Tulipan12
|
Dobro jutro! Sem se komaj prebila skozi vse poste, ki ste jih načvekale! Nisem vedela, da je žur tu gor, pa še pije se zraven, malo pazite, da res kaka socialna ne potrka na vrata! Najaa ja, saj pravim, da upam, da nama rata za 2 urci pobegnit v petek, če pa ne bo šlo, pa tut ne bom jokala na veliko. Bolj mi gre na jok, ker ne vem, kam naj teh 8kg, ki jih še mam viška, skrijem! Ste mi naredile lušte s tem čokoladnim, jaz bi tut kak šluk spila, bom danes na listek za špecerijo napisala nekaj sladkega kratkega. Lia je zunaj z babico, Luka na lepotnem spancu, celo jutro sem se z njegovo rito ukvarjala, je dobil full pikic, ker res non-stop polni plenice, pa ga ne zbujam za previjanje, zdaj pa imamo-umivanje izmenično s hrastovim lubjem in cvetom kamilice, sušenje s fenom, mazanje s canestenom in riboderminom in ko se cela porihtava, spet pokanje v plenici V glavnem, zdaj spi, upam, da čimdlje ostane suh. Ej, kake lepe fotke, sem se na monitor nalimala in gledam te cukerčke! Vidim, da ste res uživali! Kak se že slike nalagajo? Bi tut jaz kaj gor vrgla, pa sem pozabila postopek
|