Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 13.1.2011 9:27:43
|
|
|
|
Najaa
|
No zdej je pa objavlo. Včeri sem mela hude probleme z objavljanjem malo daljših postov. Pa še dobro jutro vam zaželim. Jaz sem boljše tak da grem popoldan delat.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 13.1.2011 9:57:22
|
|
|
|
KOKICA32
|
Najaa- super, da si bolje. Vrtec: kaj tisti, ki imamo otroka že v vrtcu moramo tudi oddati novo vlogo?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 13.1.2011 11:08:25
|
|
|
|
Najaa
|
KOKICA NE!!! Tisti, ki ga imamo že v vrtcu je to to. Jaz bi rada Niko prestavila iz enega vrtca v drugega, zato moram dat vlogo. Za Tijo, ki je že "stacionirana" kjer želimo da je, pa ni treba. A lahk verjamete? Driska popustila, zdej me pa prehlad lovi. Pa sej to ni res...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 13.1.2011 11:09:39
|
|
|
|
PERSIDA
|
Najaa
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 13.1.2011 11:11:50
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Jaz pa sploh ne štekam, kaj mislite s temi vlogami za vrtec. Sej vlogo lahko daš kadarkoli, za novo šolsko leto se pa štejejo vse oddane do marca. Ravno danes sem bila pri vodji v Tijinem vrtcu, ker bi rada Niko prestavila tja. In je rekla, da februarja bodo za oddat vloge, če hočeš otroka premestit iz ene enote v drugo, ampak ok to je nekaj drugega. Vse ostalo se pa oddaja do konca marca. In ker je Nika v drugem vrtcu, gremo od začetka. oddat moram vlogo in pol čakat, če bo sprejeta. Ma sej konec koncev se sploh ne pritožujem, ker sem vesela, da imamo sploh vrtec. Sam bi pa bilo fajn, če bi bili v istem, predvsem zarad jutranjega norenja sem in tja. mačka, tak je verjetno v Lj. porihtano. V Mb. imaš točen datum od kdaj do kdaj in e takrat zamudiš, te ne obravnavajo. Vsaj v tem vrtcu ne, ko hočem jaz Lijo prepisat.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 13.1.2011 11:12:15
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Jaz sem boljše tak da grem popoldan delat. super, sam da si se porihtala.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 13.1.2011 11:12:42
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa A lahk verjamete? Driska popustila, zdej me pa prehlad lovi. Pa sej to ni res...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 13.1.2011 11:15:16
|
|
|
|
tasa_m
|
Pa dober dan. Lija v Lenartu, smo jo malo dali na odmaranje, da še tam kaj pobruha pa da je mama čist na easy v petek ko ve da je otrok v najboljših rokah . Kokica nisem našla nič kaj, ker je tak hitro tema da joj in nismo dalje prišli kot samo k enemu. Tulipanček če ti bo zneslo le pridi. Ti pošljem sms kjer se bomo ustalile Zlata lisica pa tud az upam, da bo, ker te bo spet vsaj Mb. malo zaživel
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 13.1.2011 12:13:05
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Jaz pa sploh ne štekam, kaj mislite s temi vlogami za vrtec. Sej vlogo lahko daš kadarkoli, za novo šolsko leto se pa štejejo vse oddane do marca. Ravno danes sem bila pri vodji v Tijinem vrtcu, ker bi rada Niko prestavila tja. In je rekla, da februarja bodo za oddat vloge, če hočeš otroka premestit iz ene enote v drugo, ampak ok to je nekaj drugega. Vse ostalo se pa oddaja do konca marca. In ker je Nika v drugem vrtcu, gremo od začetka. oddat moram vlogo in pol čakat, če bo sprejeta. Ma sej konec koncev se sploh ne pritožujem, ker sem vesela, da imamo sploh vrtec. Sam bi pa bilo fajn, če bi bili v istem, predvsem zarad jutranjega norenja sem in tja. mačka, tak je verjetno v Lj. porihtano. V Mb. imaš točen datum od kdaj do kdaj in e takrat zamudiš, te ne obravnavajo. Vsaj v tem vrtcu ne, ko hočem jaz Lijo prepisat. A če oddaš recimo oktobra vlogo, je ne obravnavajo za sept nasl. leto? Ti bi tudi Lijo dala v drug vrtec? Ma kako bedno, da je treba dat spet vlogo. Če je enkrat v vrtcu, bi lahko imela veliko prednost, a ni tako?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 13.1.2011 12:34:09
|
|
|
|
tasa_m
|
Naja, v tem vrtcu tu pr nam obravnavajo samo vloge dane v tistem asu ko je za to namenjej. Te zna še odslovit, če prideš v roku, npr. 1 dan. Ker jo je strah da bo vlogo zgubila. Lani sem mislila da bom popizdla, ko me je odslovila, da naj pridem malo pred koncem da nebo vloge kam založla? WTF??
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 13.1.2011 13:06:19
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa KOKICA NE!!! Tisti, ki ga imamo že v vrtcu je to to. Jaz bi rada Niko prestavila iz enega vrtca v drugega, zato moram dat vlogo. Za Tijo, ki je že "stacionirana" kjer želimo da je, pa ni treba. A lahk verjamete? Driska popustila, zdej me pa prehlad lovi. Pa sej to ni res... HVALA!!!! Ker ste se toliko o tem pogovarjale, da res več nisem vedela kak in kako....Torej ne delam NIČ! Kak fajn!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 13.1.2011 13:07:24
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa A lahk verjamete? Driska popustila, zdej me pa prehlad lovi. Pa sej to ni res...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 13.1.2011 14:40:04
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Naja, v tem vrtcu tu pr nam obravnavajo samo vloge dane v tistem asu ko je za to namenjej. Te zna še odslovit, če prideš v roku, npr. 1 dan. Ker jo je strah da bo vlogo zgubila. Lani sem mislila da bom popizdla, ko me je odslovila, da naj pridem malo pred koncem da nebo vloge kam založla? WTF?? O šit no, kaj so tak nesposobni, da ene vloge ne morejo spravit v mapo? No, pri nas lahko oddaš kadarkoli. Mi je še rekla vodja danes, da škoda, ker nisem prej oddala, ker bi imela Nika pol še večjo prednost. Ma sej, tud če ne dobimo. Sem vesela, da vrtec sploh imamo. Sam zarad logistike bi mi bilo fajn.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 13.1.2011 14:48:03
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Naja, v tem vrtcu tu pr nam obravnavajo samo vloge dane v tistem asu ko je za to namenjej. Te zna še odslovit, če prideš v roku, npr. 1 dan. Ker jo je strah da bo vlogo zgubila. Lani sem mislila da bom popizdla, ko me je odslovila, da naj pridem malo pred koncem da nebo vloge kam založla? WTF?? No comment!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 13.1.2011 14:48:24
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Naja, v tem vrtcu tu pr nam obravnavajo samo vloge dane v tistem asu ko je za to namenjej. Te zna še odslovit, če prideš v roku, npr. 1 dan. Ker jo je strah da bo vlogo zgubila. Lani sem mislila da bom popizdla, ko me je odslovila, da naj pridem malo pred koncem da nebo vloge kam založla? WTF?? O šit no, kaj so tak nesposobni, da ene vloge ne morejo spravit v mapo? No, pri nas lahko oddaš kadarkoli. Mi je še rekla vodja danes, da škoda, ker nisem prej oddala, ker bi imela Nika pol še večjo prednost. Ma sej, tud če ne dobimo. Sem vesela, da vrtec sploh imamo. Sam zarad logistike bi mi bilo fajn. Te čisto razumem.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 13.1.2011 20:31:03
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Sam zarad logistike bi mi bilo fajn. tak kot pr meni.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 13.1.2011 20:40:56
|
|
|
|
Najaa
|
tasica, pozitivno in verjet, da bo sept. vrtec naš! In kako ste babike? Moj je šel delat, punci spita, jaz pa... tuki visim.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 13.1.2011 21:05:31
|
|
|
|
PERSIDA
|
Helo Najaa. Jaz ok bavca danes šla prej spat tak,da sem super . Po novem je ,pa to ,da ko grem v službo ,če sta pokonci jokata kot pri norcih .Ko pridem domov moram takoj oba v roke vzet ,ker drugač je spet jok .V glavnem ko pridem domov se me tako razveselita,da ni za opisat.V glavnem resno se zavedata ,da mamice ni . Jutri imam zobošintara ,pol peljem Tomaža k zdravniku ,ker ga voda peče,pol služba ,zvečer ,pa babji čvek.Tak,da pester dan bo jutri.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 13.1.2011 21:27:57
|
|
|
|
tasa_m
|
za Maža Najaa jaz sem tud tu Sem pa vredi, kako pa ti?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 13.1.2011 21:35:37
|
|
|
|
PERSIDA
|
taši si že kaj boljše?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 13.1.2011 21:41:03
|
|
|
|
Najaa
|
O Tomaž, vse pikapoke naj poletijo v tvojo smer. tasa kako zdravje? Jaz sem dobro, trkam. Sem misla, da me bo še kaka viroza dol vrgla, pa sem spila vitaminčke, aspirinčke, čajčke... in evo, blistam ko nova.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 13.1.2011 21:42:04
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA taši si že kaj boljše? sem, hvala. Sem pojedla Linex da se je vse skup umirilo. Aja, HVALA TI ZA DANES!! Saj ko sem se vse že zmenla, me je klicala Sara Jaz pa sem danes Liji kupla te teniske: pa Persida, tiste oranžne sem tud v živo videla Lepi so, samo toti so bli lepši :)
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 13.1.2011 21:43:21 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 13.1.2011 21:42:59
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa in evo, blistam ko nova.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 13.1.2011 21:44:58
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa tasica, pozitivno in verjet, da bo sept. vrtec naš! In kako ste babike? Moj je šel delat, punci spita, jaz pa... tuki visim. Čer! Pri meni je podobno. Za službo sem zrihtala, otrok spi, ata pa ima nočne meritve hrupa. Pa ve?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 13.1.2011 21:46:38
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA taši si že kaj boljše? sem, hvala. Sem pojedla Linex da se je vse skup umirilo. Aja, HVALA TI ZA DANES!! Saj ko sem se vse že zmenla, me je klicala Sara Jaz pa sem danes Liji kupla te teniske: pa Persida, tiste oranžne sem tud v živo videla Lepi so, samo toti so bli lepši :) Kako so lepi!!!! Kje si kupovala? Oranžni? Mene bi tudi zanimali? KJE TOREJ?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?