bolšjakec, pa čez most na jezdarsko v mojo službo, pa se malo tam zadržale (pojedle, previle), pol pa peš v Europark, malo pofirbcat v h6m in okaidi, pa čez titov most nazaj proti centru, po partizanski pa še tam v okaidi outlet, pa na grajskem trgu na kofe, pa nazaj do Ljudskega vrta. Si se nahajala na mojem firtlu. Drugač pa lepa tura.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 14.1.2011 19:50:06
|
|
|
|
ly117
|
Čer bambi.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 14.1.2011 19:54:35
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: botrca Grem pisat oz. printat vloge... , da jutri pošljem. vso srečo hvala
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 14.1.2011 19:55:44
|
|
|
|
marta82
|
Botrca kam boš pa pisala?
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 14.1.2011 19:56:42
|
|
|
|
botrca
|
Čer , mali gleda risanke, jaz sem ta čas pode pomila, dala 4 stroj perila prat, ostalo v sušilnega. Grem mu naredit večerjo, pa nadevat centralno.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 14.1.2011 19:57:23
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Botrca kam boš pa pisala? redno spremljam na spletni strani zavoda za zaposlovanje in če je kaj zame pošljem ...pa fajn je ker mi potem zavod vse povrne tudi če grem kam na razgovor
< Sporočilo je popravil botrca -- 14.1.2011 19:58:51 >
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 14.1.2011 20:03:17
|
|
|
|
katy83
|
čer. T je zaspal , jaz čakam pa atija, mi prinese večerjo - oslič in krompirjeva solata. Punce do kdaj ste otrokom zvečer dajale hrano po flaški? Mi smo jo že zdavnaj ukinili, zdaj ima pa neko novo foro, da je ob 18.uri lačen, pa pač nekaj poje, pred spanjem pa še mleko. Saj ni to nič narobe, ne?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 14.1.2011 20:04:38
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Ojla, me smo pa danes naredile turo takšno, da me vse boli ne. Štartale smo pri Ljudskem vrtu, kjer smo parkirali pri enenm mojem sodelavcu doma, pa čez mesto, najprej do službe od mojega možeka tamalo pokazat, pol pa v c&a, h&m in bolšjakec, pa čez most na jezdarsko v mojo službo, pa se malo tam zadržale (pojedle, previle), pol pa peš v Europark, malo pofirbcat v h6m in okaidi, pa čez titov most nazaj proti centru, po partizanski pa še tam v okaidi outlet, pa na grajskem trgu na kofe, pa nazaj do Ljudskega vrta. Si se nahajala na mojem firtlu. Drugač pa lepa tura. vsa čast No, saj po mestu bi jaz tudi lahko do onemoglosti hodla, tu pri nas pa mi je tečno
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 14.1.2011 20:21:19
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Punce do kdaj ste otrokom zvečer dajale hrano po flaški? Mi smo jo že zdavnaj ukinili, zdaj ima pa neko novo foro, da je ob 18.uri lačen, pa pač nekaj poje, pred spanjem pa še mleko. Saj ni to nič narobe, ne? Jaz sem Janu kak mesec pred 3 letom ukinila mleko po flaški...ni pa nič narobe, če si ti že zdavnaj prej. Če ti normalno je, se nimaš kaj sekirat.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 14.1.2011 20:22:35
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 pri nas pa mi je tečno meni tudi ni vedno za hodit in delat vedno iste kroge...v mestu je pa res drugače.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 14.1.2011 20:23:19
|
|
|
|
botrca
|
Mali večerja, jaz pa jem milko z jogurtom..ko pa zaspi si bom pa naredila pohano posebno .
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 14.1.2011 20:25:34
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 pri nas pa mi je tečno meni tudi ni vedno za hodit in delat vedno iste kroge...v mestu je pa res drugače. me veseli da me razumeš ...ker marsikdo reče pa kaj ti tam fali, ni hrupa, ni nič...no ampak jaz pač rada gledam še kaj druga kot njive in poslušam še kaj druga kot traktorje in pse
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 14.1.2011 20:26:47
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Punce do kdaj ste otrokom zvečer dajale hrano po flaški? Mi smo jo že zdavnaj ukinili, zdaj ima pa neko novo foro, da je ob 18.uri lačen, pa pač nekaj poje, pred spanjem pa še mleko. Saj ni to nič narobe, ne? Jaz sem Janu kak mesec pred 3 letom ukinila mleko po flaški...ni pa nič narobe, če si ti že zdavnaj prej. Če ti normalno je, se nimaš kaj sekirat. ne, saj to, da prej vem, da ni nič, ampak zdaj jo pset imamo in sem mislila, da smo med poznimi, ampak sem gledala malo, da imajo ljudje kr dolgo flaške...no, pa jo bomo mi tudi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 14.1.2011 20:26:50
|
|
|
|
bambixxx
|
mi gremo tudi nekaj povečerjat, pa malega spat spravit, pol pa greva z dragim ene kocke vrečt, kdo bo jutri kosilo zrihtal .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 14.1.2011 20:26:52
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 oslič in krompirjeva solata. mmmmmmmmmmmm bravo ati
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 14.1.2011 20:27:11
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 čer. T je zaspal , jaz čakam pa atija, mi prinese večerjo - oslič in krompirjeva solata. Punce do kdaj ste otrokom zvečer dajale hrano po flaški? Mi smo jo že zdavnaj ukinili, zdaj ima pa neko novo foro, da je ob 18.uri lačen, pa pač nekaj poje, pred spanjem pa še mleko. Saj ni to nič narobe, ne? Mi do poletja sploh nismo imeli zvečer flaše ampak kašico, poleti pa zaradi utrujenosti ( njegove ) smo prešaltali na flašo. Septembra o je šel v vrtec pa smo jo ukinli.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 14.1.2011 20:28:29
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 me veseli da me razumeš ...ker marsikdo reče pa kaj ti tam fali, ni hrupa, ni nič...no ampak jaz pač rada gledam še kaj druga kot njive in poslušam še kaj druga kot traktorje in pse seveda te razumem...ja saj to je res da nam nič ne fali, da je manj hrupno, ampak včasih pa paše malo okolje spremenit
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 14.1.2011 20:35:20
|
|
|
|
arabela*
|
čer.... prijadrala domov....angleščine konec....bila na pijački... v mestu norišnica...policije, rešilcev...skratka noro
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 14.1.2011 20:37:19
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saj nisem na nobeno od naših babik mislila,nasplošno sem napisala.Pa na otrocih svet stoji-pravijo.jaz pa sem od malega ven imela željo po 5-h,tolko jih ravno ne bo,bojo pa vseeno 4-je! nikoli ne reci nikoli! jaz pa sem si 3 želela....ampak sedaj opažam, da sta dve prek dovolj, če ne še preveč
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 14.1.2011 20:39:25
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saj nisem na nobeno od naših babik mislila,nasplošno sem napisala.Pa na otrocih svet stoji-pravijo.jaz pa sem od malega ven imela željo po 5-h,tolko jih ravno ne bo,bojo pa vseeno 4-je! nikoli ne reci nikoli! jaz pa sem si 3 želela....ampak sedaj opažam, da sta dve prek dovolj, če ne še preveč Jaz sem vedno mislila, da bom imela tri,...zdaj pa ne vem, če ne bomo pri enem ostali.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 14.1.2011 20:39:42
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Punce do kdaj ste otrokom zvečer dajale hrano po flaški? Mi smo jo že zdavnaj ukinili, zdaj ima pa neko novo foro, da je ob 18.uri lačen, pa pač nekaj poje, pred spanjem pa še mleko. Saj ni to nič narobe, ne? M še vedno obvezno flašo mleka pred spanjem...to je njem ritual ...pa to....še vedno iz avent flaške trojka cucelj
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 14.1.2011 20:39:49
|
|
|
|
katy83
|
čer Saraya. Kdaj se jutri dobiva? Pa kam pridem po tebe?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 14.1.2011 20:40:46
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saj nisem na nobeno od naših babik mislila,nasplošno sem napisala.Pa na otrocih svet stoji-pravijo.jaz pa sem od malega ven imela željo po 5-h,tolko jih ravno ne bo,bojo pa vseeno 4-je! nikoli ne reci nikoli! jaz pa sem si 3 želela....ampak sedaj opažam, da sta dve prek dovolj, če ne še preveč Jaz sem vedno mislila, da bom imela tri,...zdaj pa ne vem, če ne bomo pri enem ostali. nekak tak jaz razmišljam no, ok 1 še mogoče
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiNajlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.