|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 II.del
12.1.2011 22:14:38   
DIANE
biljana I tolaži se s tem da nisi edina tudi jaz sem jedla v Mc dnaldsu kr parkrat user posted image koker na začetku mi kg niso kej šli gor zej pa kr nekak drvijo se mi zdi da sem čist napihnjena. Že tko nisem štartala z mal kg zej se me pa kr prijema prejšnji mesec sm šla gor 4 kg in je napisala dieta sm ni rekla kakšna a jaz da bi bla na kaki dieti ma kaki kr neki žvečim še razpočla se bom.
Nč bom se res mogla mal čuvat, ker kar je preveč je preveč.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4751
12.1.2011 22:27:42   
Tigrica86
o, očitno bo kmalu tretji deluser posted image

bla sm v šopingu, pa nč kj kupla! user posted image

moj user posted image je itak kmal gratu cel živčn, k je (bil) zmatran, itak je pa tk splaneru, da sma prvo obhodla vse tehnične trgovine, da je un nabavu kar je mel, pol pa še za user posted image pa mene. No js si razn ene navadne torbice nism kupla nič, ker moj ni mel potrplenja zravn bit, men je pa dojadilo ga gledat takega user posted image tk da z majicami za dojenje ni blo nč, tud s čevlji ne, al pa karkoli drugega user posted image

za user posted image sm pa iskala žabice in kapice (kupla oboje po dvojno) pa konbinizonček (ampak je user posted image pol izbral svetlo modro barvo, ker belega/bež ni blo v taki št. tk da če bo user posted image bo pač modrega mela user posted image ) in kak lep kompletek. pol pa moj izjavi - a to se tud rabi al ka? ma sm tok popenla, da sma šla kr vn!user posted image ja ne, v plenici ga bom dala v konbinizonček!!! user posted image

grem jutr še sama nabavt kar rabmo!

aja, pa previjalno torbo sm šla iskat v DM, pa so meli sam črne pa vijolčne... grem jutr še v drugo pslovalnico pogledat, k js bi mela kj bom nežnega la pa svetlega (ala bež, oranžna, rdeča, zelena...) črna mi deluje tk žalostno user posted image

nč, zjd grem pa spat, k sm tok zmatrana da joj (ampak tk k moj dragi, pa ne morm bit user posted image )

(odgovor članu DIANE)
Neposredna povezava do sporočila: 4752
12.1.2011 22:38:11   
cukica
Ja jaz mam osebno ginekologinjo v postojni in,ker je res strokovnjak bi tud rada tam rodila,ker so mi tudi vse posege delali tam.Če bo treba jit v Ljubljano bom pa tudi šla.Bomo videli kako hitro bo treba jit.Se je pa danes čist ves preselil na levo stran,ker do sedaj je ležal z desne na levo.Sem mu pa povedala,da naj počakla vsaj dva dni,da pride očka z Belgije.

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu DIANE)
Neposredna povezava do sporočila: 4753
12.1.2011 22:41:54   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7

biljana poskusi chicken premier (veliko solate s piščančkim zreskom in omako). Edina varanta, ki je še nekako užitna pa da lahko zbereš omake po okusu.

Pa sta vidve ziher, da sta ble res v McDonaldsu?!?!user posted image  Kaj pa BigMac pa cool pita pa cheese burger pa ... ojoj ... slineeeeeeeeeeuser posted image

Biljana, upam, da gem res rodit počasi. Sem končno začela pit mlinov čaj-kupila v lekarni natura istega kot prvič v sanolaborju

ninchi, glej na tvoje buhteljčke s pozitivne strani-zdaj hitro gor po porodu pa dol. Jaz sem v 2 tednih po porodu prvič prišla na minus 14kg k sem bla tolk zatečena prej. Mašina, saj mi je skoraj žal k ne zatekam tokratuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4754
12.1.2011 22:43:37   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: FoxyLady

Fajn ,da lahko greš kam si želiš jz pa morm it v LJ.user posted image

No, no ... Sej to ni tolk hudo! user posted image

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 4755
12.1.2011 22:43:40   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7

Kako bogosto potem imamo G in preglede? Kaj so res vsak teden?

To vsak drugač dela ampak jaz sem imela do 35 tedna na 4-5 tednov, zdaj pa vsak torek do roka ampak CTG-ja pa moj ne dela ker mu je kr neki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4756
12.1.2011 22:45:04   
meta21
A ste vidle profiča!? Poglejte uro objave pri mojih zadnjih dveh postih- dva v 3 sekundah. Ima da me na 200. strani čaka kremšnitauser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4757
12.1.2011 22:49:01   
meta21
No sej grem, da boste še ostale kaj do besede prišleuser posted image

Pa da mi ne boste kremšnite pojedle!!!user posted image  (tega ni še nikol nobena nalepilauser posted image )

< Sporočilo je popravil meta21 -- 12.1.2011 22:50:01 >

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4758
12.1.2011 22:57:30   
cukica
Evo meta samo zate,....user posted image

user posted image

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4759
13.1.2011 0:09:28   
little*miss
danes pa ste hitro nehale pisat user posted image

guess what?? Spet nemorem spat..nič novega. Včeraj sem ob 1 odišla, pa sem se do 4!!!!!user posted image premetavala. Ob 7 pa smo imeli budnico za v vrtec. Joj, kdaj se bo to nehalo?' user posted image Danes pa še nine ni, pa je mrtvilo user posted image Nič žehte za oprat danes?? user posted image user posted image

Hja, očitno mi ne preostane druga kot da grem v posteljo probat spat.

Aja, meta, super da si take dobre volje..se prav po količini postov vidi, da si boljše user posted image

Grem zdaj. Lahko user posted image user posted image noč user posted image

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu DIANE)
Neposredna povezava do sporočila: 4760
13.1.2011 0:19:10   
meta21
Sem prišla kremšnito pojest ... Njam ... Hvala, cukica!user posted image

Nočko!

(odgovor članu little*miss)
Neposredna povezava do sporočila: 4761
13.1.2011 1:27:05   
Nina33
Helou!
Sej bi "Čer!" napisala, pa se mi po polnoči to mal tko zdi user posted image
Ne, dons ni žehte user posted image - običajno žehtam na dva dni, de se lepo posuši ena vmes (in de mam vsak dan kej za zlagat - peglam itak ne user posted image ), je pa ncoj moj user posted image nekam douh delal, čeprav midva za malim jutri klizneva v KR k mojima (ma mami zlomljen gleženj in jo hodiva mal "gledat" ker ona glih ne more še ne vem kam user posted image ) in bo kar frej čez dan user posted image . Verjetno planira kero v iber počivanje - tega se res ne da počet, kadar smo vsi doma user posted image .
Spanje: to noč - user posted image , že tko ne morem zaspat poj se je pa še mali nekaj "šetal" in me hodil spraševat, če je že dan user posted image . Tko, de - od nekje štirih, pol petih pa do pol sedmih mi je pa ratalo user posted image . Sem pa zato ncoj od mal čez sedem (ko dam piška spat) pa do mal čez deset_ dremala user posted image - ne morem rečt glih spala, ker sem vsake 3/4 ure, uro mal okol pogledala, ampak je pa sedlo user posted image . Poj mi je dragi sendviče s pršutom naredil, de sem lepo v miru Nadnaravno pogledala, poj sem žehto zložila, še mal TV gledala, zdej sem pa kle - do ene treh predvidevam user posted image .
Če se Teyla, jutri nič ne javi, jo bom mal dreznila po SMSju, upam, de je OK, čeprav... Zdi se, kot de so jo v P obržali user posted image . Držim pesti, de je vseeno vse OK user posted image user posted image user posted image .
Kje je pa Sara? Al sem falila njene poste med vso to poplavo za tretji del user posted image ? Tudi zanjo/njiju user posted image user posted image user posted image .
Čukica, Foxylady - naj se izteče po vajinih željah!!! user posted image user posted image user posted image
Kremšnita... ni lepo takele lušte delat sred noči, ko je ne morem nikjer staknt user posted image (dober je, ga prej sploh nisem opazla user posted image ). Jo bom pa jutr zihr pojedla, vsaj eno - ta pravo, ne virtualne user posted image .
Čaj: jaz sem se spomnila (hvala vsem kle gor user posted image ), de mam doma še en kup Teekaneejevega Pregnancy tea-ja ( čaj pro tehotny - kolk se to smešn bere, vsaj men no user posted image ), so notr tut malinovi listi (bl mal, zihr, ampak za placebo bo dost user posted image ), pa mal drugih "pomirjujočih" rožic, čeprav ne vem, po kolkmu cajtu primejo - dons sva se z malim spet ornk počla user posted image . No, sej se pobotava poj, sam sem tolk jzna nase, ker mi res skor film poč včasih user posted image .
Tale majčka "za dojenje" iz Twowaya je zakon - še mal reklame zanje, čeprav nisem na njihovi pay-listi user posted image .
Zatekanje: škoda, de celulit ne pade pod to kategorijo user posted image , se mi zdi, de mi to pot bl maščoba "zastaja" kt voda (pa bi tut jaz veliko rajš vodo user posted image ).
Eko, entram, za tretji del, s posti (in ne glih Titom user posted image ) NAPREJ!!!
Do pondelka ma de smo tm user posted image .

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4762
13.1.2011 1:29:12   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: meta21
A ste vidle profiča!? Poglejte uro objave pri mojih zadnjih dveh postih- dva v 3 sekundah. Ima da me na 200. strani čaka kremšnitauser posted image

Ti zihr nisi na Siolu - v treh sekundah men še "oknčka" za pisat ne odpre user posted image .

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4763
13.1.2011 1:30:58   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: sara1986
cukica, foxy, držita se user posted image  pri nas ni se nic novega.

Res sem falila, mea culpa. Samo de si/sta OK user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 4764
13.1.2011 2:14:35   
Nina33
Eko, bom probala en sezamček knjigic narest (sevede po mojem okusu user posted image ):
- Otrok: Čustveni in vedenjski razvoj vašega otroka; Brazelton, T. Berry
- Igrajmo se z dojenčkom : 100 igric za gibalni, umski in čustveni razvoj malčka; Anne Pulkkinen
- Modrost rojevanja; Ina May Gaskin
- Devet stopnic : zgodba o rojstvu in ponovnem rojstvu;  Anne in Daniel Meurois-Givaudan
- Izziv poroda; Eva Hrovat-Kuhar
- Poporodni izziv : ko dvojina postane množina; Eva Hrovat Kuhar
- Naravno otroštvo : praktični vodnik za prvih sedem let življenja;  John B. Thomson ... [et al.]
- Otroško spanje - brez joka v sanje; Elizabeth Pantley
- ABC odlične vzgoje : zakladnica nasvetov za starše; Elizabeth Pantley
- Z otrokom lahko sodelujete; Elizabeth Pantley
- Skrita sporočila : kaj z besedami in dejanji v resnici sporočamo otrokom; Elizabeth Pantley
- Uspešen otrok; William Sears, Martha Sears ; v sodelovanju z Elizabeth Pantley
- Povezovalno starševstvo : kako po zdravi pameti vzgajati in razumeti otroka; William in Martha Sears
- To sem jaz! Kdo si pa ti? : o bližini, spoštovanju in mejah med odraslimi in otroki; Jesper Juul
- Kompetentni otrok : družina na poti k novim temeljnim vrednotam; Jesper Juul
- Moj otrok po moje : ustvarite pozitiven vzorec starševstva po meri svojega otroka; Tanya Byron
- Otrok od rojstva do šole; Penelope Leach
- Očkov kotiček; Damijan Šinigoj
- Hura, očka bom!; Kester Schlenz
Teh treh še nisem, pa sem si jih "označila" in jih jutri vzamem, znajo bit OK user posted image
- The birth book : everything you need to know to have a safe and satisfying birth; William, Martha Sears
- 25 things every new mother should know; Martha, William Sears
- The breastfeeding book: everything you need to know about nursing ...; Martha, William Sears
Pa še ene par se jih ne spomnim user posted image , dopišem ob vrnitvi spomina user posted image .

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 4765
13.1.2011 2:25:59   
Nina33
Pa še tole user posted image :
Plenice: Muellerjeve user posted image ali pa iz Muellerja Moltex-ove
Zgaga: ne vem, če je to to, al jaz skor bruham, ko se uležem, sklonim ipd. user posted image Ne pomagajo Donat, jogurt, kefir, Coca-Cola, sir,... Mogoče bi zalegu prazen želodec user posted image , čeprav na praznega se mi pa spahuje user posted image Eh, sam Boh ve, kaj je to user posted image .
A dons/nocoj/to noč pa vse spite al kaj?
Poj grem pa še jaz probat, de moj mali ne bo imel tako dolge poti do mene user posted image . Je prejle skor do kabineta prišel, atija je zignoriral (mi je pa povedal, de ati spi v postelji user posted image ) in me prišel vprašat, če je dan user posted image . In ker ni in ker je njegova punčka Maja (z biseri user posted image ) bila čisto sama v posteljici - je šel nazaj jo objet, še prej sva s pa midva objela in polupčkala user posted image . Sej če bi me v napačni fazi zbudil, bi znala bit ceu zmaj, ampak tkole...ahhh user posted image .

Pa še ena lepa misel za konec:
"A baby makes love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for."

Lahko noč in lepe sanje vsem!

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 4766
13.1.2011 7:18:17   
Patrisha
dobro jutro :)

evo Nina33 sla pridem jaz ni cudno da mamo tolk strani ze :)

ekola, spanje kolko tolko znosno, sem pa skuhala mlecni gris prosim za zajtrk :) nam nam nam pa kufe gor pa sem dobra za pol dneva user posted image user posted image   ( mlecni gris se kuha, ker slucajno kdo kupi tiste drekec pekec neokusne bozicke in miklavze z nikakvo cokolado, pa v grisku kr lepo sedejo ).

meta21
a se cudis?? lapika na 4 user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 4767
13.1.2011 7:55:04   
HoneybeeMaja
Jutro! 

Jaz tudi že od 5.30.,ko sem šla nazadnje lulat bedimuser posted image ,saj ni hudega,ampak nikoli ne vem kaj naj počnem ob tej uriuser posted image ,pač pomagam prej prit do tretjega dela user posted image .

Nina33 hvala za seznam čtiva,bo prišel prav!user posted image Pa po opisanih simptomih,je to kar opisuješ skoraj garantirano zgaga,tudi jaz imam žal težave,se mi zdi da se zdaj proti koncu še samo stopnjujejo,po Pušenjaku je dovoljen Rupurut,do 5 tablet dnevno,čeprav moram jaz včasih vzeti 2 naenkrat,da je sploh kak učinekuser posted image .

Sem videla,da ste nekaj čvekale o čajih,jaz sem si včeraj kupila Hippov čaj za dojenje,sicer v nek mega efekt dvomim,je pa zelo dober za pit ,vsebuje kumino,janež,komarček,meliso,priporočam! user posted image

ninchi9 tudi jaz katastrofalno zatekam v noge in roke,kljub temu da pazim glede soli,nekako ni sprememb,se mi zdi da sem že pozabila,kako so izgledali moji prsti na nogah in gležnji user posted image ,pa nadvse se veselim trenutka,ko bom spet lahko nosila prstane!

Še eno vprašanje,ker sem videla,da že kupujete pleničke...katero velikost kupiti za začetek?2-5kg ali 3-6kg?Hvala!

< Sporočilo je popravil HoneybeeMaja -- 13.1.2011 7:56:54 >

Sometimes when you hope for a miracle,you get two...

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 4768
13.1.2011 8:04:01   
sara1986
Sej bi že ob 5ih ko sem zajtrkovala, kej napisala, pa sem si rekla, da si boste mislile,da se mi je odpelaluser posted image  Ja prav ste slišale, jedla sm kruh+pašteto+puding user posted image user posted image  Ob 5ih zjutri?? Moj je pršu iz nočne in sm zavohala hrano, ni blo druzga kot da vstanem in še sama seb prštimam. Aja, sej bo že ob 4:30 jedla, sam sm mogla počakat pol ure ker jemljem euthyrox user posted image  zdej grem pa še mal pred tv, ajd

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 4769
13.1.2011 8:30:05   
ninchi9
Jutro

Pleničke - jaz sem kupila Pamperske 2-5 samo 1 paket - ampak se mi zdijo tako majhne user posted image

Jaz sem se danes ponoči znebila kakšnih 2 litrov vode al pa še več. Hodila sem na wc vsako uro in to kr ornk, nič po kapljicah. Pol pa sem se še zbudila vmes vsa mokra, prepotena, da sem morala pižamo preoblečt user posted image In ne morš verjet, noge pa sem mela čist normalne. Ja, zdaj ko že nekaj časa bedim, pa že zatekajo, vidim.

Knjige - jaz sem imela en cajt manijo na te knjige o dojenčkih in vzgoji ipd., pa se mi je že malo fuzlalo od vsega tega. No, na koncu pa sem se odločila, da je najbolj pomembna zdrava logika. Glede poroda pa sem si skopirala vaje za dihanje in za medenično dno. That`s it.

Pilogirl - zadnje štiri tedne imaš vsak teden CTG - tako da ja - 1x tedensko pregled. No, mene nič ne pregleda, samo k njemu grem not s tistim listom od CTG-ja, da pogleda, če je vse ok.

Jaz pa imam samo še 3 tedne do poroda user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 4770
13.1.2011 8:31:09   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: sara1986

Sej bi že ob 5ih ko sem zajtrkovala, kej napisala, pa sem si rekla, da si boste mislile,da se mi je odpelaluser posted image  Ja prav ste slišale, jedla sm kruh+pašteto+puding user posted image user posted image  Ob 5ih zjutri?? Moj je pršu iz nočne in sm zavohala hrano, ni blo druzga kot da vstanem in še sama seb prštimam. Aja, sej bo že ob 4:30 jedla, sam sm mogla počakat pol ure ker jemljem euthyrox user posted image  zdej grem pa še mal pred tv, ajd

user posted image user posted image user posted image zmagas! jaz takrat studiram al se mi da it na wc al ne user posted image

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 4771
13.1.2011 8:31:49   
hayabusa
Dobro jutro,
no meni se je pa maščevalo, da sem se včeraj hvalila kako smo celo noč prespaliuser posted image Današnjo namreč nismo, je zgleda tamalo trebušček mučil in je blo celo noč neko jamranje. Sem kot zombi, za dobro jutro pa sma se še z mojim skregala kot se spodobi, ga mam res že poln user posted image , tako, pa je šel dan k user posted image

(odgovor članu DIANE)
Neposredna povezava do sporočila: 4772
13.1.2011 8:37:24   
Jo@n
Jutro!
Jaz sem budna že od pol 5h, pokonci pa uro kasneje... Ko je MM (moj mož) vstal za v službo, sem imela že pol časopisa prebranega, skuhano kavo, in dve rundi v stroju. user posted image Mislim, da mu ni blo nič jasno user posted image
Ja, tudi mene muči nespečnost, se zbudim čisto koma za na wc, ko pa pridem nazaj, pa gledam kot čuk in se premetavam po postelji. Pa me nič ne boli ali tišči, ampak spat pa ne... Ah, še teh nekaj tednov, potem bomo pa ponoči kr padle dol...

Zadnjih nekaj dni ste toliko naklofale, da sem vas zdajle komaj prebrala. Ja, priznam, da je šlo sem in tja tudi malo po dagonali (pssst, pa ne me kregat zaradi tega), ampak sem se res bala, da vas/nas najdem na III. ali IV. delu februark... user posted image

Uradno lahko sporočim, da me je zagrabil gnezditveni sindrom, user posted image user posted image user posted image danes imam v planu preprat male cunjice, če bo volja pa še pospraviti omaro in preselit cunje malega princa iz previjalne vanjo. Drugače pa je jutri še en dan, ane?

IZVIRNO SPOROČILO: cukica

A še kateri nagaja zgaga?Mene peče za znoret mi pomaga samo mleko,...

Meni, se kr takoj javim... Me pa muči v popoldanskih in večernih urah, če jem agrume, kaj sladkega (jedilna čokolada), kaj mlečnega, sadni jogurt, kakšen pršut... Donat ali mleko pomagata le trenutno, s sirom ni bilo nič boljše, tako da potem skonzumiram kar rupurut... Saj mine s porodom...

IZVIRNO SPOROČILO: HoneybeeMaja

Cukica in ostale ta sladke sonosečke,kako kaj vaš sladkor v teh zadnjih tednih?

Trenutno ga obvladujem, nisem opazila, da bi padal. Zaenkrat je zjutraj tak, kot bi moral biti, po 6E nočnega inzulina... Za zajtrk sem ga morala pa zvišat, pa je sedaj ok... Še vedno pa ne zajtrkujem sadja...

Lep dan vsem skupaj in čim manj user posted image tegob!!!

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 4773
13.1.2011 8:44:11   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n

Jutro!
Jaz sem budna že od pol 5h, pokonci pa uro kasneje... Ko je MM (moj mož) vstal za v službo, sem imela že pol časopisa prebranega, skuhano kavo, in dve rundi v stroju. user posted image Mislim, da mu ni blo nič jasno user posted image
Ja, tudi mene muči nespečnost, se zbudim čisto koma za na wc, ko pa pridem nazaj, pa gledam kot čuk in se premetavam po postelji. Pa me nič ne boli ali tišči, ampak spat pa ne... Ah, še teh nekaj tednov, potem bomo pa ponoči kr padle dol...

Zadnjih nekaj dni ste toliko naklofale, da sem vas zdajle komaj prebrala. Ja, priznam, da je šlo sem in tja tudi malo po dagonali (pssst, pa ne me kregat zaradi tega), ampak sem se res bala, da vas/nas najdem na III. ali IV. delu februark... user posted image

Uradno lahko sporočim, da me je zagrabil gnezditveni sindrom, user posted image user posted image user posted image danes imam v planu preprat male cunjice, če bo volja pa še pospraviti omaro in preselit cunje malega princa iz previjalne vanjo. Drugače pa je jutri še en dan, ane?

IZVIRNO SPOROČILO: cukica

A še kateri nagaja zgaga?Mene peče za znoret mi pomaga samo mleko,...

Meni, se kr takoj javim... Me pa muči v popoldanskih in večernih urah, če jem agrume, kaj sladkega (jedilna čokolada), kaj mlečnega, sadni jogurt, kakšen pršut... Donat ali mleko pomagata le trenutno, s sirom ni bilo nič boljše, tako da potem skonzumiram kar rupurut... Saj mine s porodom...

IZVIRNO SPOROČILO: HoneybeeMaja

Cukica in ostale ta sladke sonosečke,kako kaj vaš sladkor v teh zadnjih tednih?

Trenutno ga obvladujem, nisem opazila, da bi padal. Zaenkrat je zjutraj tak, kot bi moral biti, po 6E nočnega inzulina... Za zajtrk sem ga morala pa zvišat, pa je sedaj ok... Še vedno pa ne zajtrkujem sadja...

Lep dan vsem skupaj in čim manj user posted image tegob!!!

ehehe vse smo doma, pa sam tipkamo user posted image , sicer pa svaka cast za pranje. Jaz si pred 8 zjutraj ne upam pralnega przgat, ker bi vrjetno tricetrt nasega mini bloka gor vrgla in vsi bi takoj vedlo da sem to jaz!! user posted image

jaz sem zadnic pojedla rutacid za kislino, tak me je davalo, da sem skor umrla. Sicer pa ne vem ali ga lahko jem ali ne.. na prilozenem bildeku pise, da se morem poscetovat z zdravnikom..

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 4774
13.1.2011 8:54:13   
little*miss
Dobro jutro!

No, danes pa sem celo ob pol 2 nekje že spala user posted image Vmes sem še šla parkrat na wc, ampak to so malenkosti, potem sem takoj nazaj zaspala. Zjutraj pa se je tamala zbudila ob 6 že user posted image ..ponavadi se zbudima ob 7.20 za v vrtec. Sem ji šla mleko naret, sem mislila da bo potem spala dalje, kot ponavadi. Žal ni blo nič s tega user posted image pa sem ji naredla risanko (saj vem, grda mami user posted image ) da bi še lahko jaz malo spala. No, prvih 15 min je palilo, potem pa je plezat začela po meni. Sem ji še dala flaško, kar je ostalo, pa je lepo spila vse..sem že mislila da bo spala dalje, pa je kihnila, v naslednjem dihu pa čisto vso mleko ven izbruhala user posted image No, potem pa sem se mogla vsat, jo it preoblečt, slečt posteljnino in zdaj že perem odejo. Potem pa grem dalje prat cotike za malega- še imam eno rundo.

Jaz sem vzela Pamperske 2-5 (mali paket), potem pa bom vidla koliko kg bo mali sploh imel, pa se bom odločla če še bom nekaj časa te majhne jemala ali bom vzela 3-6. Pri Tii vem da smo kar nekaj časa 2-5 uporabljali. Ninchi, saj potem ko boš malega previjala se ti nebojo zdele več tako majhne. user posted image Še mogoče prevelike (odvisno koliko kg bo imel user posted image )

No, včeraj sem si naročila preko BC e-trgovine Aventovo nipple cream. Mi je blo ful čudno, ker sem bila v dveh DM-ih, pa še v dveh BC in je niso imeli. No, glavno da jo tu imajo. Pa modrček od da-da sem si naročla..Sicer sem si naročila M, pa bom vidla kako mi paše. Če mi je zdaj kot ulit, mi potem verjetno nebo prav ne? Saj bom videla...

Meni za zgago rupurut nikoli ni pomagal, pa še ogaben mi je user posted image

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 4775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?