Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 9.1.2011 13:48:52
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo IZVIRNO SPOROČILO: Ploha aha ok, pol bom tud jst sam s tamalo...sam ne morm velik v naprej se ment, zarad varstva za meto...ti pa v kratkem sporočim kdaj bi lahko. mene ne moti če jo s sabo prpeleš jah pol bova težko kšno kmečko rekle...bom vidla, če ne bo varstva jo bom pa sabo vzela.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 9.1.2011 13:50:20
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo IZVIRNO SPOROČILO: Ploha no zdj pa za res, tiste, ki me ne poznajo... rok sem imela 29.1, rodila 7.2, punčko Meto, 3580 g, 52 cm...avgusta rodila drugo bejbo, Manco, 4450g, 55cm... 26.2 se poročim, zdej je bil še župnik za to stara sm 23, študentka agronomije, iz Cerkelj na Gorenjskem ,na kmeth, bivša kranjčanka.... drugi porod je bil težji, in tudi bolj zanimiv...ko je moj bodoiči mož (jaz mu pravim medved, ker ima velike roke (šape), take izven serijske ) babcam v porodni razlagov kako mi poskrbimo za teleta, če kaj plodne vode popije tlele sva še dve jst in SALT k sva s kmečkim sinom poročene........tko d mi je znano...je u pondelk u EMporiumu eno fensy srajčko gor uleku pa jo od komolca do zapestja ni gor spravu ....je reku TO JE ZA LUBLANČANE ČEBELA DEJ PLOHO NA SEZNAM TAKOJ ....kje mamo sploh seznam TAMIKA FUL HVALA ZA KONTAKT OD MOJE NOVE STILISKE PA NORO LEPA SLIKCA MALIH FUZBALEČKOV...IIIIIIII aha pol vama je poznan. sam sej vi te tud lublančani, vsaj pod lublano pašete
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 9.1.2011 13:52:32
|
|
|
|
sonček33
|
Plohca, a si na zapustila :) Vidim, da boš nadoknadila za nazaj :)
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 9.1.2011 13:54:56
|
|
|
|
Ploha
|
tamika: hvala za recept. Pa luštni fuzbalerji, keri je tvoj? Uni zraven trenerja, na trenerjevi desni? katjuša: nism zasledila, ste se vi že potem preselili? urša: tud jst mislim na vas, upam, da daneš ostaneš pri evi in jo pocartaš pol pa čim prej domov! kolk je pa stara vaša eva?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 9.1.2011 13:56:20
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Plohca, a si na zapustila :) Vidim, da boš nadoknadila za nazaj :) glih na januarčicah iščem, če je kera še živa, pa nikjer nobene, zdej si pa sm pršla...pejt greva tja kšno rečt medved sesa in omare šraufa, meta je prej s cuno okol letala pa brisala, kjer je manca poslinla, manca spi, no zdej tud meta spi..tko da imam čs...še kako leto, pa mi tud kuhat nau treba...
< Sporočilo je popravil Ploha -- 9.1.2011 13:57:36 >
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 9.1.2011 14:00:56
|
|
|
|
TAMIKA3
|
katjuša... kako ste? ... hvala za čestitke ...se je Tianu samozavest dvignila do nebes čebel@... a to pomeni, da boste imeli ? ... cene za po .... naj hitro mine pikica... mmmmmmmm dober kosilček .... za jakno baki... za vse vas urša... skoz mislim na vas ... za Evico , da ozdravi in se hitro vrne v družinski objem ... zate močan , da ostaneš močna... za fanta pa ne skrbi, sta v dobrih rokah, ti se zdaj posveti vaši princeski, ki te potrebuje močno, nasmejano, polno dobre volje in pozitivne energije ... Nejčku pa sve najboljše za upihnjene štiri svečke
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 9.1.2011 14:03:31
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Plohca, a si na zapustila :) Vidim, da boš nadoknadila za nazaj :) glih na januarčicah iščem, če je kera še živa, pa nikjer nobene, zdej si pa sm pršla...pejt greva tja kšno rečt medved sesa in omare šraufa, meta je prej s cuno okol letala pa brisala, kjer je manca poslinla, manca spi, no zdej tud meta spi..tko da imam čs...še kako leto, pa mi tud kuhat nau treba... ... vidiš, to je dobra stran Meta in ati
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 9.1.2011 14:06:09
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha tamika: hvala za recept. Pa luštni fuzbalerji, keri je tvoj? Uni zraven trenerja, na trenerjevi desni? katjuša: nism zasledila, ste se vi že potem preselili? urša: tud jst mislim na vas, upam, da daneš ostaneš pri evi in jo pocartaš pol pa čim prej domov! kolk je pa stara vaša eva? malenkost ... z recepti pa nas najbolje zalaga mati SJMM hvala za pohvale fuzbalerjev ... ja, ta je moj ... to je Tian, drugi v vrsti štirih
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 9.1.2011 15:38:15
|
|
|
|
Čebel@
|
katjuša....zelenjavno omakico smo imeli,piščančje zrezke in krompir tamika....dedec pravi da smo po temu zaključili,ampak glede na to da imam jaz "komaj" 26 ni nič ziher sem malo počivala....me kar peče v grlu ko kašljam .....mož pomiva posodo....mogoče grem kuhat čufte za jutr-ni pa nujno da se mi glih da
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 9.1.2011 16:47:07
|
|
|
|
tanci29
|
Hoj bejbe urša- lahko ti rečem le drži se bodi močna in upam da boste čimprej skupaj z malo evico doma. sem danes prižgala svečko za njo v cerkvi. pa nejčkotu vsenajboljše za rojstni dan, želim mu veliko veselja in ljubezni
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 9.1.2011 16:53:21
|
|
|
|
tanci29
|
me again vidim da mamo novo članico ...welcome.ploha tukaj ti ne bo dolgčas in punce so enkratne čebela gremo 18.2.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 9.1.2011 17:06:49
|
|
|
|
Čebel@
|
tanci hey za kok časa pa greste? sva izpod tuša...sva še laske umile ....zdej pa tko ponosno atiju razlaga da je sama umila glavo ...človek bi ji še verjel,če jo nebi prej poslušal jokati
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 9.1.2011 18:09:55
|
|
|
|
tanci29
|
čebela za tri tedne sta pa hitre s tušem..pa luštna Hanči k tko ponosno razlaga
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 9.1.2011 19:09:31
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 čebela za tri tedne sta pa hitre s tušem..pa luštna Hanči k tko ponosno razlaga vav to bo spet luštno .......kadar umijeva laske,jih vsaj 2 uri pred spannjem,da ne gre z mokrimi spati .....sej drugače se ji pa ti njeni kodrčki/svederčki full hitro posušijo
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 9.1.2011 19:11:30
|
|
|
|
sjmm
|
čer, bejbe moje! vau, ko mene ni tok debatirate..smotke v galvnem smo bli končno v litiji, smo mogli še novo leto voščit k smo bli celo večnost brez avta...itak smo spet preveč jedl...je mamo vso popraznično zalogo na mizo znesla Noč smo imel pa po dolgem cajtu obupno, sej je bil že včeri dan čudn, pol smo pa do pol10 spal...k mi2 z Majkijem sva glih okol 6h zju3 zaspala...je skoz neki jamrau , stokal, premetaval, smrkal..pa ne vem a bo prehlajen al je mel nos poln od jokanja....pol je dons ful neki čudn jedu...me prov zanima, če niso slučajno zobki..5tke v glavnem...povzetek urša...joj, sem se kr zjokala k sem prebrala...še vedno mislimo na vas in malo bejbiko, naj se hitro vrne v domači objem, pa upam, da si danes z njo in se noro crkljate kolumbo...upam, da se Roksijev pipi kmau pocajta ploha...Dobrodošla!!!!!!!!!!!!!!! Več nas je ...bol je vesel!!!!!!!!!!!!!!!! tamika...pridni voji fuzbalerčki...čist po mamici čebelc@... za tvoje grlo...aja, pa glede zdrave in posebne prehrane..ponavadi imata miler in dm res kaj bol ugodnega, sploh ob kakih akcijah....jz velikokrat kupujem riževe vaflje, pirino moko, javorjev sirup, pa kake polnozrnate testenine...pa je kr ok cena...sam je treba kr mau pregledat..pa k je akcija mau na zalogo kupim...k jz sm bol frik glede zdrave prehrane
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 9.1.2011 19:12:26
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ tanci hey za kok časa pa greste? sva izpod tuša...sva še laske umile ....zdej pa tko ponosno atiju razlaga da je sama umila glavo ...človek bi ji še verjel,če jo nebi prej poslušal jokati hanči je faca... naš se pa ful rad s fenom suši...k nehava zmer
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 9.1.2011 19:22:37
|
|
|
|
tanci29
|
sjmm-tud naša ritka je tečna za znort...sam ni glih čist ta prava...vročine sicer ni ampak neki ji ne štima...paše ji pa prov nč ne...je pa sploh nč oz. ful malo...super za razvajanje pri mamici in končno ste dobili svojo makino nazaj...
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 9.1.2011 19:24:11
|
|
|
|
tanci29
|
čebela- verjameš ali ne me sploh ne vleče na pot...tko da se bom mogla orng psihično pripravt na tole...sej tam bo pa r
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 9.1.2011 19:26:03
|
|
|
|
tanci29
|
es luštno...sem vidla da ni do konca napisan
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 9.1.2011 19:32:46
|
|
|
|
Čebel@
|
sjmm....uf nisem nič folš posračkanih nočk ......ja bom ta teden malo šibala okrog in prešnofala vse zdrave jedi ...zadnjič je bila zraven,ko sem si jaz fenala lase,pa je malo prišla zraven,ampak je bolj svojga kužija naštimovala za sušit tanci....verjamem da ti je muka z dvema malema na tako dolgo pot.....pa sej gre ati tudi ne?.....tam bo pa itak uživancija za vse male sitne ritke oz. mamine živčke
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 9.1.2011 19:34:21
|
|
|
|
TAMIKA3
|
čer fantje v posteljah, ati pred TV, mami pa en krog okrog vasi aja, pa Tristan je zakuhal se tipkamo, ko pridem nazaj
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 9.1.2011 19:36:26
|
|
|
|
tanci29
|
čebela gre ja...sam dons smo šli sam do cerkve pa v mesto pa smo se ene trikrat nazaj skor obrnil..u cerkvi smo zdržal celih 7 minut...pol pa ne peš ne nosit ne na ramah ne u naročju ne na tla...uglavnem ...me je vse skp minil k sem pomislila na avion
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 9.1.2011 19:36:36
|
|
|
|
Čebel@
|
tamika....fajn se zluftej .......pa za malega jaz sem glih danes rekla descu,pa po porodu(ko bo mali 4 ali pa 5 m star),da si bom vzela 1 uro na teden samo zase
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 9.1.2011 19:37:47
|
|
|
|
Čebel@
|
tanci......a s Hanči so bile take težave?.....upam,da na avijonu ne bo tako hudo
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 9.1.2011 19:41:38
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ tanci......a s Hanči so bile take težave?.....upam,da na avijonu ne bo tako hudo jest tudi
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......