Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 10.1.2011 17:47:15
|
|
|
|
sjmm
|
ojla, petrušk...kako ste kaj???
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 10.1.2011 18:20:25
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm ojla, petrušk...kako ste kaj??? smo kr ok, eva veliko bolje...sam učke še precej bolane zgledajo...kašelj je pa 1000 % boljš....pa vročine tud zaenkrat ni...morm pomert... je oči glih pršu pa sm kosilo prštimala... pire, zeljne krpice in pečena piščančja bedrca... majči je boljš?
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 10.1.2011 18:23:34
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm ojla, petrušk...kako ste kaj??? smo kr ok, eva veliko bolje...sam učke še precej bolane zgledajo...kašelj je pa 1000 % boljš....pa vročine tud zaenkrat ni...morm pomert... je oči glih pršu pa sm kosilo prštimala... pire, zeljne krpice in pečena piščančja bedrca... majči je boljš? super kosilo in super d je eva bolje!!!!!! Majki sam mau prehlajen...HB
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 10.1.2011 18:30:44
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm ojla, petrušk...kako ste kaj??? smo kr ok, eva veliko bolje...sam učke še precej bolane zgledajo...kašelj je pa 1000 % boljš....pa vročine tud zaenkrat ni...morm pomert... je oči glih pršu pa sm kosilo prštimala... pire, zeljne krpice in pečena piščančja bedrca... majči je boljš? super kosilo in super d je eva bolje!!!!!! Majki sam mau prehlajen...HB naj tko tud ostane.... kaj pa ti? kako si? je kr mal zatišje tle gor, a???
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 10.1.2011 18:32:19
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm ojla, petrušk...kako ste kaj??? smo kr ok, eva veliko bolje...sam učke še precej bolane zgledajo...kašelj je pa 1000 % boljš....pa vročine tud zaenkrat ni...morm pomert... je oči glih pršu pa sm kosilo prštimala... pire, zeljne krpice in pečena piščančja bedrca... majči je boljš? super kosilo in super d je eva bolje!!!!!! Majki sam mau prehlajen...HB naj tko tud ostane.... kaj pa ti? kako si? je kr mal zatišje tle gor, a??? o, hvala, kr gre....smo spackal naloge, pospravl speglane cote...zdej pa mamo mau frej ob kavici in čajčku d se mau pogovorimo, pa d vidmo kako bo teden potekal
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 10.1.2011 18:44:12
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm ojla, petrušk...kako ste kaj??? smo kr ok, eva veliko bolje...sam učke še precej bolane zgledajo...kašelj je pa 1000 % boljš....pa vročine tud zaenkrat ni...morm pomert... je oči glih pršu pa sm kosilo prštimala... pire, zeljne krpice in pečena piščančja bedrca... majči je boljš? super kosilo in super d je eva bolje!!!!!! Majki sam mau prehlajen...HB naj tko tud ostane.... kaj pa ti? kako si? je kr mal zatišje tle gor, a??? o, hvala, kr gre....smo spackal naloge, pospravl speglane cote...zdej pa mamo mau frej ob kavici in čajčku d se mau pogovorimo, pa d vidmo kako bo teden potekal ja super , tud tak družinski sestanek more bit, sploh pr tko številčnih družinah kot je vaša :)))
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 10.1.2011 19:22:43
|
|
|
|
Čebel@
|
evo pa je dan okrog....sva imeli obiske-bilo luštno ....še neki povečerjam in grem direkt spat,ker sem že pošteno zmatrana lep večer,mirno in dolgo nočko
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 10.1.2011 19:25:05
|
|
|
|
sjmm
|
no, tko...večerjal smo zdej pa počasi mau v kopalnico z Majkijem, pol pa še mau risanke ta velki so peljali psa ven, oči in Maj pa enga traktorja zlagata...dnevno imamo k po atomski ..ampak važn d smo se nažural delovni teden splaniran....ju3 ima oči dopoldne ene stranke, dons sva zvedla d bova spet mogla ene dat v izvržbo...mislim folk je res nemarn glede teh plačil...nobenga reda, ne glede na to , kok si korekten, pa kakovosten...iz vsega se že norca delajo no, tkole je to urša...zelo vas imam v mislih....in navijam da gre vsem skupaj le še na bolje, da tole pregurate in boš spet z vsemi ptički skupaj, s preveč dela, sicer...sam vesela in vedno s prijazno besedo in voljo do klepetanja z nami
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 10.1.2011 19:26:19
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ evo pa je dan okrog....sva imeli obiske-bilo luštno ....še neki povečerjam in grem direkt spat,ker sem že pošteno zmatrana lep večer,mirno in dolgo nočko tudi tebi mirno in dolgo nočko, predvsem, pa da se lepo spočiješ
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 10.1.2011 19:33:26
|
|
|
|
tanci29
|
hej bejbike mi smo se napokali...zdej pa via banja pa čorit... moje baterije so na minimumu .... čebela-superca za fajn popoldne in za prijetne obiske...zdej pa le počivat sjmm- si predstavlam kakšna je vaša dnevna ...pa upam da dolžniki čimprej poravnajo obveznosti do vas petrušk-ej a eva je zdej nazaj v vrtcu ali je še doma..kako si se odločila glede cepljenja za pnevmo
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 10.1.2011 19:37:08
|
|
|
|
tanci29
|
urša-tudi mi mislimo na vas in upam da boš ostala pri svoji princeskici ter da jo čimprej stisneš v svoj objem
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 10.1.2011 20:50:48
|
|
|
|
Ploha
|
katjuša: men sta pa tako fletna z dolgim čupcam s kratkimi nič ne zaostajata, ampak če bi jst imela fantka, bi mu pustila mal dalši čupco. za vse bolančke, da se čim prej pocajajo in da bojo spet razigrani tako kot je prav kolumbo: mene si pa zignorirala na prejšnji strani sjmm: ful luštn tale vaš pob! čebela: ja naša bo verjetno tud tele dobla za rd urša: drži se! Upam, da boste čim prej doma! sva pa danes bila na UE, sva šla prjavt poroko...ni glih neki navala na tist dan vabila bojo konc tedna, pol pa že vabit... jutri gre medved s svojmu očkotom v šoping...tko da lahko nardim makaronflajš, k ga z meto obožujeva,..on pa pač ne...dons je bla goveja župca pa korenje za meto, sojini polpeti in riž. sicer pa probavam spet z dieto, k sm prej lepo dol uzela, upam, da bom zdj tud... izvajam pa "aerobika ala ploha"...neka posebnga aerobika...ne bi o podrobnostih, ker je smešn za valat se po tleh...še meta se mi smeje... no pa trebušnaki so spet v akciji
< Sporočilo je popravil Ploha -- 10.1.2011 20:51:56 >
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 10.1.2011 21:16:57
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 hej bejbike mi smo se napokali...zdej pa via banja pa čorit... moje baterije so na minimumu .... čebela-superca za fajn popoldne in za prijetne obiske...zdej pa le počivat sjmm- si predstavlam kakšna je vaša dnevna ...pa upam da dolžniki čimprej poravnajo obveznosti do vas petrušk-ej a eva je zdej nazaj v vrtcu ali je še doma..kako si se odločila glede cepljenja za pnevmo nism se še odločila, sploh ne vem kaj nardit...kolumbo je odsvetovala, ti ful priporočaš----vse se pa vrti bolj okrog ušes...eva je pa najbolj šibka na dihalih, tko da res nimam blage veze kaj narest.... dons je bla doma k je mela včer čez dan še mal vročine...dons cel dan nič, ampak učke še niso dobre, tko da bo jutr še doma, pa verjetn u sredo...u četrtek pa v nove boje pomoje....ne vem no...nism dost pametna, ampak kaj nej...vsi pravjo / pravte da te viruse pač more čez dat...in boljš zj k pa k bomo mel mičkeno doma.... kaj misliš ti?
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 10.1.2011 21:25:44
|
|
|
|
Urša08
|
čer Še zadnje javljanje potem pa pavza od rr Bila sva pri Evi in naša princeskica diha sama sem čist presrečna, pocartat se še nisva mogli. Sem pa kr sestri napovedala da zjutraj pridem in tam ostanem. Neki je bluzila ampak sedaj pa mislim da me ona že potrebuje, ker odpira očke , se že premika in seveda upam, da jo bom kmalu že po flaški lahko nahranila . Spakirano imam že vse, tko da ob 6.30 odrinem. Malce me tišči v srčku zarad Nejca in Žiga sam verjamem da jima bo z očijem super . le Nejc upam, da kmalu neha kuhat in primejo atb. Jutri pošljem kak sms da boste vedle kako napreduje moja pikica mala. nočka
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 10.1.2011 21:27:23
|
|
|
|
petrušk_
|
urša...upam, da si ostala pri malčici in da jo že cartkaš..... komi čakam kak dober info v tej smeri eva pančka, oči na keglaški tekmi, mami pa kavč in rr...pa glih dobr nove nohtke.....
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 10.1.2011 21:29:49
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čer Še zadnje javljanje potem pa pavza od rr Bila sva pri Evi in naša princeskica diha sama sem čist presrečna, pocartat se še nisva mogli. Sem pa kr sestri napovedala da zjutraj pridem in tam ostanem. Neki je bluzila ampak sedaj pa mislim da me ona že potrebuje, ker odpira očke , se že premika in seveda upam, da jo bom kmalu že po flaški lahko nahranila . Spakirano imam že vse, tko da ob 6.30 odrinem. Malce me tišči v srčku zarad Nejca in Žiga sam verjamem da jima bo z očijem super . le Nejc upam, da kmalu neha kuhat in primejo atb. Jutri pošljem kak sms da boste vedle kako napreduje moja pikica mala. nočka bravo za evo in mamico.... srček bo pa mogu zdržat, fanta pa tud verjamem da bosta...lahko pa res ne bo nobenmu od vas zj dokler eva ne pride domov.....tko da upam, da te bo čimmanj tiščalo jutri..... res sm vesela za vas
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 10.1.2011 21:40:11
|
|
|
|
tanci29
|
urša- bravo za evo da že sama diha...ter da vama dnevi hitro minejo do prihoda domov. pa nejcu en kup da se čimprej pozdravi...spet se čuti tvoja toplina in pozitiva
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 10.1.2011 21:51:06
|
|
|
|
tanci29
|
petrušk-težko ti rečem kaj nardit...svetujem ti lahko edino iz svojih izkušenj ki pa so bistveno drugačne od tvoje situacije...naš erik nikoli ni bil bolan pred meningitisom...ampak ko ga je udarlo ga je orng..pa še napačno diagnozo so mu postavili...tako da se mu je vleklo vse skp skoraj en teden, dokler ni tako omagal da je je približal točki 0,takrat so ga z rešilcem odpeljali na infekcjsko kjer mu zopet niso postavili diagnoze in je ležal še 6 ur samo na infuziji...ker pa je potem prišla v smeno ena mlada dohtarca ni upala pomoje več reskirat in ga je punktirala..če ta punca tega nebi naredila se moj sinko nebi več prebudil kajti do jutra ne bi izdržal. potem pa je bilo čakanje kakšne posledice bo bolezen pustila ali je bil dovolj hitro zdravljen ali ne...nočne more...ampak se je dobro izteklo..to je bil moj razlog zakaj sem cepila tudi čmrlo ki tudi nikoli ni imela vmetij ušes in problemov z zdravjem. lahko se zgodi samo 1x in je dovolj...glede ušes je meni rekla p da omili vnetja ampak lahko pa jih začne spet povzročevat kaka druga bakterija...in če drugega ne pomaga vsaj za nekaj časa, kar pa je tudi nekaj...
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 10.1.2011 21:52:58
|
|
|
|
Ploha
|
petrušk: a to km hodiš, al si sama rihtaš? jst bi tud eno rabla, da bi mi pred ohcetjo nohte zrihtala... urša: super za evo!
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 10.1.2011 21:55:40
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha petrušk: a to km hodiš, al si sama rihtaš? jst bi tud eno rabla, da bi mi pred ohcetjo nohte zrihtala... urša: super za evo! ploha ta pravo si najdla...petrušk te popedenca da boš najlepšejša
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 10.1.2011 21:56:50
|
|
|
|
tanci29
|
ej bejbe veste kaj mi je mož najdu zdele....naše priponke z imeni s prvega srečanja
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 10.1.2011 21:59:28
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Ploha petrušk: a to km hodiš, al si sama rihtaš? jst bi tud eno rabla, da bi mi pred ohcetjo nohte zrihtala... urša: super za evo! ploha ta pravo si najdla...petrušk te popedenca da boš najlepšejša aja, o super...s kje pa si, petrušk?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 10.1.2011 22:01:40
|
|
|
|
sjmm
|
čer! v hiši le končno mau miru ...ma so bli vsi k na fedrih urša.....ja, super...evo bejbe...gre že na bolše!!!!!!!!!!!!!joj, kok sm vesela za vas, za vaju....za Evico, bejbiko......sigurno že pogreša stiskanje k mamici in ju3 boste vse nadoknadile ..pa seveda še en kup za Evo, Nejca...in še vse ostale
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 10.1.2011 22:02:29
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 ej bejbe veste kaj mi je mož najdu zdele....naše priponke z imeni s prvega srečanja a to tiste k sem jst naredila? Ploha strižemo jih zato ker ko malo divjata imata čist mokre laseke in glede na to da sta pač fanta ni panike..... pa še ker imata ob vsakem stiku z vodo mokro glavo in je tako hitreje suha:) Urša zelo sem vesela........ Punce moj dec ima raje TV k mene ....... pravi da bi rad film gledal jst bi šla pa ajat (ampak ne spat ) aja pa spet sem v depresiji pred RD vsako leto ista zgodba upam, d a mi bo kdaj jasno zakaj se mi to dogaja... tak zdej sem se vam mal zaupala zdej se grem pa sama sebi v posteljo smilit..... lahko noč:)
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 10.1.2011 22:03:14
|
|
|
|
tanci29
|
sjmm-kako vama gre uspevanje z Majčijem...a je kaj bolje
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Še poznate stare igre? Se jih še igrate?Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......