|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 II.del
12.1.2011 18:37:12   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha

IZVIRNO SPOROČILO: trsica

uuuuu, cukica. srečno user posted image user posted image user posted image pa ne pozabi dihat user posted image

eheh tole pasje meni ne gre :) sma z mojim vadla in ga ne obvladam user posted image user posted image mogoce potem ko bo slo zares bom pa dihala ko mala civava user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A nimaš ti doma psa? Lahko vadiš z njim. user posted image Samo, da tebi ni treba jezika ven tiščat. Važno, da pridobiš hitrost. user posted image

ahahaha :) HVALA ZA ROZE! a ti si se kr not?? vidim, da ti je fuuul dolgcas, da si ze na hantle user posted image user posted image user posted image user posted image

Moje življenje se trenutno vrti v čakanju na hrano. Kot v zaporu. user posted image user posted image user posted image

ej, ce mas ono pojslo z kovinsko stranico, pa kak pisker kovinski ( salcko po slovensko )  kr gor ruzi... pol bos pa res kot v zaporu.. pa se takoj bodo prleteli :) ce ne pa, ziher mas ono tipko, NUJNO!!! stiskaj malo, pa ko pridejo reci, da so otroci LACNI!!! :D

Ja, imamo kovinske šalce (kot v OŠ). user posted image Na srečo ni kovinskih stranic. user posted image Jaaaaj, men se že trga tle. Če bo jutri na amnio plodovnica še čista, bom rekla, da grem čez vikend domov. Kolk mi je dolgčas tle...

boga reva... vidis ce bi bla v LJ bi se ti mogoce v pondelk pridruzla.. kaj te ni guzve nic?? sicer zdaj sem glih brala, da se ful gripa razhaja, da so se bolj omejeni obiski.. :/ se dobro, da mas dostop.. kaj bi blo ce se to nebi mela?? ojesos... ti a si to shekala, al kr prek fona al mas Wifi :)

Imam svoj mobilni internet preko Simobila, tko da ni problema. user posted image Sicer je v KR na nekaterih koncih celo brezplačni internet (občina časti), samo še nisem niti poskusila.
Ja, obiski so pa ful omejeni. Še sinko ne sme k meni na obisk. user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 4701
12.1.2011 18:37:57   
little*miss
Dan

Za mano je super dan (čeprav sem spala samo 3 ure user posted image user posted image )..Zjutraj sma šla v šoping, zapravila pa sicer preveč user posted image Pokupila sem skoraj celi H&M, zdaj se že druga runda cotik pere. Kupila sma še čisto vse od plenic, krpic, krem, edino po posteljnino grema enkrat ta teden, pa modrček si bom šla zdaj naročit. Pa lahko grem rodit. Edino Aventove kreme za bradavice nisem nikjer našla user posted image Morem pogledat če imajo v Baby-centrovi spletni trgovini.

Potem pa sma z mojim šla v McDonalds jest..njam njam. Ko sem prišla domov pa smo si pice naročli.user posted image Danes se nisem kaj preveč zdravo prehranjevala user posted image

Sem nesla še danes pena puzzle nazaj, (sem jih do zdaj na podstrešju imela), pa sem mislila za isti denar kupit preprogo, pa je šefica Baby centra rekla, da so od Unikatoy puzzle ok. Da je sicer še neuradno, ampak so izvidi analize že nazaj. So pa naredili Unikatoy analizo puzzel, pa še BC je sam dal še enkrat v analizo. Te dni pa bi naj uradno prišlo ven. Tako, da sem se kar odločila, da jih obdržim, ker so vseeno boljše kot preproga..

hel32 upam da pridejo trojke čimprej ven..vem kak je hudo. Pri nas so sicer samo zgornje trojke zunaj, spodnje še čakamo. Pa eno štirko še in smo zaključli za nekaj časa.

Jaz sem kupila Pampers newborn. Bomo pa tudi mi imeli dva pleničnika. user posted image

Danes sem ravno gnezdit začela user posted image Sem nekaj Tiinih cotik pospravla, da sem naredila malo prostora za tamale cote. To je zdaj za silo, dokler nebomo imeli spalnice. Sem pa kupila kompletek za iz P št. 50, vse ostalo pa 56. Sem prejšnič kupila par stvari 62 in sem se lepo zafrknila, ker so čakale 3 mesece v omari. Upam samo, da me mali ne zaje*e in bo samo par cm večji od Tie (ona je imela pri rojstvu 47, tako da če bo on nekje 50,51 bo super user posted image )

Sem tudi iz podstrešja vzela par tetra plenic, pa povijalne plenice, tako da še dam zdaj zadnjo rundo prat.

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 4702
12.1.2011 18:37:58   
trsica
Nategujeva stran. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4703
12.1.2011 18:45:24   
Patrisha

uuuuu, cukica. srečno user posted image user posted image user posted image pa ne pozabi dihat user posted image

eheh tole pasje meni ne gre :) sma z mojim vadla in ga ne obvladam user posted image user posted image mogoce potem ko bo slo zares bom pa dihala ko mala civava user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A nimaš ti doma psa? Lahko vadiš z njim. user posted image Samo, da tebi ni treba jezika ven tiščat. Važno, da pridobiš hitrost. user posted image

ahahaha :) HVALA ZA ROZE! a ti si se kr not?? vidim, da ti je fuuul dolgcas, da si ze na hantle user posted image user posted image user posted image user posted image

Moje življenje se trenutno vrti v čakanju na hrano. Kot v zaporu. user posted image user posted image user posted image

ej, ce mas ono pojslo z kovinsko stranico, pa kak pisker kovinski ( salcko po slovensko )  kr gor ruzi... pol bos pa res kot v zaporu.. pa se takoj bodo prleteli :) ce ne pa, ziher mas ono tipko, NUJNO!!! stiskaj malo, pa ko pridejo reci, da so otroci LACNI!!! :D

Ja, imamo kovinske šalce (kot v OŠ). user posted image Na srečo ni kovinskih stranic. user posted image Jaaaaj, men se že trga tle. Če bo jutri na amnio plodovnica še čista, bom rekla, da grem čez vikend domov. Kolk mi je dolgčas tle...

boga reva... vidis ce bi bla v LJ bi se ti mogoce v pondelk pridruzla.. kaj te ni guzve nic?? sicer zdaj sem glih brala, da se ful gripa razhaja, da so se bolj omejeni obiski.. :/ se dobro, da mas dostop.. kaj bi blo ce se to nebi mela?? ojesos... ti a si to shekala, al kr prek fona al mas Wifi :)

Imam svoj mobilni internet preko Simobila, tko da ni problema. user posted image Sicer je v KR na nekaterih koncih celo brezplačni internet (občina časti), samo še nisem niti poskusila.
Ja, obiski so pa ful omejeni. Še sinko ne sme k meni na obisk. user posted image

ojej, ti kr probaj od obcine kaj cuknit, sicer me cudi, da se nisi user posted image user posted image user posted image
ti a tamali se te bo poznal potem?? ko bos prisla z dvema domov?? bo reko, mama ki si te to dobla?? user posted image vazno, da ata lepo skrbi za njega, zdaj tak mata fantovski dopust user posted image . Mi2 boma pocasi tolk spesnile, da bo en post dovol za eno stran user posted image , mislis, da nama lahko uspe :P

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4704
12.1.2011 18:53:10   
FoxyLady
Čer!

Joj ,kakšne novice. Tudi jz sm bila danes na pregledu in tudi mi smo v nizek štartu,te naše bebice očitno želijo vn prej. včeraj je bil čep kot sm predvidevala,MV mehak,nekaj rahlih popadkov in čakanje. Pregled imam v petek,če ne bo prej kaj.
Čukica- kam greš rodit? In seveda ti kr sms pošlji da bomo poročali,če ne boma kje skupaj dihaleuser posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 4705
12.1.2011 18:54:28   
FoxyLady
aja še nekaj,kaj bi mi še kira na ZS zaupala tel.številko če slučajno čukica ne bo mogla sporočit?

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 4706
12.1.2011 19:00:13   
Patrisha
joj punce drzte se!! foxyca pa cukica, pa sara  user posted image user posted image user posted image user posted image
Najbolse, da mamo zdaj okrog vrata napisano nicke, ker zdaj pa se bo zacelo zares ja  user posted image v pondelk ze mam jaz seanse v P, tak, da ce me kera vidi, naj me rukne, gremo se na kufe user posted image

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 4707
12.1.2011 19:02:14   
Patrisha
trsica, pa ne da si futer dobla, da je vse tiho??? dober tek! user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 4708
12.1.2011 19:04:59   
tamy82
Punce, zdržite še malo! user posted image user posted image Če ne pa, srečno, čim bolj hitro in brez bolečin user posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 4709
12.1.2011 19:05:57   
tamy82
foxylady sem ti poslala cifro na ZS user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4710
12.1.2011 19:07:44   
tamy82
little*miss super za vse nakupe! user posted image Pa tvoj je vse preživel skupaj s tabo? Če bi moj dal to skozi v enem samem dnevu, sploh ne vem kako bi se mu oddolžila za to, ker njemu je ful muka biti več kot pol ure, uro na šopingu user posted image

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4711
12.1.2011 19:09:34   
trsica

user posted image Sem že prej pojedla. Zdaj moram pa še farmville pa cityville nafutrat. user posted image Ja, vem, res mi je dolgčas. user posted image

Ej punce, a bo sploh še katera ostala februarka al bomo vse že januarja rodile?user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 4712
12.1.2011 19:11:38   
prvičmami
Zdj bote pa vse že kr januarke al kaj, se je tk začelo dogajat da komi sledim kera je še brez simptomovuser posted image user posted image user posted image
Sj ni druge sam fauš sem, da se bote rešle user posted image težavuser posted image malo heca! Se pa res dogaja skor več kot pri januarkah, vsake tolk mal tja pokukam, da vidim kk daleč so, pa vidim da jih je še velik v enem kosu, pol se mi pa zdi kje smo šele meuser posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4713
12.1.2011 19:12:52   
Patrisha

user posted image Sem že prej pojedla. Zdaj moram pa še farmville pa cityville nafutrat. user posted image Ja, vem, res mi je dolgčas. user posted image

Ej punce, a bo sploh še katera ostala februarka al bomo vse že januarja rodile?user posted image

ojesos user posted image to nasa tasca spila ko zmesana :) pravi, da more pujce nafutrata - se dobro, da cem za kaj se gre. Meni so oblublali, da lahko padem pod marec user posted image , tak da mogoce prezivim, sicer natancne informacije v torek :)

aja za seznam, sem vidla eno malo napakico ( sej vseeno, ce se popravi al ne ). 17. mam UZ v P
19. pa je pregled

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4714
12.1.2011 19:13:27   
trsica

ojej, ti kr probaj od obcine kaj cuknit, sicer me cudi, da se nisi user posted image user posted image user posted image
ti a tamali se te bo poznal potem?? ko bos prisla z dvema domov?? bo reko, mama ki si te to dobla?? user posted image vazno, da ata lepo skrbi za njega, zdaj tak mata fantovski dopust user posted image . Mi2 boma pocasi tolk spesnile, da bo en post dovol za eno stran user posted image , mislis, da nama lahko uspe :P

Na srečo je tamal že tolk velik, da ne bomo imeli prolemov. user posted image Ja, ata je pa zdaj samohranilec. Saj pravim, še sreča, da je tamal že toliko velik, da se sam obleče in uštima. Ma ata srečo. user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 4715
12.1.2011 19:15:57   
prvičmami
Foxy kam greš pa ti v P?

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 4716
12.1.2011 19:17:21   
aktak
Čukica in Foxy držim pesti za vaju upam, da bomo kmalu brale vesele novice user posted image user posted image user posted image user posted image
Little Miss super za nakupe in vsaka čast tvojemu, moj zdrži kakšno urco in potem že obrača oči na belo in se zgublja po trgovini, tako da grem še najraje sama user posted image

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4717
12.1.2011 19:19:35   
Patrisha

Na srečo je tamal že tolk velik, da ne bomo imeli prolemov. user posted image Ja, ata je pa zdaj samohranilec. Saj pravim, še sreča, da je tamal že toliko velik, da se sam obleče in uštima. Ma ata srečo. user posted image

eheheh no super, sem misla, da bos napisala, da tamali se ateja oblece user posted image sicer kr prvoscim malo atejom, da se znajdejo in da so v vlogi mameje !!

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4718
12.1.2011 19:21:46   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7
Če bo pa zdej kej sikal, ga pa skoz okn vržem lastnoročno user posted image

Pazi, zdaj ne smeš prevelike teže dvigovatuser posted image user posted image user posted image

Tršica in Patrisha, dolgi posti vama nič ne hasnijo, ker je vseeno koliko so dolgi-25 jih je na eni strani pa če so kilometer dolgi al pa če smejkota nalimašuser posted image . Drugače pa vidve kar, sta zanimivi...

IZVIRNO SPOROČILO: tamy82

foxylady sem ti poslala cifro na ZS user posted image

Aha, jaz tudiuser posted image . No, upam, da ne bomo pol vse naenkrat notriuser posted image

Ne bi imela nič protiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4719
12.1.2011 19:22:03   
Anonimen
Punce držim pesti, pa čim hitreje naj vam mine, če že mora. ;)

Ve pa čim prej poročajte.

(odgovor članu Patrisha)
  Neposredna povezava do sporočila: 4720
12.1.2011 19:23:11   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: FoxyLady

aja še nekaj,kaj bi mi še kira na ZS zaupala tel.številko če slučajno čukica ne bo mogla sporočit?

A moje nimaš, ti še mojo pošljem ;)

(odgovor članu FoxyLady)
  Neposredna povezava do sporočila: 4721
12.1.2011 19:24:21   
meta21
Midva z Lovrom sva pa zdaj s sprehoda. Tempo dvoletnika je kar ok za nosečnico v 38. tednuuser posted image

Založila sem se s knjigami-nekaj za nosečnost nekaj pa za pomoč pri prebolevanju najine krize, ker malo za mano prihaja. Preveč časa imam pol pa samo razmišljamuser posted image . Moram se skulirat

Likala bom pa očitno jutri, ker se mi danes ne da.

< Sporočilo je popravil meta21 -- 12.1.2011 19:25:16 >

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4722
12.1.2011 19:24:39   
Patrisha
meta21 pa nina33 z vama se ne more nobena kosat tak da :)
sicer pa ce bote tako lepo cebljale, se lahko pripravimo na nizki start 3 dela! No do pondelka se le potrudite user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4723
12.1.2011 19:25:39   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Midva z Lovrom sva pa zdaj s sprehoda. Tempo dvoletnika je kar ok za nosečnico v 38. tednuuser posted image

Založila sem se s knjigami-nekaj za nosečnost nekaj pa za pomoč pri prebolevanju najine krize, ker malo za mano prihaja. Preveč časa imam pol pa samo razmišljamuser posted image . Moram se skulirat

se strinjam! vec bodi tu gor, da bos malo pozabla na skrbi! ti bomo me druzbo delale pa malo v smeh spraulale user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4724
12.1.2011 19:27:10   
tamy82
Jaz sem pa danes malo preuredila stvari v previjalni, zdej je čisto nabasana user posted image Tako da cunj je dovolj, plenic tudi, kozmetika je ... tako da za prve dni mamo, da bomo preživeli user posted image
Pa posteljico sem morala obleči v novo posteljnino user posted image zdej pa sam še rodit, pa bo user posted image

Sej če vas berem, moram bit pripravljena, da se kmalu kej začne. user posted image Čeprav jaz nimam še takega občutka, da bo kmalu kej ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?