Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.1.2011 21:24:33
|
|
|
|
ledenka
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 9.1.2011 7:56:28
|
|
|
|
Dudica1
|
dobro jutro so me pustil mal dalj spat,drugač so pa že ob 7h vstali... Študiram kaj se bomo dali danes
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 9.1.2011 7:59:24
|
|
|
|
nikolet
|
živa: še enkrat čestitam, glede poroda pa, upam da čimprej pozabiš kar je bilo slabo, kar pa je bilo dobro pa naj ostane čimdlje v spominu, zdaj pa uživaj s stručku.... no pa smo končno oddelali ta teden, kojk gre hitro.... N. mi je spet zakuhala tak da ne vem kaj bo v prihodnjih dneh.... pa glih pocajtala se je možek in T. še spita in je mir v hiši uživajte v tem vremenu, če ni že lepo si ga sami naredite, ker življenje je prekratko da bi se ozerali na malenkosti....
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 9.1.2011 8:33:52
|
|
|
|
maja1488
|
Jutro! Ugotavljam, da sem brez liko-kondicije. Premalo spala. Nočni pohodi niso več zame. Drugače bomo pa mi danes kje drugje kot doma. Pa še vreme ni nič kaj prijetno.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 9.1.2011 8:49:38
|
|
|
|
Dudica1
|
maja a si šla žurat ...moraš večkrat da boš v kondiciji Men je ful dobr če je družba taprava in ni dolčas pol se dooogaja in ni nč težko zjutri... Mi bomo pa verjetno šli na gurensko v Železnike
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 9.1.2011 9:48:26
|
|
|
|
ledenka
|
jutro spali... ne preveč. ampak sonček kuka in je svet lepši
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 9.1.2011 12:03:45
|
|
|
|
ivanamdb
|
ku kuc prisli v DE v petek zvecer, gospodicna je bila pridna v avtu! (7 ur, 2 pit stopa) zaenkrat spi fajn, nobenih travm (je res da je ze enkrat bila tukaj, ampak to je blo nazaj oktobra). vceraj sm zrihtala njeno sobo, gospodicna je hotela pomagat in je sama posesala hahaha. bli mal v shopping in na sprehodcek, bilo je sonce in 14°!! danes bolj relax, ker popoldan gremo na en baby shower. jutr pa zacnemo v kinderkrippe. ziva super da ste ze doma!!!! ja maja, tako kot je dudica rekla - moras vec zurat!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 9.1.2011 12:23:02
|
|
|
|
nikolet
|
mi bomo pa kr doma, k nimamo kam it s bolnim otrokom pa tak sem misenla it v Kranj k prijateljici.... eh... pa drugič....
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 9.1.2011 12:30:41
|
|
|
|
Dudica1
|
O ivana vam pa dogaja... da bo D. všeč v vrtcu Moj kuha kosilo otroka pa spita po kosilu pa gremo mal na izletek...nekam se mormo dat ker notr bi se nam vsem zrolal dons ker stalno eden nekaj hoče! in mi grejo že mal na živce! živa vam kar mal zavidam zdej,in tisti mali štručki
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 9.1.2011 12:48:10
|
|
|
|
koala.cek
|
dan, mi smo pa bili zunaj...zdej pa bruhamo . upam, da zaradi kašlja
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 9.1.2011 12:53:38
|
|
|
|
Dudica1
|
pikepokice,da ni kakšen virus
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 9.1.2011 12:59:46
|
|
|
|
majana79
|
nikolet, mi nismo bili nikjer že vsaj en mesec... dejansko komi čakam da grem v službo v ponedeljek, tako da te čisto razumem sej bo kmalu pomlad
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 9.1.2011 13:00:41
|
|
|
|
nikolet
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek dan, mi smo pa bili zunaj...zdej pa bruhamo . upam, da zaradi kašlja smo po kosilu...
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 9.1.2011 13:09:15
|
|
|
|
nikolet
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 nikolet, mi nismo bili nikjer že vsaj en mesec... dejansko komi čakam da grem v službo v ponedeljek, tako da te čisto razumem sej bo kmalu pomlad ja sej mi tud nismo šli že od začetk decemra nikamer, k pa že misliš da bo vse vredu, je pa spet presenečenje, in kakšen zboli.... sam pač se moraš sprijaznit, in potrpet, tako je pač življenje.... bomo pol polet vse nadoknadili upam da bo kmalu to pa itak komaj čakam pomlad in tople mesece....
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 9.1.2011 13:35:50
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 nikolet, mi nismo bili nikjer že vsaj en mesec... dejansko komi čakam da grem v službo v ponedeljek, tako da te čisto razumem sej bo kmalu pomlad pr nas bojo že kmal zvončki če bo šlo tko naprej sej je ful toplo zuni... M. še kar spi
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 9.1.2011 14:24:57
|
|
|
|
ledenka
|
grrrr, spet error! pa vedno pozabim kopirat anyway, za bolančke! grem kosilo dalje kuhat, da se ne prismodi
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 9.1.2011 15:20:27
|
|
|
|
betty.ford
|
in veliko sonca!!! mi smo bili danes kakšne pol urce zunaj, toliko da smo se prevetrili in da noži ne letijo naokrog. se že zgražam, ker se zmajček prav ukazovalno dere "TIHO!" na vsakega. le od koga je to prekopiral ivana, super za DE pa upam, da bo mala dobro sprejela vrtec. kako bo z jezikom? bo imela kar nemško govorečo vzgojiteljico? sicer pa: pri nas je zmajček začel nekaj "lajati" in bo še naslednji teden v domačem varstvu, tavelikega pa moramo nujno nujno poslati v vrtec smo danes naredili en family split, da se otroka malo umirita vsak na svojem koncu in da zadihata kot posameznika meni pa tudi paše biti mama samo enemu trenutno a prekopirat moram?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 9.1.2011 15:53:37
|
|
|
|
Leela
|
živa super, da ste doma . Uživajte. Zlatenca bo pa že izginila. ivana tudi vam želim lep začetek. D. se pa itak vključi kamorkoli tako, da bo samo uživala. koalka a vidva sta plesala vau. Res ste pridni. nikolet očitno smo pobrali isti virus grrrr. Včeraj je zakuhal F. z laringitisom. P potrdil virozo. No danes je pa še L. zakuhal
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 9.1.2011 17:07:33
|
|
|
|
KatMat
|
helllo bejbe.....ce vas mogoce zanima,ikea v italiji se zapira in majo popolno razprodajo....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 9.1.2011 17:17:36
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat helllo bejbe.....ce vas mogoce zanima,ikea v italiji se zapira in majo popolno razprodajo.... kako pa zdej to
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 9.1.2011 18:12:42
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat helllo bejbe.....ce vas mogoce zanima,ikea v italiji se zapira in majo popolno razprodajo.... o zapiranju ne vem, ampak vse Ikee imajo januarja razprodaje
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 9.1.2011 18:16:29
|
|
|
|
koala.cek
|
thank you katka. za ikeo. kje pa se sicer skrivaš ? zmajček je dvakrat bruhal. v loku. jutri šibamo pač babi servis, da ne bo nepotrebne panike v vrtcu. a zdej lahko pričakujem še bruhanje od tavelikega kajne ? sicer pa nima vročine, razpoloženje je čisto normalno, fajn pijemo. upam, da bo hitro ok.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 9.1.2011 18:28:17
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: KatMat helllo bejbe.....ce vas mogoce zanima,ikea v italiji se zapira in majo popolno razprodajo.... o zapiranju ne vem, ampak vse Ikee imajo januarja razprodaje ja, v bistvu že od 20.12. na določene izdelke, KNUT rečejo temu... da bi pa kar tako zaprli, pa dvomim
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 9.1.2011 18:36:29
|
|
|
|
maja1488
|
Na spletu nič ne piše za Villese. Mali otročk gre jutri končno v vrtec. Z veliko pa greva mal po trgovinah brskat.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 9.1.2011 19:14:29
|
|
|
|
nikolet
|
spet me je vn vrgl, zdej pa ne bom še enkrat pisala, se mi ne da....
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zadnje s foruma
službaksenciste zadovoljni s svojo službo?da, zelo (
26%)
da, še kar (
24%)
tako, tako (
20%)
ne preveč (
11%)
niti malo (
19%)
Število vseh glasov: 259Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!