|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010
10.1.2011 18:52:20   
NiNiBo
Dejmo potem pa rect za kofi v sredo ob 10:30 Kolosej! Vabljene vse clanice, VIP, stare in nove!!!!

(odgovor članu Jinx)
Neposredna povezava do sporočila: 4551
10.1.2011 19:12:11   
tannya
oooo kofi, jaz pridem jutri, pa tudi kateri drug dan ni problemuser posted image .

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 4552
10.1.2011 19:43:40   
Jinx
OK, zmenjeno za sredo user posted image

I Am One Of God's Mistakes

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 4553
10.1.2011 19:57:46   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: NiNiBo

Dejmo potem pa rect za kofi v sredo ob 10:30 Kolosej! Vabljene vse clanice, VIP, stare in nove!!!!

a jutri pa pol ni? user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 4554
10.1.2011 20:27:31   
monci30
Kava Jaz pa v sredo ne moremuser posted image , s Saro sva na masaži dojenčka.
Izabelina Na ZS sem ti poslala svojo tel. pa me pokliči za vozičkanje.

Tudi jaz imam težave s prebavo po porodu, a sem si jo uredila tako, da sem začela jest sveže sadje, kljub dojenju (prvi mesec sem se izogibala sadja in s tem sem si vse pokvarila). Je pa moja teta tudi imela te težave pa drugem porodu in je klistir vzela po 10 dneh, pa ji prvi sploh ni prijel, tako da jo je doktor kar skregal, da drugič pa ne sme tako dolgo čakat, tako da Benika, drugič pa se le prej odloči za klistir.
GH - ne razmišljam o tem pred dopolnjenim 6 mesecem.

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 4555
   [Brisano sporočilo]
10.1.2011 20:31:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 4556
10.1.2011 21:15:35   
tinkatonka

IZVIRNO SPOROČILO: NiNiBo

yupiiii prideva:)

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 4557
10.1.2011 21:16:02   
Izabelina
Tinka - naša se ful popraska po obrazu - ene parkrat se je prav do krvi. Ji moram nohte prav v nulo strižt

eva se tut popraska, pa nohti ji ful hitr rastejo!! na 2 dni ji morm stižt...

js mam pa počitek user posted image je bla user posted image že ob 6ih ful zaspana pa sm jo "mučla" še do 7ih pol je pa v 3min zaspala... pogledam še en filmčk pa spat!!

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4558
10.1.2011 21:44:27   
Katalenca
Našemu tudi hitro nohtki rastejo, vsake par dni mu jih strižem. Po lasišču se sicer ne praska, tu pa tam kaka praska po obrazu.

Se mu pa ušesa ful vihajo pri spanju, mu ena že bolj ven štrli kot druga. Sem mu jo sicer zalepila z micropor trakcem, vendar mu je kar nekaj lask se populilo, tako da ne vem kaj naj  naredim. Je še ena varianta, da bi imel kapico gor čez noč, samo se bo navadil na topoto in imel občutljiva ušeska. Sploh sedaj ko še nima las, se mu tak vidi uho.

*Katja,  si spraševala glede dojenja ponoči. Ja, vedno ga dam nazaj v posteljo, ker dojim sede oz polleže. Itak zaspi v naročju. Leže dojim samo zjutraj oz zadnjo rundo preden vstaneva in se še potem malo cartamo user posted image

Lepo se imejte na kavici, mogoče drug torek kavica v Kranju user posted image

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 4559
10.1.2011 21:56:09   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: Katalenca

Našemu tudi hitro nohtki rastejo, vsake par dni mu jih strižem. Po lasišču se sicer ne praska, tu pa tam kaka praska po obrazu.

Se mu pa ušesa ful vihajo pri spanju, mu ena že bolj ven štrli kot druga. Sem mu jo sicer zalepila z micropor trakcem, vendar mu je kar nekaj lask se populilo, tako da ne vem kaj naj  naredim. Je še ena varianta, da bi imel kapico gor čez noč, samo se bo navadil na topoto in imel občutljiva ušeska. Sploh sedaj ko še nima las, se mu tak vidi uho.

*Katja,  si spraševala glede dojenja ponoči. Ja, vedno ga dam nazaj v posteljo, ker dojim sede oz polleže. Itak zaspi v naročju. Leže dojim samo zjutraj oz zadnjo rundo preden vstaneva in se še potem malo cartamo user posted image

Lepo se imejte na kavici, mogoče drug torek kavica v Kranju user posted image

lahko mu daš na glavo tisto elastično mrežo, ki je za povijanje ran (ne vem, kako se ji reče) naš je imel to gor, da mu niso aparatki skoz dol padali.

a pol je tud jutri kje kavica??? k jst sem z mojim že zmenjena za jutri, za sredo pa ne vem, če bom lahko, ker nama je en avto crknil in sem pol jaz brezuser posted image

(odgovor članu Katalenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4560
10.1.2011 22:00:56   
tannya
Jaz tudi v sredo ne moremuser posted image . Jutri, četrtek ali petek pa lahko. Lilchy, se kaj zmenimo? Še katera za jutr?

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 4561
10.1.2011 22:12:19   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: tannya

Jaz tudi v sredo ne moremuser posted image . Jutri, četrtek ali petek pa lahko. Lilchy, se kaj zmenimo? Še katera za jutr?

ja jaj ja jaj ajjajajajajaj JAAAAAAAAA!!!! a kar v koloseju? Kdaj?

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 4562
10.1.2011 22:21:18   
Jinx
Joj zdaj se pa že zmenimo no user posted image Meni je vseeno, samo da ni petek user posted image

I Am One Of God's Mistakes

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 4563
10.1.2011 22:40:18   
tinkatonka
punce vi se kr dobte jutri, če vam bolj ustreza. Se pa drugič dobimo še z mano na čelu.

Men je pa sušilec crknu.user posted image user posted image user posted image user posted image In očitno bom mogla tko in tko serviserja čakat te dni GRRRRR user posted image user posted image user posted image user posted image

no pa še vesela novička....za 1. maj gremo mal na morje. Yupiiii. Zdaj moram pa samo še pravočasno dat Jakobu osebno delat.

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 10.1.2011 22:47:06 >

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu Jinx)
Neposredna povezava do sporočila: 4564
10.1.2011 22:47:14   
Klemcy
Ma sej ne morem verjet!!!! Ful se pomantram in vse komentiram, pa mi spet ven vrže!!!!user posted image user posted image user posted image
Zdaj se mi pa res ne da še enkrat. Grem spat.... Jutri je še en dan user posted image

..... in naša zvezda je rojena! 9.9.2010

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 4565
10.1.2011 22:53:09   
lillchy123
se pravi kavica ta teden:

torek; kolosej ob 10.30
sreda- kolosej ob 10.30

pa z veseljem še konec tedna, ker bom takrat sigurno mela avto! pa toplo je, pa zdravga otroka mam!user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4566
10.1.2011 23:11:02   
archie
IZVIRNO SPOROČILO: Klemcy

Ma sej ne morem verjet!!!! Ful se pomantram in vse komentiram, pa mi spet ven vrže!!!!user posted image user posted image user posted image
Zdaj se mi pa res ne da še enkrat. Grem spat.... Jutri je še en dan user posted image

a ti napiše, da je prišlp do napake?
Če je to to, desni klik na miški => nazaj in dobiš tekst nazaj. Potem ga pa samo skopiraš in odpreš novo okno in je user posted image

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu Klemcy)
Neposredna povezava do sporočila: 4567
10.1.2011 23:24:05   
Anonimen
meni pa tisti klik nazaj ne povrne teksta ampak prazno okno user posted image  sem že poskušala na ta način ampak ne gre user posted image

(odgovor članu archie)
  Neposredna povezava do sporočila: 4568
11.1.2011 8:13:46   
benika
Jaz tud ne bom mogla jutri prit na kavico, imam masažo z Manjo. Kaj pa četrtek? Mogoče Kranj? Bi prišla katera? Tannya, tebe v našem koncu še ni bilo. lili ti tudi. Saj ni tako dalečuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4569
11.1.2011 8:15:48   
corfu
Dobro jutro user posted image

Tinkatonka super za morje user posted image

Midva sva tudi včeraj zvečer potrdila rezervacijo od 25.6 - 10.7.2011 v Zadru, vmes bomo pa še na kakšen last minut šli.
Pa v planu imamo enodnevne izlete npr. ZOO Ljubljana, ZOO Zagreb, obisk Čateža, Mozirje, obisk Benetk s Katamaranom, Kranjska Gora itd.

še kakšen predlog iz vaše strani?

Uživaj življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4570
11.1.2011 8:18:14   
benika
Bohinj, Bled, Postojna, Štanjel, Lipica, Piran, Portorož....ah izletov malo morje.user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4571
11.1.2011 8:20:55   
corfu
A katera hodi na Veliko Planino, a je težka tura za otroke, Brino bi pa tako v nahrbtnik dala

Uživaj življenje...

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4572
11.1.2011 8:48:49   
tinkatonka
velika planina...mi smo bili kakšno leto in pol nazaj. Anej je bil star cca 3 leta in pol. Smo ga mogli še malo ponosit, drugače je pa kr lepo hodil.

za izlet je meni prekrasen npr Blejski vintgar. Al pa iški vintgar, pa se še mal namakaš tam poleti.

Danes je pa moj Jakob star 4 meseceuser posted image user posted image user posted image . Sva imela v planu danes en obisk v Litiji, pa tok ščije, da tud nosa ven ne pomolim iz hiše in sem odpovedala obisk in prestavila na četrtek. Ampak tm pa baje ne pada dež.user posted image

da vam povem še štorijo...včeraj jakoba pustim na tleh na hrbtu na blazini z eno igračko v roki, Anej na kavču gleda risanko, midva z možem pa debatirava za mizo, ko kr naenkrat slišim "ja kako si pa ti sem prišel" in vidim Jakoba na trebuhu, kak meter in pol stran od tam kjer sem ga pustila, s polovico telesa že na parketu in mankjala je le sekunda in bi se v tistem trenutku obrnil nazaj na hrbet, dobr da sem ga ujela, ker če ne bi z glavo lepo treščil ob parket. Jojojoj, kr mal prehitr gre tole..Zdaj pa res niti sekunde ne sme biti več sam.

Lepo čvekajte danes!

Lp Tina

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 11.1.2011 8:52:30 >

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4573
11.1.2011 8:53:19   
kajča
benika jaz sem za kavico v KR, ker že močno pogrešam vašo družbo, ampak lahko najprej pridem šele ob 11.30

Neposredna povezava do sporočila: 4574
11.1.2011 8:55:03   
tinkatonka

IZVIRNO SPOROČILO: Klemcy

kot je napisala že soncica večkrat...ko vam napiše error, pritisnite tipki back na tipkovnici, ne na miški, to je tista tipka na tipko enter. In označite tekst, ctrl C. zaprite okence, odprite še enkrat novo okence za odgovor, Ctrl V in tralala tekst je tu user posted image

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu Klemcy)
Neposredna povezava do sporočila: 4575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

zakon
cupacups

kaj vas spremlja v zakonu (iskreno)

ljubezen (77%)

navada (23%)

Število vseh glasov: 288

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!