meta21
|
Hej, punce! Se vam moram spet malo potožit. Včeraj je imel moj mož RD in smo šli zvečer s kolegi na pijačo. Ko sva prišla domov, mi nekaj ni dalo miru in sem mu šla pogledat sms-je in zadnje klice. Iskala sem samo številko tiste sodelavke, v katero naj bi bil zaljubljen in najprej nisem našla nič posebnega. Le sms-je v smislu Kje si? in Takoj pridem! kar ni čudno, ker je rekel, da gre včasih na kavo pred ali po službi in ko sem že skoraj zaprla, so mi v oči padla Shranjena sporočila. Našla sem 3 od včeraj-2 njena in enega njegovega, vse v stilu pogrešanja, ljubezni in pocukranih vzdevkov. Če ne bi sedela, bi verjetno padla dol. Srce mi je v trenutku ponorelo, pulz sem imela 160!!! Ko je prišel v spalnico sem mu samo dala mobitel v roke. Sicer ne morem verjet, da praktično nisem jokala, da sem mu samo povedala, kakšne so njegove možnosti. Zahtevala sem resnico do zadnjega detajla in je rekel, da priseže da fizično nista imela nikoli nič, da sms-ji trajajo kakšen mesec in da vesta, da ne moreta bit skupaj ampak da sta pa noro zaljubljena. Danes zjutraj mi je rekel, da bo jutri dal odpoved, ker pač skupaj ne moreta delat, če jo želi kdaj pozabit. Ravnokar mi je pokazal sms (sem ga prosila, da mi poroča, kako se bo zadeva reševala), kjer ji je povedal, da sem videla sms-je in da sem zelo zrelo prenesla ter da se me ne rabi bat. Njen odgovor pa je bil, da ne more verjet, da sem jih vidla in da se bosta jutri pogovorila. On pravi, da ji bo povedal, da se je odločil za nas in da morata nehat s tem. Vidim ga, kako strašno trpi in ga tudi razumem, ker odločitev zagotovo ni lahka. Jaz sem presenetljivo mirna. Glede na to, da ima 7. stopnjo izobrazbe in da je 2 leti iskal službo in jo na koncu komaj dobil za 5. stopnjo, sem mu predlagala, da se zmeni, da bi vzel neplačan dopust, ker jih itak nameravajo preselit v drugo enoto, ko bo ta končana (ona ostane tam) in jih je zdaj preveč ali pa da ga preselijo že zdaj v eno od obstoječih enot. Te trgovine so namreč v LJ 3, on pa se uvaja za 4., ki naj bi jo odprli že novembra pa se je, itak, nekaj zavleklo. No, evo, takle mamo!
|