|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 II.del
9.1.2011 10:16:19   
Teyla
Dobro jutro punce

lil_ z vnetjem se lažje pretrgaš? Jao, potem ga imam pa res pravi čas. Še presredka zdaj ne morem masirat. user posted image
Si za eno kavico v torek? če sme prav razumela si v Lj P? Če me moj takrat pelje na pregled, greva potem lahko na kavico, ker nazaj ne bom imela tega luksuza. Če si za, seveda. user posted image

Spet sem pozabila naročit sling in modrček. Jao, moj spomin je hujši od ementalerja. user posted image
A je katera naročila posteljico od lip poljčane preko recinkota? me zanima če so kolesa zraven? Ker Lip poljčane ima nek popust in ima tudi koleščka v paketu, kar pride ravno razlika v ceni, če bi kolesa posebej kupovala. user posted image

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 4376
9.1.2011 10:45:48   
IsabellaLana
Biljanal, kr neki časa me ni blo, ker nisem imela neta. Ja bove skupaj navijale. A ti imaš na naslednjem pregledu že ctg? Aja, za na seznam, naslednji pregled imam 26.1., ctg in uz, ker smo bili v 33. tednu v medenični vstavi.
Am, jaz se mažem s Canestenom, ko me kej zapeče dol, Canesten 3, mi ga je ginekologinja predpisala.

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 4377
9.1.2011 10:53:53   
Tigrica86
še en mesec do PDP user posted image se mi pa zdi, da je ponoči mal akrobacije izvajal user posted image pa se nekoliko obrnil, ker me danes brca čist drugam k do zdj. Upam, da je glavica še vedno naprej, tk k je blo na zadnjem pregledu user posted image

no, kar se tiče Canestena - men je G svetovala, da če bom začutla vnetje, nj si ga kr kupim v lekarni (svečke + krema), da ne bi čakala na recept predolgo. vendar sem ugotovila, da mi ne pomaga najbolj, tk da ji bom v torek na pregledu omenla tud ta izcedek.user posted image

mi imamo pa dans tak lep sonček (zaenkrat) tk da grem po kosilu na sprehod, pa mal na obiske :) user posted image

(odgovor članu IsabellaLana)
Neposredna povezava do sporočila: 4378
9.1.2011 11:40:49   
lil_
Teyla ja mislim da se lazje pretrgas, drugac pa mislim, da je to od vsake posameznice odvisno, ravno tako kot strije. Jst sm se pretrgala, pa imam mali deklici, ksne se pa pri dost vecjih glavah neuser posted image
Za kavo se lahko zmenva, a kej ves kdaj bos? Al se lahko nacakas? Ti bom na privat poslala stevilko in me poklici ko bos imela cas za kavo.

Pri nas imamo posteljici od lip polcane naroceni preko ricinka. Kolescka dobis zraven.

(odgovor članu Tigrica86)
Neposredna povezava do sporočila: 4379
9.1.2011 11:47:14   
Teyla
Hvala za informacijo glede posteljice. res nisem vedela, da so kolesa zraven. Super, bom kar naročila. user posted image

Glede pregleda pa res nimam pojma. Jih bom jutri poklicala, pa vprašala, če se moram naročit (danes se verjetno ne morem, ali pač?). Lahko da bo trajalo eno urco, lahko pa da bom frej šele popoldne. Ti sporočim kako pa kaj, ok? Bom šla pa tja zgodaj zjutraj- najverjetneje bom že ob 7h tam.user posted image

Kar pošlji ZS, ti še jaz pošljem svojo št., da boš vedela, kdo kliče/piše. user posted image

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 4380
9.1.2011 12:30:28   
lil_
Upam da mi je ratal poslat, ker ni in ni hotluser posted image

Meni sta posteljici res lepi, tko da noben ne verjame, da sta kupljeni za tak denaruser posted image

Najbrz se bos nacakala, no poklici ko bosuser posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 4381
9.1.2011 12:35:25   
Teyla
Sem ti odgovorila.

no, upam, da ne bo predolgo trajalo in bova šli na kavico. Popoldne imaš ti verjetno obiske, ane? Da ne bom lih med familijo uletavala, mi lakh kar poveš, da ne bo šlo.

Sem se ravnokar spomnila, da začnem jutri 36 teden in 1/7 torej bo moja štručka uradno že donošena, če prav razumem? user posted image

Hm sem šla zdajle gledat na Recinkota in sem opazila, da so se tisti kompleti za posteljico podražil. Me je skorajda minilo. prej je bil 7-delni komplet okoli 56€ zdaj je pa 62€. user posted image

< Sporočilo je popravil Teyla -- 9.1.2011 12:44:39 >

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 4382
9.1.2011 13:09:40   
tamy82
Kar se vnetja tiče je res, da je boljše, da se ga pred porodom pozdravi, da je koža bolj prožna in tudi da ne pride po nepotrebnem do kakšnih komplikacij verjetno.

Meni je G predpisala Canesten v tabletah, ampak se mi zdi, da nič kaj dosti noter ne ostane, ker mam zjutraj skoraj celo tableto raztopljeno na hlačkah user posted image Tako da ne vem če bo kaj pomagalo. Mislite, da bi bilo boljše, če bi si kupila kremo? Sej učinek pa naj bi bil verjetno isti ...

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 4383
9.1.2011 13:23:59   
Teyla
tamy82 Meni je dala oboje (3 tablete + mazilo). Se pa tudi meni tableta raztopi in pozna na hlačkah, ampak šele po kakšnih 20 urah. Ne vem, če ima kakšen učinek, če ti čez noč ne ostane notri. mogoče bi mogla dat bolj globoko? Mislim, da nekaj v navodlih piše, kaj storit v tem primeru. tak da ti priporočam, da prebereš, al pa še bolje, greš v lekarno in vprašaš. user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4384
9.1.2011 13:39:12   
meta21
Hej, punce!

Se vam moram spet malo potožit. Včeraj je imel moj mož RD in smo šli zvečer s kolegi na pijačo. Ko sva prišla domov, mi nekaj ni dalo miru in sem mu šla pogledat sms-je in zadnje klice. Iskala sem samo številko tiste sodelavke, v katero naj bi bil zaljubljen in najprej nisem našla nič posebnega. Le sms-je v smislu Kje si? in Takoj pridem! kar ni čudno, ker je rekel, da gre včasih na kavo pred ali po službi in ko sem že skoraj zaprla, so mi v oči padla Shranjena sporočila. Našla sem 3 od včeraj-2 njena in enega njegovega, vse v stilu pogrešanja, ljubezni in pocukranih vzdevkov. Če ne bi sedela, bi verjetno padla dol. Srce mi je v trenutku ponorelo, pulz sem imela 160!!!
Ko je prišel v spalnico sem mu samo dala mobitel v roke. Sicer ne morem verjet, da praktično nisem jokala, da sem mu samo povedala, kakšne so njegove možnosti. Zahtevala sem resnico do zadnjega detajla in je rekel, da priseže da fizično nista imela nikoli nič, da sms-ji trajajo kakšen mesec in da vesta, da ne moreta bit skupaj ampak da sta pa noro zaljubljena.
Danes zjutraj mi je rekel, da bo jutri dal odpoved, ker pač skupaj ne moreta delat, če jo želi kdaj pozabit. Ravnokar mi je pokazal sms (sem ga prosila, da mi poroča, kako se bo zadeva reševala), kjer ji je povedal, da sem videla sms-je in da sem zelo zrelo prenesla ter da se me ne rabi bat. Njen odgovor pa je bil, da ne more verjet, da sem jih vidla in da se bosta jutri pogovorila.
On pravi, da ji bo povedal, da se je odločil za nas in da morata nehat s tem.

Vidim ga, kako strašno trpi in ga tudi razumem, ker odločitev zagotovo ni lahka. Jaz sem presenetljivo mirna. Glede na to, da ima 7. stopnjo izobrazbe in da je 2 leti iskal službo in jo na koncu komaj dobil za 5. stopnjo, sem mu predlagala, da se zmeni, da bi vzel neplačan dopust, ker jih itak nameravajo preselit v drugo enoto, ko bo ta končana (ona ostane tam) in jih je zdaj preveč ali pa da ga preselijo že zdaj v eno od obstoječih enot. Te trgovine so namreč v LJ 3, on pa se uvaja za 4., ki naj bi jo odprli že novembra pa se je, itak, nekaj zavleklo.

No, evo, takle mamo!

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 4385
9.1.2011 13:40:32   
tamy82
Ja sej zato sprašujem, ker v navodilih piše, da če se tableta pozna na hlačkah, da ni bila vstavljena dovolj globoko oz. da je nožnica preveč suha. Ampak v  naj bi tableto vstavil s prstom, brez uporabe tistega aplikatorja, ki pride zraven, tako da globje jo pač ne morem dat. Tako da ne vem če bo kakšne hud učinek. Bom če ne šla vprašat v lekarno za mazilo. Sicer mam baje samo malo vnetja kolikor mi je G rekla, jaz nič ne čutim, da je kej "narobe" 

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 4386
9.1.2011 13:44:41   
tamy82
meta21 joj bogica, sem pa že upala, da je med vama že boljše ... user posted image Upam, da nekako rešita stvari, čeprav vem, da je obema ful hudo in težko zdejle. Drži se, punca! user posted image user posted image user posted image user posted image
Je pa že to dosti, da je tvoj pripravljen celo dat odpoved, da bi rešil vajin zakon. Očitno mu res ni vseeno, tako da res upam, da vam uspe! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4387
9.1.2011 13:55:08   
Nina33
Oj!
Meta, user posted image . jaz sicer ne bi nikoli šla SMSjev brat (ampak vem za zarečen kruh pa to), si se pa reslepo "držala". In verjetno je res najbolje, de je ne vidid - saj veš: daleč od oči... Vse bo še OK user posted image .
Tamy, stojo na glavi, al pa tko kt je v eni reklami za "tiste" dni, ko visi s štange na glavo dol obešena user posted image . Mal heca, drgač pa upam, de se poštima - zaradi vnetja je res veliko več raztrganin, je pa res tut kar je Lil_ napisala - dve nista glih in nikol ne veš al se boš strgala al ne (oziroma te prereže).
Tršica, posvetovalnico imam "šele" 17., ampak avtobusna je pa bliz user posted image . V sredo sem zihr v Kr, tako de... Če bom pa prej tut kej, ti pa sporočim. Kdaj ti pa najbolj paše? To sredo lahko kadarkoli do poldne, v laboratorij pa jaz uletim že pred sedmo user posted image . kako se držiš/držite drgač? Pa sine, te zelo pogreša, ne? Mož pa tut verjetn user posted image ?
Teyla, posteljica je s koleščki, ja, pa nisem vedla, de si ti tud (mal) Gorenjka - de te 6€ razlike odvrne user posted image . To je manj kot 1€ na kos pri 7-delnem kompletu user posted image . Čeprav se meni vseen drago zdi - jaz sem pri Recinku vzela tudi jogi in kovterček (ki sta res kvalitetna in cenovno ugodna - no, vsaj bila sta), posteljnino (prevleke in jogi rjuhe) sem pa kupila v Odeji Škofja Loka (prav na Trati, v "industrijski" trgovini, je ceneje vse), malo naprej čez cesto je pa še ena štacuna (mogoče bo Mišyka vedla, kako se ji reče) kjer blago ipd. prodajajo, tam sem pa poceni obrobo dobila (je visoka cca. 50 cm in pride po obeh straneh do polovice posteljice) in flanelo za prevleke s takim cort vzorčkom (zašila jo je mami, jaz sem bl leva za šivanje, kljub priimku user posted image ).
Eko, bom entarla, de me ne vrže ven user posted image .

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4388
9.1.2011 13:58:46   
Nina33
Tamy, kaj pa če daš tampon "čez"? De ne more ven? Ideja, mal čudna mogoče, al je moja in jo mam rada user posted image .
Pa še mal luštnega (z veliko user posted image user posted image ):

http://www.bugbrain.com/chicory/

Mojadva starša imata DVD, samo ga še nisem videla. Je pa zihr dober user posted image .

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 4389
9.1.2011 13:59:13   
Teyla
meta21 no, pa spet nov udarec. Si pa res močna, da to vse tako dobro prenašaš. Res super si. user posted image Se mi zdi sicer lepo od njega, da je tako iskren, ampak vseeno verjamem, da ti ni fajn. Upam, da se vse zgliha s službo in sodelavko. Tako kot bo najbolje za vse. user posted image user posted image

tamy82 nisem vedela, da ne bi smela aplikatorja uporabljat, zgleda da sem to zadevo zgrešila. To, da imaš tabletko na hlačkah (tudi v koščkih) je normalno, meni je G pojasnila, da se bo to zgodilo in naj se ne ustrašim (ampak to pri prvem vnetju dobro leto nazaj), pa da je dobro imeti vložek. user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4390
9.1.2011 13:59:23   
Nina33
D3lfink4 je slikce na FB objavla user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 4391
9.1.2011 14:23:42   
Teyla
Nina33 ja tud jst sm malce gorenjka po duši. user posted image Če je pa ponudba ostala enaka, pa kar nekaj dražijo. Mi je smotano.

Slikice od delfinke so na FB? Grem takoj gledat. user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 4392
9.1.2011 14:27:31   
lil_
Teyla obiski so od 15-18. Sicer pa poklici in ti povem kako in kaj.
Mislim da ja za donosenega otroka dopolnjen 37.teden, al samo par dni prej. Drugac pa ce je otrok dovolj velik in tezek, se sploh ne govori nic o nedonosenosti.
Tut jst sm pr recinku vzela odejo in jogi. Odeja kot odeja, jogi se mi pa zdi zares kvaliteten. Prevleko za odejo, zascito in vse kar gre zraven, sem dobila, tko da nisem kupovala. Sem pa zasledila da so te stvari v BC zelo drage.

Canesten res da jih nisem uporabljala velikrat(med nosecnostjo sploh ne) ampak se mi je vedno do jutra stopila. Nekak pa mora delovat. Zgint nemore, cela pa tut ne bo ven padla. Pomoje je tisto v navodilih, ce se predcasno stopi. Jst sm jo vstavla zvecer in je delovala do jutra. Med nosecnostjo k si pa tokrat na wcju pa nevem kako bi slouser posted image
Ce ti je napisala vaginalete, pol ze ni tako nedolzno vnetje, ker ponavad ce je kej manjsega in ni razsirjeno pol lahko namazes s kremo. V noznici se pa lih nemors namazat.
Jst s tistim tulckom neznam vstavtuser posted image sem probala in pol vseeno popravim s prsti...sem ugotovila da jo sama namestim lepse in globjeuser posted image

Meta user posted image user posted image user posted image nevem kaj nej recm. Mogoce pa je bols da sem tiho, ker se mi po glavi podi prevec stvari.
Nerazumem ljudi, ki so za eno avanturo prpravljeni razdret druzino. A on misl, da bi bla ona boljsa? Res da mas najbrz ksne svoje muhe, ker katera jih pa nima, sam ona je lahko se 28x hujs. Mogoce mu je zdej vse lepo in prov, k je zaljubljen, najbrz pa z njo nebi zdrzov tut 14 dni. Nej pretehta ce se splaca zapustit ljubezen(tebe+otroke) za eno zaljubljenost, k ga lahko cez 14 dni mine.

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 4393
9.1.2011 14:28:14   
trsica
Joj meta21, ne vem, kaj naj rečem. user posted image To je že ok, da je "iskren" in pravi, da bo končal z njo. Ampak ali res? user posted image Objemček. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 4394
9.1.2011 14:35:31   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

Tršica, posvetovalnico imam "šele" 17., ampak avtobusna je pa bliz user posted image . V sredo sem zihr v Kr, tako de... Če bom pa prej tut kej, ti pa sporočim. Kdaj ti pa najbolj paše? To sredo lahko kadarkoli do poldne, v laboratorij pa jaz uletim že pred sedmo user posted image . kako se držiš/držite drgač? Pa sine, te zelo pogreša, ne? Mož pa tut verjetn user posted image ?

Jaz imam do nekje 10-ih preglede (vizita, ctg, zajtrk). Ne vem pa, kako je z obiski dopoldne. Načeloma so od 14-17. Mož ponavadi pride okrog 14-ih. Sinkota mi pa ne spustijo zraven. Menda so otroci največji prenašalci bakterij (o poscanih wc-jih za odrasle ne bom izgubljala besed). user posted image
Vem, da se laboratorij odpre ob 7-ih, a nas vržejo s postelje že ob 5-ih z merjenjem temperature. Do 7-ih smo me že fit za novi dan. user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 4395
9.1.2011 15:04:37   
little*miss
Lep sončen (in vetrovenuser posted image ) dan vam želim user posted image

Pri nas je bilo 15 stopinj, sma s tamalo šle po sončku na sprehod. Samo sem jo mogla domov nest celo pot, ker je tako pihat začelo, da stat ni mogla user posted image
Danes sem oprala prevleko za košarico in za športni del vozička in se že suši zunaj na vetru (vsaj za nekaj je koristen user posted image )

Ninchi super da sta rešla, zdaj pa se ne več grdo obnašat user posted image Jaz sem imela obdobje, ko sem bila za neko malo stvar (brezveze) jezna na mojega, pa še trmasta sem in se celi dan nisem pogovarjala z njim, jezna pa sem dalje bila. Najprej se je fejst sekiral, potem pa je videl kaka sem, pa me je ignorirat začel. Takrat še mi le ni blo ok, sem še bila potem bolj jezna. Na čase sploh nisem vedla, zakaj se pizdim user posted image No, pa sem se potem nazaj začela držat in sem skužla, da je dosti lepše če se ne pizdim za vsako stvar user posted image No, od takrat se niti enkrat nisma skregala (čudežno user posted image )

Trsica, držim da se boste čimprej cartali user posted image

joj delfinka, na FB sem vidla slikice..kak maš lepi punčki user posted image user posted image Prijetno cartanje vam želim user posted image

biljana Canesten je ok. Jaz sem rekla da imam močnejši beli tok in da me malo peče, pa mi je predpisal Canesten svečke (3 so v paketu)

Tamy to je normalno..pač se stopijo in vse nemore ostat noter. Vsaj tako si jaz predstavljam user posted image Meni so v prvi nosečnosti zelo pomagale. Že ko sem tretjo svečko dajala noter, vnetja ni bilo več.

Meta user posted image Upam, da se bo vse poštimalo, tako kot treba. Super, da si tako močna, jaz vem da nebi mogla bit..

< Sporočilo je popravil little*miss -- 9.1.2011 15:06:28 >

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 4396
9.1.2011 15:08:25   
little*miss
Je pa lepo, kako vikende preživljate z družino. Meni je sicer bilo včeraj malo dolgčas, ker ni bilo nič za brat user posted image Moj dela ruske turnuse in je tudi ob vikendih v službi, zato mi ne dajemo nekaj na to. Recimo danes je v službi. Smo pač čez celi teden lahko več skupaj user posted image S tamalo pa tudi ne delama nekaj posebnega čez vikend, ker sem jaz itak doma cele dneve in sma vedno skupaj (razen ko je v vrtcu) user posted image

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu little*miss)
Neposredna povezava do sporočila: 4397
9.1.2011 15:12:04   
FoxyLady

DAN!

Meta-user posted image user posted image user posted image si kar predstavljam kako ti je in ti morm povedat DA SVAKA ČAST TEBI ker sprejemaš to tako mirno.čeprav vrjamem,da v tvoji notranjosti vre vihar in poleg tega da mu zaupaš še toliko.BRAVO.Ker jaz mu nebi in vrjemi da bi pri meni razmišljal kaj bo storil kje drugje doma ziher ne.
Srčno želim,da se bo vse razpletlo tako kot želiš sama,danes ti dajem vso svojo podporo kar jo potrebuješ,da boš imela zadnji mesec čimbolj miren.

Jaz pa še danes zmečem zadnje stvari v potovalko jutri pa krenem.

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4398
9.1.2011 15:27:51   
Tisia
meta joj jaz ne vem če bi reagirala tako mirno,sploh pa z temi hormoni,sploh ne vem kaj naj ti rečem,...upam da se bo rešilo sam mislim da on ni pripravljen to nehat če se še dopisuje
z njo,vsaj jaz sem imela take izkušnje ni rečeno da bo pri tebi tako in kako da nimata nobene vesti ko si ti noseča...
sama sem rekla, ko sem se ločila da nikoli v življenju ne bi bila z moškim ki je vezan,ker za svojo srečo ne moreš nekomu drugemu razdreti njihovouser posted image
pogovorita se čeprav je iskren je še vedno to zate tako težko obdobje ki se ga še ne zavedaš,ker vse pride za teboj,verjemi mi na besedo....ker po porodu ti bo še težje in lahko padeš še v kako depresijo...
če se je odločil zate definitivno mora prekiniti stike z njo in menjati službo se svojih odločitev držat,ter se veliko pogovarjat da vaš zakon zdrži to težko izkušnjo...saj pričakujeta nekaj lepega kot je otrok in vas bo še bolj vezaluser posted image ...
iz srca vam želim da uredita zadevo in se poštimata do poroda...trudit se bosta morala pa oba,ker brez tega vam ne bo uspelouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 4399
9.1.2011 15:31:26   
tamy82
Mah najbolj me glede tega vnetja "jezi", da ne vem če je kej boljše zdej po treh dneh, ker niti ne vem, da je bilo prej kej narobe (mi je G šele na pregledu rekla). Tako da ne vem al ta Canesten kej učinkuje ali ne ... user posted image Ah, če ne prej, bomo vidli na naslednjem pregledu user posted image

Ja, delfinka je na FB objavila slikice ... tako luškane punčkice ... user posted image

little*miss kaj/kje pa dela tvoj, da dela ruske turnuse? Moj ma tudi tak urnik, je pa poklicni gasilec user posted image Meni je prav fajn tak urnik, sem se ga že dobro navadla. Sicer je res malo dolgčas kakšno nedeljo ali soboto, ko sem cel dan sama doma. Ampak zdej, ko bo še najin user posted image mi najbrž ne bo več dolgčas user posted image

foxylady držimo pesti zate! user posted image

meta21 še en objemček zate ... user posted image

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?