Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 7.1.2011 12:41:45
|
|
|
|
Anonimen
|
brezcopatka: ajde v avto pa se vidimo ob 13:30!!! kpmk: gsm številki še čakam!!!! da potrdim prijavo z vsemi podatki k jih hočejo...
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 7.1.2011 14:36:31
|
|
|
|
brezcopatka
|
Za danes sem zamudila, drugič pa se vam z veseljem pridružim:)
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 7.1.2011 14:55:27
|
|
|
|
nadka30
|
t.z. sem videla da si me klicala na žalost sem telefon pozabila doma tako da sem šele sedaj videla klic. V glavnem razvojna je bila kar super malo se baje nazaj suče ampak ni nič takega bo baje samo od sebe izginilo boma pa nekje pri 6 mesecih šle še enkarta na pregled da bo videla kakšno bo potem stanje, drugače pa je lepo razvita punca, refleksi ji super delujejo, pa tudi v ogladalu se je na veliko ogledovala- ona že sedaj ve kje se mora gledat uhhhhhhh kaj šele bo ko bo malo zrasla bo prava mala damica. Drugače pa punce upam da na veliko vozičkate glejte da vaš dež ne bo dobil
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 7.1.2011 15:10:50
|
|
|
|
nadka30
|
ja pa da ne pozabim naših mer, težo si nisem čist zapomnila nekaj več kot 6500g, višina 62,5cm obseg glavem imamo pa skoraj 43cm to je kar dosti za punco baje- torej bomo imeli veliko pameti
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 7.1.2011 15:22:33
|
|
|
|
nadka30
|
a lahko zdajle znorim ma pa da mu majke sunce mi lije ma avto imam dobrih 14 dni in da ni hu...ič je danes ko je veter ta čas ko me ni bilo padel po špeglu en cigel na moj avto in mi naredil par prask ma tako sem razkajfana da se reče pa kaj res ne morem imeti enkrat avta da se ne bi na hiter način nekja naredilo.Se moram sedaj pozanimat če je to všteto v zavarovanje čene bom tiho in bom to zraven zavarovala in čez kak mesec šla in rekla kaj se mi je naredilo. ahhhhhhhhhhhhhh
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 7.1.2011 16:00:55
|
|
|
|
Arwenko
|
brezcopatka...dobrodošla na vozičkanju, mislim da bo to kr stalnica postala...tako presneto paše bit na zraku. Vreme je pa zdržalo danes, tako da
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 7.1.2011 16:59:43
|
|
|
|
Anonimen
|
nadka: škoda no, bi se lahko na kavi dobile... saj si bila v celju ane? in sra nje za avto, res brezcopatka: v ponedeljek nadaljujemo če bo le vreme, verjetno tudi neko tako uro, morda malce prej... odvisno do bejbijev kakšne volje bodo... arwenko: na tremerskem ovinku me je "škropenje" ulovilo, v laškem je bilo čisto temno.... če bi se po "našem" vremenu ravnala me danes 100% ne bi bilo športni del je zakon!
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 7.1.2011 17:20:37
|
|
|
|
nadka30
|
ja t.z. bila v celju pa sem jaz butara telefon doma pozabila , sem pa potem še na kratko bila v intersparu gužva da te obrne in smo jo na hitro popihali. ma glede avta bo pa že bomo popravili in bo kot nov jeze sem se že zgubila v glavnem tvoja snaha raste da se reče poredila se je tudi malo več kot prejšen mesec ampak smo še pod magično 7kg takao da še ne bo preteška za filipa super da ste se šetale ma enkrat jo boma midve z janco tudi morala v celje smuknit na zabavo a ne janca
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 7.1.2011 17:22:07
|
|
|
|
nadka30
|
pa da ne pozabim so klicali iz mullerja in drug teden naju v petek čaka nagrada v velenju pa sem pozabila vprašat kaj tako da bo presenečenje
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 7.1.2011 17:45:48
|
|
|
|
Anonimen
|
brez zamere sam si res smotana no...
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 7.1.2011 17:46:23
|
|
|
|
Anonimen
|
iiiiiii komičakamkomičakam slikce slikce arweeeenkooooo
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 7.1.2011 17:51:08
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: T.Z. brez zamere sam si res smotana no... kaj čmo sem bila prikupno zmedena me že spomladanska ljubezen daje
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 7.1.2011 17:54:29
|
|
|
|
nadka30
|
brezcopatka dobrodošla še tukaj, očitno nas je kar nekaj septembrk , se vidi da je predlanski december bil ploden , povej iz katerega celjskega območja pa si
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 7.1.2011 20:37:39
|
|
|
|
brezcopatka
|
Sem iz okolice Šentjurja, tako da smo vse tu nekje blizu, a ne? V ponedeljek grem v Avstrijo , malo cotke nabavljat, ker smo že vse prerasli, pa saj še bo kakšna prilika, da se spoznamo, a ne?
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 7.1.2011 20:53:48
|
|
|
|
Arwenko
|
Evo...Arwenko je že tu....slikice so na FB od včeraj in danes
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 7.1.2011 22:44:32
|
|
|
|
Anonimen
|
a včeraj si tudi slikala?! btw: hvala za fotke!
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 7.1.2011 22:47:52
|
|
|
|
Anonimen
|
brezcopatka: jaz sem povečini kar za akcijo, če je le vreme kolikor toliko primerno... tako da valda, bodo še prilike. drugače pa celjanke niste ravno zagrete za takšna srečanja... če primerjam s temo septembrke in ljubljančanke/gorenjke
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 7.1.2011 23:10:02
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: T.Z. a včeraj si tudi slikala?! btw: hvala za fotke! Na sprehodu ne, sem pa mojo doma
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 8.1.2011 9:20:24
|
|
|
|
nadka30
|
arwenko kako naj te najdem na fb da bom tudi jaz končno moderna in da vidim slikice . t.z. celjanske so na polno zasedene pa nam ne zlavfa tako kot ljubljančankam ma saj bo saj sem rekla če prej ne ko bo spomlaaaaaaaaaaaaaaaaddddddddddd
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 8.1.2011 9:21:29
|
|
|
|
nadka30
|
a šentjurčanka si no ta kraj kar dober poznam ja čas za šetnjo pa še bo, kam v avstrijo pa greš
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 8.1.2011 10:30:18
|
|
|
|
Arwenko
|
nadka...saj pa me že imaš dodano med prijatelji na FB
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 8.1.2011 10:35:03
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko nadka...saj pa me že imaš dodano med prijatelji na FB a res sedaj moram iti pa gledat
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 8.1.2011 10:52:55
|
|
|
|
nadka30
|
pa res, sem še čist nova gor pa se še mal lovim, sem pa isto slikico gor dala tako da če je še katera gor naj me pocuka za rokav
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 8.1.2011 11:28:07
|
|
|
|
kpmk
|
jst bi tud slikce vidla :) sem pa spet tako hepiii ker je moja mala miška začela jest na polno!!!!! bravo pika.... celjanke - jaz bi tud se šla z vami vozičkat, samo v pon ne morem ker imam malega še doma
|
|
RE: Celjske srečke nosečke II. del 8.1.2011 13:05:38
|
|
|
|
Anonimen
|
kpmk: tisto ko sta oba lahko tako pri meni vidiš... nadka: daj ti tudi kakšne slikice gor no, ne samo ta avatar :)
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?