|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/V.del
10.1.2011 17:47:15   
sjmm
ojla, petrušk...kako ste kaj???

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
10.1.2011 18:20:25   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

smo kr ok, eva veliko bolje...sam učke še precej bolane zgledajo...kašelj je pa 1000 % boljš....pa vročine tud zaenkrat ni...morm pomert...
je oči glih pršu pa sm kosilo prštimala...

pire, zeljne krpice in pečena piščančja bedrca...

majči je boljš?

petrušk_

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
10.1.2011 18:23:34   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

smo kr ok, eva veliko bolje...sam učke še precej bolane zgledajo...kašelj je pa 1000 % boljš....pa vročine tud zaenkrat ni...morm pomert...

majči je boljš?

super kosilo in super d je eva bolje!!!!!!user posted image user posted image

Majki sam mau prehlajen...HBuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
10.1.2011 18:30:44   
petrušk_

majči je boljš?

naj tko tud ostane....
kaj pa ti? kako si? je kr mal zatišje tle gor, a???

petrušk_

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
10.1.2011 18:32:19   
sjmm

majči je boljš?

naj tko tud ostane....

o, hvala, kr gre....smo spackal naloge, pospravl speglane cote...zdej pa mamo mau frej ob kavici in čajčku d se mau pogovorimo, pa d vidmo kako bo teden potekaluser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
10.1.2011 18:44:12   
petrušk_

majči je boljš?

naj tko tud ostane....

o, hvala, kr gre....smo spackal naloge, pospravl speglane cote...zdej pa mamo mau frej ob kavici in čajčku d se mau pogovorimo, pa d vidmo kako bo teden potekaluser posted image

ja super , tud tak družinski sestanek more bit, sploh pr tko številčnih družinah kot je vaša :)))

petrušk_

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
10.1.2011 19:22:43   
Čebel@
evo pa je dan okrog....sva imeli obiske-bilo luštnouser posted image ....še neki povečerjam in grem direkt spat,ker sem že pošteno zmatrana

lep večer,mirno in dolgo nočkouser posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
10.1.2011 19:25:05   
sjmm
no, tko...večerjal smo

zdej pa počasi mau v kopalnico z Majkijem, pol pa še mau risanke

ta velki so peljali psa ven, oči in Maj pa enga traktorja zlagata...dnevno imamo k po atomskiuser posted image user posted image ..ampak važn d smo se nažural

delovni teden splaniran....ju3 ima oči dopoldne ene stranke, dons sva zvedla d bova spet mogla ene dat v izvržbo...mislim folk je res nemarn glede teh plačil...nobenga reda, ne glede na to , kok si korekten, pa kakovosten...iz vsega se že norca delajouser posted image

no, tkole je to

urša...zelo vas imam v mislih....in navijam da gre vsem skupaj le še na bolje, da tole pregurate in boš spet z vsemi ptički skupaj, s preveč dela, sicer...sam vesela in vedno s prijazno besedo in voljo do klepetanja z namiuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
10.1.2011 19:26:19   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

evo pa je dan okrog....sva imeli obiske-bilo luštnouser posted image ....še neki povečerjam in grem direkt spat,ker sem že pošteno zmatrana

lep večer,mirno in dolgo nočkouser posted image

tudi tebi mirno in dolgo nočko, predvsem, pa da se lepo spočiješuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
10.1.2011 19:33:26   
tanci29
hej bejbike

mi smo se napokali...zdej pa via banja pa čorit...

moje baterije so na minimumu user posted image ....

čebela-superca za fajn popoldne in za prijetne obiske...zdej pa le počivat

sjmm- si predstavlam kakšna je vaša dnevnauser posted image ...pa upam da dolžniki čimprej poravnajo obveznosti do vas

petrušk-ej a eva je zdej nazaj v vrtcu ali je še doma..kako si se odločila glede cepljenja za pnevmo

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
10.1.2011 19:37:08   
tanci29
urša-tudi mi mislimo na vas in upam da boš ostala pri svoji princeskici ter da jo čimprej stisneš v svoj objem

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
10.1.2011 20:50:48   
Ploha
katjuša: men sta pa tako fletna z dolgim čupcam user posted image s kratkimi nič ne zaostajata, ampak če bi jst imela fantka, bi mu pustila mal dalši čupco.

za vse bolančke, da se čim prej pocajajo in da bojo spet razigrani tako kot je prav user posted image user posted image

kolumbo: mene si pa zignorirala na prejšnji strani user posted image user posted image user posted image user posted image

sjmm: ful luštn tale vaš pob! user posted image user posted image

čebela: ja naša bo verjetno tud tele dobla za rd user posted image

urša: drži se! Upam, da boste čim prej doma! user posted image user posted image

sva pa danes bila na UE, sva šla prjavt poroko...ni glih neki navala na tist dan user posted image
vabila bojo konc tedna, pol pa že vabit...

jutri gre medved s svojmu očkotom user posted image v šoping...tko da lahko nardim makaronflajš, k ga z meto obožujeva,..on pa pač ne...dons je bla goveja župca pa korenje za meto, sojini polpeti in riž.

sicer pa probavam spet z dieto, k sm prej lepo dol uzela, upam, da bom zdj tud...

izvajam pa "aerobika ala ploha"...neka posebnga aerobika...ne bi o podrobnostih, ker je smešn za valat se po tleh...še meta se mi smeje...

no pa trebušnaki so spet v akciji user posted image  

< Sporočilo je popravil Ploha -- 10.1.2011 20:51:56 >

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
10.1.2011 21:16:57   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

hej bejbike

mi smo se napokali...zdej pa via banja pa čorit...

moje baterije so na minimumu user posted image ....

čebela-superca za fajn popoldne in za prijetne obiske...zdej pa le počivat

sjmm- si predstavlam kakšna je vaša dnevnauser posted image ...pa upam da dolžniki čimprej poravnajo obveznosti do vas

petrušk-ej a eva je zdej nazaj v vrtcu ali je še doma..kako si se odločila glede cepljenja za pnevmo

nism se še odločila, sploh ne vem kaj nardit...kolumbo je odsvetovala, ti ful priporočaš----vse se pa vrti bolj okrog ušes...eva je pa najbolj šibka na dihalih, tko da res nimam blage veze kaj narest....
dons je bla doma k je mela včer čez dan še mal vročine...dons cel dan nič, ampak učke še niso dobre, tko da bo jutr še doma, pa verjetn u sredo...u četrtek pa v nove boje pomoje....ne vem no...nism dost pametna, ampak kaj nej...vsi pravjo / pravte da te viruse pač more čez dat...in boljš zj k pa k bomo mel mičkeno doma....

kaj misliš ti?

petrušk_

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
10.1.2011 21:25:44   
Urša08
čer

Še zadnje javljanje potem pa pavza od rruser posted image user posted image user posted image

Bila sva pri Evi in naša princeskica diha samauser posted image sem čist presrečna, pocartat se še nisva mogli. Sem pa kr sestri napovedala da zjutraj pridem in tam ostanem. Neki je bluzila ampak sedaj pa mislim da me ona že potrebuje, ker odpira očke , se že premika in seveda upam, da jo bom kmalu že po flaški lahko nahranilauser posted image .

Spakirano imam že vse, tko da ob 6.30 odrinem. Malce me tišči v srčku zarad Nejca in Žiga sam verjamem da jima bo z očijem superuser posted image . le Nejc upam, da kmalu neha kuhat in primejo atb.

Jutri pošljem kak sms da boste vedle kako napreduje moja pikica mala.

nočkauser posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
10.1.2011 21:27:23   
petrušk_
urša...upam, da si ostala pri malčici in da jo že cartkaš.....
komi čakam kak dober info v tej smeri
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

eva pančka, oči na keglaški tekmi, mami pa kavč in rr...pa glih dobr nove nohtke.....

user posted image
user posted image

petrušk_

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
10.1.2011 21:29:49   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

čer

Še zadnje javljanje potem pa pavza od rruser posted image user posted image user posted image

Bila sva pri Evi in naša princeskica diha samauser posted image sem čist presrečna, pocartat se še nisva mogli. Sem pa kr sestri napovedala da zjutraj pridem in tam ostanem. Neki je bluzila ampak sedaj pa mislim da me ona že potrebuje, ker odpira očke , se že premika in seveda upam, da jo bom kmalu že po flaški lahko nahranilauser posted image .

Spakirano imam že vse, tko da ob 6.30 odrinem. Malce me tišči v srčku zarad Nejca in Žiga sam verjamem da jima bo z očijem superuser posted image . le Nejc upam, da kmalu neha kuhat in primejo atb.

Jutri pošljem kak sms da boste vedle kako napreduje moja pikica mala.

nočkauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bravo za evo in mamico....

srček bo pa mogu zdržat, fanta pa tud verjamem da bosta...lahko pa res ne bo nobenmu od vas zj dokler eva ne pride domov.....tko da upam, da te bo čimmanj tiščalo jutri.....
res sm vesela za vas user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
10.1.2011 21:40:11   
tanci29
urša- bravo za evo da že sama diha...ter da vama dnevi hitro minejo do prihoda domov. pa nejcu en kupuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se čimprej pozdravi...spet se čuti tvoja toplina in pozitivauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
10.1.2011 21:51:06   
tanci29
petrušk-težko ti rečem kaj nardit...svetujem ti lahko edino iz svojih izkušenj ki pa so bistveno drugačne od tvoje situacije...naš erik nikoli ni bil bolan pred meningitisom...ampak ko ga je udarlo ga je orng..pa še napačno diagnozo so mu postavili...tako da se mu je vleklo vse skp skoraj en teden, dokler ni tako omagal da je je približal točki 0,takrat so ga z rešilcem odpeljali na infekcjsko kjer mu zopet niso postavili diagnoze in je ležal še 6 ur samo na infuziji...ker pa je potem prišla v smeno ena mlada dohtarca ni upala pomoje več reskirat in ga je punktirala..če ta punca tega nebi naredila se moj sinko nebi več prebudil kajti do jutra ne bi izdržal. potem pa je bilo čakanje kakšne posledice bo bolezen pustila ali je bil dovolj hitro zdravljen ali ne...nočne more...ampak se je  dobro izteklo..to je bil moj razlog zakaj sem cepila tudi čmrlo ki tudi nikoli ni imela vmetij ušes in problemov z zdravjem. lahko se zgodi samo 1x in je dovolj...glede ušes je meni rekla p da omili vnetja ampak lahko pa jih začne spet povzročevat kaka druga bakterija...in če drugega ne pomaga vsaj za nekaj časa, kar pa je tudi nekaj...

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
10.1.2011 21:52:58   
Ploha
petrušk: a to km hodiš, al si sama rihtaš? jst bi tud eno rabla, da bi mi pred ohcetjo nohte zrihtala...

urša: super za evo!

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
10.1.2011 21:55:40   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

petrušk: a to km hodiš, al si sama rihtaš? jst bi tud eno rabla, da bi mi pred ohcetjo nohte zrihtala...

ploha ta pravo si najdla...petrušk te popedenca da boš najlepšejša

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
10.1.2011 21:56:50   
tanci29
ej bejbe veste kaj mi je mož najdu zdele....naše priponke z imeni s prvega srečanjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
10.1.2011 21:59:28   
Ploha

IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

ploha ta pravo si najdla...petrušk te popedenca da boš najlepšejša

aja, o super...s kje pa si, petrušk?

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
10.1.2011 22:01:40   
sjmm
čer!

v hiši le končno mau miruuser posted image ...ma so bli vsi k na fedrihuser posted image user posted image

urša.....ja, super...evo bejbe...gre že na bolše!!!!!!!!!!!!!joj, kok sm vesela za vas, za vaju....za Evico, bejbiko......sigurno že pogreša stiskanje k mamici in ju3 boste vse nadoknadileuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..pa seveda še en kup za Evo, Nejca...in še vse ostaleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
10.1.2011 22:02:29   
Katjusa

ej bejbe veste kaj mi je mož najdu zdele....naše priponke z imeni s prvega srečanjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a to tiste k sem jst naredila?

Ploha strižemo jih zato ker ko malo divjata imata čist mokre laseke in glede na to da sta pač fanta ni panike..... pa še ker imata ob vsakem stiku z vodo mokro glavo in je tako hitreje suha:)

Uršauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zelo sem vesela........

Punce moj dec ima raje TV k meneuser posted image user posted image user posted image user posted image ....... pravi da bi rad film gledal jst bi šla pa ajat (ampak ne spatuser posted image user posted image user posted image user posted image )
aja pa spet sem v depresiji pred RD vsako leto ista zgodbauser posted image user posted image user posted image user posted image upam, d a mi bo kdaj jasno zakaj se mi to dogaja...
tak zdej sem se vam mal zaupala zdej se grem pa sama sebi v posteljo smilit.....

lahko noč:)

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
10.1.2011 22:03:14   
tanci29
sjmm-kako vama gre uspevanje z Majčijem...a je kaj bolje

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......