|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo januarja 2011
8.1.2011 11:05:39   
tedi2
mater smo klepetulje, a se vse kar preselimo med septemberke?user posted image

(odgovor članu tedi2)
Neposredna povezava do sporočila: 476
8.1.2011 11:05:49   
witch
IZVIRNO SPOROČILO: tedi2

IZVIRNO SPOROČILO: LeJo

punce, kako ste bile pridne na forumu! toliko spodbudnih besed! kaj bi me ena brez druge? 
najprej user posted image  nosečkam in user posted image  "plavkicam".
witch ko sem prebirala tvoj dolgi zapis... kot  da bi opisovala mene. našla sem se v vsaki tvoji besedi! zgleda, da smo se vse našle v tvojih besedah.
sem pa bila prepričana, da sem tu med starejšimi, pa smo vse nekje blizu :-) jaz jih štejem dobrih 32 in trudimo se za prvega bebija.
No upam, da nam vsem čimprej uspe.  držim pesti za nas!user posted image

se podpišem. Jaz sem ga prebrala na delu in sem jokala...

Punce user posted image user posted image sem kar brez besed.... Res ena drugo čutimo, čutimo veselje in bolečino. Vesela sem da vas imam user posted image Čeprav je hudo moramo ostati močne...
Pri meni je danes spet en težek dan.. brez volje... ampak moram pogumno naprej!

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu tedi2)
Neposredna povezava do sporočila: 477
8.1.2011 11:07:19   
tedi2
IZVIRNO SPOROČILO: srečica17

shilouuser posted image ,
anonima - tudi izcedek je lahko znak nosečnosti........še malo poačakaj, pa bo vse jasno.....držim pesti!

se podpišem, mi se ne damo!!

(odgovor članu srečica17)
Neposredna povezava do sporočila: 478
8.1.2011 11:07:37   
witch
tedi user posted image user posted image user posted image user posted image da ti izginjeni znaki pomenijo plusek user posted image user posted image user posted image user posted image in jaaaaa ti nakupi so itak najlepši user posted image user posted image user posted image
klepetulje smo pa ja user posted image user posted image user posted image user posted image se strinjam s selitvijo user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu tedi2)
Neposredna povezava do sporočila: 479
8.1.2011 11:37:21   
Natka23
IZVIRNO SPOROČILO: witch

punce, kako ste bile pridne na forumu! toliko spodbudnih besed! kaj bi me ena brez druge? 
witch ko sem prebirala tvoj dolgi zapis... kot  da bi opisovala mene. našla sem se v vsaki tvoji besedi! zgleda, da smo se vse našle v tvojih besedah.
sem pa bila prepričana, da sem tu med starejšimi, pa smo vse nekje blizu :-) jaz jih štejem dobrih 32 in trudimo se za prvega bebija.

Punce user posted image user posted image sem kar brez besed.... Res ena drugo čutimo, čutimo veselje in bolečino. Vesela sem da vas imam user posted image Čeprav je hudo moramo ostati močne...

Witch te še predober razumem, jaz sem čist brezvolje,nekak se poskušam veselit februarja mogoče pa takrat bo, potem se pa spomnim da je to tolažba vsakega meseca doslej, da bo pa drug, pa  potem ni, in izgine volja.No sem se pa odločila, da se bom malo stran držala tak da se ne bom prijavila vsaj zankrat v mesec februar, ker enostaven potem skoz spremljam in sem še bolj v tem načrtovan mesec ju, tak da...
Vsem  novim user posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 480
8.1.2011 11:57:34   
aTri
tedi...želim ti, da pa znaki pomenijo, da je to touser posted image

klepetulje ste pa res prave...in vsem vam privoščim, da se prestavite nižje - med septemberke...user posted image user posted image

pa kako hitro čas beži...sem nekaj časa klepetala med julijkami......kar naenkrat pa so že tukaj septemberke...ufff kako čas bežiuser posted image

Pa da mene sedaj kdo vidi me prijavi na CSDuser posted image user posted image jaz za kompičem mala pa sesauser posted image ..no vsaj kosilo sem jaz dala kuhatuser posted image

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 481
8.1.2011 14:00:32   
srečica17

srečica17 res je starostna meja se viša in pogosto nas življenjska situacija prisili v to.
mene je. vsaj zdelo se je tako. pa vendar, ko sem zaradi vseh teh težav z zanositvijo in nosečnostjo najbolj na tleh takrat pomislim, da mi čisto nič ne bi smelo biti izgovor. takrat sem res stroga do sebe. če bi živela še enkrat, bi si želela otroka že kmalu po 20 letu starosti. in imeli bi jih 3 ali 4.user posted image

LeJo tudi jaz včasih pomislim, kako drugače bi bilo če bi bolj zgodaj spoznala takšnega partnerja kot ga imam sedaj......sigurno bi imela že tri otroke......ampak.....tako pač je in treba se je sprijazniti......
Če mi rata imet še enega.......bom presrečna......mi pa vse skupaj že malo meji na čudežuser posted image

(odgovor članu Rina2)
Neposredna povezava do sporočila: 482
8.1.2011 14:06:28   
Lineta
nov dan, moje m pa še vedno ni user posted image in vedno manj je tudi znakov da bi prišla, pa tudi znakov za user posted image nimam nobenih. začenjajo me malo dajat skomine, da bi kakšen testek uničla.. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 483
8.1.2011 14:08:04   
srečica17
IZVIRNO SPOROČILO: Natka23

IZVIRNO SPOROČILO: witch

Witch te še predober razumem, jaz sem čist brezvolje,nekak se poskušam veselit februarja mogoče pa takrat bo, potem se pa spomnim da je to tolažba vsakega meseca doslej, da bo pa drug, pa  potem ni, in izgine volja.No sem se pa odločila, da se bom malo stran držala tak da se ne bom prijavila vsaj zankrat v mesec februar, ker enostaven potem skoz spremljam in sem še bolj v tem načrtovan mesec ju, tak da...
Vsem  novim user posted image  user posted image user posted image

Vas čisto razumem, ker sem popolnoma na istem. Včeraj sem šla kar ob 20.00 spat ker sem bila tako tečna (predvsem sama sebi).
Tudi jaz se januarja nisem dala na seznam.......pa ni nič pomagalo, kr naprej sem kukala na forum, enostavno ne morem odmislit......Zdej sem se dala pa že na februarski seznam, čeprav še čakam M.....nej bi prišla v pon., pa tud pomislim ne , da bi lahko bila nosečka, ker nimam nobenih znakov......(v obeh nosečnostih sem takoj vedela, da je to to, ker sem imela tako nabrekle in boleče prsi).......zdaj mam sam en hud PMS.......tečna za znort:-)user posted image
Je pa fajn, da lahko komu jamram,.....hvala ker ste tuuser posted image

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 484
8.1.2011 14:10:43   
srečica17
IZVIRNO SPOROČILO: Lineta

nov dan, moje m pa še vedno ni user posted image in vedno manj je tudi znakov da bi prišla, pa tudi znakov za user posted image nimam nobenih. začenjajo me malo dajat skomine, da bi kakšen testek uničla.. user posted image user posted image user posted image

Lineta držimo pesti.......naj bouser posted image !

(odgovor članu Lineta)
Neposredna povezava do sporočila: 485
8.1.2011 14:11:14   
srečica17
dory Čuser posted image Euser posted image S user posted image Tuser posted image Iuser posted image Tuser posted image Kuser posted image E!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

< Sporočilo je popravil srečica17 -- 8.1.2011 14:12:01 >

Neposredna povezava do sporočila: 486
8.1.2011 14:54:08   
Anonimen
Punce, tudi jaz sem se prišla malo "zjokat" sem gor. user posted image Danes sem čist žalostna. user posted image Zgleda imam preveč časa in berem to in ono, na FB gledam kako so vse moje prijateljice-znanke noseče ali ravno rodile,...jaz pa čakam in čakam pa nič. Nevem zakaj je ta svet tako krut? Tisti, ki si otrok želimo čakamo in čakamo, drugi pa hodijo na splave,... user posted image
Ta mesec se nisem dala na seznam, ker sem želela odklopiti - pa žal ne gre. Kljub temu kukam, navijam in čakam za vas. Najbolj me jezi, ker nimam rednih M in niti približno nevem kdaj je O. Porabila sem že mali milijon O testov pa nič. Se mi zdi da je en dan rahla črtica, upam da bo drugi dan temnejša pa je sploh ni,... in spet enako,.... Sexat pa tudi ne gre na 2 dni. Enostavno sem že preveč izmozgana od vsega planiranja,... Nevem kaj naj še naredim, da bo končno user posted image . Konec jan. sem naročena k G, ker ne uspe. A ji naj kar rečem da me da naprej ali mi lahko tudi ona naredi kakšne preglede, da ne bi rabila v neplodnostno?

Hvala, da ste me "poslušale".

user posted image vsem nosečkam, upam, da vas bo čimveč!

A.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 487
8.1.2011 15:06:55   
srečica17
Auser posted image pomoje je res najbolje, da se prepustiš rokam G........in bodo lepo po vrsti preiskali vse. Ali imaš O.......in tako naprej. Ugotovili bodo vzroke, zakaj ne zanosiš , jih odpravili in tako boš kmalu lahko postala srečkauser posted image . Torej le glej pozitivno naprej in vztrajaj pri G , naj te pošljejo naprej.....na preglede in če je potrebno tudi na zdravljenje.
Srečno!!!!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 488
8.1.2011 15:07:15   
sasek79
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Punce, tudi jaz sem se prišla malo "zjokat" sem gor. user posted image Danes sem čist žalostna. user posted image Zgleda imam preveč časa in berem to in ono, na FB gledam kako so vse moje prijateljice-znanke noseče ali ravno rodile,...jaz pa čakam in čakam pa nič. Nevem zakaj je ta svet tako krut? Tisti, ki si otrok želimo čakamo in čakamo, drugi pa hodijo na splave,... user posted image
Ta mesec se nisem dala na seznam, ker sem želela odklopiti - pa žal ne gre. Kljub temu kukam, navijam in čakam za vas. Najbolj me jezi, ker nimam rednih M in niti približno nevem kdaj je O. Porabila sem že mali milijon O testov pa nič. Se mi zdi da je en dan rahla črtica, upam da bo drugi dan temnejša pa je sploh ni,... in spet enako,.... Sexat pa tudi ne gre na 2 dni. Enostavno sem že preveč izmozgana od vsega planiranja,... Nevem kaj naj še naredim, da bo končno user posted image . Konec jan. sem naročena k G, ker ne uspe. A ji naj kar rečem da me da naprej ali mi lahko tudi ona naredi kakšne preglede, da ne bi rabila v neplodnostno?

Hvala, da ste me "poslušale".

user posted image vsem nosečkam, upam, da vas bo čimveč!

A.user posted image

user posted image user posted image user posted image  ne obupaj. Verjemi, da tudi tebe čaka sreča in boš (mogoče že prav kmalu) srečka nosečka. Pač ne rata vsem takoj in takrat, ko si mi zamislimo in smo zato še toliko bolj nesrečne. V glavi delamo najbolj črne scenarije. Bodi pozitivna in verjemi (ni dovolj, da samo upaš oz. si želiš), da boš kmalu zanosila. Veliko je na psihi, zato poskusi delati v tej smeri.

Glede preizkav pa je najbolje, da te najprej tvoja ginekologinja pregleda in če ne bo nič našla, jo prosi, da te da naprej. Koliko časa pa se že trudita?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 489
8.1.2011 15:08:24   
sasek79
Doriy: Čestitam, bravo. user posted image user posted image user posted image user posted image  Lepo nosečnost in čudovitega , zdravega otročka ti želim.

(odgovor članu sasek79)
Neposredna povezava do sporočila: 490
8.1.2011 15:45:51   
mladika
Punce,najprej pošiljam vsaki po en user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,tistim ki vas je obiskala tečka in tistim ki ste brez volje!!Ampak verjemite za vsako bo enkrat posijal sončekuser posted image med tem časom bomo pa tule gor jamrale druga drugi in se spodbujale,kajti me se med sabo najbolje razumemo,vemo kako se druga počuti,poznamo kako je to ko si na "čustvenem vrtiljaku" in kaka je žalost ko vsak mesec pride user posted image namesto user posted image .Jst raje vam "jamram" pa tožim,ker me razumete kot pa kaki kolegici,ki še ne načrtuje user posted image al pa ji je ratal v prvo,ker me ne bi nobena razumela al bi pa misnle da sem user posted image .Zadnje časa kar pri meni postaja boleče,je to da me ljudje že sprašujejo če že kej misliva na user posted image da bi pa počasi lahko začela delat na bejbiju k sva že tolk časa skupaj,jst se pa izgovarjam na šolo,da bi raje da zakjučim s šolanjem potem pa bebija,globoko v srcu pa "jočem" in mi je hudo,ker se midva trudiva ampak rata pa ne!!user posted image user posted image
No pa sem se še jaz mal spovedala.Je pa res da sem danes dobila user posted image in se lahka v ponedeljek že na operacijo naročim in gledam optimistično naprej!!
Hvala vam punce,da ste tukaj in da se podpiramo med seboj!!
Rada vas ima vaša Mladikicauser posted image

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu sasek79)
Neposredna povezava do sporočila: 491
8.1.2011 16:12:42   
Anonimen
anonimna 26

Jaz ne vem če je to res vse že v glavi, ampak mene ful prsa bolijo, utrujena sem zeloooo sam bi spala. Do 16 je še kar nekaj dni, nekega ful upanja nimam, zdi se mi da moja podzavest dela na polno in mi že povzroča neke nosečniške znake.

Držim pesti za vse nas, da nam enkrat uspeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mladika)
  Neposredna povezava do sporočila: 492
8.1.2011 16:17:18   
witch
auser posted image še kako razumem to kar si napisala. Pri meni je isto.. dolgi, neredni cikli, nimam pojma kdaj je O.. Mi je pa G svetovala naj si merim BT in si z njo pomagam glede O. Sem ji zadnjič grafe nesla kazat in je rekla, da imam O... tak da verjetno so kar dobri ti grafi.
Glede pregledov pa je pri moji G tak. Po enem letu dobiš napotinco za spermiogram. Če je ta ok, potem mene pošlje na en pregled jajčnikov. In se pač naprej dogovarjamo. Če pa je spermiogram slab pa dobiva takoj napotnico za neplodnostno. Ker če je z mano nekaj narobe lahko to še ona rešuje. Če pa s partnerjem pa ona nič ne more. Tak je pač meni razložila. Spermiogram imava že hvala bogu naslednji teden, potem naprej pa bomo videli kako bo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 493
8.1.2011 16:19:58   
krisv
Tudi moja "teta iz Amerika" je prišla danes na obisk. In sem jo dokaj dobro sprejela user posted image user posted image
Vsem novim nosečkam čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , nam ostalim user posted image user posted image user posted image , tistim, ki še pa čakate na svoje user posted image držim pesti in pošiljam user posted image . Se grem prijaviti na seznam k februarkam, tukaj pa ostajam kot navijačica.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 494
8.1.2011 16:56:52   
Anonimen
Hvala vsem za spodbudo. user posted image Se kar malo boljše počutim. user posted image
Sasek79: Dobro leto in pol bo že kar delava na bebici.
Wich: upam, da bo pri meni tudi tako, da bova lahko šla na spermiogram še pri moji G, in šele nato naprej, če nebo kaj ok, ker še nikomur nisva povedala,.... Upam, da tudi vama čim prej uspe in da vse te preiskave ne bodo potrebne.

user posted image

(odgovor članu krisv)
  Neposredna povezava do sporočila: 495
8.1.2011 17:42:26   
Natka23
IZVIRNO SPOROČILO: mladika

Punce,najprej pošiljam vsaki po en user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,tistim ki vas je obiskala tečka in tistim ki ste brez volje!!Ampak verjemite za vsako bo enkrat posijal sončekuser posted image med tem časom bomo pa tule gor jamrale druga drugi in se spodbujale,kajti me se med sabo najbolje razumemo,vemo kako se druga počuti,poznamo kako je to ko si na "čustvenem vrtiljaku" in kaka je žalost ko vsak mesec pride user posted image namesto user posted image .Jst raje vam "jamram" pa tožim,ker me razumete kot pa kaki kolegici,ki še ne načrtuje user posted image al pa ji je ratal v prvo,ker me ne bi nobena razumela al bi pa misnle da sem user posted image .Zadnje časa kar pri meni postaja boleče,je to da me ljudje že sprašujejo če že kej misliva na user posted image da bi pa počasi lahko začela delat na bejbiju k sva že tolk časa skupaj,jst se pa izgovarjam na šolo,da bi raje da zakjučim s šolanjem potem pa bebija,globoko v srcu pa "jočem" in mi je hudo,ker se midva trudiva ampak rata pa ne!!user posted image user posted image
No pa sem se še jaz mal spovedala.Je pa res da sem danes dobila user posted image in se lahka v ponedeljek že na operacijo naročim in gledam optimistično naprej!!
Hvala vam punce,da ste tukaj in da se podpiramo med seboj!!
Rada vas ima vaša Mladikicauser posted image

Sej pa mi vse govorijo nam odmislim, ma kak  trenuten delam na pediatričnih oddelkih skoz zraven dojenčkov, ko pogledam svojo malo si mislim kak bi blo super da se ji letos nekdo pridruži, prav upala sem, zdej se mi zdi pa da mi je vse padlo v vodo.najbolj žalosten mi je ko mi ena taka pove da je noseča, ko sploh še ni mislala imet otroka, jaz pa sem povedala da delava na tem, pa me je čuden gledala, ker sem se komaj zaposlila, sam pogodbo imam itak za nedoločen čas.

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 496
8.1.2011 19:29:14   
Anonimen
Punce, meni je CB pokazal + še preden se je obarvalo testno okence. Jasen plus, brez dvomov. Samo ne vem, kaj sem si bolj želela - da bi bil plus ali ne. Bojim se, da se bo vseeno vse končalo, ker imam že 2 dni spet rjave izcedke. user posted image Malo me je strah, res. Nočem, da se ponovi avgust, ko na prvem pregledu plodek sploh ni bil več živ. user posted image Me pa boli križ in ful se mi mandarine luštajo. Pa tudi vonjam ful. Isto kot v 1. nosečnosti, v 2. pa tega sploh ni bilo. In sploh se ne morem veselit plusa. user posted image Močno močno držite pesti zame.

auser posted image

(odgovor članu Natka23)
  Neposredna povezava do sporočila: 497
8.1.2011 19:37:27   
Lineta
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Punce, meni je CB pokazal + še preden se je obarvalo testno okence. Jasen plus, brez dvomov. Samo ne vem, kaj sem si bolj želela - da bi bil plus ali ne. Bojim se, da se bo vseeno vse končalo, ker imam že 2 dni spet rjave izcedke. user posted image Malo me je strah, res. Nočem, da se ponovi avgust, ko na prvem pregledu plodek sploh ni bil več živ. user posted image Me pa boli križ in ful se mi mandarine luštajo. Pa tudi vonjam ful. Isto kot v 1. nosečnosti, v 2. pa tega sploh ni bilo. In sploh se ne morem veselit plusa. user posted image Močno močno držite pesti zame.

auser posted image

jst ti bom kr čestitala za user posted image user posted image
misli pozitivno, lepe misli pomagajo, me bomo pa še pesti držale zate user posted image user posted image user posted image jst vrjamem, da bo vse ok user posted image user posted image user posted image

meni se bo zmešalo...jst ne morm več čakat user posted image user posted image user posted image rabla bi eno vedeževalko user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 498
8.1.2011 19:43:04   
srečica17
anonimna čestitkeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image
Bravo......očitno je CB res najbolj zanesljiv!

Vse bo OK.......!!!!

user posted image Lineta.....sicer nisem vedeževalka.....ampak jaz napovedujem plusek pri tebi!user posted image

(odgovor članu Lineta)
Neposredna povezava do sporočila: 499
8.1.2011 19:55:51   
witch
user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za plusek user posted image user posted image user posted image ne misli negativno! Pikica se bo obdržala. Če pa so še izcedki pa bi jaz na tvojem mestu jutri kar do dežurnega šla...

Lineta bo plusek bo user posted image user posted image user posted image

srečica pa še nam kaj napovej... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?