Nina33
|
Helou! Sej bi "Čer!" napisala, pa se mi po polnoči to mal tko zdi Ne, dons ni žehte - običajno žehtam na dva dni, de se lepo posuši ena vmes (in de mam vsak dan kej za zlagat - peglam itak ne ), je pa ncoj moj nekam douh delal, čeprav midva za malim jutri klizneva v KR k mojima (ma mami zlomljen gleženj in jo hodiva mal "gledat" ker ona glih ne more še ne vem kam ) in bo kar frej čez dan . Verjetno planira kero v iber počivanje - tega se res ne da počet, kadar smo vsi doma . Spanje: to noč - , že tko ne morem zaspat poj se je pa še mali nekaj "šetal" in me hodil spraševat, če je že dan . Tko, de - od nekje štirih, pol petih pa do pol sedmih mi je pa ratalo . Sem pa zato ncoj od mal čez sedem (ko dam piška spat) pa do mal čez deset_ dremala - ne morem rečt glih spala, ker sem vsake 3/4 ure, uro mal okol pogledala, ampak je pa sedlo . Poj mi je dragi sendviče s pršutom naredil, de sem lepo v miru Nadnaravno pogledala, poj sem žehto zložila, še mal TV gledala, zdej sem pa kle - do ene treh predvidevam . Če se Teyla, jutri nič ne javi, jo bom mal dreznila po SMSju, upam, de je OK, čeprav... Zdi se, kot de so jo v P obržali . Držim pesti, de je vseeno vse OK . Kje je pa Sara? Al sem falila njene poste med vso to poplavo za tretji del ? Tudi zanjo/njiju . Čukica, Foxylady - naj se izteče po vajinih željah!!! Kremšnita... ni lepo takele lušte delat sred noči, ko je ne morem nikjer staknt (dober je, ga prej sploh nisem opazla ). Jo bom pa jutr zihr pojedla, vsaj eno - ta pravo, ne virtualne . Čaj: jaz sem se spomnila (hvala vsem kle gor ), de mam doma še en kup Teekaneejevega Pregnancy tea-ja ( čaj pro tehotny - kolk se to smešn bere, vsaj men no ), so notr tut malinovi listi (bl mal, zihr, ampak za placebo bo dost ), pa mal drugih "pomirjujočih" rožic, čeprav ne vem, po kolkmu cajtu primejo - dons sva se z malim spet ornk počla . No, sej se pobotava poj, sam sem tolk jzna nase, ker mi res skor film poč včasih . Tale majčka "za dojenje" iz Twowaya je zakon - še mal reklame zanje, čeprav nisem na njihovi pay-listi . Zatekanje: škoda, de celulit ne pade pod to kategorijo , se mi zdi, de mi to pot bl maščoba "zastaja" kt voda (pa bi tut jaz veliko rajš vodo ). Eko, entram, za tretji del, s posti (in ne glih Titom ) NAPREJ!!! Do pondelka ma de smo tm .