samsara04
|
Dober dan , izgleda, da je le nekaj srečnih nosečk, ki nimajo težav s spanjem. Jaz obvezno spim popoldan, najraje po kosilu, samo zvečer imam težavo zaspati. Ponoči se zbujam le 1x, tam okol 3-4h, po tem pa traja in traja, da zaspim nazaj. No, vstajam pa okoli 9h. Sva včeraj z mojim končno našla ime, ki ustreza obema...Sebastijan, vendar sta i in j vprašljiva Neka gužva je na vidiku, meni pa tok manjka energije No, včeraj sem od ženske, ki mi je prodala po meri izdelano poročno obleko (s katero sem imela cel kup težav)izvedela, da lahko 12.2. sodelujem na poročnem sejmu v Dravogradu. Obleka mi je verjetno še prav (ker je plesirana in ima prostor za trebušček), zastonj bi mi naredili frizuro, make-up, manikuro. Samo dvomim, da bom 10 dni pred pdp-jem delala reklamo za poročno obleko in to na drugem koncu Slo...Po slabem letu se je "oglasila" tudi moja mentorica diplomske naloge in želi, da povzamem diplomsko nalogo in do 14.2.oblikujem članek za revijo Šport. To sem si od nekdaj želela in ravno zdaj me je našla. Da ne govorim, kok stvari še moram nabavit za bebico, no, juhej, vsaj denar je nakazan, čas pa se bo zagotovo našel trsica, držim pesti, da boste čimdlje 3 v 1 Zdaj pa skočim na en kratek sprehod, lepo se mejte.
|