|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2011
12.1.2011 13:20:37   
Ninchy
Ojla!

Ja jaz sem tud prov vesela po eni strani k že vse mamo razen cunjic, če bo fantek user posted image .....

mayalottie
ja men ni slab razen če te ne bo motilo ker ne boš videla user posted image , ker kolikor vem se športni sedež ne da obrniti?! Meni osebno je sedaj najbolj všeč Mutsy, tko da če bi ga kupovala bi se odločila zanj....

Jaz mam pestuljo za nosit pa mi je blo full vredu

http://nakup.pikapolonica.com/otroska-oprema/kengoruji-in-nahrbtniki/pestunja-limeta/600688718144960068

Kakšni se vam pa zdijo teli vozički?

http://www.mali-vragci.si/otroski-vozicek-firstwheels-city-elite-pescena-barva-p-558.html

http://www.mali-vragci.si/otroski-vozicek-osann-beebop-fashion-2010-p-575.html

teli ta drugi se mi zdijo podobni kot Buggaboo al kako se že napiše...

Moderček jaz sem jih kupila v Pikapolonici, kakšne hude izbire in opore pa jaz nisem našla so bl tko.... čeprav takrat so bili meni full dobri, saj te vse boli in tudi slučajno ne moreš imeti nekega bolj trdega modrčka, še ta je včasih preveč trd. Jaz sem ga kupila enega prej (ostale pa je šel iskat dragi, ko sem videla kakšno velikost sploh rabim), ker po porodu imaš ponavadi naval mleka in se prsi še povečajo, tko da je številko res težko zadeti.

(odgovor članu ajč.)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
12.1.2011 13:38:37   
Mihelinka

IZVIRNO SPOROČILO: čmaja

Halo.
tako sem se veselila včerajšnjega pregleda, pa na koncu bil tak rutinski. dala vodo, zmerili pritisk (malo mam previsokega), pri G pa nič posebnega.Par vprašanj, hiter UZ in je tot to. SPOL nismo odkrili. nisem dobila nobene slikice, ne vem kako je bebi velik,... sem bla kar žalostna na koncu.
naslednji pregled pa bo že morfoligija. upam, da takrat bolj temeljito vse pregledamo; tudi to, kaj se skriva med nogicami.

Js vam vsem zavidam ker imate vedno UZ, jaz pa nikol. Navaden pregled pri G in vodo dam. To je to. UZ sem imela na začetku za potrditev nosečnosti pa nuhalno, naslednjič šele morfologija. Tak da to je šele šit. Ampak kaj morem, prej nisem vedla da bo tako. Drugi G pa pri nas niso jemali ko sem se preselila. Zdaj je, kar je.

(odgovor članu čmaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
12.1.2011 13:53:59   
ajč.
Mihelinka- tudi jaz sem imela smu prvič UZ in to je to...tukej še nuhalne ne delajo,tko da sm še ob en pogled na mojo pikico bla user posted image

(odgovor članu Mihelinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
12.1.2011 14:10:53   
Reggie
oj!
Jst mam pa tok dobrga G. da mi je kr na vsakmu pregledu naredu UZ,tko da mam zdej vključno z nuhalno že 4 slikce user posted image user posted image  v 18 t nosečnosti.
Čist vesela pa tut moj je presrečen,ko prnesem domov slikco,da še on vidi kaj se dogaja.
Glede modrčkov... jst zaenkrat nosim kvalitetne športne modrčke,so mi najbolj fajn... še mal,pol bom pa kr une za dojit začela kupovat...

Ajč. upam,da boš kmalu lahko vidla svojo pikico,kr je to res neki neprecenljivega... držim pesti

(odgovor članu ajč.)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
12.1.2011 14:20:22   
ajč.
Reggie-hvala!!user posted image upam da bom res dobila še kako slikico...user posted image
danes mi mali kr nori po bušiju..zgleda da bo močan/močna kr me kr fino že brcne..nemorm vrjet da v 18. tednu že tako...to je takoo lep občutek!!!!!!!user posted image user posted image user posted image mi je prec polepšal dan!user posted image

(odgovor članu Reggie)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
12.1.2011 14:30:57   
Mihelinka

IZVIRNO SPOROČILO: ajč.

Mihelinka- tudi jaz sem imela smu prvič UZ in to je to...tukej še nuhalne ne delajo,tko da sm še ob en pogled na mojo pikico bla user posted image

Ja sej sj sem tud na nuhalno šla na Ptuj, ker pri nas je ni. V glavnem komaj čakam na morfologijo, ker me že res ful firbec matra kak/a je moj user posted image

(odgovor članu ajč.)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
12.1.2011 14:33:20   
total
IZVIRNO SPOROČILO: Udb

Meni je pa  ratal vđeč tale voziček: http://otroskatrgovina.si/otroski-vozicki/otroski-vozicek-magica-froggy.html

Pozna katera? Všeč mi je ker je lahek, lepo zložljiv, všeč mi je oranžna barva, pa to da se lahko oba dela (košara in športni cel) obrneta v obe smeri.

Udb ful lepi vozički,pa ugodni....user posted image . Je za premislit...user posted image .

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
12.1.2011 16:16:12   
_sunny_
Tale Froggy voziček pa lepo zgleda! user posted image http://otroskatrgovina.si/otroski-vozicki/otroski-vozicek-magica-froggy.html

A se ga da kje videt v živo? Jaz sem danes hodila po mestu in semo še vozičke vidim user posted image   Pri nas imajo mamice zelooo veliko Quinnyev!

Jaz bi tudi imela tu pestunjo
http://nakup.pikapolonica.com/otroska-oprema/kengoruji-in-nahrbtniki/pestunja-limeta/600688718144960068 , ali pa sling, kaj mislite da je boljše?

Dobila sem na posodo varnostni pas za v avto za nosečke, super zadeva, sploh ker trebušček postaja vsak dan večji!

< Sporočilo je popravil _sunny_ -- 12.1.2011 16:22:15 >

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
12.1.2011 16:21:51   
Udb
JA, meni je zlo všeč "žabček"! user posted image Moram nekak ga v živo vidt.

Drugače sem pa prebrala zelo fajn mnenje o kolkih in širokem povijanju. Že res da ima vsak svoje mnenje - si pa lahko preberete: ŠIROKO POVIJANJE

(odgovor članu _sunny_)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
12.1.2011 17:07:06   
sobrate
Sama sem rodila prvič v Špa. pa ni noben slikal kolkov. Ko sem punce spraševala kake plenice bodo uporabljale so me samo debelo gledale. V glavnem tam noben ne omenja drugačnega povijanja kot s pamperskami.
Tko da bom jaz tudi v drugo tko komotuser posted image

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
12.1.2011 20:33:16   
matcar
Ćer!

Bila pri G na pregledu zaradi krvavitev in je vse ok,user posted image živahna,lepo raste.Imam pa posteljico res čisto nizko,tak da moram pazit,kaj delam,nič dvigovat ali nosit.zaenkrat še me bo pustila delat do naslednjega pregleda,pol pa bomo vidli,kak dalje.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu sobrate)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
12.1.2011 20:59:18   
fluf
matacar... men je dans opazila da mam nizko posteljico, pa morva tud slončkat previdno... zarat dela ni nič rekla, pa upam da ne bo, mam pa itak umsko delo, tko da fizično ni panike... je pa rekla, da po spolnem odnosu znam met rjav izcedek... pa da naj preventivno z orgazmi ne pretuiravam :D:D

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
13.1.2011 8:32:10   
pokoyo
Morgen babike!

Evo zajtrk za vse, da se spravimo v tekuser posted image

user posted image

Jaz sem se opogumila in naročila en modrček, potem pa bom vidla.... Ker ostale stvari, ki so mi všeč, bom naročala naknadno.... Poročam v glavnem...

hruška debeluška, jaz sem si tudi včeraj nabavila malo make upa - namreč ima ful podočnjakeuser posted image  In sem prebrala, da ful dobro prekriva od Art Deco camouflage creme, če sme prav napisalauser posted image  In ti povem, če bi si ga še čez ustnice potegnila, jih ne bi bilo več. V glavnem, sem zelo zadovoljna, cena pa tudi ni tako pretirana, dobrih 6 evrov...

mamipikapoka, tole zgodbo o posvojitvi pa sem že brala... In kako kaže zdaj s posvojitvijo??? Zakaj se je vse skupaj tako zakompliciralo??

Udb, kakteja39, kolikor vidim, gre za enako zadevo, samo od različnih prtoizvajalcev, pač elastični sling?? Pa en je malo cenejši.... So mi všeč te zadeve, zelouser posted image

marcar, ojo, samo da je vse ok... Te pa stisne tole... Jaz imam občutek, da imam skoraj vedno glavo med nogami, ko grem na wc, samo gledam, opazujemuser posted image  PA ne sekiraj se zaradi bolniške, če je treba, je pač treba...
ajč., a zdaj v nosečnosti si dobila službo?? Ja supercauser posted image

čmaja, jaz bom po vsej verjetnosti kupila posteljo in previjalno od Lip poljčane, kakšno omaro pa kar od mladinskih sob, da bom kasneje kaj dokupila... Všeč mi je Paron...

Smučanje: si ne upam... Pa ni me strah mene in mojega smučanja, ampak drugih divjakov na smučišču, tako da bodo smučke letos počivale...

Se beremo...

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
   [Brisano sporočilo]
13.1.2011 9:58:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pokoyo)
  Neposredna povezava do sporočila: 1514
13.1.2011 10:09:43   
Mihelinka
Sporočam, da je včeraj prišel voziček (kupila babyboom 3 kolesnika). Kljub nekaj kritikam sem se odločila, da ga sprobam in nama je ful všeč. verjamem, da bo se super obnesel. Ima pa eno slabost: športni del je obrnjen stran in ga ne moreš obrnit proti sebi. J.... ga. Vse pa tud ne more bit super.

(odgovor članu pokoyo)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
13.1.2011 11:01:03   
ajč.
Dobro jutro!!user posted image
Matcar-user posted image samo da je vse vredu!!user posted image
Pokoyo-hjooo so se mi sline začele cedit po tej sliki....user posted image aam ja naj bi začela delat,sicer šefica še neve da sem noseča ker je kolega povedal zame da iščem delo,oni nuujno rabijo,včeraj na "razgovoru" mi je pa samo povedala kdaj naj pridem,ker je bila fuul zaposlena...tako da ni bilo priložnosti povedati user posted image user posted image user posted image me je pa malo strah ker je delo v enmu kafiču k hvalabogu ni lih velik folka, ampak si nebom lih upala gajb piva itd nost sama......user posted image

(odgovor članu Mihelinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
13.1.2011 12:20:00   
mamipikapoka
Pokoyo ja, res je žalostno. Sploh si ne predstavljam, da bi bila v podobni situaciji. Najprej ti zagotovijo, da dobiš otročka, pripraviš sobico in čakaš da se papirji uredijo, in čakaš, in čakaš, pa čakaš že leto in pol, potem te povabijo na razgovor, pričakuješ, da podpišeš, namesto tega pa ti povedo, da nisi več kandidat. user posted image
Zato sta začela zbirati podpise, ker le s takšno podporo lahko dosežeta, da primer ponovno steče.
Zadnja informacija, ki jo imam, je ta, da v Makedoniji že pol leta ni bil posvojen noben otrok, ker nimajo elektronske razpredelnice (!?) Ja, tako banalne zadeve, onemogočajo življenjske odločitve.
Zakaj naenkrat nista bila več primerna kandidata pa mi tudi ni nikakor jasno. Praktično ni razloga.
Koliko lepše življenje bi imeli deklici tukaj!
...Še vedno čakata...

Če klikneš na Facebook stran (poglej link) lahko redno spremljaš, kako napreduje, pa tudi kakšne dobre žalje so tudi zagotovo dobrodošle.

Upam, da bosta še letos doma, v varnem objemu.

http://www.facebook.com/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

(odgovor članu pokoyo)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
13.1.2011 15:04:35   
lana_22
IZVIRNO SPOROČILO: Mihelinka

IZVIRNO SPOROČILO: fluf

vidiš jaz bi tud dala en koš zunaj pa pol v smeti nosila... sam konec koncev me pa begajo spet te vrečke, jih je spet treba nekje kupit... mi smo bolj okolju prijazni in se jih izogibamo na dolgo in široko, v trgovino hodimo s košaro in vrečkami za večratno uporabo. Tako da se nama jih tudi ne nabere... joj zdej pa ne vem, dobr da mamo 9 mesecov da se ukvarjamo s takimi bedarijami.

Sem razmišljala, da kupim največje vrečke za zamrzovanje, poceni so pa plenica bo ziher šla not

Jaz shranjujem vrečke v katerih kupujem sadje, pa kadar kupim meso, ga vedno še preventivno dam v te male vrečke, prav tako, pa tudi kakšno čistilo, preden zložim v skupno vrečko ali pa škatlo. Pa se kar nabere. sploh, če že začnete z zbiralno akcijo, pa še sorodnike in prijatelje pobarajte Čeprav pri vsejedcu kakec tako močno smrdi, da tud vrečka ne pomaga.

(odgovor članu mamipikapoka)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
13.1.2011 15:06:53   
lana_22
IZVIRNO SPOROČILO: mamipikapoka

Baby boom voziček (trikolesnik)
Jaz ga imam in sem bila najprej totalno navdušena nad njim, ker se je lepo zložil in je lahek, pa še cena je zmerna, ker gre pač za slovenski izdelek. Ampak (!) sedaj je voziček star dve leti in kovinski deli rjavijo, prednje kolo moram neprestano popravljat, ker zelo poplesuje. Je pa res, da mi ga ni portebno voziti v Koper, ker so bili tako prijazni, da so mi rezervni del brezplačno poslali po pošti in tako sem sama svoj mojster. Pa še del, kjer se prepogiba strehica je v zelo čudni višini tako da je naš mali večkrat pošteno z glavo udaril v ta del. No in nenazadnje se je enkrat z vozičkom vred bočno prevrgel po tleh.
Po tej izkušnji absolutno o trikolesniku sploh ne razmišljam, ker so res nestabilni. Da ne govorim o tem kako nerodno je priti na pločnik in iz njega - obupno.

Res mi je žal, da se ta voziček ni obnesel, ker pa je vseeno zasnovan zelo praktično in preprosto. Sicer ga še uporabljam, ker so študentski žepi bolj suhi .

Na vozičku pa tudi pogrešam ročno zavoro - posebej zaradi mojega adrenalinskega vozičkanja :

http://www.youtube.com/watch?v=5RzOulPgqvQ

Žal pa bom mogla mama board za nekaj časa pospravit - pol pa dalje akcija!

Še nekaj mojih izkušenj z vozičkom:
Jaz imam tud trikolesnik in nima z njim slabih izkušenj glede stabilnosyti. Zdi se mi, da se prač moraš navadit in to je to. Vem, da mi je blo sprva s fulom čudno vozit voziček, ko sem košaro zamenjala s športim delo. Ampak se kmalu navadiš in potem ni več problema. Se mi pa zdi pri vozičku zelo pomembno, da ima samo en ročaj, kar ti omogoča, da ga porivaš z eno roko. Sploh, če vreme ni ovira za sprehod, v eni roki dežnik z drugo pa porivaš voziček. Glede koles je pa tak, po šodru z majhnimi kolesi ne gre oz. rabiš ornk mišice. Ampak, ko je bil še dojenček sem se izogibala takim terenom, ker ga je preveč treslo in se mi je smilil, da ga bo zdaj eno uro non stop treslo, pol ko je pa večji pa so večja kolesa dobrodošla tud za take terene. Imam pa napihljiva kolesa in so zdržala brez krpanja.
Lupinico pa sem uporabljala za prevoz v avtomobilu. Sem nekje prebrala, da položaj v lupoinici ni ok, ker lahko otroku onemogoči noramlno dihanje, zdej pred kratkim pa sem to spet zasledila v Jani, naj bi raziskavo, ki je to potrdila. V izogib temu oz. nisem imela potrebe po drugačni vrsti uporabe, sem jo uporabljala le v avtu.

(odgovor članu lana_22)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
13.1.2011 15:07:21   
lana_22
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

Pač jaz mal razmišljam o tem kako bova najlažje vpeljala tega kričača v svoje življenje... da bo tud za naju čim manj stresno. če si lahko s katerim od sodobnih pripomočkov zadeve olajšam si jih pač bom. Moja mama ni mela tega luksuza...

jaz sem ugotovila (pozno) da je treba samo čim manj komplicirat..ne se poskušat držat nekega ritma in si zamišljat kako bo, ker bo pol čist drgač..ko sem misnla.evo zdej sem jo podojila, bo 2h mir..malo morgen je jedla spet čez 1h..če sem rekla nič, ne morem zdej it tja pa tja, ker bo itak se zbudila čez pol urce, je spala 2h..tako da na koncu sem pustila da ima svoj ritem in se nisem obremenjevala več z ničemer..ko je bla lačna sem jo podojila, ko je spala je spala, ...kakor si poskušaš vzpostavit nek ritem se ti začne mešat ker nič ni tako in potem ti ni jasno zakaj ni tako..

Men osebno pa se mi zdi ritem pomemben. Sigurno je, da če ni tko kot običajno, da se pol ne sekiraš in obremenjuješ. Vendar pa moraš vzpostavit nek ritem, ker drugače je kaos. Postaneš sužnja otroka, da si mu ves čas na voljo. Pa tud otroci, mislim, da imajo radi nek ritem. Men je veliko pomenilo, da sem ga lahko pustila doma in sem pač vedela, da se moram v roku treh ur vrnit domov, ker bo lačen. Pač če je bil lačen že prej, je moral malo potrpeti, da sem prišla...nisem pa zaradi tega ostajala doma oz. ga po mus jemala s seboj.

(odgovor članu lana_22)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
13.1.2011 15:09:45   
lana_22
Sine se je zbudil...vas berem zvečer...uživajte in vse, ki ste bolne oz. so balni vaši ljubi vam želim, da se čimprej pozdravite/jo.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana_22)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
13.1.2011 16:13:58   
_sunny_
Mamipikapoka šele zdaj sem pogledala link za mama board user posted image Zelo zanimivo, še nikoli nisem videla!

Mama board si ne bom omislila user posted image bom več kot polovico časa vozičkala po makedamu in mislim, da je trikolesnik najboljša izbira. Si tudi zaradi tega ne upam sposoditi od kolegice Quinnya da ne bi celega uničla!

Matcar in vse ostale čuvajte trebuščke, lepo počivajte in se pustite razvajat user posted image jaz že komaj čakam prve brcike in zavidam tistim, ki že čutite svoje pikiceuser posted image !

(odgovor članu lana_22)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
13.1.2011 17:51:39   
fluf
ooo jest mam enga velizga razgrajača notr... me ornk bunka že... sem se n 2 dni nazaj FUL ustrašla kaj je to, ker je blo res nenavadno močno... no pol sm dojela, da sem dobla eno BRCO...user posted image zdej bodo pa skoz močnejše...

(odgovor članu _sunny_)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
13.1.2011 18:44:50   
mayalottie
A res...super!!!!!!!!! JAz bi tudi! Nič še ne čutim...komaj čakam, da vidim, kako zgleda ta feeling...Zdaj sem 20.mesec in verjetno bo kmalu...Ti si kak teden pred mano FLuf.
Če ne sem pa jaz zmedena glede vozičkov še vedno in bom še malo počakala...NAvdušena sem nad velikimi terenci, ampak za to moraš imeti primeren prtljažnik. Itak morava menjat avto, ker imava majhnega, sam ne vem kdaj bo denar za to, ker je moj fant trenutno brez službe.

Sicer se pa zadnji teden spopadam z vnetji. Mine, pa spet pride, pa mine, pa pride...Pomagam si z probiotičnim jogurtom, pa z rednim umivanjem, kisom...Ima katera nasvet za kako dobro mazilo?

Uživajte v brcikah.

Zanima me, če katera razmišlja o epiduralni. V porodnišnici Postojna naj bi jo med.sestre kar svetovale, oziroma jo lahko dobiš kadarkoli. Meni se zdi, da ima epiduralna še vedno prizvok "šibkosti", čeprav ne vem zakaj...Če pomaga, če ne boli,....Mislim,da bo vedno bolj običajna pomoč pri porodu. Pa riziko je manjši kot od tega, da bi te avto podrl.

Jaz sem sicer trenutno za naravni porod, berem knjigo Umetnost rojevanja, ampak si puščam odprte možnosti. Navsezadnje ne vem, kaj me čaka. Vem samo, da bodo bolečine velike, kljub fizični pripravljenosti in rednim prakticiranjem keglovih vaj.

(odgovor članu Ninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
13.1.2011 19:32:10   
matcar

matacar... men je dans opazila da mam nizko posteljico, pa morva tud slončkat previdno... zarat dela ni nič rekla, pa upam da ne bo, mam pa itak umsko delo, tko da fizično ni panike... je pa rekla, da po spolnem odnosu znam met rjav izcedek... pa da naj preventivno z orgazmi ne pretuiravam :D:D

Men pa je rekla,do morfologije nič slončkanja.user posted image No,odkrito povedano,niti nimam želje po tem,me je preveč strah,da do česa pride.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?