|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/V.del
9.1.2011 19:42:10   
tanci29
tamika fajnuser posted image en krog po vasiuser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
9.1.2011 19:44:24   
baki
čer....jst sem bolje.mi ni več slabo.mam še drisko,sam to bo minil.nik kašla kot zmaj.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
9.1.2011 19:45:06   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: baki

čer....jst sem bolje.mi ni več slabo.mam še drisko,sam to bo minil.nik kašla kot zmaj.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
9.1.2011 19:45:54   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

IZVIRNO SPOROČILO: baki

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
9.1.2011 19:45:59   
tanci29
no zdej pa piim ptiče iz banje dat..je daddy gor se že dere da so končali...fajn pančkejte in lepo se imejte

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
9.1.2011 19:48:10   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

no zdej pa piim ptiče iz banje dat..je daddy gor se že dere da so končali...fajn pančkejte in lepo se imejte
pridni boditeuser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
9.1.2011 20:10:34   
Katjusa
čer evo končno smo uspel ostrižit naše "punčke" benjamin je komaj čakal da pride na vrsto... smo najprej florjana in ni bilo nobenih težav:)

user posted image
user posted image

lahko noč

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
9.1.2011 20:21:12   
TAMIKA3
sem nazaj user posted image user posted image ... zunaj je lepa noč ... me je luna trkala po glavi user posted image ... zvezde kazale pot user posted image ... veter pa gnal še hitreje proti domu user posted image ... sem se malce prešvicala, zdaj se pa nalivam z vodo, da nadoknadim izgubljeno user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
9.1.2011 20:44:58   
Urša08
čer

Jaz sem danes še doma. Je pa Evica mnogo boljša - prav s temi besedami mi je povedala zdravnicauser posted image . Jutri naj bi že sama dihala. Komi čakam da jo bom lahko malce pocartala sicer ne vem če že jutri ampak v torek pa kar verjetno. Jutri najbrž tam ostanem, če ne pa v torek zjutraj. Tako sva se menili z zdravnico. Bo pa Eva do odhoda domov na intenzivni tko da tudi ko bom tam jo bom hodila obiskovati .

V glavnem preden sva šla z user posted image do Eve je Nejc čist zakuhal, ma se mu tole kr vleče. Tko da jutri šibamo še k pediatrinji da ga pregleda. Pišuka mamo pestro trenutno, že res komaj čakam da nas tele bolezni zapustijo k je tole čista nočna mora ratala.

Če danes najdem kaj energije vas preberem.

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
   [Brisano sporočilo]
9.1.2011 21:41:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 2785
   [Brisano sporočilo]
9.1.2011 22:01:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2786
   [Brisano sporočilo]
9.1.2011 22:03:04   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2787
9.1.2011 22:04:57   
Ploha
kolumbo: se strinjam, lincer je pa čisti podn....midva sva 1x pršla na tortico in naju ni prišel nihče niti pogledat, nč od nč...mal sva čakala pol pa šla...ja madona, nobenih ljudi, a zdj bom pa še jst za šank hodila prost...pa še šef je bil not...

Neposredna povezava do sporočila: 2788
   [Brisano sporočilo]
9.1.2011 22:26:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2789
   [Brisano sporočilo]
9.1.2011 22:30:26   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2790
9.1.2011 22:38:56   
Ploha

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

nč, grem se zdej res stiskatuser posted image user posted image user posted image

Ploha, kva pa tvoj medved delauser posted image ...sam ne mi rečt d slučajno še po štal bluzi......mi smo bli zanč skor ob božično večerjo k je pr sosed krava zarad petarde ketno utrgala in kr u žleb za futr skočila.....seveda so mogl naši deci takoj u akcijo in pomagat rešt situacijo 

televzijo gleda...lepa sela, lepo gore...

a ste kaka znana kmetija? Eno poznam v vašem koncu znano user posted image

s čim se pa pr vs ukvarjate??

vse sorte se je že zgodi sred noči, skoraj da nismo imel zakol v sili..pa se je krava sama rešila...

Neposredna povezava do sporočila: 2791
9.1.2011 22:40:42   
Ploha

tist šef je bedak od bedaka....k je moj pršu naročit torto ga je najprej napii..... kdaj hot, d majo glih kosiuuser posted image user posted image user posted image ...ja pol pa zaklen vrata pa napiš MALICA OD DO......k je pa nasledn dan pršla Črticaa not po svojo torto je pa še njo napiiizz...k se glih slučajno isto pišemo in glih slučajno sta ble obe torte za eno leto na isti priimek in je kr neki nabijal.....

a dej nehi...jaooo...al so vsaj torte okusne?

jst naročim pri enmu kolegu od medveda, sestra peče....in je poceni in super....mislim men je super...nism pa aklih,... torta k torta, sam da gor nekaj s smetano nariše...

za krst od mance sem jo celo sama pacala..ajoooj...

a je kera od vas na FB?

< Sporočilo je popravil Ploha -- 9.1.2011 22:42:11 >

Neposredna povezava do sporočila: 2792
10.1.2011 6:39:39   
baki
jutrouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .TAKE NOČI ŽE NISEM MELA OD NIKOVEGA 7 MESCA.sploh ne vem več kaj pomeni otroku vstajast celllloooo noč.kap me bo.če ni kašljal se mu je pa kaj sanjalo.če pa nič od tega pa ni mogu spat.zdej je pa že pokonciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .vročine nima.pa nisem zaspanc sam to je pa preveč.pol je pa finta da nobeden ne velja sam jstuser posted image .pol pa dajmo mami.še zadnje atome energije dat ven.

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
10.1.2011 6:59:10   
Čebel@

tist šef je bedak od bedaka....k je moj pršu naročit torto ga je najprej napii..... kdaj hot, d majo glih kosiuuser posted image user posted image user posted image ...ja pol pa zaklen vrata pa napiš MALICA OD DO......k je pa nasledn dan pršla Črticaa not po svojo torto je pa še njo napiiizz...k se glih slučajno isto pišemo in glih slučajno sta ble obe torte za eno leto na isti priimek in je kr neki nabijal.....
če boš kdaj hotla menjet slaščičarno-ti jaz priporočam od mojga svakauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2794
10.1.2011 7:29:42   
petrušk_
jutro...se javljam na raport...

kot vidte že spet zgodnja v službi - to pomeni, da je malčica doma....spet ni v vrtcu....bo moj doma dokler ne vstane, da vidimo stanje...pa vročina pa učki pa to....če bo dobra gre že takoj v službo malčica pa v spodnji štuk, drugač pa počaka, da pridem jst dam, pa se zamenjava user posted image user posted image user posted image user posted image

sva rekla, da bova šla ta teden enkrat na sestanek v vrtec, da vzgojitelco mal povprašava o njenem načinu dela, ker me res moti to, da noben otrok v skupini ni bil bolan, eva pa takoj v soboto že čudna ?!?!?!
odprto okno - otročki v samih bodijih - z velkim vozom na sprehod po vrtcu in ne venuser posted image user posted image - če vse skupaj sešteješ in tvoj otrok vedno nastrada človek pomisli, da namensko redčijo skupino, da imajo manj delauser posted image user posted image user posted image do tega razmišljanja so dejstva pripeljala mojega dragega...alpa sva že midva mal upičena, k več ne veva kako pa kaj....

vročina je bla sicer bolj zvečer tam okrog 36,9 - 37,2, ampak vseeno glih una smotana da ne veš za kaj se gre...kašelj smo sicer kar fino že pozdravili z inhalatorjem - seveda trkam na glavo - tko da je dons spala do 5h v svoji sobici brez prekinitev.....upam, da premagamo še vročino po čimhitrejšem postopku....

res je tečno, ko ne upam več na bolniško glede na to, da delam le še 5 tednov in si enostavno ne upam....drugač mi lahko pa še nagaja in ne potrdi dopusta, pol sm pa resnično naje.....

brala še nism...sam zadnjo stran pošnofala...komentiram na hitro....

Ploha
- WELCOMEEEEEE
Baki - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
naj vas čimprej spusti.....da bo malček boljš in naj vsaj ne dobi vročine

Tamika....sm neki na fb brala da mate vročino...kdo??

urša...happy za vas, da gre evi na bolje....naj gre še naprej tko, da jo čimprej lahko stisneš v svoj objem....pa tud žiga / nejca - hmm.---pozabla...tist k ma vročino naj hito piči dalje, k mate dost težav zdaj...tko da upam, da bodo naše prošnje uslišane in boste kmalu zdravi in srečni vsi v enem kosu!!!!

kolumbo. . .si se nastiskala...je uspel??user posted image user posted image user posted image user posted image
bo šu šime koj še en prstan naročituser posted image user posted image user posted image user posted image

tolk zaenkrat zj pa na brzino podelat, da lohk pol pičim dam v zamenjavo....

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
10.1.2011 8:08:52   
baki
tk nik zdaj je.jajčko na oko.bom vidla kolk bo pojedu.ga gledam zraven pa samo pacauser posted image .no ja nekaj pa že gre tudi doluser posted image .kk je fajn ko so zdraviuser posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
10.1.2011 8:22:15   
brkn83
Jutro.

Kako kaj? Js že delam, sem že pospravila cote, ki sem jih včeraj zvečer polikala, zdej pa sem še za kruh zamesila. Zdej pa je čas za moj zajtrk in rr.

Včeraj sem vvas mal prebrala, napisat pa ni bilo časa nič.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
10.1.2011 8:40:22   
petrušk_
je kera cepla otroka proti pnevmokoku???????
alpa če poznate koga k je???

petrušk_

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
10.1.2011 9:02:21   
brkn83
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

je kera cepla otroka proti pnevmokoku???????
alpa če poznate koga k je???

ne js ga nisem, pa žal tudi ne poznam nobene, ki bi ga.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
   [Brisano sporočilo]
10.1.2011 9:05:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu petrušk_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......