|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/V.del
9.1.2011 13:48:52   
Ploha

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

aha ok, pol bom tud jst sam s tamalo...sam ne morm velik v naprej se ment, zarad varstva za meto...ti pa v kratkem sporočim kdaj bi lahko.

mene ne moti če jo s sabo prpeleš

jah pol bova težko kšno kmečko rekle...bom vidla, če ne bo varstva jo bom pa sabo vzela.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
9.1.2011 13:50:20   
Ploha

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

no zdj pa za res, tiste, ki me ne poznajo...

rok sem imela 29.1, rodila 7.2, punčko Meto, 3580 g, 52 cm...avgusta rodila drugo bejbo, Manco, 4450g, 55cm...

26.2 se poročim, zdej je bil še župnik za to user posted image user posted image

stara sm 23, študentka agronomije, iz Cerkelj na Gorenjskem ,na kmeth, bivša kranjčanka....

drugi porod je bil težji, in tudi bolj zanimiv...ko je moj bodoiči mož (jaz mu pravim medved, ker ima velike roke (šape), take izven serijske
user posted image ) babcam v porodni razlagov kako mi poskrbimo za teleta, če kaj plodne vode popije user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

tlele sva še dve jst in SALT k sva s kmečkim sinom poročene........tko d mi je znano...je u pondelk u EMporiumu eno fensy srajčko gor uleku pa jo od komolca do zapestja ni gor spravuuser posted image user posted image user posted image ....je reku TO JE ZA LUBLANČANEuser posted image

ČEBELA DEJ PLOHO NA SEZNAM TAKOJuser posted image ....kje mamo sploh seznamuser posted image

TAMIKA FUL HVALA ZA KONTAKT OD MOJE NOVE STILISKEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  PA NORO LEPA SLIKCA MALIH FUZBALEČKOV...IIIIIIII

user posted image user posted image aha pol vama je poznan. sam sej vi te tud lublančani, vsaj pod lublano pašete user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
9.1.2011 13:52:32   
sonček33
Plohca, a si na zapustila :) Vidim, da boš nadoknadila za nazaj :)

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
9.1.2011 13:54:56   
Ploha
tamika: hvala za recept. Pa luštni fuzbalerji, keri je tvoj? Uni zraven trenerja, na trenerjevi desni?

katjuša: nism zasledila, ste se vi že potem preselili?

urša: tud jst mislim na vas, upam, da daneš ostaneš pri evi in jo pocartaš user posted image user posted image user posted image pol pa čim prej domov! kolk je pa stara vaša eva?

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
9.1.2011 13:56:20   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

user posted image user posted image
glih na januarčicah iščem, če je kera še živa, pa nikjer nobene, zdej si pa sm pršla...pejt greva tja kšno rečt user posted image

medved sesa in omare šraufa, meta je prej s cuno okol letala pa brisala, kjer je manca poslinla, manca spi, no zdej tud meta spi..tko da imam čs...še kako leto, pa mi tud kuhat nau treba...user posted image

< Sporočilo je popravil Ploha -- 9.1.2011 13:57:36 >

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
9.1.2011 14:00:56   
TAMIKA3
katjuša... kako ste?  ... hvala za čestitke user posted image ...se je Tianu samozavest dvignila do nebes user posted image user posted image
čebel@... a to pomeni, da boste imeli user posted image user posted image user posted image ? user posted image ... cene za pouser posted image .... naj hitro mine user posted image user posted image user posted image user posted image
pikica... mmmmmmmm dober kosilček .... user posted image user posted image za jakno
baki... user posted image user posted image user posted image user posted image za vse vas

urša... skoz mislim na vas user posted image user posted image user posted image user posted image ... za Evico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da ozdravi in se hitro vrne v družinski objem ... zate močan user posted image , da ostaneš močna... za fanta pa ne skrbi, sta v dobrih rokah, ti se zdaj posveti vaši princeski, ki te potrebuje močno, nasmejano, polno dobre volje in pozitivne energije ... Nejčku pa sve najboljše za upihnjene štiri svečke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
9.1.2011 14:03:31   
TAMIKA3

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

user posted image user posted image
glih na januarčicah iščem, če je kera še živa, pa nikjer nobene, zdej si pa sm pršla...pejt greva tja kšno rečt user posted image

medved sesa in omare šraufa, meta je prej s cuno okol letala pa brisala, kjer je manca poslinla, manca spi, no zdej tud meta spi..tko da imam čs...še kako leto, pa mi tud kuhat nau treba...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ... vidiš, to je dobra stran user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image Meta in ati

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
9.1.2011 14:06:09   
TAMIKA3

tamika: hvala za recept. Pa luštni fuzbalerji, keri je tvoj? Uni zraven trenerja, na trenerjevi desni?

katjuša: nism zasledila, ste se vi že potem preselili?

urša: tud jst mislim na vas, upam, da daneš ostaneš pri evi in jo pocartaš user posted image user posted image user posted image pol pa čim prej domov! kolk je pa stara vaša eva?

malenkost user posted image ... z recepti pa nas najbolje zalaga mati SJMM user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala za pohvale fuzbalerjev user posted image ... ja, ta je moj user posted image user posted image ... to je Tian, drugi v vrsti štirih user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
9.1.2011 15:38:15   
Čebel@
katjuša....zelenjavno omakico smo imeli,piščančje zrezke in krompir

tamika....dedec pravi da smo po temu user posted image  zaključili,ampak glede na to da imam jaz "komaj" 26 ni nič ziheruser posted image

sem malo počivala....me kar peče v grlu ko kašljamuser posted image .....mož pomiva posodo....mogoče grem kuhat čufte za jutr-ni pa nujno da se mi glih dauser posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
9.1.2011 16:47:07   
tanci29
Hoj bejbe

urša-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lahko ti rečem le drži se bodi močna in upam da boste čimprej skupaj z malo evico doma. sem danes prižgala svečko za njo v cerkvi. pa nejčkotu vsenajboljše za rojstni dan, želim mu veliko veselja in ljubezni

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
9.1.2011 16:53:21   
tanci29
me againuser posted image  

vidim da mamo novo članicouser posted image user posted image user posted image user posted image ...welcome.ploha tukaj ti ne bo dolgčas in punce so enkratne

čebela gremo 18.2.

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
9.1.2011 17:06:49   
Čebel@
tanci heyuser posted image za kok časa pa greste?

sva izpod tuša...sva še laske umileuser posted image ....zdej pa tko ponosno atiju razlaga da je sama umila glavouser posted image ...človek bi ji še verjel,če jo nebi prej poslušal jokatiuser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
9.1.2011 18:09:55   
tanci29
čebela za tri tedne

sta pa hitre s tušem..pa luštna Hanči k tko ponosno razlagauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
9.1.2011 19:09:31   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

čebela za tri tedne

sta pa hitre s tušem..pa luštna Hanči k tko ponosno razlagauser posted image
vav to bo spet luštnouser posted image user posted image user posted image .......kadar umijeva laske,jih vsaj 2 uri pred spannjem,da ne gre z mokrimi spatiuser posted image .....sej drugače se ji pa ti njeni kodrčki/svederčki full hitro posušijouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
9.1.2011 19:11:30   
sjmm
čer, bejbe moje!

vau, ko mene ni tok debatirate..smotkeuser posted image user posted image

v galvnem smo bli končno v litiji, smo mogli še novo leto voščit k smo bli celo večnost brez avta...itak smo spet preveč jedl...je mamo vso popraznično zalogo na mizo zneslauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Noč smo imel pa po dolgem cajtu obupno, sej je bil že včeri dan čudn, pol smo pa do pol10 spal...k mi2 z Majkijem sva glih okol 6h zju3 zaspala...je skoz neki jamrau , stokal, premetaval, smrkal..pa ne vem a bo prehlajen al je mel nos poln od jokanja....pol je dons ful neki čudn jedu...me prov zanima, če niso slučajno zobki..5tkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

v glavnem...povzetek

urša...joj, sem se kr zjokala k sem prebrala...še vedno mislimo na vas in malo bejbiko, naj se hitro vrne v domači objem, pa upam, da si danes z njo in se noro crkljateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kolumbo...upam, da se Roksijev pipi kmau pocajtauser posted image

ploha...Dobrodošla!!!!!!!!!!!!!!! Več nas je ...bol je vesel!!!!!!!!!!!!!!!!

tamika...pridni voji fuzbalerčki...čist po mamiciuser posted image user posted image user posted image

čebelc@...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvoje grlo...aja, pa glede zdrave in posebne prehrane..ponavadi imata miler in dm res kaj bol ugodnega, sploh ob kakih akcijah....jz velikokrat kupujem riževe vaflje, pirino moko, javorjev sirup, pa kake polnozrnate testenine...pa je kr ok cena...sam je treba kr mau pregledat..pa k je akcija mau na zalogo kupim...k jz sm bol frik glede zdrave prehraneuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
9.1.2011 19:12:26   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

tanci heyuser posted image za kok časa pa greste?

sva izpod tuša...sva še laske umileuser posted image ....zdej pa tko ponosno atiju razlaga da je sama umila glavouser posted image ...človek bi ji še verjel,če jo nebi prej poslušal jokatiuser posted image

hanči je faca...user posted image user posted image user posted image user posted image

naš se pa ful rad s fenom suši...k nehava zmer user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
9.1.2011 19:22:37   
tanci29
sjmm-tud naša ritka je tečna za znort...sam ni glih čist ta prava...vročine sicer ni ampak neki ji ne štima...paše ji pa prov nč ne...je pa sploh nč oz. ful malo...super za razvajanje pri mamici in končno ste dobili svojo makino nazaj...

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
9.1.2011 19:24:11   
tanci29
čebela- verjameš ali ne me sploh ne vleče na pot...tko da se bom mogla orng psihično pripravt na tole...sej tam bo pa r

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
9.1.2011 19:26:03   
tanci29
es luštno...sem vidla da ni do konca napisanuser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
9.1.2011 19:32:46   
Čebel@
sjmm....uf nisem nič folš posračkanih nočkuser posted image user posted image user posted image ......ja bom ta teden malo šibala okrog in prešnofala vse zdrave jediuser posted image ...zadnjič je bila zraven,ko sem si jaz fenala lase,pa je malo prišla zraven,ampak je bolj svojga kužija naštimovala za sušituser posted image

tanci....verjamem da ti je muka z dvema malema na tako dolgo pot.....pa sej gre ati tudi ne?.....tam bo pa itak uživancijauser posted image

user posted image user posted image user posted image  za vse male sitne ritke oz. mamine živčkeuser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2770
9.1.2011 19:34:21   
TAMIKA3
čer user posted image

fantje v posteljah, ati pred TV, mami pa user posted image en krog okrog vasi

aja, pa Tristan je zakuhal user posted image user posted image user posted image user posted image

se tipkamo, ko pridem nazaj user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
9.1.2011 19:36:26   
tanci29
čebela gre ja...sam dons smo šli sam do cerkve pa v mesto pa smo se ene trikrat nazaj skor obrnil..u cerkvi smo zdržal celih 7 minut...pol pa ne peš ne nosit ne na ramah ne u naročju ne na tla...uglavnemuser posted image ...me je vse skp minil k sem pomislila na avion

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
9.1.2011 19:36:36   
Čebel@
tamika....fajn se zluftejuser posted image .......pa user posted image user posted image user posted image user posted image  za malega

jaz sem glih danes rekla descu,pa po porodu(ko bo mali 4 ali pa 5 m star),da si bom vzela 1 uro na teden samo zaseuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
9.1.2011 19:37:47   
Čebel@
tanci......a s Hanči so bile take težave?.....upam,da na avijonu ne bo tako hudouser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
9.1.2011 19:41:38   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

tanci......a s Hanči so bile take težave?.....upam,da na avijonu ne bo tako hudouser posted image

jest tudiuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...
Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......