|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2011
10.1.2011 9:48:32   
rado_vednica_
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7

Jutro!
Jaz sem pa spet zbolela. Pa to ni res no, komaj se pozdravim, evo spet od začetka. Hvala bogu vsaj vročine nimam, ampak sem v službi in mi niti slučajno to ne paše, ker me med drugim fullll boli glava in komaj gledam v to računalniško škatlo. Tak da je odpadel moj sobotni ogled vozička. user posted image

jaz sem pa imela cel vikend vročino nad 39...pa se mi je danes zjutraj hvala bogu spustila, tako da je nimam več...kašlam pa še vseeno.

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
10.1.2011 10:37:35   
Mihelinka
No, da vam sporočim, da sem se ravno hotela naročit na mofro, pa mi je rekla, da bo pregled v začetku feb, ker še ni razporedov pa moram poklicat drug teden. Kakorkoli, jaz bom takrat že v 23 oz mogoče celo v 24 tednu. Hmmmm, no pa že.

(odgovor članu rado_vednica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
10.1.2011 11:05:11   
Udb
Jaz sem pa pristala na bolniški - zaradi krčev. Nič kaj fino, sem se pošteno prestrašila.

(odgovor članu Mihelinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
   [Brisano sporočilo]
10.1.2011 13:59:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 1454
10.1.2011 14:04:13   
Mihelinka
To sem js tud študirala! Ne vem če js tud ne bom. In kk se sliši?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
   [Brisano sporočilo]
10.1.2011 14:31:07   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1456
10.1.2011 15:13:02   
Udb
Jaz sem dala 25€ za nov Angelsound (ebay). Je pa res simpatično, ko slišiš srček in brcike!

Neposredna povezava do sporočila: 1457
10.1.2011 15:19:00   
Mihelinka

IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

IZVIRNO SPOROČILO: Mihelinka

To sem js tud študirala! Ne vem če js tud ne bom. In kk se sliši?

bum bum bum bum ..user posted image
sem naštela 159 udarcev v minuti..hihi..

Sem že rentala, čez kak dan ali dva dobim user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1458
10.1.2011 17:23:43   
Bloby
Hej haj se oglašam danes po UZ pregledu po AC. Vse super, čutim tudi že metuljčke, super filing pa danes naj bi zagledala G lulekauser posted image

Gledam malo vozičke, je kera kaj slišala o roan marita?
http://www.sb-poceni.si/otroski_vozicki_roan_marita.htm
Ful so mi všeč. Počakala bom še na rezultate ACja po pa u akcijo z nakupi, zaenkrat še nočem nič kupit...

Neposredna povezava do sporočila: 1459
10.1.2011 19:22:12   
Anonimen
Bloby,v katerEm tednu nosecnosti si,kdaj si imela uz po ac?

(odgovor članu Bloby)
  Neposredna povezava do sporočila: 1460
10.1.2011 20:43:36   
mamipikapoka
Ste se že kaj poigrale glede imen tukaj?
http://www.stat.si/imena.asp

Prav zabavno je user posted image

http://www.facebook.com/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
10.1.2011 22:00:59   
sobrate
Hej, hej!

Kako ste kaj?Jaz super, slabosti HB ni večuser posted image . Sm šla pa danes prvič telovadit z ostalimi user posted image . Sm šla zastojn, pa da vidim če mi je všeč in sm se odločila da bom hodila mal z rito migat dvakrat na teden. V prvi user posted image  nisem smela, zdej je pa zaenkrat vse super.

(odgovor članu mamipikapoka)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
   [Brisano sporočilo]
10.1.2011 22:39:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mamipikapoka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1463
   [Brisano sporočilo]
10.1.2011 22:42:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sobrate)
  Neposredna povezava do sporočila: 1464
10.1.2011 23:10:29   
_sunny_

Hruška debeluška malo je res draga ta telovadba user posted image ampak je pa zagotovo super in bo tebi in pikici koristila! Pri nas v Velenju pa ni nobene telovadbe za nosečke user posted image Jaz sem do konca decembra hodila še na navadno step aerobiko, zdaj sem pa hotela menjati za nosečniško, pa je nimajo nikjer!

Vztrajam pri sprehodih in mogoče se bom kdaj odpravila na bazen!

Trenutno sem pa sama doma ker so moj fant in vsi njegovi šli ta teden na smučanje v Dolomiteuser posted image !  Vsako leto smo šli skupaj letos pa sem doma ostala ker ne bom nič smučala, verjetno še katera druga tudi ne?

Neposredna povezava do sporočila: 1465
   [Brisano sporočilo]
10.1.2011 23:19:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu _sunny_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1466
10.1.2011 23:35:44   
Bloby
V 18. tednu sem. AC pa sem mela prejšn tedn v četrtek. Dva dneva po AC sem mela krče, včeraj čisto malo in danes 4. dan po se je vse lepo umirilo in na UZ bebi lepo maha in skače. Tako da zgleda, da mu je čist fletnouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1467
10.1.2011 23:43:27   
mayalottie
Jaz bom naslednji teden poskusila iti na telovadbo za nosečke...ne bom pa mogla hoditi vsak teden, zarado turnusov...Zaradi turnusov tudi ne vem kako bom hodila v šolo za starše:(

Bi pa zelo hodila na pilates za nosečnice, pa ga pri nas seveda ni...Škoda. Delam ga 3xtedensko doma. Pa poskušam hitro hojo vsaj 1h na dan, tudi če je dež.

Me zanima, ali ima katera težave z dlesnimi? Men skoraj vsak dan krvavijo, čeprav imam najnežnejšo zobno ščetko in pasto paradontax...Hodite kaj k zobarju? Jaz se moram naročiti...

Pa križ me boli ponoči! Verjetno, ker ne vem kako bi spala. Stalno na boku ne morem, zato se prekladam na hrbet, na bok, itd.

Ima katera voziček Qunny freestyle 3xl comfort? Meni se zdi kul, zelo kompakten...Gledala sem rabljenega pol leta. Skrbi me samo, kako bi šel v prtljažnik...(imava ford fiesto).
Naslednji mesec bom bolj resno začela s shoppingom, zdaj le gledam. Ta mesec bo denarno bolj na tesnem.

Lepo se mejte nosečke...Aja, v bazen tudi jaz nameravam, pa se spravljam vsak vikend, pa ne uspe....Mene v vsakem bazenu zebe:(

Papa nosečke

(odgovor članu Bloby)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
   [Brisano sporočilo]
11.1.2011 0:03:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mayalottie)
  Neposredna povezava do sporočila: 1469
11.1.2011 9:05:26   
čmaja
ojla.
jaz pa odštevam ure do današnjega pregleda, ki se ga neopisno veselim. komaj čakam da vidim našo bebo po dolgem času. upam vsaj, da jo bom!
jaz sem se pa ta vikend v Laškem razvajala; najprej masaža hrbta za nosečke, potrm pa še kopanje. ful dobro, res! skoraj ni mogoče, da bi te tam zeblo, meni je bilo celo še prevroče.
jaz upam, da je materinska šola ob popoldnevih; saj niso vse nosečke doma ali pa v bolnški oz. hodijo zadnji mesec, ko so na porodniški.user posted image Po moje morajo biti tudi popoldanski termini.
ko bo katero dobila babyboom-a, naj pove še svoje mnenje, ko ga bo imelo v živo in sprobala.

Neposredna povezava do sporočila: 1470
11.1.2011 9:26:43   
mayalottie
hvala hruška za odgovor:)
Ja, verjamem, da noče po dežju tacat..Meni je lažje, ker sem še sama. Nosečke z otroci, klanjam se vam!
V toplicah je toplo, vem, ampak to je daleč...kaj pa žusterna? tja nameravava vsak vikend, potem pa kaj pride vmes.

Telovadba pri nas je popoldne ob šestih, pravijo....Šola za starše pa po telovadbi. Jaz bom počakala, da bom doma...

Križ...a te je tudi v prvi nosečnosti tako bolel? Jaz delam vaje, pa ne pomaga kaj dosti. Zjutraj je najhuje.

Papa

(odgovor članu čmaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
11.1.2011 9:27:58   
mayalottie
Če ne pa čestitke tistim, ki so imele preglede:)))

Pa še glede smučanja: moj fant je tudi letos moal iti sam...Pravijo pa, da je tek na smučeh priporočljiv. Ga katera prakticira?

(odgovor članu čmaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
11.1.2011 9:34:10   
ava_sa
Voziček Quinny Freestlje 3xl je res zakon, če hočeš nekaj kompaknega in robustnega, tud za po makedamu in kaki gozdni cesti. Jaz ga bom nabavla, ker je dosti kolegic zelo zadovoljnih z njem. Sam problem je, ker ga lani menda niso delal, letos pa pride šele aprila nov model. Edino v Nemčiji se še da dobit (za dosti manj denarja kot pri nas).

Drugače si pa mayalottie zelo pridna, kar se rekreacije tiče! Kapo dol!user posted image Jaz hodim vsak drug dan (oziroma ko je lepo vreme) po 45 min, pa enkrat na teden malo v hribe, ki jih bom letos zelooo pogrešala. Posebej telovadbe za nosečke pa ne bom obiskovala.
Glede šole za starše pa mislim, da se začne šele ko si v sedmem mesecu - takrat si pa že tak al tak doma.

Neposredna povezava do sporočila: 1473
11.1.2011 9:35:49   
čmaja
Mi2 tudi letos greva na smučanje. sicer grema še z eno družinico, ki imajo 7 letno punčko. jaz bom se bolj sprehajala in plavala v bazenu, moj pa se bo z njimi smučal. na smuče se jaz ne bi spravljala, mogoče samo na otroški progi. ki ni zame nevarna da bi padla, pa drugi niso meni nevarni glede na to, da je otroška proga. vprašanje sploh, če dobim nase še sploh smučarska oblačila?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1474
11.1.2011 9:40:41   
čmaja
ava_sa: zakaj bi bil v sedmem mesecu tak al tak doma? kaj pa če delaš tako kot je po zakonu, do 28 dni pred PDP, ko nastopiš porodniško? Potem si samo zadnje štiri tedne doma, ko je že malo pozno za materinsko šolo, glede na to, da je kar nekaj prezgodnjih porodov in glede na to, da si takrat že bolj neokoren in tečen in ti ni tam za sedeti ter poslušati stvari, ki so dejansko takrat že za tabo (nekatere)?
sicer pa je to stvar posameznika, kdaj se odloči!

(odgovor članu ava_sa)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?