Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 9.1.2011 19:42:10
|
|
|
|
tanci29
|
tamika fajn en krog po vasi
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 9.1.2011 19:44:24
|
|
|
|
baki
|
čer....jst sem bolje.mi ni več slabo.mam še drisko,sam to bo minil.nik kašla kot zmaj.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 9.1.2011 19:45:06
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki čer....jst sem bolje.mi ni več slabo.mam še drisko,sam to bo minil.nik kašla kot zmaj.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 9.1.2011 19:45:54
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: baki čer....jst sem bolje.mi ni več slabo.mam še drisko,sam to bo minil.nik kašla kot zmaj.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 9.1.2011 19:45:59
|
|
|
|
tanci29
|
no zdej pa piim ptiče iz banje dat..je daddy gor se že dere da so končali...fajn pančkejte in lepo se imejte
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 9.1.2011 19:48:10
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 no zdej pa piim ptiče iz banje dat..je daddy gor se že dere da so končali...fajn pančkejte in lepo se imejte pridni bodite
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 9.1.2011 20:10:34
|
|
|
|
Katjusa
|
čer evo končno smo uspel ostrižit naše "punčke" benjamin je komaj čakal da pride na vrsto... smo najprej florjana in ni bilo nobenih težav:) lahko noč
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 9.1.2011 20:21:12
|
|
|
|
TAMIKA3
|
sem nazaj ... zunaj je lepa noč ... me je luna trkala po glavi ... zvezde kazale pot ... veter pa gnal še hitreje proti domu ... sem se malce prešvicala, zdaj se pa nalivam z vodo, da nadoknadim izgubljeno
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 9.1.2011 20:44:58
|
|
|
|
Urša08
|
čer Jaz sem danes še doma. Je pa Evica mnogo boljša - prav s temi besedami mi je povedala zdravnica . Jutri naj bi že sama dihala. Komi čakam da jo bom lahko malce pocartala sicer ne vem če že jutri ampak v torek pa kar verjetno. Jutri najbrž tam ostanem, če ne pa v torek zjutraj. Tako sva se menili z zdravnico. Bo pa Eva do odhoda domov na intenzivni tko da tudi ko bom tam jo bom hodila obiskovati . V glavnem preden sva šla z do Eve je Nejc čist zakuhal, ma se mu tole kr vleče. Tko da jutri šibamo še k pediatrinji da ga pregleda. Pišuka mamo pestro trenutno, že res komaj čakam da nas tele bolezni zapustijo k je tole čista nočna mora ratala. Če danes najdem kaj energije vas preberem.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.1.2011 21:41:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.1.2011 22:01:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.1.2011 22:03:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 9.1.2011 22:04:57
|
|
|
|
Ploha
|
kolumbo: se strinjam, lincer je pa čisti podn....midva sva 1x pršla na tortico in naju ni prišel nihče niti pogledat, nč od nč...mal sva čakala pol pa šla...ja madona, nobenih ljudi, a zdj bom pa še jst za šank hodila prost...pa še šef je bil not...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.1.2011 22:26:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.1.2011 22:30:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 9.1.2011 22:38:56
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo nč, grem se zdej res stiskat Ploha, kva pa tvoj medved dela ...sam ne mi rečt d slučajno še po štal bluzi......mi smo bli zanč skor ob božično večerjo k je pr sosed krava zarad petarde ketno utrgala in kr u žleb za futr skočila.....seveda so mogl naši deci takoj u akcijo in pomagat rešt situacijo televzijo gleda...lepa sela, lepo gore... a ste kaka znana kmetija? Eno poznam v vašem koncu znano s čim se pa pr vs ukvarjate?? vse sorte se je že zgodi sred noči, skoraj da nismo imel zakol v sili..pa se je krava sama rešila...
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 9.1.2011 22:40:42
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo tist šef je bedak od bedaka....k je moj pršu naročit torto ga je najprej napii..... kdaj hot, d majo glih kosiu ...ja pol pa zaklen vrata pa napiš MALICA OD DO......k je pa nasledn dan pršla Črticaa not po svojo torto je pa še njo napiiizz...k se glih slučajno isto pišemo in glih slučajno sta ble obe torte za eno leto na isti priimek in je kr neki nabijal..... a dej nehi...jaooo...al so vsaj torte okusne? jst naročim pri enmu kolegu od medveda, sestra peče....in je poceni in super....mislim men je super...nism pa aklih,... torta k torta, sam da gor nekaj s smetano nariše... za krst od mance sem jo celo sama pacala..ajoooj... a je kera od vas na FB?
< Sporočilo je popravil Ploha -- 9.1.2011 22:42:11 >
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 10.1.2011 6:39:39
|
|
|
|
baki
|
jutro .TAKE NOČI ŽE NISEM MELA OD NIKOVEGA 7 MESCA.sploh ne vem več kaj pomeni otroku vstajast celllloooo noč.kap me bo.če ni kašljal se mu je pa kaj sanjalo.če pa nič od tega pa ni mogu spat.zdej je pa že pokonci .vročine nima.pa nisem zaspanc sam to je pa preveč.pol je pa finta da nobeden ne velja sam jst .pol pa dajmo mami.še zadnje atome energije dat ven.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 10.1.2011 6:59:10
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo tist šef je bedak od bedaka....k je moj pršu naročit torto ga je najprej napii..... kdaj hot, d majo glih kosiu ...ja pol pa zaklen vrata pa napiš MALICA OD DO......k je pa nasledn dan pršla Črticaa not po svojo torto je pa še njo napiiizz...k se glih slučajno isto pišemo in glih slučajno sta ble obe torte za eno leto na isti priimek in je kr neki nabijal..... če boš kdaj hotla menjet slaščičarno-ti jaz priporočam od mojga svaka
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 10.1.2011 7:29:42
|
|
|
|
petrušk_
|
jutro...se javljam na raport... kot vidte že spet zgodnja v službi - to pomeni, da je malčica doma....spet ni v vrtcu....bo moj doma dokler ne vstane, da vidimo stanje...pa vročina pa učki pa to....če bo dobra gre že takoj v službo malčica pa v spodnji štuk, drugač pa počaka, da pridem jst dam, pa se zamenjava sva rekla, da bova šla ta teden enkrat na sestanek v vrtec, da vzgojitelco mal povprašava o njenem načinu dela, ker me res moti to, da noben otrok v skupini ni bil bolan, eva pa takoj v soboto že čudna ?!?!?! odprto okno - otročki v samih bodijih - z velkim vozom na sprehod po vrtcu in ne ven - če vse skupaj sešteješ in tvoj otrok vedno nastrada človek pomisli, da namensko redčijo skupino, da imajo manj dela do tega razmišljanja so dejstva pripeljala mojega dragega...alpa sva že midva mal upičena, k več ne veva kako pa kaj.... vročina je bla sicer bolj zvečer tam okrog 36,9 - 37,2, ampak vseeno glih una smotana da ne veš za kaj se gre...kašelj smo sicer kar fino že pozdravili z inhalatorjem - seveda trkam na glavo - tko da je dons spala do 5h v svoji sobici brez prekinitev.....upam, da premagamo še vročino po čimhitrejšem postopku.... res je tečno, ko ne upam več na bolniško glede na to, da delam le še 5 tednov in si enostavno ne upam....drugač mi lahko pa še nagaja in ne potrdi dopusta, pol sm pa resnično naje..... brala še nism...sam zadnjo stran pošnofala...komentiram na hitro.... Ploha - WELCOMEEEEEE Baki - naj vas čimprej spusti.....da bo malček boljš in naj vsaj ne dobi vročine Tamika....sm neki na fb brala da mate vročino...kdo?? urša...happy za vas, da gre evi na bolje....naj gre še naprej tko, da jo čimprej lahko stisneš v svoj objem....pa tud žiga / nejca - hmm.---pozabla...tist k ma vročino naj hito piči dalje, k mate dost težav zdaj...tko da upam, da bodo naše prošnje uslišane in boste kmalu zdravi in srečni vsi v enem kosu!!!! kolumbo. . .si se nastiskala...je uspel?? bo šu šime koj še en prstan naročit tolk zaenkrat zj pa na brzino podelat, da lohk pol pičim dam v zamenjavo....
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 10.1.2011 8:08:52
|
|
|
|
baki
|
tk nik zdaj je.jajčko na oko.bom vidla kolk bo pojedu.ga gledam zraven pa samo paca .no ja nekaj pa že gre tudi dol .kk je fajn ko so zdravi .
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 10.1.2011 8:22:15
|
|
|
|
brkn83
|
Jutro. Kako kaj? Js že delam, sem že pospravila cote, ki sem jih včeraj zvečer polikala, zdej pa sem še za kruh zamesila. Zdej pa je čas za moj zajtrk in rr. Včeraj sem vvas mal prebrala, napisat pa ni bilo časa nič.
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 10.1.2011 8:40:22
|
|
|
|
petrušk_
|
je kera cepla otroka proti pnevmokoku??????? alpa če poznate koga k je???
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 10.1.2011 9:02:21
|
|
|
|
brkn83
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ je kera cepla otroka proti pnevmokoku??????? alpa če poznate koga k je??? ne js ga nisem, pa žal tudi ne poznam nobene, ki bi ga.
|
|
[Brisano sporočilo] 10.1.2011 9:05:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Še poznate stare igre? Se jih še igrate?Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......