|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2.del
13.1.2011 9:27:43   
Najaa
No zdej je pa objavlo. Včeri sem mela hude probleme z objavljanjem malo daljših postov. user posted image

Pa še dobro jutro vam zaželim. user posted image
Jaz sem boljše tak da grem popoldan delat.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
13.1.2011 9:57:22   
KOKICA32
Najaa- super, da si bolje.

Vrtec: kaj tisti, ki imamo otroka že v vrtcu moramo tudi oddati novo vlogo?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
13.1.2011 11:08:25   
Najaa
KOKICA NE!!! Tisti, ki ga imamo že v vrtcu je to to. Jaz bi rada Niko prestavila iz enega vrtca v drugega, zato moram dat vlogo. Za Tijo, ki je že "stacionirana" kjer želimo da je, pa ni treba.

A lahk verjamete? Driska popustila, zdej me pa prehlad lovi. Pa sej to ni res... user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3828
13.1.2011 11:09:39   
PERSIDA
Najaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3829
13.1.2011 11:11:50   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Jaz pa sploh ne štekam, kaj mislite s temi vlogami za vrtec. user posted image Sej vlogo lahko daš kadarkoli, za novo šolsko leto se pa štejejo vse oddane do marca. Ravno danes sem bila pri vodji v Tijinem vrtcu, ker bi rada Niko prestavila tja. In je rekla, da februarja bodo za oddat vloge, če hočeš otroka premestit iz ene enote v drugo, ampak ok to je nekaj drugega. Vse ostalo se pa oddaja do konca marca. In ker je Nika v drugem vrtcu, gremo od začetka. oddat moram vlogo in pol čakat, če bo sprejeta. Ma sej konec koncev se sploh ne pritožujem, ker sem vesela, da imamo sploh vrtec. Sam bi pa bilo fajn, če bi bili v istem, predvsem zarad jutranjega norenja sem in tja.
mačka, tak je verjetno v Lj. porihtano.
V Mb. imaš točen datum od kdaj do kdaj in e takrat zamudiš, te ne obravnavajo. Vsaj v tem vrtcu ne, ko hočem jaz Lijo prepisat.
user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3830
13.1.2011 11:12:15   
tasa_m
Jaz sem boljše tak da grem popoldan delat.

user posted image user posted image user posted image
super, sam da si se porihtala.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3831
13.1.2011 11:12:42   
tasa_m
A lahk verjamete? Driska popustila, zdej me pa prehlad lovi. Pa sej to ni res... user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3832
13.1.2011 11:15:16   
tasa_m

Pa dober dan.
Lija v Lenartu, smo jo malo dali na odmaranje, da še tam kaj pobruha user posted image pa da je mama čist na easy v petek user posted image ko ve da je otrok v najboljših rokah user posted image .

Kokica nisem našla nič kaj, ker je tak hitro tema da joj in nismo dalje prišli kot samo k enemu.

Tulipanček če ti bo zneslo le pridi. Ti pošljem sms kjer se bomo ustalile user posted image Zlata lisica pa tud az upam, da bo, ker te bo spet vsaj Mb. malo zaživel user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3833
13.1.2011 12:13:05   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Jaz pa sploh ne štekam, kaj mislite s temi vlogami za vrtec. user posted image Sej vlogo lahko daš kadarkoli, za novo šolsko leto se pa štejejo vse oddane do marca. Ravno danes sem bila pri vodji v Tijinem vrtcu, ker bi rada Niko prestavila tja. In je rekla, da februarja bodo za oddat vloge, če hočeš otroka premestit iz ene enote v drugo, ampak ok to je nekaj drugega. Vse ostalo se pa oddaja do konca marca. In ker je Nika v drugem vrtcu, gremo od začetka. oddat moram vlogo in pol čakat, če bo sprejeta. Ma sej konec koncev se sploh ne pritožujem, ker sem vesela, da imamo sploh vrtec. Sam bi pa bilo fajn, če bi bili v istem, predvsem zarad jutranjega norenja sem in tja.
mačka, tak je verjetno v Lj. porihtano.
V Mb. imaš točen datum od kdaj do kdaj in e takrat zamudiš, te ne obravnavajo. Vsaj v tem vrtcu ne, ko hočem jaz Lijo prepisat.
user posted image

A če oddaš recimo oktobra vlogo, je ne obravnavajo za sept nasl. leto?
Ti bi tudi Lijo dala v drug vrtec? Ma kako bedno, da je treba dat spet vlogo. Če je enkrat v vrtcu, bi lahko imela veliko prednost, a ni tako?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3834
13.1.2011 12:34:09   
tasa_m
Naja, v tem vrtcu tu pr nam obravnavajo samo vloge dane v tistem asu ko je za to namenjej.
Te zna še odslovit, če prideš v roku, npr. 1 dan. Ker jo je strah da bo vlogo zgubila. Lani sem mislila da bom popizdla, ko me je odslovila, da naj pridem malo pred koncem da nebo vloge kam založla? WTF?? user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3835
13.1.2011 13:06:19   
KOKICA32

KOKICA NE!!! Tisti, ki ga imamo že v vrtcu je to to. Jaz bi rada Niko prestavila iz enega vrtca v drugega, zato moram dat vlogo. Za Tijo, ki je že "stacionirana" kjer želimo da je, pa ni treba.

HVALA!!!! Ker ste se toliko o tem pogovarjale, da res več nisem vedela kak in kako....Torej ne delam NIČ! Kak fajn!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3836
13.1.2011 13:07:24   
KOKICA32

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3837
13.1.2011 14:40:04   
Najaa

Naja, v tem vrtcu tu pr nam obravnavajo samo vloge dane v tistem asu ko je za to namenjej.
Te zna še odslovit, če prideš v roku, npr. 1 dan. Ker jo je strah da bo vlogo zgubila. Lani sem mislila da bom popizdla, ko me je odslovila, da naj pridem malo pred koncem da nebo vloge kam založla? WTF?? user posted image

O šit no, kaj so tak nesposobni, da ene vloge ne morejo spravit v mapo? user posted image No, pri nas lahko oddaš kadarkoli. Mi je še rekla vodja danes, da škoda, ker nisem prej oddala, ker bi imela Nika pol še večjo prednost. Ma sej, tud če ne dobimo. Sem vesela, da vrtec sploh imamo. Sam zarad logistike bi mi bilo fajn.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3838
13.1.2011 14:48:03   
KOKICA32

No comment!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3839
13.1.2011 14:48:24   
KOKICA32

O šit no, kaj so tak nesposobni, da ene vloge ne morejo spravit v mapo? user posted image No, pri nas lahko oddaš kadarkoli. Mi je še rekla vodja danes, da škoda, ker nisem prej oddala, ker bi imela Nika pol še večjo prednost. Ma sej, tud če ne dobimo. Sem vesela, da vrtec sploh imamo. Sam zarad logistike bi mi bilo fajn.

Te čisto razumem.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3840
13.1.2011 20:31:03   
tasa_m

Sam zarad logistike bi mi bilo fajn.

tak kot pr meni. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3841
13.1.2011 20:40:56   
Najaa
tasica, pozitivno in verjet, da bo sept. vrtec naš! user posted image user posted image user posted image

In kako ste babike? Moj je šel delat, punci spita, jaz pa... tuki visim. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3842
13.1.2011 21:05:31   
PERSIDA
Helo Najaa.

Jaz ok bavca danes šla prej spat tak,da sem superuser posted image .
Po novem je ,pa to ,da ko grem v službo ,če sta pokonci jokata kot pri norcihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Ko pridem domov moram takoj oba v roke vzet ,ker drugač je spet jokuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .V glavnem ko pridem domov se me tako razveselita,da ni za opisat.V glavnem resno se zavedata ,da mamice niuser posted image .
Jutri imam zobošintara ,pol peljem Tomaža k zdravniku ,ker ga voda peče,pol služba ,zvečer ,pa babji čvek.Tak,da pester dan bo jutri.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3843
13.1.2011 21:27:57   
tasa_m
user posted image user posted image user posted image user posted image za Maža user posted image

Najaa jaz sem tud tu user posted image Sem pa vredi, kako pa ti?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3844
13.1.2011 21:35:37   
PERSIDA
taši si že kaj boljše?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3845
13.1.2011 21:41:03   
Najaa
O Tomaž, vse pikapoke naj poletijo v tvojo smer. user posted image user posted image user posted image

tasa kako zdravje?
Jaz sem dobro, trkam. Sem misla, da me bo še kaka viroza dol vrgla, pa sem spila vitaminčke, aspirinčke, čajčke... in evo, blistam ko nova. user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3846
13.1.2011 21:42:04   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

taši si že kaj boljše?
sem, hvala.
Sem pojedla Linex da se je vse skup umirilo.
Aja, HVALA TI ZA DANES!! Saj ko sem se vse že zmenla, me je klicala Sara user posted image

Jaz pa sem danes Liji kupla te teniske:
user posted image
pa Persida, tiste oranžne sem tud v živo videla user posted image Lepi so, samo toti so bli lepši :) user posted image

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 13.1.2011 21:43:21 >

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3847
13.1.2011 21:42:59   
tasa_m
in evo, blistam ko nova. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3848
13.1.2011 21:44:58   
KOKICA32

tasica, pozitivno in verjet, da bo sept. vrtec naš! user posted image user posted image user posted image

In kako ste babike? Moj je šel delat, punci spita, jaz pa... tuki visim. user posted image

Čer! Pri meni je podobno. Za službo sem zrihtala, otrok spi, ata pa ima nočne meritve hrupa.user posted image

Pa ve?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3849
13.1.2011 21:46:38   
KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

taši si že kaj boljše?
sem, hvala.
Sem pojedla Linex da se je vse skup umirilo.
Aja, HVALA TI ZA DANES!! Saj ko sem se vse že zmenla, me je klicala Sara user posted image

Jaz pa sem danes Liji kupla te teniske:
user posted image
pa Persida, tiste oranžne sem tud v živo videla user posted image Lepi so, samo toti so bli lepši :) user posted image

Kako so lepi!!!! Kje si kupovala? Oranžni? Mene bi tudi zanimali? KJE TOREJ?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?