|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 II.del
8.1.2011 12:19:51   
ninchi9
Meta - moj je baje jokal nazadnje, ko je šel narazen z bivšo. No, ampak ne zaradi bivše, temveč zaradi otroka, ker se je moral odselit od njega. In pol vidiš, da sem ga morala res v dno duše prizadet, da je bilo tako. Saj ni pokazal direkt, skril se je, ampak sem videla, da je čist rdeč okoli oči in zatečen. Meni ni bilo nič kaj simpatično ampak mi je bilo hudo - še zdaj mi je. Zdaj pa skoz okoli njega skačem, mu govorim, da ga ljubim in ga ljubkujem ter razvajam. user posted image user posted image In mu prav paše user posted image Ojoj, smo me ene prave ptičke, hahaha.

Pri nas pa tako piha punce moje. Kot da je zadnji dan. Meni pa se tak lušta na en sprehod it user posted image

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 4351
8.1.2011 12:20:19   
tamy82
lil ja res se vidi (iz postov), da si vesela in polna energije, ker si postala mamica user posted image ... tako da je res lepo te brat user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4352
8.1.2011 12:22:28   
lil_
Hel super, da ste izbrali ime. Midva sva mela za user posted image user posted image tut ze izbrano, za user posted image user posted image sva se pa menila se v porodniuser posted image

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 4353
8.1.2011 12:23:49   
hel32
IZVIRNO SPOROČILO: biljana l

hvala vsem za lepe želje,teyla(vaistinu se rodi) srečen božič tudi tebi,
pojedina je bilauser posted image  mi je še sedaj slabouser posted image ...pa z mojim sva se malo cartalauser posted image user posted image  in je več kot očitno da od tega dobivam krče,spet jih imam in to zelo... pa ravno se je stanje malo umirilo,tako da se od danes samo žgečkavauser posted image user posted image ....
no če katera hoče rodit prej ji priporočam eno dobro terapijouser posted image in bo šlo hitrouser posted image

Ja, Biljana, mi smo prakticirali to z slončkanjem pri 2. pa se nekako ni obneslo, je kr čakal celih 10 dni čez rokuser posted image , tako, da ni rečeno, pri vsaki ne deluje.

Aja še to, meni, ko se začne, dobim samo popadke na 30-20min in se samo stopnjuje, nič čepa nič vodan eodteče nič me ne kak dan prej zvija, kr naenkrat in to je to, zdaj že bilo 2x, sicer je vsak porod načeloma drugačen.

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 4354
8.1.2011 12:26:02   
hel32
IZVIRNO SPOROČILO: lil_

Hel super, da ste izbrali ime. Midva sva mela za user posted image user posted image tut ze izbrano, za user posted image user posted image sva se pa menila se v porodniuser posted image

Ja, pogajanja so bila dolgotrajna, moj je tak pikolovec.
Glede tega, kar piše Tamy, se pa strinjam s njo, si taka, polna energije, super, upam, da tako ostane, jaz sem pri 2. tudi bila tako, kako bo pa zdaj,....user posted image user posted image

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 4355
8.1.2011 12:29:13   
lil_
Moj je dubu solzne ucke k sta najini princeski prsli na svet. Kdaj pa je jokov prej, se pa ne spomni. Najbrz kot otrok, rajs potlac svoja custva kot da bi jih pokazov.

Zgleda se me prov bereuser posted image ker take srecke in takega veselja pa se ne.

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 4356
8.1.2011 12:39:11   
Tisia
Evo slikice sem dala v albumuser posted image
hell32 ja jaz sem pri drugi tudi prakticiralauser posted image pa sem prenosila 10 dniuser posted image   ni in ni šla ven tako da so mi sami sprožili porod,sam njo sem visoko nosila, tole je pa tako nizko že od začetka,da je groza ....že en mesec hodim kot raca, k mi je vkleščeno med nogamiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 4357
8.1.2011 13:04:35   
Teyla
Foxylady srečno v pon! user posted image
biljana lepo, da si tako fajn praznovala, jaz ga nisem. Še očeta nisem poklicala, ampak zarad drugih razlogov. user posted image
trsica držim pesti, da je to to user posted image

Bom kar v P poklicala, pa vprašala kako je s tem. Ampak v pon ne morem it, ker imam nek nujen sestanek s šefom glede zaposlitve. Upam, da ne bo problem, če pridem v torek. user posted image

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 4358
8.1.2011 19:07:32   
Tigrica86
punce pridne čvekice ste user posted image

to s user posted image je mojga v MŠ prov prestrašlo user posted image menda bi nj sperma mehčala maternični vrat, pa res pospeševala porod. in moj user posted image ves prestrašen in nesrečen reče: ka pol to pomen, da sma zaključla al kaj? js pa njemu, da prvo vse prpravma za user posted image pol pa grema v akcijo pa rodit user posted image

dans sm zlikala en stroj cotk za  user posted image sm misla da mi bo križ odpadu user posted image čakajo me pa še jutr (oz. v prihodnjih dneh) trije (sicer ne polni) za oprat, posušit in zlikat... pol k bom vidla ka mi še manjka grem pa v nabavo user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 4359
8.1.2011 19:32:32   
lil_
Kje pa je dons ksna cveka?

Teyla pomoje je njim vseen kdaj prides in ce sploh prides. Mislm da se gre tep, da gres cim prejuser posted image

Tigrica to da sperma kej mehca navem, pomoje na maternicni vrat bolj vpliva samo user posted image kot pa sperma.

Danes smo kengurujckali-user posted image ti dajo samo v plenicki za majcko, tko da slis tvoj utrip in dihanje, ti pa ga s svojim telesom grejes...res cudovit obcutekuser posted image user posted image

Aja zdej vem zakaj ne cvekate, ker je sobotauser posted image

(odgovor članu Tigrica86)
Neposredna povezava do sporočila: 4360
8.1.2011 19:48:02   
trsica
lil_, a ti je mal dolgčas? user posted image user posted image user posted image

user posted image meni se nič ne da. pa itak nič ne delam, samo ležanje-hrana-2xctg/dan-hrana-ležanje. vsake toliko se priklopim na net in to je to. zeh...

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 4361
8.1.2011 20:21:28   
lil_
Ma ni mi dolgcas, sam opazam da je ful zatisje na forumu, ker ponavad komej dohajamuser posted image

Ma jst mam pa tok stvari, da komi sfolgamuser posted image no se najde tut ksna urca za pospat umes, ampak kaksnega hudega dolgcasa niuser posted image

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4362
8.1.2011 20:38:58   
prvičmami
Danes je pa res zatišje, se pozna da vse izkoristimo vikend da smo z user posted image .
Lil ti si pa res faca, glih rodila pa čist ažurna na ringarajauser posted image user posted image user posted image upam danas bo več takih, da ne bo dolgčas ratal ko bomo vse v P!
Js pa zdej že komi čakam da bo šla v rim, ker me pa res že vse matra je iz dneva v dan občutno slabš. Dans me križ boli ko user posted image , pa zatekat sem začela iz večri na dans, pa na wc tud hodituser posted image Aja pa mislim da sem še vnetje fasala, ker me vse srbiuser posted image user posted image user posted image , sem se canestenom namazala, upam da ne bo škodlo in da bo pomagalo!

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 4363
8.1.2011 20:59:38   
lil_
Sej mene tut praviloma ni cez vikende, sam zdej k sm pa v P pa sploh ne dojemam dnevovuser posted image hmal bo en tedn odkar smo tukej, se mal in (upam) gremo domovuser posted image

Po pravici povedano, bi sla ze spat, sam morm se mal pocakat, da grem mlekca crpat, da bosta meli nasi punci kej za papatuser posted image

(odgovor članu prvičmami)
Neposredna povezava do sporočila: 4364
8.1.2011 21:30:41   
Tigrica86
js upam, da niso vse šle že v P rojevat, pa da jih zato ni nč na RR user posted image

prvičmami, počaj še, ni še tvoj čas user posted image ka bi rada postala januarka al kk? ti februarke nismo več všeč  user posted image

lil_ le pridno mlekca črpat, da bota punci rastli user posted image

nč, grem js v meževo deželo počas, počakat user posted image pod odejo

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 4365
8.1.2011 23:15:49   
Nina33
Čer!
Tršica, super, de so jetrca bolš user posted image user posted image user posted image . Zdej pa "čičat in čakat" user posted image , pa fajn, de ne bodo več ustavljali. A lahko kej okol hodiš (po P mislim, ne drugje user posted image ), bi se lohk na avtomatski kavi (ali čem podobnem) dobili enkrat druh teden? Če boš še 3v1 al pa tut če ne več user posted image . Upam, de se ne dolgočasiš preveč.
Lil_, kako fajn je brat, da ste vsi tako fino-fajn user posted image user posted image user posted image . Pa lepo za kengurujčkanje user posted image . In verjemem, de ti ni dolgčas user posted image .
FoxyLady, miljon user posted image v ponedeljek (no, in prej inpoj tut sevede). Upam, de si imela dober šoping user posted image .
user posted image Maja, tvojadva sta pa res že konkkretna - verjamem, de ti CR "diši" user posted image . Tudi vam trem vso srečo in miljon user posted image .
Pa fajn, de ste tako pozitivne, tako je prav user posted image . Je res užitek brat 8čeprav podrobnosti pozabim user posted image )
Čestitke za Božič , Biljana in Teyla!!!
Priprave na user posted image :
- oprala prevleko na vozičku user posted image in upam, de jo bom znala nazaj dat user posted image
- prešaltala na modrčke za dojenje in ugotovila, de mi jih pol ni prav user posted image Sem že zdej iz 75C na 80D in rajš ne vem, kako bo, ko "bo šlo zares" - v prvo me je dobesedno razgonilo par tednov po porodu user posted image
- male cotike, tetra plenice, male plenikče (en paket sem po pomoti kupila 2-5kg in sem dokupila rajš še enga 3-6kg, se mi zdi, de teh malih v prvo nisem rabila user posted image - no, saj jih je samo 28 v paketu, tiste par dni bo že zdržal z malimi user posted image ) in samo torbo imam že "na kupu" (in v trbi paket za kri), kupila sem en paketek Vir80 (bom sproti kupovala, sploh pa: Hel, kere ti hvališ, kje se to da kupit?), pa ene blazinice za pod modrček mam tut že, lupinico samo še "oblečem"...in zdej samo še posteljo čakam, čeprav sem se dons potolažla, sem ugotovila, de bi mali lahko kr v vozku spal, ke rse itak čisto zravna, pa košara gre brez problema dol...tko de... ni frke user posted image
Aja, kozmetika: zobno pasto in tušgel/šampon imam, kremco za ritko tut, lanolin tut...vse mam user posted image .
Darila: midva si jih niti za RDje niti za praznike ne dajeva (v bistvu niti sinetu ne user posted image ) - ko vidiš kaj, kar se ti zdi, de bi drug rad imel oziroma de bi bil vesel tega ali de rabi - poj kupiš in daš. V P sem pa bila najbolj vesela, ko je "sebe" prinesel - ne rabim nič/nikogar drugega (razen user posted image , sevede, al on je bil že itak zraven user posted image ).
No, več kot polovice zihr nisem pokomentirala, sem se pa razpisala user posted image . Sem nekam utrujena zadnje dni in zna bit, de se bom kr spat odpravila (čudeži SE dogajajo user posted image ).
Lahko noč in lepe sanje vsem!

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu Tigrica86)
Neposredna povezava do sporočila: 4366
8.1.2011 23:30:37   
Nina33
Ah, sevede: Lina80, dobrodošla!

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 4367
8.1.2011 23:35:50   
FoxyLady

Da se javim!

Doma še vedno,upam da zdržim še jutri,pol pa tk šibam.

Šoping uspel,nabavli vse kar smo še rabli tak,da zdej pa res brez skrbi lahko grem v P.

Malo me le muči ker morm it v Ljubljano,jz bi raje šla v Slovenj Gradec.

Glede user posted image pa si mislim takole.Mogoče enim pomaga drugim pač ne ampak če je prosta pot si prvoščte ker potem nekaj časa pa res ne bo nč. Bogi naši user posted image . Sam jz ga tolažim da ima Levanko pa Desanko in ti dve kamot pomagata kaj potešit.user posted image user posted image

Tako zdaj bo pa poskusla malo zadremat me danes nekak sploh ne vleče v mežavo.

Se javim še jutri!

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 4368
9.1.2011 7:47:43   
IsabellaLana
Punce, zanima me, kako boste oblekle svoje dojenčke za odhod iz P in kako za doma? Če boste oblekle recimo  2 bodija, boste imele vrhnjega eno številko večjega?

Kar se tičeuser posted image  pri nas že celo nosečnost ne smemo, ker imam zelo občutljiv mv, polega tega pa me je strah, ker lahko bakterije, ki so prisotne na vhodu v nožnico, penis potisne globlje proti mv.

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 4369
9.1.2011 8:19:33   
lil_
Nina sej midva si tut nekupujeva daril. Al pa k ma ker rojstn dan, se vprasa kaj bi rabu, pa greva pol s "tem" namenom in kupva. Sej pravm, jst kr kej kupm k vidm. Moj dragi pa ce mi ze kdaj kej kup, sm pa prijetno presenecena, ker kot sm ze rekla ni tak da bi kej kupovovuser posted image

Se dobr da mam jst doma vse pripravljeno in oprano. En dan preden pridemo domov mora moj samo se oblect posteljici, ker sem jogi in odejo pustila zapakirano v polivinilu, da se ne prasi prevec.

Vlozki v P sem jih dobila cel paket40kom, pa glede da sm ze neki casa noter in da se nekej bom, mi jih ne bo zmanjkalo. Ce pa ti jih zmanjka mors met svoje.

(odgovor članu IsabellaLana)
Neposredna povezava do sporočila: 4370
9.1.2011 9:19:56   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33
Tršica, super, de so jetrca bolš user posted image user posted image user posted image . Zdej pa "čičat in čakat" user posted image , pa fajn, de ne bodo več ustavljali. A lahko kej okol hodiš (po P mislim, ne drugje user posted image ), bi se lohk na avtomatski kavi (ali čem podobnem) dobili enkrat druh teden? Če boš še 3v1 al pa tut če ne več user posted image . Upam, de se ne dolgočasiš preveč.

Nina33, z veseljem grem na kavico. Sicer moram kao ležat, samo itak, da ne počnem tega cel dan. Sem ti že za ta teden hotela predlagat, pa nisem vedela, če imaš kakšen pregled. Tko da, če si ta teden kaj tukaj, se pa res lahko oglasiš. Jaz sem v sobi 7 (čisto blizu laboratorija). user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 4371
9.1.2011 9:26:57   
Tisia
IZVIRNO SPOROČILO: lil_

Tigrica to da sperma kej mehca navem, pomoje na maternicni vrat bolj vpliva samo user posted image kot pa sperma.

se podpišem pod touser posted image  ja žgečkamo se pa lahkouser posted image user posted image  da ne bom ljubosumna preveč na desanko in levankouser posted image user posted image
tigrica86 ja moški so včasih bolj prestrašeni kot me gledeuser posted image  user posted image  mislim da sama sperma nima vpliv na to ampak občutljiv m.v. in sami odnosi.....

lil in trsica sta bile najbolj aktivne na forumu včeraj, pa so v Puser posted image  punce ste pa res zakonuser posted image dodatne informacije iz P še kako prav pridejo...kaj imate  internet v P ali imate laptop s seboj?
lina80 dobrodošla med februarkeuser posted image
isabellalana tebe pa že nekaj časa nisem zasledila na forumu ali pa sem spregledalauser posted image no krasno da si tu bova navijali katera gre prej v P da bova še kakšen kofetek spileuser posted image  
 prvičmami glede vnetja pokliči ginek. ali v lekarno ne vem če je dobro se z canestenom mazat v noseč.,najbolje če greš na pregled, ker pred porodom ne smemo imeti nobenega vnetja sicer za nas ni nevaren je pa zato za dojenčka...

< Sporočilo je popravil biljana l -- 9.1.2011 9:32:57 >

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 4372
9.1.2011 9:28:33   
tamy82
Jutro!

Pa smo tudi mi še v zadnjem mesecu, če bo vse po sreči seveda user posted image

foxylady in trisca srečno, če se bo res vse skupaj kmalu začelo user posted image user posted image user posted image user posted image

Se slišimo še kaj kasneje, danes bomo bolj doma očitno, ker je vreme grdo ... user posted image megla pa dež ...

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4373
9.1.2011 9:46:27   
trsica
Biljana l, pri nas je comp, a jaz moram itak ležat, tako, da ga ne morem uporabljat. Mi je pa mož prinesel od doma prenosnika in moj mobilni internet. Tako, da kar v postelji tapkam. user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4374
9.1.2011 10:10:27   
lil_
Pri nas v lj racunalnika ni, no saj ne da bi jst vedla. Z brezzicnim internetom pa je tako, da je odvisno na kateri strani P si. V tisti sobi kjer sem bila prej ni bilo povezave, tko da sem bila na netu preko mobitela. V tej sobi k sm pa zdej pa je wi-fi in lahko dostopam zastonj in neomejenouser posted image ja men je moj tut ze hotu prnest prenosnika, pa res nimam casauser posted image tko da tok kokr mi cas dopusca sem na internetu preko telefona. Mal je nadlezno tipkat in opazam da zamenjujem crke in jih spuscam, sam upam da se me vseeno razume-racunalnik lih niuser posted image

Mislim da je canesten dovoljen, tudi svecke. Mislim da vnetje ni problematicno za user posted image ampak kako ga z vnetjem rodit. Pomoje boli in pece kot user posted image tut strgas se velik lazi, ker koza ni prozna.

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?