nenka7
|
benika - jaz sem bila za te težave eno leto nazaj pri priznanem dr. košoroku. plačala sem 60€, da sem izvedela, da za to, kar imam jaz, ne delajo operacije, ker nimam nič narobej note, samo zunaj. tako da ne grem več nikamor, itak ne bom nič s tem naredila. je pa res, da po porodu je slabše, pa na začetku je bilo še kar ok, je donat čist pomagal, zdej je pa ful slabše, pa se ne zaceli za boga ne... marelice pa meni ful težave delajo z napenjanjem, pa nič ne koristijo pri odvajanju. tud kava ne, pa naj bo še tako močna... ja, je kar kriza imeti take težave, včasih me tolk boli, da tud sedet ne morem ah, sej upam, da bo, mal več gibanja, ko sem še tekla, nisem imela težav, zdej grem pa tako malo ven v tem sranju od vremena, da je še zarad tega itak da slabše, kako nebi bilo! mah, bo že. danes moj blaži pridno pančka, je prvič spal 1 uro, zdaj v drugo pa uro in pol. mi je všeč, ker potem ni tako tečen... samo ponoči ga zadnje čase nekaj svira, pa ne vem ali je kriva hrana - dala sem mu nočni novolac, pa ne vem, a je to krivo, ker od takrat, ko sem mu ga dala, slabše spi, ali pa je krivo vreme, ker ni dost mraz, čez noč pa nimam okna odprtega, da se ne prehladi in mu vroče rata... hmmmm zahtevni so včasih ti naši frocki, ja