|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
9.1.2011 15:40:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tamy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 4401
   RE: Februarke 2011 II.del
9.1.2011 16:21:07   
maurica
teyla; jaz sem naročila posteljico od lip poljčane preko recinkota in kolesca so zraven. posteljica mi je ful všeč user posted image . pa vse ostalo (jogi, komplet posteljnine) sem tudi tam vzela in mi je vse super

meta; user posted image , ne vem kaj napišem user posted image drži se!

glede user posted image , že od konca novembra nič, ker ne smeva user posted image . se mi že kar malo trga! moj pa kar dobro prenaša. zdej januarja, ko ni več panike če predčasno rodim, sem mu predlagala, da bi tako počasi in nežno, pa ga je strah. joj, če bom kaj šivana še po porodu 100 let ne bo nič user posted image

jaz sicer opažam, da imam malo povečan izcedek (mi deluje kot beli tok). ampak me nič ne srbi al pa kaj. a je to OK? po moje ni vnetje, kaj ve mislite user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4402
9.1.2011 16:39:38   
tamy82
maurica ravno prej sem brala, da je normalno, da se pred porodom (v zadnjih tednih, dneh) poveča izcedek. Tako da po mojem ni kake panike.

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 4403
9.1.2011 16:41:06   
prvičmami
Glede vnetja se strinjam da je njaboljš it G pa vprašat ampak ker je bil glih petek popoldan, sem se odločla za kremo ker sem jo mela še doma, je pa itak sam za zunanjo uporabo. Mam tako v torek pregled in ji bom še to omenla, da mi da še svečke če ne bo boljš. Sem jih pa tud js mela vedno zjutri na hlačkah pa je vseeno pomagalo, tk da nekod že delujeuser posted image
Tigrica  -  februarke smo zakon, tk da se ne bom prestavlala med januarkeuser posted image , bi blo pa fajn če bi se že počasi začel februaruser posted image
Glede user posted image pa pri nas že lep čas ne prakticiramo, men nekak ni blo njemu pa tud neuser posted image Zdj pa že počasi pogrešam, sam si pa ne znam več predstavljat kk bi to zgledalo, ker se še komi obrnemuser posted image user posted image user posted image . Mislim da bom kr počakala, čeprav je še dolga, sploh če bom šivanauser posted image
Meta - upam da se razplete tk kot si želita!!!

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 4404
9.1.2011 17:00:31   
valek
No da še jaz dodam kaj....mene je pa predvčerajšnjim lepo presenetila od mojga sestra, ki mi je prinesla iz knjigarne knjigo: Mamica  bom! (od Učil)-.res svetovna kjniga in jo priporočam vsaki; je drugačna od klasičnih, taka moderna bolj,svetovni nasveti in vse zelo bogato opisano in oprizorjeno z slikami....user posted image

Drugače pa sma z mojim ta vikend malo preurejala spalnico.,,malo premikala pohištvo in postavila na najboljšo lego posteljico....in super izgleda....soba izgleda še večja kot prej user posted image naju je tako prevzelo-sma kr neka raznežena...tako rada hodima gledat tudi čez dan....

Sma pa si danes šla ogledat porodnišnico na Ptuju, nama je babica vse razkazala,..ful bila prijazna in res dobiš nek bolj sproščujoč filing če prej vidiš vse skupi...da ti ni preveč novo vse ,ko pride dan d....sma še za par nasvetov vprašala...tako da je sedaj vse jasno...user posted image

Tako ta tedn pa bom šla prvič na jogo za nosečnice...in probala hoditi dokler mi bo zneslo...namreč zadnjič sem pozabila....res bi rada malo dala te dihalne vaje in podobno skozi....

Aja imam pa še eno vprašanje...me je ena kolegica malo prestrašila...ko sma se pogvarjale o dojenju.,..in je rekla , da se ti prsi morajo vsaj za eno številko ali nekaj podobnega povečati že med nosečnostjo....da imaš potem mleko....ker da če se ti ne povečajo
že pred porodom, da nimaš menda mleka potem.... hm - sm se takoj vprašala...meni se niso glih za celo številko povečale; no ja malo so se že samo ni tako izrazito, bolj opazim pri obsegu prsnega koša pod prsmi povečan obseg....
sej pa ja mleko nastane šele po porodu...Po mojem sama velikost prsi nima nobenega vpliva...

Kaj pravite druge?

(odgovor članu prvičmami)
Neposredna povezava do sporočila: 4405
9.1.2011 17:10:13   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: valek

Aja imam pa še eno vprašanje...me je ena kolegica malo prestrašila...ko sma se pogvarjale o dojenju.,..in je rekla , da se ti prsi morajo vsaj za eno številko ali nekaj podobnega povečati že med nosečnostjo....da imaš potem mleko....ker da če se ti ne povečajo
že pred porodom, da nimaš menda mleka potem.... hm - sm se takoj vprašala...meni se niso glih za celo številko povečale; no ja malo so se že samo ni tako izrazito, bolj opazim pri obsegu prsnega koša pod prsmi povečan obseg....
sej pa ja mleko nastane šele po porodu...Po mojem sama velikost prsi nima nobenega vpliva...

Kaj pravite druge?

Ah, to je pa tako različno, da sploh ni pravila. Poznam kar nekaj primerov, ko prvih 10 dni po porodu skoraj niso imele mleka in so dodajale potem je pa steklo in so dojile še nekaj mesecev. Meni so se povečale vsaj za številko v prvi nosečnosti, mleko mi je teklo ven med spanjem (flekci na pižami) že vsaj zadnje 3 mesece nosečnosti pa sem potem premogla le vzorčne količine.

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 4406
9.1.2011 17:11:52   
little*miss
tamy moj dela na firmi, kjer iz rožmarina delajo naravne konzervanse za hrano. user posted image Je edina taka firma na svetu se mi zdi..Je pa tudi meni ruski turnus všeč, ker je veliko časa doma. Pa še zdaj, ko bo imel očetovskega bo celi mesec doma, ima pa samo 15 dni dopusta.

Glede user posted image v prvi nosečnosti si je bil moj ful bogi user posted image Najprej mi je bilo dva mesca slabo, tak da ga niti pogledat nisem mogla, kaj šele da bi kaj delala user posted image Potem proti koncu mi sploh ni pasalo (mislim da zadnje 3 mesece sploh nisma nič), pa še 6 t po porodu je mogel čakat.

Saj mu to nosečnost vračam..Sma skoraj vsaki dan (ali vsaki drugi dan), v glavnem na teden 4x ziher. Zdaj zadnji mesec bolj slabo kaže, ker se več nemorema nikakor naret, tako da sma bolj ročno ustvarjena user posted image Pa tudi veliko manj zaradi otrdevanja trebuha..

povečan izdeced pa je normalen zdaj proti koncu. Sem na zadnjem pregledu rekla da imam večji izcedek, pa je rekel da je to normalno če ne srbi ali peče. Mene peče, zato mi je dal Canesten

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4407
9.1.2011 17:13:45   
meta21
Punce, spet hvala! user posted image  Trenutno nisem najboljše oz. sem slabše, ker sem sama doma (mož je šel sosedu pomagat elektriko napeljevat) in neskončno me je strah jutrišnjega dne, ko bom do večera čakala, da se po službi pogovorita še onadva in da zvem, kaj in kako bo naprej. Ta teden dela popoldne, kar pomeni, da je v službi minimalno do 21h.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4408
9.1.2011 17:16:40   
Jo@n

Valek, tale kolegica te je pa malo...
user posted image

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 4409
9.1.2011 17:18:23   
little*miss
valek, to te je za brezveze prestrašila, ker je čisto odvisno od posameznice..Mleko nastane tretji, četrti dan po porodu, takrat pa se tudi občutno povečajo dojke. Lahko se ti prej tudi, ni pa muz.

Meni so se povečale med nosečnostjo, pa še tretji dan po porodu. Tako da sem na koncu imela 2 številki večje. Si lahko srečna, da se ti niso do zdaj preveč povečale user posted image

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu little*miss)
Neposredna povezava do sporočila: 4410
9.1.2011 17:32:15   
valek
No super,...sej js sm tudi takega mnenja da je to čisto različno od ene do druge...

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 4411
9.1.2011 17:38:15   
little*miss
Pozabila sem vam povedat..tiste ki vas zgaga peče pa vam nič ne pomaga, probajte še s sirom. Jaz sem malo glupo gledala, ko mi je tašča to rekla, ampak pomaga user posted image Včeraj me je tako pekla, da mi niti radenska ni pomagala, pa sem pojedla sir in je bilo celo noč ok.

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 4412
9.1.2011 17:39:21   
maurica
tamy in little miss hvala, ste me potolažle user posted image

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 4413
9.1.2011 18:29:13   
MoSoNi
Groza tale RR... upam da mi zdej objavi user posted image No da se še js mal javim -  da še kej prispevam do Februark III user posted image

Bila na pregledu - opravila tudi prvi CTG in še zadnji UZ - seveda samoplačniško, ker mi od morfologije naprej UZ ne pripada več user posted image Si je G vzela v primerjavi s prejšnjimi pregledi kar dosti časa za mene (sem prepričana da zato ker sem pač plačala). Mi je sicer delala tudi 3D (se je kr sama odločla), ampak je žal pozabla vklopit snemalnik, tako da po 20 min ni bilo na DVD-ju nič... potem je pač na hitro še enkrat mal pogledala s 3D sondo, tako da neki malega posnetka mam.
Z user posted image je vse v redu, malo sicer prehiteva z rastjo, težek bi naj bil okoli 2800 g, plodovnice je dosti, posteljica sicer ima nekaj pikic, ampak izgleda da bomo kar počakali še kake 3 tedne.

za seznam... naslednji pregled in CTG 19.1.

foxylady in trsica vama same najlepše želje, če se bo res vse skupaj že kmalu začelo

meta21 bogica... SVAKA ČAST, da takole vse prenašaš. Sej ne vem kaj naj rečem, si predstavljam kok hudo ti more bit. Držim pesti za vaju... naj se vse skup uredi tako kot si ti želiš user posted image user posted image user posted image

Glede user posted image ... midva zdej v zadnjih mesecih res ZELO poredko, ker je to zame precej boleče... ne vem zakaj, ampak tako je. Morem pa rečt, da moj user posted image vse skup zelo dobro prenaša. Ja nič, bomo pa pol nadoknadli, ko bomo lahko user posted image

Izcedek... jaz imam beli tok že od nekdaj pojačan, zdaj v user posted image pa še posebno. Sem dobila že dvojne svečke, pa nič boljše. Je pa res, da mi je Vagisan pomagal pri vnetju, ki sem ga mela kak mesec nazaj. Količina izcedka pa ista oz. z vsakim tednom nosečnosti še malo večja user posted image

Povečanje prsi in mleko... vem da je od ene do druge mamice različno, samo me pa zanima kako potem lahko dojiš že eno uro po porodu, če pa naj bi mleko dobile šele kake tri, štiri dni po porodu?

Pa še tole... a ima mogoče katera že kakšne izkušnje z akupunkturo pred porodom? Sem slišala kar precej pohval in pozitivnih izkušenj in mislim da bom tudi šla na tistih 5 terapij na Dobrno... cena je sicer okoli 100 EUR, ampak mislim da se splača. Večina komentarjev, ki sem jih uspela prebrat, pravi da je porod lažji, da so popadki manj boleči, odpiranje pa hitrejše, tako da tudi pri prvorodkah porod traja samo kake dve, tri ure. Pred kratkim je rodila sorodnica in mi ZELO priporoča akupunkturo - tudi sama je rodila prvič in pravi da je bilo zelo hitro vsega konec, skoraj brez bolečin, brez raztrganin in poškodb. Bom probala pa da vidim...

Drugač pa sem od petka že v porodniški in mi je kr mal čudno bit doma. Sicer mam v službi še par stvari za naredit, tako da bo še kak neuradno delovni dan, ampak kr ne morem verjet da je samo še kake tri tedne do poroda... kok hiter je minlo vse skup user posted image

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 4414
9.1.2011 18:46:50   
little*miss
Prvo zgoščeno mleko se imenuje mlezivo in zadosti vsem otrokovim potrebam po hrani v prvih dneh. Bogato je s protitelesi in protiinfektivnimi snovmi in ima še številne druge pozitivne učinke na otroka. Čeprav je mlezivo odlična hrana, ga je malo (nekaj čajnih žličk). Novorojenčki navadno intenzivno sesajo v prvih urah po rojstvu, potem pa za daljši čas zaspijo. Nekako pol dneva počivajo, nakar se ponovno začnejo dojiti. Majhni obroki spodbudijo otroka k pogostejšemu hranjenju, kar hitreje spodbudi nastanek novega mleka.

Novorojenčki imajo različne potrebe po sesanju. V prvih dneh želijo nekateri sesati pogosto in dalj časa, drugi sesajo nekaj ur, nato nekaj ur spijo in to ponavljajo, dokler se ne poveča količina materinega mleka tretji ali četrti dan. Takrat nastane v dojkah prehodno mleko. Govorimo o navalu mleka. Dojki se povečata, otrdita, včasih je oteženo izločanje mleka iz njiju. Matere postanejo zadovoljne, ker tudi otroci manj pogosto sesajo in so videti zadovoljni.

Po nastanku večje količine mleka teče iz ene dojke mleko različne kakovosti. Prednje mleko je bolj vodeno, vsebuje minerale, sladkor in beljakovine, zadnje mleko pa vsebuje več maščob. V prispodobi si lahko predstavljamo, da teče iz vsake dojke naše klasično kosilo: juha, glavna jed in pecivo. Razumevanje tega dogajanja je ključno za reševanje težav, ki nastanejo z dojenjem pri novorojencu. Pri novorojenčkih, torej otrocih, starih do enega meseca, opažamo posebno obliko sesanja na dojki, tako imenovano dojenje v skupkih. Najprej posesa juho in si vzame krajši čas za počitek, nato nadaljuje glavni del obeda in navadno potrebuje še en počitek preden se loti peciva. Šele takrat je zadovoljen in zaspi za daljši čas, včasih tudi za nekaj ur. Matere, ki pričakujejo redno dojenje v enakomernih razmakih, so zmedene zaradi obeh situacij in skušajo otroka naučiti reda. Če prepogosto menjavajo dojki pri dojenju, dobi otrok znova in znova samo juho. Tako pride do nesoglasij med njima, do neučinkovitega hranjenja, izgube otrokove teže in kaj hitro se lahko odločijo za prekinitev dojenja.

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu MoSoNi)
Neposredna povezava do sporočila: 4415
9.1.2011 19:40:57   
trsica
little*miss, tole si dobro prilepila. Jaz sem mojega tudi morala zbujat vmes, da se je najedel. Sva se dojila skoraj pol ure z vmesnimi postanki. To je tko, kot "slow-food" varianta.user posted image

(odgovor članu little*miss)
Neposredna povezava do sporočila: 4416
9.1.2011 19:43:30   
cukica
meta21 drži se in res svaka ti čas,...
Jaz mam tud danes en čuden dan mi gre moj tok na k...,da bi najraje šla nekam daleč za neki časa sam,da ga ne gledam,ker mi gre kr na kozlanje,...Enostavno se obnaša kot da je sam in se mu sladko malo j... za vse,ostali bomo pa delal.Namest,da bi mi pomagal je šel s kolegi okol.Sej ne rečem včeraj sva šla v kitajsko ampak lahko bi se pa vsaj zdaj tok potrudil pa bil z mano sploh ker bi morala jaz počivat.Ne on ne.Tko,da sem sama pospravila stanovanje.Ma tok mi gre na jok,....ker se mu res jebe za naju. Dober da grem jutri mal k našim in bom tam do srede.Sej gre itak delat sam res mam dost vsega.Ko mu pa kaj rečem sem pa tečna,...

Ma sej bo upam,da res.Fajn tolažba,....user posted image

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4417
9.1.2011 19:51:33   
prvičmami
Litle miss hvala za tole izčrpno poročilouser posted image sem že hotla vprašat kk je to z dojenjem... Ampak še vedno mi ni jasno - kdaj moreš zamenjat, a ko dejansko zmanjka mleka? A ga sploh kdajuser posted image No se vidi da sem čist zelena kar se tega tičeuser posted image
Cukica - tudi teb želim da se čimprej poštima stanje. To nerazumevanje s strani moških je pa res zadnje kar rabimo zdj tik pred porodomuser posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 4418
9.1.2011 19:53:45   
d3lfink4
Helouuuu user posted image

Samo tolk da se javim še tuki ...
Najprej najlepša hvala vsem, ki ste bile v mislih dolga dva meseca z mano in mojima pupikama in ste nam pošiljale pikepoke, dobre misli, držale pesti ... super ste, rada vas mam* in pogrešala sem vas ful ful!
Sicer zdej nisem sploh na tekočem z ničemer na forumu ampak se bom poskusla vklopit nazaj. Sicer bo pa itak ful manj časa, sam vseen oblubim, da vas pridem počekirat tu in tam ...
Mi smo super, nekako se še navajamo na nov ritem, ampak nam kr fajn gre user posted image
Tiste, ki me še niste dodale na FB me kliknite da boste vidle še slikce ... bom jih pa dodala tud tle, ampak mi je zdej neki nagajal in ni šlo ...

Sem vidla, da je tudi lil_ že srečna mamica dveh malih štručk, tako da nisem sama user posted image   ISKRENE ČESTITKE, bravo bravo! user posted image Upam, da ste vsi ok, da uživate in se cartate na polno ...
Druge ste pa najbrž že tudi v nizkem štartu, ne?

Se še javim kej ...
Pozdravček od vseh treh ***

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 4419
9.1.2011 20:04:40   
meta21
Cukica, eni desci so res za čez koleno vržt. Upam, da ga po porodu zagrabi očetovski "nagon"user posted image

Jaz niham z razpoloženjem z minute v minuto. Prej sem prav neodgovorno naredila en požirek jegermeistra pa čeprav vem, da je narobe, me je tak fajn sprostil. Na veliki potebi sem bila v zadnjih 24 urah enih 15 tako, da zdaj ne vem al gremo počas rodit al so živci. Mož me je prej klical, da naj ne skrbim, da je šel kam drugam in da je še vedno pri kolegu, ker ga en štekar nekaj zaj.... (no saj una princeska živi v Viru mi pa v Grosuplju, tak da glih skočit tja ne more pa še kolega sem zadaj slišala). Vmes sem dobila od te punce sporočilo, da si ni nikoli mislila, da se bo znašla v taki situaciji, da RES želi, da ostanemo mi kot družina skupaj in da je težko za vse ... Ah ... Bomo vidli, kaj bosta jutri naumila... Da vidim, kaj je moja prihodnost... Mama samohranilka z dvema otrokoma ali žena moža, ki je zaljubljen v drugo ... Na pa sem spet sarkastična. In vsekakor mu bom zabičala, da naj bo odpoved v službi res zadnja možnost, ker ni pošteno, da 4-članska družina ostane brez ene plače pa čeprav bolj pičle, una pa še pri starših živi, kriva je pa glih tolk.

Sem pa za vsak slučaj malo na hitro skup zmetala cunjice in stvari za P, ker se itak čudim, da ob vseh pretresih še nisem rodila. Sem pa moža vprašala, če si sploh še želi bit v porodni in imet očetovski dopust pa je rekel, da itak, da to sploh ni vprašanje. Najboljš bi blo, da kar rodim in da je pol 14 dni doma, vmes ga pa preselijo na drugo enoto. To bi blo idealno v zdajšnji situaciji.

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 4420
9.1.2011 20:18:13   
trsica
O, mater Meta21, ti pa imaš pravo špansko nadaljevanko doma. user posted image Po eni strani resnično nimaš kaj naredit, kot da počakaš, kaj se bo tvoj mož odločil. Po drugi strani se pa ne pusti zlahka prepričat, da od zdaj naprej bo pa 100% tvoj (če se slučajno odloči za vas).Pri moških je najprej seks in šele nato zaljubljenost. In, če pravi, da je zaljubljen, bo moral narediti velik korak, da pride nazaj k tebi.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4421
9.1.2011 20:22:41   
Mišyka
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

...malo naprej čez cesto je pa še ena štacuna (mogoče bo Mišyka vedla, kako se ji reče) kjer blago ipd. prodajajo, tam sem pa poceni obrobo dobila (je visoka cca. 50 cm in pride po obeh straneh do polovice posteljice) in flanelo za prevleke s takim cort vzorčkom (zašila jo je mami, jaz sem bl leva za šivanje, kljub priimku user posted image ).

Gorenjska predilnica najbrž...

Meni so se v prvi nosečnosti prsi povečale šele po porodu, pa je blo mleka za izvoz, tko da to je lari fari. Pač, odvisno od primera do primera.

Jst pa ne vem imena od Delfinke, da bi si pogledala slikice na FB. Mi lahko pomaga katera ali najboljše kr Delfinka.

Jst sem pa spet hemeroide fasala in to mislim da zarad dvigovanja malega. V petek sva bla cel dan sama, potem je v avtu še zaspal, tko da sem ga v 2.štuk mogla odnest v spečem stanju, zraven pa še zaklepat, odklepat vrata, ga slečt... pa še prej parkrat, tko da mislim da je to razlog. Ker zaprta nisem, se tud nč ne matram ko grem na veliko potebo. Hudič je tole, ker res boli.

Jutr zjutrej pa na pregled... in UZ - Juhej!

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4422
9.1.2011 20:39:26   
Tisia
d3lfink4 krasno da si spet z namiuser posted image  in upam da bomo kmalu videli slikice tvojih pupuser posted image
little*miss super obrazložitev dojenjauser posted image  me že obvladamo stvar ki imamouser posted image  ...novopečenim mamicam pa bo v veliko pomoč...bravouser posted image
cukica tebi tudi pošiljamuser posted image  upam da bo vse ok
meta težko ti je zelo,upam da bosta uspela in da je on dovolj uvideven do tebe da ne boš še več trpela,....ne trpi v sebi zjoči se ..lažje ti bo....user posted image user posted image
mene pa vse srbi največ pa obraz, lasišče in rokeuser posted image  da znoriš vsa rdeča sem v obraz od praskanjauser posted image

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4423
9.1.2011 20:50:41   
lil_
Delfinka lepo te je bratuser posted image ja tut mi ze zibamo. In tut mi mamo dve princeski. Sva se pa v ponedeljek zgleda ravno zamenjali, vi ven, jaz noteruser posted image jutri bo en teden odkar smo v P. Komej cakam da gremo domov.
Smo se pa danes pestvali namesto kengurujckali. Sej je blo fajn, sam je kengurujckanje bol lusno, res poseben stik z user posted image user posted image

Glede dojenja, ful velik otrokom ja en dan po rojstvu se ful slabo, tko da v P pravijo da prvi dan ni potrebno dojit. Tut vecina otrockov cel dan prespi, pa plodovnico skos bruhajo.
Jst sm mela celo nosecnost svoje modrcke, zdej nevem a so mi se prov al ne, ker jih nisem probala, mleka pa imam vseeno dovolj. Sm ga zacela brizgat drug dan(oz. tretji, ce porod stejem za prvega)in ga je bilo samo za vzorec, potem pa vsako nadaljne brizganje vec. Je pa tudi res, da je zjutrej najvec mleka, ko si spocit.
Tko kot je ze bilo receno je prvo mleko najbolj hranljivo, bolj gosto in pa rumenkaste barve. A ni prvo mleko kolostrum al neki tko?

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 4424
9.1.2011 21:15:07   
Teyla
delfinka super da si se oglasila. user posted image Tvoji punčki sta res luštni. Upam, da se boš kaj oglasila tule in nas malo poučila o zadevah. user posted image

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?