Nina33
|
Čer! Tršica, super, de so jetrca bolš . Zdej pa "čičat in čakat" , pa fajn, de ne bodo več ustavljali. A lahko kej okol hodiš (po P mislim, ne drugje ), bi se lohk na avtomatski kavi (ali čem podobnem) dobili enkrat druh teden? Če boš še 3v1 al pa tut če ne več . Upam, de se ne dolgočasiš preveč. Lil_, kako fajn je brat, da ste vsi tako fino-fajn . Pa lepo za kengurujčkanje . In verjemem, de ti ni dolgčas . FoxyLady, miljon v ponedeljek (no, in prej inpoj tut sevede). Upam, de si imela dober šoping . Maja, tvojadva sta pa res že konkkretna - verjamem, de ti CR "diši" . Tudi vam trem vso srečo in miljon . Pa fajn, de ste tako pozitivne, tako je prav . Je res užitek brat 8čeprav podrobnosti pozabim ) Čestitke za Božič , Biljana in Teyla!!! Priprave na : - oprala prevleko na vozičku in upam, de jo bom znala nazaj dat - prešaltala na modrčke za dojenje in ugotovila, de mi jih pol ni prav Sem že zdej iz 75C na 80D in rajš ne vem, kako bo, ko "bo šlo zares" - v prvo me je dobesedno razgonilo par tednov po porodu - male cotike, tetra plenice, male plenikče (en paket sem po pomoti kupila 2-5kg in sem dokupila rajš še enga 3-6kg, se mi zdi, de teh malih v prvo nisem rabila - no, saj jih je samo 28 v paketu, tiste par dni bo že zdržal z malimi ) in samo torbo imam že "na kupu" (in v trbi paket za kri), kupila sem en paketek Vir80 (bom sproti kupovala, sploh pa: Hel, kere ti hvališ, kje se to da kupit?), pa ene blazinice za pod modrček mam tut že, lupinico samo še "oblečem"...in zdej samo še posteljo čakam, čeprav sem se dons potolažla, sem ugotovila, de bi mali lahko kr v vozku spal, ke rse itak čisto zravna, pa košara gre brez problema dol...tko de... ni frke Aja, kozmetika: zobno pasto in tušgel/šampon imam, kremco za ritko tut, lanolin tut...vse mam . Darila: midva si jih niti za RDje niti za praznike ne dajeva (v bistvu niti sinetu ne ) - ko vidiš kaj, kar se ti zdi, de bi drug rad imel oziroma de bi bil vesel tega ali de rabi - poj kupiš in daš. V P sem pa bila najbolj vesela, ko je "sebe" prinesel - ne rabim nič/nikogar drugega (razen , sevede, al on je bil že itak zraven ). No, več kot polovice zihr nisem pokomentirala, sem se pa razpisala . Sem nekam utrujena zadnje dni in zna bit, de se bom kr spat odpravila (čudeži SE dogajajo ). Lahko noč in lepe sanje vsem!