Patrisha
|
IZVIRNO SPOROČILO: trsica IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha IZVIRNO SPOROČILO: trsica IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha IZVIRNO SPOROČILO: trsica IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha IZVIRNO SPOROČILO: trsica IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha IZVIRNO SPOROČILO: trsica uuuuu, cukica. srečno pa ne pozabi dihat eheh tole pasje meni ne gre :) sma z mojim vadla in ga ne obvladam mogoce potem ko bo slo zares bom pa dihala ko mala civava A nimaš ti doma psa? Lahko vadiš z njim. Samo, da tebi ni treba jezika ven tiščat. Važno, da pridobiš hitrost. ahahaha :) HVALA ZA ROZE! a ti si se kr not?? vidim, da ti je fuuul dolgcas, da si ze na hantle Moje življenje se trenutno vrti v čakanju na hrano. Kot v zaporu. ej, ce mas ono pojslo z kovinsko stranico, pa kak pisker kovinski ( salcko po slovensko ) kr gor ruzi... pol bos pa res kot v zaporu.. pa se takoj bodo prleteli :) ce ne pa, ziher mas ono tipko, NUJNO!!! stiskaj malo, pa ko pridejo reci, da so otroci LACNI!!! :D Ja, imamo kovinske šalce (kot v OŠ). Na srečo ni kovinskih stranic. Jaaaaj, men se že trga tle. Če bo jutri na amnio plodovnica še čista, bom rekla, da grem čez vikend domov. Kolk mi je dolgčas tle... boga reva... vidis ce bi bla v LJ bi se ti mogoce v pondelk pridruzla.. kaj te ni guzve nic?? sicer zdaj sem glih brala, da se ful gripa razhaja, da so se bolj omejeni obiski.. :/ se dobro, da mas dostop.. kaj bi blo ce se to nebi mela?? ojesos... ti a si to shekala, al kr prek fona al mas Wifi :) Imam svoj mobilni internet preko Simobila, tko da ni problema. Sicer je v KR na nekaterih koncih celo brezplačni internet (občina časti), samo še nisem niti poskusila. Ja, obiski so pa ful omejeni. Še sinko ne sme k meni na obisk. ojej, ti kr probaj od obcine kaj cuknit, sicer me cudi, da se nisi ti a tamali se te bo poznal potem?? ko bos prisla z dvema domov?? bo reko, mama ki si te to dobla?? vazno, da ata lepo skrbi za njega, zdaj tak mata fantovski dopust . Mi2 boma pocasi tolk spesnile, da bo en post dovol za eno stran , mislis, da nama lahko uspe :P
|