Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 8.1.2011 22:06:23
|
|
|
|
Katte
|
Punce, kar preveč klepetate. Ne morem ravno slediti med vikendom . dory, anonimna , čestitam za ! anonimna , uspešno sem držala pesti že za , zdaj jih držim še za to, da se obdrži. Ti pa se vsaj poskusi malo zrelaksirati. Drugega ne moreš, lahko samo upaš na najboljše. anonimna , ti se kar potoži, si na pravem mestu za to. Pa čim prej stopi do G, ti bo najbolje povedala, kako naprej. Punce, ki čakate - potrpežljivo. Upam, da vse zagledate .
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 9.1.2011 6:11:44
|
|
|
|
tedi2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lineta IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Punce, meni je CB pokazal + še preden se je obarvalo testno okence. Jasen plus, brez dvomov. Samo ne vem, kaj sem si bolj želela - da bi bil plus ali ne. Bojim se, da se bo vseeno vse končalo, ker imam že 2 dni spet rjave izcedke. Malo me je strah, res. Nočem, da se ponovi avgust, ko na prvem pregledu plodek sploh ni bil več živ. Me pa boli križ in ful se mi mandarine luštajo. Pa tudi vonjam ful. Isto kot v 1. nosečnosti, v 2. pa tega sploh ni bilo. In sploh se ne morem veselit plusa. Močno močno držite pesti zame. a jst ti bom kr čestitala za misli pozitivno, lepe misli pomagajo, me bomo pa še pesti držale zate jst vrjamem, da bo vse ok meni se bo zmešalo...jst ne morm več čakat rabla bi eno vedeževalko vse bo vredu, samo verjet moraš v to. ČESTITAM!!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 9.1.2011 6:17:09
|
|
|
|
tedi2
|
GREMO PUNCE, TUKAJ SMO, DA SE LAHKO POTOŽIMO, NEBEREMO SI MOČI, DA SE PLUSEK NAREDI!!!! GREMO KJE JE OPTIMIZEM. MODRE BARVE JE ZMANKALO V DECEMBRU, TAKO DA ZA "NA ŽALOST " OZ, DA SE POPRAVIM NA SREČO JE ROZA BARVA OSTALA. ČE SI PA KATERA UPA, PA NJ SE PRTOŽI....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 9.1.2011 6:53:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro. Pri meni malo sveže krvi. Grem ne nikamor, ker je itak brezveze. Če se misli obdržat, se bo obdržalo, če misli it, bo šlo. Doktorji ne morejo nič za to. Je bila pa naša tamala eno tako vztrajno dete, se je kljub krvavitvam obdržala in zdej je ena mala lumpika. Pa nisem nikamor šla in vse normalno delala, ker sploh nisem vedla, da sem noseča. Je bilo 100x manj stresno. Kako sploh vem, da bi bil SS? a
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 9.1.2011 7:28:00
|
|
|
|
dory
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Punce, meni je CB pokazal + še preden se je obarvalo testno okence. Jasen plus, brez dvomov. Samo ne vem, kaj sem si bolj želela - da bi bil plus ali ne. Bojim se, da se bo vseeno vse končalo, ker imam že 2 dni spet rjave izcedke. Malo me je strah, res. Nočem, da se ponovi avgust, ko na prvem pregledu plodek sploh ni bil več živ. Me pa boli križ in ful se mi mandarine luštajo. Pa tudi vonjam ful. Isto kot v 1. nosečnosti, v 2. pa tega sploh ni bilo. In sploh se ne morem veselit plusa. Močno močno držite pesti zame. a evo meni se je zgodilo enako,..še preden se je okence obarvalo se je pokazal jasen plusek.... glede rjavih izcedkov...to bi jaz pripisala vgnezditveni veš...da boš pa sigurna pa le pokliči G....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 9.1.2011 7:41:35
|
|
|
|
*žurerka*
|
anonimna ...ma ti le pojdi se pokazat ..jaz sem imela v drugi nosečnosti tablete ker sem imela tud take izcetke pa sem ležala in je blo ok....čimmanj gibanja .....in pritrdi se na kavč....pa srečno
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 9.1.2011 8:06:50
|
|
|
|
srečica17
|
Tudi jaz ti predlagam anonimna da greš na urgenco.....ponavadi ti zdravnik predpipe progesteron v tabletkah do 12 tedna......Malo si preberi na Pušenjakovem forumu.......tudi on vedno predlaga obisk G ob krvavenju v zgodnji nosečnosti. Držimo pesti, da bo vse OK....MORA BIT!
< Sporočilo je popravil srečica17 -- 9.1.2011 8:07:27 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 9.1.2011 10:01:40
|
|
|
|
Katte
|
PRIČAKUJEMO: 1.1. sashy (x. krog) lakaya (1. krog) 5.1. Pepa (12. krog) 6.1. Natka23 (3. krog) Nutry (30. krog) 9.1. tejchy*(10. krog) *žurerka* (2. krog) Martinya (3. krog) krisv (12. krog) 10.1. Lineta (x. krog) 16.1. tedi2 (9. krog) anonimna26 (2. krog) 17.1. ribica81 (x. krog) benji (8. krog) Sa.Ka (4. krog) 20.1. sover (7. krog) 20.1. - 25.1. amon (5. krog) 23.1. thanchyka (25. krog) lollypop (x. krog) sasek79 (3. krog) 25.1. anity_1 (4. krog) 26.1. jasminčika (x. krog) 27.1. LeJo (2. krog) anonimna (x. krog) bey86(1. krog) 30.1. Katte (8. krog) 31.1. Nusyka (x. krog) x.1. Arual (40. krog) witch (14. krog) Agnes27 (2. krog) bubulina (x. krog) dory (1. krog) smeška83 (x. krog) SKUPAJ NAS JE: 37 NOSEČK: 3 NAVIJAČICE: witch, xoxox, Katte, nadka30, tejchy*, sasek79, mladika, thanchyka, anonimna , twetka, lananai, aTri, Agnes27, mojamura
< Sporočilo je popravil Katte -- 9.1.2011 10:07:35 >
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 9.1.2011 10:10:28
|
|
|
|
Katte
|
Anonimna , na seznamu sem te (poleg dory) obarvala roza. Držim pesti, da tako tudi ostane. Kako si? krisv, en velik virtualni zate, da bi v naslednjem krogu uspelo. Kaj pa Pepa, Nutry, tejchy*, Martinya, Lineta? Kaj novega? Kakšen testek? Pri meni se je končala, tako da lahko zdaj spet .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 9.1.2011 10:20:00
|
|
|
|
Lineta
|
Nič novega - nimam ne m, ne znakov, ne testa
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 9.1.2011 10:58:32
|
|
|
|
tedi2
|
meni pa je viroza pograbila, tako da ne čutim nobenih znakov ne za in ne za . Me od viroze vse boli...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 9.1.2011 11:24:43
|
|
|
|
witch
|
anonimna držim pesti, da se bo srečno končalo jaz bi se šla vseeno pokazat.. ki še lulate v teh dneh
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 9.1.2011 11:33:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Zaenkrat malo boljše kot zjutraj. Sveže krvi ni, rjavega izcedka tudi skoraj ne. Samo če se obrišem, je malo rjavo. Upam, da se končuje. Hvala vsem za skrb. Po trebuhu me pa spet šraufa. Upam, da je kriva kava. Sicer pijem zelo švoh belo kavo, ampak še te nisem zdej par dni, ker sem imela dieto zaradi viroze. Upam, da je nisem prezgodaj pila, ma se mi je že zelo luštala. a
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 9.1.2011 11:52:36
|
|
|
|
Nutry
|
Pozdravljene! Sporočam, da se tudi moja prikazala, grem v naslednji boj, 3. postopek IUI. Držim pesti za tiste, ki čakate + lp Nutry
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 9.1.2011 11:52:56
|
|
|
|
amon
|
Anonimna ... mooočno držim pesti. Zeloooo močno, da je in da bo vse OK do konca. No, zgleda da bo danes ali jutri pri meni O. Mogoče pa je že bila. Včeraj je na testerju lepo bila vidna druga črtica. Danes naredim še en testek, tistega iz DM, kateri mi je ostal od zadnjič ampak te teste iz DM dobiš tudi v lekarni in imajo višje vrednosti LH, zato ne zaznajo tako kot iz mullerja. Upam, da se tokrat pikica ali pikec odloči, da bo september njen/njegov rojstni mesec .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 9.1.2011 11:56:42
|
|
|
|
Agnes27
|
Nutry ! Anonimni in dory čestitkeeee! Upam, da tudi jaz pridem kmalu za vama. Moram reči, da je želja po vsak dan večja. Vsak dan odštevam, da ne bi ugledala tak da ne vem kako bo po parih mesecih če se ne prime Lep nedeljski dan vam želim!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 9.1.2011 12:02:57
|
|
|
|
Anonimen
|
a digitalni clear blue se dobi v vseh lekarnah? ali samo v večjih?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 9.1.2011 22:09:39
|
|
|
|
krisv
|
Eno vprašanje predvsem za tiste, ki se že dlje časa trudite za . A so že vaši dali kak spermiogram čez?
< Sporočilo je popravil krisv -- 9.1.2011 22:17:05 >
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 10.1.2011 7:07:07
|
|
|
|
Katte
|
PRIČAKUJEMO: 1.1. sashy (x. krog) lakaya (1. krog) 5.1. Pepa (12. krog) 6.1. Natka23 (3. krog) Nutry (30. krog) 9.1. tejchy*(10. krog) *žurerka* (2. krog) Martinya (3. krog) krisv (12. krog) 10.1. Lineta (x. krog) 16.1. tedi2 (9. krog) anonimna26 (2. krog) 17.1. ribica81 (x. krog) benji (8. krog) Sa.Ka (4. krog) 20.1. sover (7. krog) 20.1. - 25.1. amon (5. krog) 23.1. thanchyka (25. krog) lollypop (x. krog) sasek79 (3. krog) 25.1. anity_1 (4. krog) 26.1. jasminčika (x. krog) 27.1. LeJo (2. krog) anonimna (x. krog) bey86(1. krog) 30.1. Katte (8. krog) 31.1. Nusyka (x. krog) x.1. Arual (40. krog) witch (14. krog) Agnes27 (2. krog) bubulina (x. krog) dory (1. krog) smeška83 (x. krog) SKUPAJ NAS JE: 37 NOSEČK: 3 NAVIJAČICE: witch, xoxox, Katte, nadka30, tejchy*, sasek79, mladika, thanchyka, anonimna , twetka, lananai, aTri, Agnes27, mojamura
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 10.1.2011 9:52:32
|
|
|
|
sasek79
|
Dobroj utro soborke! Kako ste kaj. Upam, da ste si tiste, ki ste bile prejšnji teden žalostne zaradi nabrale nove moči in energije za nove boje čez vikend. Čakam na dobre novičke od Linete, tejchy in Martinya. Anonimna kako si pa kaj ti? Ali so se izcedki umirili in je sedaj vse bp? Uf, kako sem radovedna. Jaz še nisem na vrsti in čekiram kaj je pri vas novega.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 10.1.2011 10:15:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Ni se umirilo. Včeri je bilo malo bolš, ponoči nič, zdej tudi skoraj nič. Prej sem pa na wcju spet malo rdeče obrisala. Danes imam na srečo pregled, ker drugač me bo živo požrlo od skrbi. Mogoče je tole šraufanje v trebuhu od krčev...?? Drugač se pa počutim noseča - napihnjenost in sitost (kot da bi pojedla pol hladilnika), me tušči lulat in se polulam par kapljic, riganje (obup že v prejšnji nosečnosti ). Le kdo bo pa dočakal popoldan, bom lih znorela?!! Ponoči je pa še tamala začela hropst in je težko dihala. Kot da nimam že zadost skrbi. Sem se bala, da je kak laringitis, ma baje ni. Je danes doma. Jst sem šla pa delat, ma mi je že skor malo žal. Itak bi mogla v LJ prit, ker imam tu G, tako da je to pretehtalo k odločitvi. Kako ste ostale? Bo katera povedala kako lepo novičko, da prinese malo veselja? a
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 10.1.2011 10:26:24
|
|
|
|
Lineta
|
a , sporoči kako je bilo na pregledu. upam da bo vse ok pri meni pa nič novega... a ni čudno da nimam nobenih znakov? oz. se mi zdi da tej ki so, so bolj od psihe kot od česa drugega... si ne upam preveč upat... mogoče bom ju3 naredila test...ali pa v četrtek... me je kr malo strah kaj bo pokazal
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 10.1.2011 10:59:36
|
|
|
|
Arual
|
Vsem nosečkam Tiste ki ste dobile , pošiljam koš . No tudi jaz sem v pričakovanju tečke. Pač življenje ma svoje poti, in usoda je pač takšna kakršna je. Saj sem zelo optimistična in upam, da bo enkrat le uspelo, pa vendar si po tako dolgem času želim, da bi bilo čimprej.
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 10.1.2011 11:11:20
|
|
|
|
benji
|
Živjo punce, res ste se razpisala, jah, vsaki po svoje dogaja, a ne . Jez sem 23 dan, tako da me čaka še ta teden....pa bomo videli če smo kaj pridelali. Itak imam vse običajne znake, kot vsak mesec pred , tako da si ne obetam kaj preveč, ampak upam pa zeloooo. Nič neobičajnega. Sem pa ugotovila, da sem medicinski fenomen. Bolj ko berem po netu kakšne znake nosečnosti imajo punce,...takoj jih dobim . Danes je na vrsti slabost, včeraj me je pikalo in ščipalo,..ampak vse to se mi dogaja le dokler sem skoncentrirana na temo nosečnost. Ko me nekaj zmoti,..znaki čudežno izginejo. Svašta,... Lineta, jaz sem prejšnji mesec prvič zdržala da nisem naredila testka, pa še to, samo zato, ker me je prehitela za en dan. Upam, da vse ki je ne pričakujete v teh dneh, čimprej sporočite dobro novičko.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo januarja 2011 10.1.2011 12:35:50
|
|
|
|
sashy
|
Najprej čestitke vsem novim in čim manj zaskrbljenosti celih mesecev in pa seveda za tiste, ki vas je obiskala , enkrat je sigurno ne bo! Sem pa ugotovila, da sem medicinski fenomen. Bolj ko berem po netu kakšne znake nosečnosti imajo punce,...takoj jih dobim user posted image user posted image user posted image . Danes je na vrsti slabost, včeraj me je pikalo in ščipalo,..ampak vse to se mi dogaja le dokler sem skoncentrirana na temo nosečnost. Ko me nekaj zmoti,..znaki čudežno izginejo. Svašta,... To si pa tko dobr napisala, sem se res nasmejala
< Sporočilo je popravil sashy -- 10.1.2011 12:36:22 >
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?