vesna_b
|
anchika - boga. a pa kljub kapljicam se ti je razširilo? pri nas ko dam tamali kapljice ene 2*, je full boljša in se naslednji dan skor ne vidi več, da je imela vnete učke. no, SKOR. ampak razlika je očitna. in... ooooo, super. kako lepo poročilo. ja, vem, da je vsem čudno, da nisi vprašala. tudi pri nama ne morejo verjet. sam ja, men je tako všeč, ko otroček zajoka in poleg vsega še izveš, kaj imaš... njeli - jaz sem prvič imela vse od aventa. po moje bo sedaj isto... aja, glej sam to, da ima tisto ročko zadaj (al kaj vem, kako naj napišem, tist polkrog na dudi), da jo lahko pripneš s trakom potem, ko začne vse letet iz rok na tla, tud duda... pa če si kje zunaj zna bit zoprno... fluf - jaz sem kupila en komplet flašk, ker so bile v akciji, od aventa - notri so bile 2 manjši (za čaj oz za začetek) in 2 večji steklenički. ker sem dojila, tudi piti ni marala po steklenički, tako da sem porabila samo 1 manjšo, za razne poskuse dajanja čaja, vode, kompota... ni šlo. no, potem ko smo začeli z gosto hrano, sem jo še vedno dojila in iskala razne stekleničke, da bi le začela mal pit. in je začela na eni športni flaški, ne vem točno znamke, no, potem pa smo le začel tud z aventovo flaško. torej - ne kupovat ne vem kake zaloge, saj bodo lahko atiji šli še v nabavo. dudo pa isto, dobro je met kako pripravljeno, saj če jo bo zagrabil otroček, jo bo najbrž takoj, ali pa sploh ne. nam je patronažna rekla, naj ji kar damo, ker je prav palec v usta nosila in vlekla. aja, pa pri nas več kot ena duda ni bila nikoli v uporabi. vem, da imajo eni ene 2 ali 3, sam men to ni všeč, ker se potem tiste dude kje valjajo, pa z njimi se igrajo, pol pa v usta dajejo. ima eno, in to je to. (no, doma je bila še ena za rezervo, sam to nova, zapakirana in neprekuhana) sicer ne vem, mogoče bom sedaj kaj drugega ugotovila, pri flaškah, ampak dejstvo je, da vnaprej ne bom nič novega kupovala, imam še tiste skrbno spravljene in jih moram samo prekuhat. rakica, upam, da čimprej mine. mate pa res smolo. ej, pa četrtek bo hitro tukaj, boš videla...
|