|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 II.del
12.1.2011 14:25:12   
meta21
Jaz sem pa spala tako kot vedno-ne najbolje ampak solidno z 2x lulanjem. Sem pa danes taka otožna spet-joj ti hudičevi hormoni. Mojemu sem cel dopoldne težila, da nočem več trebuha, da naj me objame, da naj mi pove, če me ima kaj rad. Mi je zdaj pobegnil v službouser posted image . Danes bosta menda prosila za menjavo turnusa, ker šefica pride. Da vidimo ...

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4676
12.1.2011 14:43:21   
samsara04
Dober dan user posted image ,

izgleda, da je le nekaj srečnih nosečk, ki nimajo težav s spanjem. Jaz obvezno spim popoldan, najraje po kosilu, samo zvečer imam težavo zaspati. Ponoči se zbujam le 1x, tam okol 3-4h, po tem pa traja in traja, da zaspim nazaj. No, vstajam pa okoli 9h.

Sva včeraj z mojim končno našla ime, ki ustreza obema...Sebastijan, vendar sta i in j vprašljiva user posted image

Neka gužva je na vidiku, meni pa tok manjka energije user posted image No, včeraj sem od ženske, ki mi je prodala po meri izdelano poročno obleko (s katero sem imela cel kup težav)izvedela, da lahko 12.2. sodelujem na poročnem sejmu v Dravogradu. Obleka mi je verjetno še prav (ker je plesirana in ima prostor za trebušček), zastonj bi mi naredili frizuro, make-up, manikuro. Samo dvomim, da bom 10 dni pred pdp-jem delala reklamo za poročno obleko in to na drugem koncu Slo...Po slabem letu se je "oglasila" tudi moja mentorica diplomske naloge in želi, da povzamem diplomsko nalogo in do 14.2.oblikujem članek za revijo Šport. To sem si od nekdaj želela in ravno zdaj me je našla. Da ne govorim, kok stvari še moram nabavit za bebico, no, juhej, vsaj denar je nakazan, čas pa se bo zagotovo našel user posted image

trsica, držim pesti, da boste čimdlje 3 v 1 user posted image user posted image

Zdaj pa skočim na en kratek sprehod, lepo se mejte.

user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4677
12.1.2011 15:14:27   
Tigrica86
čaj - menda pomaga, kupi se ga v bio trgovinah tud menda (nism iskala) user posted image

vse nas že nekaj tišči, pa spat ne mormo... no, js se zbudim sam 1x na noč za na wc, je pa res, da hodim spat okol 11h pa da grem prej mnda enih 10x na školjko sedet po par kapjlic user posted image

kk vam je fajn, k ste že doble nakazilo - no, js bom to po porodu zapravlala, sam grem zdle vseen v šoping (drug del regresa zapravt user posted image - sm čist pozabala, da mora bit user posted image )

a se še kateri drugi user posted image zdi, da se bo vsak čas razpočla, pa da bo vn kaka okončina pogledala? user posted image js mam pribliske, da bi že kr šla, po drugi strani je pa tk fajn te premike spremljat (dokler ne zareže pod rebra al pa v mehur) user posted image

no, pridno tipkajte (za tretji del) user posted image

(odgovor članu samsara04)
Neposredna povezava do sporočila: 4678
12.1.2011 15:17:29   
DIANE
hm jas pa še nism dubla nakazano.  čudno tole
sm si pa danes pridna skuhala špinačo in krompir ma je blo dober...

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4679
12.1.2011 15:50:09   
sara1986
Joj, kok ste ene pridne s tem kuhanjem, men se pa nč več ne da. Sm dans za kosilo 2 toasta pojedla in jogurt, to je blo to.user posted image  Upam, da me kej kmal mine ta lenoba..Pa prej sm se likat spravla, ampak sm uspela sam 3 puloverje, me je tud minil user posted image  user posted image

(odgovor članu DIANE)
Neposredna povezava do sporočila: 4680
12.1.2011 15:57:05   
Tisia
ojla,vidim da poskušate čimprej priti v 3.del user posted image
jaz še ne bom pila malinovega čaja da ne bom kaj pospešila,saj moram urediti porodniško preden rodim
nakazilo za paketek sem tudi dobila,sicer sem vam včeraj dala link za vsa nakazila socialnih transferjev čez celo letouser posted image
meta21 super da se urejajo stvariuser posted image in simpatično da sta kot dva najstnika,to pomeni ponovno osvajanjeuser posted image  in zaljubljenostuser posted image
hel32 jaz sem kupila kar muller-jeve pelenice bomo videli kako se bodo obnesleuser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4681
12.1.2011 15:58:00   
maurica
jaz sem tudi dobila že dinarčke nakazane. pol sem pa položnice prek neta plačala, pa so šli dinarčki user posted image

meni se tudi nič ne da. sem si za kosilo pašteto namazala na prepečenec. res zdravo user posted image . sploh nimam več idej kaj naj kuham ...

me je pa začela malo panika grabit kako bo pol, ko bo otroček tukaj. me je malo strah postalo user posted image

teyla; oglasi se!

kako so šli današnji pregledi?

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 4682
12.1.2011 16:45:02   
Anonimen
Jaz pa rednih težav, ki jih imam z bušijem, sem pridno delovno in učeno. Skratka spet za bukvami in prenosnikom. O bo moje dete inteligentno user posted image Malo ironije.

Sem pa tudi bila v akciji iksanja previjalne mizice, no pa smo neko rešitev našli, da pride meni na mojo stran not, se bom pač gužvala mi ni težko v primerjavi z mojim decom. Grrrr

Se pa meni zdi, da je danes dan čuden kljub, da je pri meni gor sonček sijal.

Sem pa danes, dobila nakazan na račun od paketka, tako da grem s temi dinarčki kupit previjalno. Če bo pa zdej kej sikal, ga pa skoz okn vržem lastnoročno user posted image

(odgovor članu maurica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4683
12.1.2011 16:45:59   
sara1986
Evo, glihkar mi je opral stroj.. dala sem prat vso posteljnino za miška, kovtrček, rjuhe in vse kar spada zraven. Prala sem s tekočim arielom in dodala beli kis za vlaganje. Perilo je res krasno, lepo diši in ni trdo. Superuser posted image user posted image  Priporočam!! Sama sem bila kar malo skeptična, glede tega pranja s kisom, ampak od zdaj naprej samo še to prakticiram user posted image

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 4684
12.1.2011 16:47:51   
valek
Sem pozabila včeraj napisati-bila na pregledu vse bilo v najlepšem redu, mali je še kar dol z glavico obrnjen in menda se nebi smel več obračati...tako da jupi!!
V glavnem prvi ctg pa imam 25.1. ...

lp

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 4685
12.1.2011 17:12:59   
Anonimen
Sej lahko kateri kol kis daš pri pravnju al je boljše tale za vlaganje?

Ja moj tudi kar pridno dol visi z glavco, sicer je rekla, da se je kar kmalu obrnil. Upam, da se ne bo v petek premislila pa šel kontra :D

Mam pa od novega leta težave s tem mobitelovim umtsom, to nikamor ne gre več. Obup! Da ne govorim kake izgovore imajo....

< Sporočilo je popravil PilotGirl7 -- 12.1.2011 17:15:04 >

(odgovor članu valek)
  Neposredna povezava do sporočila: 4686
12.1.2011 17:31:06   
cukica
Tako mi smo doma.moje današnje poročilo je tako,potovalko v avto in čakamo.Imamo popadke in smo v nizkem štartu.Tamali je spuščen čist dol tako,da mu ni mogla izmerit glavice.težki smo 3000 g in veliki 50 cm,tako,da če me ne bo kakšen dan gor vam sporočita d`ori,foxy in jo@n kaj se dogaja,....Moram pa jutri poklicat zaradi uroinfekta,če je pozitiven,ker naj bi imela bakterije,....Kar se tiče sladkorja je pa zaenkrat vse v redu in sem ostala na teh dozah kot prej,... Naslednji pregled mam 14.1.,19.1. in 1.2.

Ja denar je bil nakazan takoj ob 8 ure zjutraj,....

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4687
12.1.2011 17:31:35   
MoSoNi
Lep pozdrav še od mene...

Čaj iz malinovih listov - js ga pijem od 36. tedna naprej. Sem slišala marsikaj pozitivnega o njem, tako da bom probala... škodit ne more (vsaj upam no), lahko pa koristi. Sicer je okus grozenuser posted image , ampak potrpim tistih par požirkov. Kupila sem ga v Sabolabor-ju, kot so že povedale...

Spanje - mislim da sem danes prvič po parih mesecih prespala večino noči user posted image Nekje od četrtega meseca user posted image naprej imam tudi jaz probleme s spanjem, na WC grem sicer samo enkrat na noč, ampak se zbujam na pol ure ali uro in težko zaspim nazaj. Danes je bilo pa vse skoraj tako kot "v starih časih", pred user posted image . Mislim da lahko vse skupaj res pripišem akupunkturi, s katero sem začela včeraj (bom vidla če bom tud danes boljše spala). Učinek bi naj bil tudi pri nespečnosti... user posted image Jah, še ena taka stvar ki škodit ne more... bomo vidli če bo kej pomagala. Baje deluje pri 90% nosečnic (pri krajšanju prve porodne faze) - upam da sem med njimi user posted image

Denar za novorojenčka sem tudi jaz dobila danes nakazan user posted image Spet bomo zapravlali. A je sploh katera obkrožila paket s cotkami in ostalim - al smo vse vzele denar? user posted image Pa sej je res najbolš... če pa hočeš kej iz paketov, pa lahk itak naročiš pri Recinkotu.

Punce, lepo bodite, božajte trebuščke in pazite na njih user posted image

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 4688
12.1.2011 17:36:04   
trsica
uuuuu, cukica. srečno user posted image user posted image user posted image pa ne pozabi dihat user posted image

(odgovor članu MoSoNi)
Neposredna povezava do sporočila: 4689
12.1.2011 17:36:44   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: cukica

Tako mi smo doma.moje današnje poročilo je tako,potovalko v avto in čakamo.Imamo popadke in smo v nizkem štartu.Tamali je spuščen čist dol tako,da mu ni mogla izmerit glavice.težki smo 3000 g in veliki 50 cm,tako,da če me ne bo kakšen dan gor vam sporočita d`ori,foxy in jo@n kaj se dogaja,....Moram pa jutri poklicat zaradi uroinfekta,če je pozitiven,ker naj bi imela bakterije,....Kar se tiče sladkorja je pa zaenkrat vse v redu in sem ostala na teh dozah kot prej,... Naslednji pregled mam 14.1.,19.1. in 1.2.

Ja denar je bil nakazan takoj ob 8 ure zjutraj,....

uuuuu drzite se!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 4690
12.1.2011 17:37:49   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: trsica

uuuuu, cukica. srečno user posted image user posted image user posted image pa ne pozabi dihat user posted image

eheh tole pasje meni ne gre :) sma z mojim vadla in ga ne obvladam user posted image user posted image mogoce potem ko bo slo zares bom pa dihala ko mala civava user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4691
12.1.2011 17:38:56   
Patrisha
zdaj pa jaz malo poste nabijam :)

a je ze katera razmisljala o tem Dianatalgelu?? bo katera nabavla??

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 4692
12.1.2011 18:08:03   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha

eheh tole pasje meni ne gre :) sma z mojim vadla in ga ne obvladam user posted image user posted image mogoce potem ko bo slo zares bom pa dihala ko mala civava user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A nimaš ti doma psa? Lahko vadiš z njim. user posted image Samo, da tebi ni treba jezika ven tiščat. Važno, da pridobiš hitrost. user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 4693
12.1.2011 18:09:27   
HoneybeeMaja
Mene tudi tokrat niso hoteli obdržati v porodnišnici ,glede na CTG in UZ mojima user posted image user posted image ne bi moglo biti lepše kot jima je,MV še vedno zaprt in 2,8 cm,18.1. imam spet pregled,pa 26.1. spet,če nas ne bo kaj presenetilo smo 3.2. predvideni za sprejem v P in 4.2. imamo planiran carski rez.Meni se zdi to blaznooooo daleč,to je čez tri tedne,takrat bomo 38.tednov,meni se pa zdi da že zdaj komaj diham user posted image .

cukica držimo pesti in čakamo lepe novičke! user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil HoneybeeMaja -- 12.1.2011 18:12:08 >

Sometimes when you hope for a miracle,you get two...

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 4694
12.1.2011 18:10:17   
Patrisha

A nimaš ti doma psa? Lahko vadiš z njim. user posted image Samo, da tebi ni treba jezika ven tiščat. Važno, da pridobiš hitrost. user posted image

ahahaha :) HVALA ZA ROZE! a ti si se kr not?? vidim, da ti je fuuul dolgcas, da si ze na hantle user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4695
12.1.2011 18:16:15   
trsica

ahahaha :) HVALA ZA ROZE! a ti si se kr not?? vidim, da ti je fuuul dolgcas, da si ze na hantle user posted image user posted image user posted image user posted image

Moje življenje se trenutno vrti v čakanju na hrano. Kot v zaporu. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 4696
12.1.2011 18:23:29   
Patrisha

Moje življenje se trenutno vrti v čakanju na hrano. Kot v zaporu. user posted image user posted image user posted image

ej, ce mas ono pojslo z kovinsko stranico, pa kak pisker kovinski ( salcko po slovensko )  kr gor ruzi... pol bos pa res kot v zaporu.. pa se takoj bodo prleteli :) ce ne pa, ziher mas ono tipko, NUJNO!!! stiskaj malo, pa ko pridejo reci, da so otroci LACNI!!! :D

< Sporočilo je popravil Patrisha -- 12.1.2011 18:25:10 >

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4697
12.1.2011 18:29:30   
trsica

ej, ce mas ono pojslo z kovinsko stranico, pa kak pisker kovinski ( salcko po slovensko )  kr gor ruzi... pol bos pa res kot v zaporu.. pa se takoj bodo prleteli :) ce ne pa, ziher mas ono tipko, NUJNO!!! stiskaj malo, pa ko pridejo reci, da so otroci LACNI!!! :D

Ja, imamo kovinske šalce (kot v OŠ). user posted image Na srečo ni kovinskih stranic. user posted image Jaaaaj, men se že trga tle. Če bo jutri na amnio plodovnica še čista, bom rekla, da grem čez vikend domov. Kolk mi je dolgčas tle...

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 4698
12.1.2011 18:32:10   
Patrisha

Ja, imamo kovinske šalce (kot v OŠ). user posted image Na srečo ni kovinskih stranic. user posted image Jaaaaj, men se že trga tle. Če bo jutri na amnio plodovnica še čista, bom rekla, da grem čez vikend domov. Kolk mi je dolgčas tle...

boga reva... vidis ce bi bla v LJ bi se ti mogoce v pondelk pridruzla.. kaj te ni guzve nic?? sicer zdaj sem glih brala, da se ful gripa razhaja, da so se bolj omejeni obiski.. :/ se dobro, da mas dostop.. kaj bi blo ce se to nebi mela?? ojesos... ti a si to shekala, al kr prek fona al mas Wifi :)

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4699
12.1.2011 18:35:24   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: HoneybeeMaja

Mene tudi tokrat niso hoteli obdržati v porodnišnici ,glede na CTG in UZ mojima user posted image user posted image ne bi moglo biti lepše kot jima je,MV še vedno zaprt in 2,8 cm,18.1. imam spet pregled,pa 26.1. spet,če nas ne bo kaj presenetilo smo 3.2. predvideni za sprejem v P in 4.2. imamo planiran carski rez.Meni se zdi to blaznooooo daleč,to je čez tri tedne,takrat bomo 38.tednov,meni se pa zdi da že zdaj komaj diham user posted image .

cukica držimo pesti in čakamo lepe novičke! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image kr zdrzte cim dlje, ceprav, joj ze jaz jamram ko nvem kaj, kak sele ve ko mateuser posted image user posted image , si sploh ne predstavljam.  Jaz bi ziher bla nepokretna!!

(odgovor članu HoneybeeMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?