|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo januarja 2011
8.1.2011 22:06:23   
Katte
Punce, kar preveč klepetate. Ne morem ravno slediti med vikendom user posted image .
dory, anonimna user posted image , čestitam za user posted image user posted image user posted image user posted image !
anonimna , uspešno sem držala pesti že za user posted image , zdaj jih držim še za to, da se obdrži. Ti pa se vsaj poskusi malo zrelaksirati. Drugega ne moreš, lahko samo upaš na najboljše.
anonimna user posted image , ti se kar potoži, si na pravem mestu za to. Pa čim prej stopi do G, ti bo najbolje povedala, kako naprej.
Punce, ki čakate user posted image - potrpežljivo. Upam, da vse zagledate user posted image .

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 501
9.1.2011 6:11:44   
tedi2
IZVIRNO SPOROČILO: Lineta

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Punce, meni je CB pokazal + še preden se je obarvalo testno okence. Jasen plus, brez dvomov. Samo ne vem, kaj sem si bolj želela - da bi bil plus ali ne. Bojim se, da se bo vseeno vse končalo, ker imam že 2 dni spet rjave izcedke. user posted image Malo me je strah, res. Nočem, da se ponovi avgust, ko na prvem pregledu plodek sploh ni bil več živ. user posted image Me pa boli križ in ful se mi mandarine luštajo. Pa tudi vonjam ful. Isto kot v 1. nosečnosti, v 2. pa tega sploh ni bilo. In sploh se ne morem veselit plusa. user posted image Močno močno držite pesti zame.

auser posted image

jst ti bom kr čestitala za user posted image user posted image
misli pozitivno, lepe misli pomagajo, me bomo pa še pesti držale zate user posted image user posted image user posted image jst vrjamem, da bo vse ok user posted image user posted image user posted image

meni se bo zmešalo...jst ne morm več čakat user posted image user posted image user posted image rabla bi eno vedeževalko user posted image

vse bo vredu, samo verjet moraš v to. ČESTITAM!!!!

(odgovor članu Lineta)
Neposredna povezava do sporočila: 502
9.1.2011 6:17:09   
tedi2
GREMO PUNCE, TUKAJ SMO, DA SE LAHKO POTOŽIMO, NEBEREMO SI MOČI, DA SE PLUSEK NAREDI!!!!

GREMO KJE JE OPTIMIZEM. MODRE BARVE JE ZMANKALO V DECEMBRU, TAKO DA ZA  "NA ŽALOSTuser posted image " OZ, DA SE POPRAVIM NA SREČO JE ROZA BARVA OSTALA. ČE SI PA KATERA UPA, PA NJ SE PRTOŽI....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tedi2)
Neposredna povezava do sporočila: 503
9.1.2011 6:53:04   
Anonimen
Dobro jutro. Pri meni malo sveže krvi. Grem ne nikamor, ker je itak brezveze. Če se misli obdržat, se bo obdržalo, če misli it, bo šlo. Doktorji ne morejo nič za to. Je bila pa naša tamala eno tako vztrajno dete, se je kljub krvavitvam obdržala in zdej je ena mala lumpika. user posted image Pa nisem nikamor šla in vse normalno delala, ker sploh nisem vedla, da sem noseča. Je bilo 100x manj stresno. user posted image Kako sploh vem, da bi bil SS?

auser posted image

(odgovor članu tedi2)
  Neposredna povezava do sporočila: 504
9.1.2011 7:28:00   
dory
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Punce, meni je CB pokazal + še preden se je obarvalo testno okence. Jasen plus, brez dvomov. Samo ne vem, kaj sem si bolj želela - da bi bil plus ali ne. Bojim se, da se bo vseeno vse končalo, ker imam že 2 dni spet rjave izcedke. user posted image Malo me je strah, res. Nočem, da se ponovi avgust, ko na prvem pregledu plodek sploh ni bil več živ. user posted image Me pa boli križ in ful se mi mandarine luštajo. Pa tudi vonjam ful. Isto kot v 1. nosečnosti, v 2. pa tega sploh ni bilo. In sploh se ne morem veselit plusa. user posted image Močno močno držite pesti zame.

auser posted image

evo meni se je zgodilo enako,..še preden se je okence obarvalo se je pokazal jasen plusek....

glede rjavih izcedkov...to bi jaz pripisala vgnezditveni veš...da boš pa sigurna pa le pokliči G....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 505
9.1.2011 7:41:35   
*žurerka*
anonimnauser posted image ...ma ti le pojdi se pokazat ..jaz sem imela v drugi nosečnosti tablete ker sem imela tud take izcetke pa sem ležala in je blo ok....čimmanj gibanja .....in pritrdi se na kavč....pa srečnouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 506
9.1.2011 8:06:50   
srečica17
Tudi jaz ti predlagam anonimna da greš na urgenco.....ponavadi ti zdravnik predpipe progesteron v tabletkah do 12 tedna......Malo si preberi na Pušenjakovem forumu.......tudi on vedno predlaga obisk G ob krvavenju v zgodnji nosečnosti.

Držimo pesti, da bo vse OK....MORA BIT!

< Sporočilo je popravil srečica17 -- 9.1.2011 8:07:27 >

(odgovor članu *žurerka*)
Neposredna povezava do sporočila: 507
9.1.2011 10:01:40   
Katte

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.1.
sashy (x. krog)user posted image

lakaya (1. krog)user posted image

5.1.
Pepa (12. krog)

6.1.
Natka23 (3. krog)user posted image

8.1.
anonimna user posted image (3. krog)user posted image user posted image
Nutry (30. krog)

9.1.
tejchy*(10. krog)
*žurerka* (2. krog)user posted image user posted image
Martinya (3. krog)
krisv (12. krog)user posted image

10.1.
Lineta (x. krog)

14.1.
Barcula (1. krog)

16.1.
tedi2 (9. krog)
anonimna26 (2. krog)

17.1.
ribica81 (x. krog)
benji (8. krog)
Sa.Ka (4. krog)

18.1.
jolika (7. krog)

20.1.
sover (7. krog)

20.1. - 25.1.
amon (5. krog)

23.1.
thanchyka (25. krog)
lollypop (x. krog)
sasek79 (3. krog)

24.1.
candi (2. krog)

25.1.
anity_1 (4. krog)

26.1.
jasminčika (x. krog)

27.1.
LeJo (2. krog)
anonimna user posted image  (x. krog)
bey86(1. krog)

30.1.
Katte (8. krog)

31.1.
Nusyka (x. krog)

x.1.
Arual (40. krog)

witch (14. krog)
Agnes27 (2. krog)
bubulina (x. krog)
dory (1. krog)user posted image user posted image
smeška83 (x. krog)user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 37

NOSEČK: 3

user posted image user posted image  

NAVIJAČICE:
witch, xoxox, Katte,
nadka30, tejchy*,
sasek79, mladika,
thanchyka, anonimna user posted image ,
twetka, lananai, aTri,
Agnes27, mojamura

< Sporočilo je popravil Katte -- 9.1.2011 10:07:35 >

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 508
9.1.2011 10:10:28   
Katte
Anonimna user posted image , na seznamu sem te (poleg dory) obarvala roza. Držim pesti, da tako tudi ostane. Kako si?
krisv, en velik virtualni user posted image zate, da bi v naslednjem krogu uspelo.
Kaj pa Pepa, Nutry, tejchy*, Martinya, Lineta? Kaj novega? Kakšen testek?
Pri meni se je user posted image končala, tako da lahko zdaj spet user posted image user posted image .

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 509
9.1.2011 10:20:00   
Lineta
Nič novega - nimam ne m, ne znakov, ne testa user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 510
9.1.2011 10:58:32   
tedi2
meni pa je viroza pograbila, tako da ne čutim nobenih znakov ne za user posted image  in ne za user posted image . Me od viroze vse boli...user posted image

(odgovor članu Lineta)
Neposredna povezava do sporočila: 511
9.1.2011 11:24:43   
witch
anonimna user posted image držim pesti, da se bo srečno končalo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz bi se šla vseeno pokazat..

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ki še lulate v teh dneh user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 512
9.1.2011 11:33:36   
Anonimen
Zaenkrat malo boljše kot zjutraj. Sveže krvi ni, rjavega izcedka tudi skoraj ne. Samo če se obrišem, je malo rjavo. Upam, da se končuje. Hvala vsem za skrb. Po trebuhu me pa spet šraufa. Upam, da je kriva kava. Sicer pijem zelo švoh belo kavo, ampak še te nisem zdej par dni, ker sem imela dieto zaradi viroze. Upam, da je nisem prezgodaj pila, ma se mi je že zelo luštala.

auser posted image

(odgovor članu witch)
  Neposredna povezava do sporočila: 513
9.1.2011 11:52:36   
Nutry
Pozdravljene!

Sporočam, da se tudi moja user posted image prikazala, grem v naslednji boj, 3. postopek IUI.
Držim pesti za tiste, ki čakate +

lp Nutry

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 514
9.1.2011 11:52:56   
amon
Anonimna user posted image ... mooočno držim pesti. Zeloooo močno, da je in da bo vse OK do konca.

No, zgleda da bo danes ali jutri pri meni O. Mogoče pa je že bila. Včeraj je na testerju lepo bila vidna druga črtica. Danes naredim še en testek, tistega iz DM, kateri mi je ostal od zadnjič ampak te teste iz DM dobiš tudi v lekarni in imajo višje vrednosti LH, zato ne zaznajo tako kot iz mullerja.
Upam, da se tokrat pikica ali pikec odloči, da bo september njen/njegov rojstni mesec user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 515
9.1.2011 11:56:42   
Agnes27
Nutry user posted image user posted image user posted image !

Anonimni in dory čestitkeeee! user posted image user posted image  Upam, da tudi jaz pridem kmalu za vama. Moram reči, da je želja po user posted image  vsak dan večja.
Vsak dan odštevam, da ne bi ugledala user posted image  tak da ne vem kako bo po parih mesecih če se ne primeuser posted image

Lep nedeljski dan vam želim!

(odgovor članu Nutry)
Neposredna povezava do sporočila: 516
9.1.2011 12:02:57   
Anonimen
a digitalni clear blue se dobi v vseh lekarnah? ali samo v večjih?

(odgovor članu tedi2)
  Neposredna povezava do sporočila: 517
9.1.2011 22:09:39   
krisv
Eno vprašanje predvsem za tiste, ki se že dlje časa trudite za user posted image . A so že vaši user posted image dali kak spermiogram čez?

< Sporočilo je popravil krisv -- 9.1.2011 22:17:05 >

When the going gets tough, the tough get going.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 518
10.1.2011 7:07:07   
Katte

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image PRIČAKUJEMO:

1.1.
sashy (x. krog)user posted image

lakaya (1. krog)user posted image

5.1.
Pepa (12. krog)

6.1.
Natka23 (3. krog)user posted image

8.1.
anonimna user posted image (3. krog)user posted image user posted image
Nutry (30. krog)user posted image

9.1.
tejchy*(10. krog)
*žurerka* (2. krog)user posted image user posted image
Martinya (3. krog)
krisv (12. krog)user posted image

10.1.
Lineta (x. krog)

14.1.
Barcula (1. krog)

16.1.
tedi2 (9. krog)
anonimna26 (2. krog)

17.1.
ribica81 (x. krog)
benji (8. krog)
Sa.Ka (4. krog)

18.1.
jolika (7. krog)

20.1.
sover (7. krog)

20.1. - 25.1.
amon (5. krog)

23.1.
thanchyka (25. krog)
lollypop (x. krog)
sasek79 (3. krog)

24.1.
candi (2. krog)

25.1.
anity_1 (4. krog)

26.1.
jasminčika (x. krog)

27.1.
LeJo (2. krog)
anonimna user posted image  (x. krog)
bey86(1. krog)

30.1.
Katte (8. krog)

31.1.
Nusyka (x. krog)

x.1.
Arual (40. krog)

witch (14. krog)
Agnes27 (2. krog)
bubulina (x. krog)
dory (1. krog)user posted image user posted image
smeška83 (x. krog)user posted image

SKUPAJ NAS JE: 37

NOSEČK: 3

user posted image user posted image  

NAVIJAČICE:
witch, xoxox, Katte,
nadka30, tejchy*,
sasek79, mladika,
thanchyka, anonimna user posted image ,
twetka, lananai, aTri,
Agnes27, mojamura

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 519
10.1.2011 9:52:32   
sasek79
Dobroj utro soborke! user posted image  Kako ste kaj. Upam, da ste si tiste, ki ste bile prejšnji teden žalostne zaradi user posted image  nabrale nove moči in energije za nove boje čez vikend. 

Čakam na dobre novičke od Linete, tejchy in Martinya.

Anonimna user posted image  kako si pa kaj ti? Ali so se izcedki umirili in je sedaj vse bp?

Uf, kako sem radovedna. user posted image  Jaz še nisem na vrsti in čekiram kaj je pri vas novega.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 520
10.1.2011 10:15:59   
Anonimen
Ni se umirilo. Včeri je bilo malo bolš, ponoči nič, zdej tudi skoraj nič. Prej sem pa na wcju spet malo rdeče obrisala. user posted image Danes imam na srečo pregled, ker drugač me bo živo požrlo od skrbi. Mogoče je tole šraufanje v trebuhu od krčev...?? Drugač se pa počutim noseča - napihnjenost in sitost (kot da bi pojedla pol hladilnika), me tušči lulat in se polulam par kapljic, riganje (obup že v prejšnji nosečnosti user posted image ). Le kdo bo pa dočakal popoldan, bom lih znorela?!!
Ponoči je pa še tamala začela hropst in je težko dihala. Kot da nimam že zadost skrbi. Sem se bala, da je kak laringitis, ma baje ni. Je danes doma. Jst sem šla pa delat, ma mi je že skor malo žal. user posted image Itak bi mogla v LJ prit, ker imam tu G, tako da je to pretehtalo k odločitvi.

Kako ste ostale? Bo katera povedala kako lepo novičko, da prinese malo veselja?

auser posted image

(odgovor članu sasek79)
  Neposredna povezava do sporočila: 521
10.1.2011 10:26:24   
Lineta
auser posted image , sporoči kako je bilo na pregledu. upam da bo vse ok user posted image

pri meni pa nič novega... a ni čudno da nimam nobenih znakov? oz. se mi zdi da tej ki so, so bolj od psihe kot od česa drugega... si ne upam preveč upat... mogoče bom ju3 naredila test...ali pa v četrtek... me je kr malo strah kaj bo pokazal user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 522
10.1.2011 10:59:36   
Arual
Vsem nosečkam user posted image user posted image user posted image user posted image
Tiste ki ste dobile user posted image , pošiljam koš user posted image user posted image user posted image .

No tudi jaz sem v pričakovanju tečke. Pač življenje ma svoje poti, in usoda je pač takšna kakršna je. Saj sem zelo optimistična in upam, da bo enkrat le uspelo, pa vendar si po tako dolgem času želim, da bi bilo čimprej.

Vsak poraz je nov izziv za zmago.

ZMAGA JE NAGRADA ZA TISTEGA,KI VSTRAJA TOLIKO CASA,DA PREMAGA BOLEČINO....

(odgovor članu Lineta)
Neposredna povezava do sporočila: 523
10.1.2011 11:11:20   
benji
Živjo punce,

res ste se razpisala, jah, vsaki po svoje dogaja, a ne user posted image .
Jez sem 23 dan, tako da me čaka še ta teden....pa bomo videli če smo kaj pridelali.
Itak imam vse običajne znake, kot vsak mesec pred user posted image , tako da si ne obetam kaj preveč, ampak upam pa zeloooo. Nič neobičajnega.

Sem pa ugotovila, da sem medicinski fenomen. Bolj ko berem po netu kakšne znake nosečnosti imajo punce,...takoj jih dobim user posted image  user posted image  user posted image .
Danes je na vrsti slabost, včeraj me je pikalo in ščipalo,..ampak vse to se mi dogaja le dokler sem skoncentrirana na temo nosečnost. Ko me nekaj zmoti,..znaki čudežno izginejo. Svašta,...

Lineta, jaz sem prejšnji mesec prvič zdržala da nisem naredila testka, pa še to, samo zato, ker me je user posted image  prehitela za en dan.
Upam, da vse ki je ne pričakujete v teh dneh, čimprej sporočite dobro novičko.

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 524
10.1.2011 12:35:50   
sashy
Najprej čestitke vsem novim user posted image in čim manj zaskrbljenosti celih user posted image mesecev

in pa seveda user posted image user posted image user posted image za tiste, ki vas je obiskalauser posted image , enkrat je sigurno ne bo!

Sem pa ugotovila, da sem medicinski fenomen. Bolj ko berem po netu kakšne znake nosečnosti imajo punce,...takoj jih dobim user posted image user posted image user posted image .
Danes je na vrsti slabost, včeraj me je pikalo in ščipalo,..ampak vse to se mi dogaja le dokler sem skoncentrirana na temo nosečnost. Ko me nekaj zmoti,..znaki čudežno izginejo. Svašta,...

user posted image To si pa tko dobr napisala, sem se res nasmejalauser posted image

< Sporočilo je popravil sashy -- 10.1.2011 12:36:22 >

Moji sončki:
Anej 5.5.2008
Taja 23.11.2009
Brina 5.12.2011

(odgovor članu benji)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?