|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2.del
12.1.2011 10:57:43   
PERSIDA
O tulipanček morgen vidim že v akciji .No kokič,pa itak med prvimi tak,da sploh ne omenjam več .

Tulipan dobro ,da sračkate ,če zavrtim čas nazaj bi bla jaz takrat fuuul vesela ,da bi sračkali na normouser posted image .No  ,pa sedaj ko smo že malo večji iz preventive jemljemo linex ,da ni preobilnega sranja,saj ne vem al bi se smejala al jokala.

Včeraj sta z takim apetitom še zvečer jedla ,da sem mislila ,da ju bo razneslo.Zato,pa vedno pravim ko onadva ne jesta al,pa samo enkrat na dan ,pa še tisto malo pol vem ,da bo nekaj narobne.Zato jima bom sedaj nekaj časa dajala linex moram edino preverit kako dolgo lahko dajem ,da se jima vse uravnovesi.Ker zadnje čase kak začneta smrkat je potem na vrsti sračkanje.Sicer ne večdnevno ,ponavadi dopoldan pol ,pa kak dan mir ,pa spet,tak ,da sem če čist f******* od tega.

No,da preidemo še na kaj bolj normalnega.Na mansardi me čaka gora perila .Glede na to,da sta šla danes prej na počivanac letim zdaj to zrihtat ,da se večer lahko dam na off.
Kosilo je že skoraj fertik,zelenjavna juhica ,perutke in krompirjeva solata.Brez krompirja pri nas ne gre .Namesto priloge smo danes postopek skrajšali in bo kar solata.

7.1.2009 Ob 03.48 in 04.10 Presenetila 2 meseca prezgodaj TOMAŽ IN ANŽE !!!!

< Sporočilo je popravil PERSIDA -- 12.1.2011 11:01:26 >

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
12.1.2011 11:00:44   
PERSIDA
tulipanček na strani shrani.si prebrskaj med tvojimi dokumenti in potrdi kero sliko hočeš naložit ,stisneš shrani in to je to.Pol,pa na desni strani stisneš kopiraj in prilimaš semuser posted image .Jaz ponavadi stisnem na tisto s predogledom.
No le pokaži tvoje cukre.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
12.1.2011 11:35:26   
Najaa
****is! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
12.1.2011 11:37:22   
Najaa
A to je pa objavu majkemu!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem odprla ene par okenc in komentirala in vse je blo We are sorry...

Eh, kratka obnova.
Persida, v petek žal ne morem...  Dej povej, zakaj jima pa daješ linex?

Hvala za slikice Kokica, tud jaz z veseljem pogledam vaše škratke. Če si boste kej po mailu pošiljale, se tud priporočam. user posted image

Fajn ste načvekale včeri, mi je žal, da nisem bila zraven sam sem mela pomemben zmenek s školjko. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
12.1.2011 12:08:24   
PERSIDA
Najaa dajem jima zato ,ker en dan sračkata kot pri norcih ,pa se malo umiri ,pa čez kak dan spet.Posledično Tomaž joka in joka ko ga črviči.Saj vidiš kako dolgo že pišem ,da ponoči spimo za en k...

Najprej se začne vse z curljanjem iz nosa ,brez vročine pol ,pa črvičenje.Bruhata ne ,tak,da rota v. ni.S tem ,da tudi mene žene.Včeraj zjutraj sem samo letala,pa Tomaža previla ,pa jaz dirkala,pa Tomaž,pa jaz,itd.....Anže se ob vsem tem še kar dobro drži ,edino jedel ni že ves teden kot on zna.

Da ne bo pomote jaz svojih otrok ne redim ko pujčekeuser posted image ,samo ko mi komaj za en obrok skupaj spravita v celem dnevu pol me skrbi.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
12.1.2011 12:26:03   
Najaa
Sprašujem zato, ker Nika tud že dva dneva zelo redko in smrdeče user posted image user posted image kaka in ne vem, če ji tud ne bi dala en linex. Upam, da ne gre za mano. Drugače je pa čisto ok, sam tole kakanje. Pa niti ne pogosto, ene 2x na dan kaka, takrat pa ko pri norcih ej. Danes sem za dobro jutro dobila porcijo, tak da mi je poleg že moje slabosti še bolj dvigovalo. user posted image  user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
12.1.2011 12:37:11   
PERSIDA
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Sprašujem zato, ker Nika tud že dva dneva zelo redko in smrdeče user posted image user posted image kaka in ne vem, če ji tud ne bi dala en linex. Upam, da ne gre za mano. Drugače je pa čisto ok, sam tole kakanje. Pa niti ne pogosto, ene 2x na dan kaka, takrat pa ko pri norcih ej. Danes sem za dobro jutro dobila porcijo, tak da mi je poleg že moje slabosti še bolj dvigovalo. user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image sorry moram,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
12.1.2011 13:02:06   
Najaa
Ja hvala, pride tud tak dan. user posted image Na srečo so se pol vsi skipali v vrtce, službe in sem jaz sladko pančkala do 11h. user posted image Zdej sem pa končno mal lačna, od včeri zjutri namreč nisem nič jedla in bom naredila kosilo. Upam, da do konca, da ne bom spet školjke začela objemat. user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
12.1.2011 13:05:06   
Najaa
Persida, sem vidla na sliki, da imate tablo za risanje s kredami. A rada rišeta po njej? Moji dve sta jo dobli za DM, tako samostoječo in skoz stojita pred njo in rišeta. Res fajn zadeva, sploh za Tijo, ki jo zelo zanima spoznavanje črk in ta tabla ima spodaj še črke napisane in pol mi T pove, kaj bi napisala in najprej jo vprašam, katera črka je npr. N in jo pokaže in pol nariše. Ko tablo obrneš je pa magnetna tabla in je tud fajn, da črke gor dajeta. V glavnem, všeč jima je in ko jo je moj v nedeljo sestavil, je bil kako uro prav lep mir. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
12.1.2011 14:48:11   
KOKICA32
No, sedaj pa sem lahko malo prebrala.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
12.1.2011 15:11:01   
MalaČebelica
Pa joj, glih ko nimam cajta načvekate celo goro. Ko pa mam jaz cajt pa ni nobene tu gor user posted image user posted image user posted image

V glavnem. Za petek sem vam napisala na mail. jaz pridem prešvicana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tulipan, kaj te s tabo je. Jaz mam še 10kb + od prve nosečnosti, ti pa boš zdaj jamrala za 8 kg pa si že drugič rodila. Kaj te jaz naj rečem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najaa
, jaz bi ji dala Niki linex na tvojem mestu. Saj to ni nič takega, lahko pa da ji bo ful pomagalo.

Otroški dodatek - midva sma kar nekaj vpisovala za lani. In sma dobila pač ono normalno odločbo, potem pa so oni očitno dobili dohodnino nekaj časa po tem in sma dobila odločbo, da sma nekaj narobe vpisala in zato tri mesece ne boma dobivala, ker sma dobla preveč in se to poračuna. Ni neke panike v glavnem tudi, če se malo zmotiš user posted image user posted image user posted image

Vrtec - navadno je enkrat konec marca ali v začetku aprila razpis...

Jutri bom imela več časa dopoldne, prosim razpišite se jutri user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
12.1.2011 15:13:32   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

No, sedaj pa sem lahko malo prebrala.user posted image user posted image user posted image

Pa nič komentirala. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
12.1.2011 15:26:54   
MalaČebelica

Pa sem zato jaz fejst komentirala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
12.1.2011 15:31:33   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

Pa sem zato jaz fejst komentirala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
12.1.2011 15:32:20   
KOKICA32
Tak sem zmatrana, da mi se še brat ne da, da o pisanju niti ne govorim...

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
12.1.2011 15:47:41   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Mam še eno prošnjo: ker vas ima večina otroke v vrtcu, bi prosila, če se bo katera spomnila, da javi tu gor, ko bodo dali objave v vrtcih za vpis. Menda jih obesijo nekam na vrtec, pa ker ve vsakodnevno mimo hodite, boste prej videle kot jaz na netu! No, če se bo katera spomnila!user posted image  Hvala!

Tasa Kaj si ti za otr. doklade dobila izpisek iz davčne al iz socialne, glede na to, da tisto leto nisi bila v službi? Jaz imam en izpisek iz službe, za 2 meseca, ostalo pa sem bila tak na porodniški, pa me zanima, če je dovolj, če jim napišem tisto vsoto od plač in pripišem, da je ostalo porodniške, kar imajo tak tam zabeleženo???
Jaz sem dala kar tisto vsoto katero imam iz dohodnine.
Itak mi piše za 1.mesec služba, ostalo pa porodniška. Tak da jaz sem pod 101 napisla plačo oz. bolniško, pod cifro št.103 pa porodniško. Tak mi tudi v dohodnini piše.

Zdaj pa grem avte gledat. user posted image user posted image user posted image Čao bao

Neposredna povezava do sporočila: 3816
12.1.2011 15:48:15   
tasa_m
Tulipan v petek se dobimo z babami. Če boš utegnila nas prit pogeldat da te izljubimo?? user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
12.1.2011 20:13:17   
PERSIDA
Najaa ja oba rada rišeta posebej Tomaž.Očitno ima žilico po mamici.
Da še povem zgodbo.Že pred časom sem jo kupila v hoferu.In ,ker še takrat nista bila dorasla temu sem jo spravla pod posteljo.
V decembru,pa sta imela logopeda in v čakanici je ena veeeeeeelika tabla .In frajerja vzameta kredo in rišeta kot dva velika risarja.Sem bla kar v šoku.No naslednji dan smo že lukne vrtaliuser posted image .Na zunanjih krilih je na drugi strani bela za magnetke gor lepit.Tačas ko bodo črke zanimive jih bosta vse pogubilauser posted image .Za njiju je največje veselje ,če lahko zmečeta črke na tla in jih pol mati pobira kot pri norcihuser posted image .Če bi bla jaz za kaj bi jih že davno maknila a kaj ko se meni ne dauser posted image .

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
13.1.2011 7:53:52   
KOKICA32
Dobro jutro?

Tasa si našla avto?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
13.1.2011 8:08:25   
Tulipan12
Dobro jutro!

Ne bom spet kače pisala, bom kar komentirala pod posti danes!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
13.1.2011 8:14:51   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

Pa joj, glih ko nimam cajta načvekate celo goro. Ko pa mam jaz cajt pa ni nobene tu gor user posted image user posted image user posted image

V glavnem. Za petek sem vam napisala na mail. jaz pridem prešvicana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tulipan, kaj te s tabo je. Jaz mam še 10kb + od prve nosečnosti, ti pa boš zdaj jamrala za 8 kg pa si že drugič rodila. Kaj te jaz naj rečem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najaa
, jaz bi ji dala Niki linex na tvojem mestu. Saj to ni nič takega, lahko pa da ji bo ful pomagalo.

Otroški dodatek - midva sma kar nekaj vpisovala za lani. In sma dobila pač ono normalno odločbo, potem pa so oni očitno dobili dohodnino nekaj časa po tem in sma dobila odločbo, da sma nekaj narobe vpisala in zato tri mesece ne boma dobivala, ker sma dobla preveč in se to poračuna. Ni neke panike v glavnem tudi, če se malo zmotiš user posted image user posted image user posted image

Vrtec - navadno je enkrat konec marca ali v začetku aprila razpis...

Jutri bom imela več časa dopoldne, prosim razpišite se jutri user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vrtec letos so baje vloge že februarjauser posted image
Kg meni od prve ni nič ostalo, sem pa zdaj spet skasirala 19 kg, do zdaj je šlo 11 dol, zdaj pa bo treba nekaj delat, da bo šel preostanek tudi... no, največji problem so oblačila, starih še ne dobim gor, novih pa si zdaj za vmes ne bom kupovala...

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
13.1.2011 8:16:08   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Mam še eno prošnjo: ker vas ima večina otroke v vrtcu, bi prosila, če se bo katera spomnila, da javi tu gor, ko bodo dali objave v vrtcih za vpis. Menda jih obesijo nekam na vrtec, pa ker ve vsakodnevno mimo hodite, boste prej videle kot jaz na netu! No, če se bo katera spomnila!user posted image  Hvala!

Tasa Kaj si ti za otr. doklade dobila izpisek iz davčne al iz socialne, glede na to, da tisto leto nisi bila v službi? Jaz imam en izpisek iz službe, za 2 meseca, ostalo pa sem bila tak na porodniški, pa me zanima, če je dovolj, če jim napišem tisto vsoto od plač in pripišem, da je ostalo porodniške, kar imajo tak tam zabeleženo???
Jaz sem dala kar tisto vsoto katero imam iz dohodnine.
Itak mi piše za 1.mesec služba, ostalo pa porodniška. Tak da jaz sem pod 101 napisla plačo oz. bolniško, pod cifro št.103 pa porodniško. Tak mi tudi v dohodnini piše.

Zdaj pa grem avte gledat. user posted image user posted image user posted image Čao bao

Okidoki, tudi jaz sem v tej smeri razmišljala, bom to vpisala.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
13.1.2011 8:19:14   
Tulipan12

Tulipan v petek se dobimo z babami. Če boš utegnila nas prit pogeldat da te izljubimo?? user posted image

Sem že v mejl napisala, ampak sva včeraj s T. govorila, da vprašanje kak bo, ker on dela na pune, Z. lisica se bliža, saj vprašanje, če sploh bo, ampak oni morajo delat kot da bo... tak da je vse še pod vprašajem. Javite lokacijo, mogoče mi pa uspe, da te spijemo kako še po žensko na mojega sina.user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
13.1.2011 8:38:48   
KOKICA32

Sem že v mejl napisala, ampak sva včeraj s T. govorila, da vprašanje kak bo, ker on dela na pune, Z. lisica se bliža, saj vprašanje, če sploh bo, ampak oni morajo delat kot da bo... tak da je vse še pod vprašajem. Javite lokacijo, mogoče mi pa uspe, da te spijemo kako še po žensko na mojega sina.user posted image

SEVEDA BO!!! MORA BITI!!! ZARADI MARIBORA!user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Drugače pa super, če boš utegnila skočiti, da te objamemo. user posted image Na mailu se bomo dogovorile podrobnosti.

Neposredna povezava do sporočila: 3824
13.1.2011 9:26:36   
Najaa
Jaz pa sploh ne štekam, kaj mislite s temi vlogami za vrtec. user posted image Sej vlogo lahko daš kadarkoli, za novo šolsko leto se pa štejejo vse oddane do marca. Ravno danes sem bila pri vodji v Tijinem vrtcu, ker bi rada Niko prestavila tja. In je rekla, da februarja bodo za oddat vloge, če hočeš otroka premestit iz ene enote v drugo, ampak ok to je nekaj drugega. Vse ostalo se pa oddaja do konca marca. In ker je Nika v drugem vrtcu, gremo od začetka. oddat moram vlogo in pol čakat, če bo sprejeta. Ma sej konec koncev se sploh ne pritožujem, ker sem vesela, da imamo sploh vrtec. Sam bi pa bilo fajn, če bi bili v istem, predvsem zarad jutranjega norenja sem in tja.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?