|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 II.del
7.1.2011 20:04:18   
ninchi9
Hej punce, kak čvekate, da vas niti ne morem dohajat user posted image

Pri nas se je stanje izboljšalo in sva razčistila - predvsem jaz sama s sabo. Je pa fajn, ker sem tak dobre volje user posted image user posted image Večerja je pa včeraj butasto izpadla, ker sva bila oba tiho..user posted image Ko sem prišla izpod tuša v sobo, sem videla, da se je jokal - tak daleč sem ga spravila!! In potem sem se res začela zavedat, da uničujem odnos z mojimi "fintami". SEm se mu danes res iz srca opravičila - drugič se pa moram bolj v jezik grist - oz. ko me bo primlo, bom šla ven na sprehod, da ne bom prevelike škode spet naredila user posted image

Tršica - fajn, da ti je bolje. Držim pesti zate in za tvoji 2 štručki.

Jaz sem danes kupila flaške in dudico - MAM. Pa nočno lučko, tako na dotik. Naslednji teden pa še pride na vrsto ostalo - kozmetika zame in za bebija, pa pleničke!! Ostalo imam pripravljeno in lahko grem kr rodit, če me kdo kaj vpraša user posted image user posted image

(odgovor članu aktak)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
7.1.2011 20:11:22   
lutika89
čer čvekice...
ja dans ste se pa res čist razpisale-sj je prav,bom še js mal pomagala da čim prej odpremo še tretji deluser posted image

glede daril za v P, pa je men moj prinesu šopek rožic baje je v cvetličarni reku da jih ma za v P in so mu jih lepo v prozorni celofan zavile,da niso čist nič ven gledale...drugače pa zdej tut pričakujem še večji šopek user posted image   hahaha sj vem da sem žleht,sam me zdej velik bol muči k pa me je v prvi nosečnosti-tk da brez kompliceranja pričakujem večji šopekuser posted image
ve ste že vse full pridne glede priprav za naše sončke,js nimam še nič pripravljeno (razen vozek),drugače pa itak nimam neki velik dela,sam dol z dil vzamem škatle s cotkim in jih operem in zlikam in je to touser posted image   ma bom do konc meseca tut to probala poštimatuser posted image   torbe za v P pa še sploh nimam,niti ne vem kero bom mela,če grem z malim kovčkom bo res full čudn,ma bomo že neki pogruntal...

lil čestitke še iz moje strani,full lepo da si mela tak hitri porod,pa skoraj brez bolečinuser posted image

joj sj ne vem več kaj sem še hotla napisat user posted image ma če se spomnem še napišem kj,drugače pa vam želim lep večer

(odgovor članu aktak)
Neposredna povezava do sporočila: 4327
7.1.2011 21:13:01   
Teyla
biljana a ti si tudi pravoslavne vere? No potem pa "Hristos se rodi". user posted image
Jaz sem sicer pol-pol, ampak krščena sem pa v pravoslavni cerkvi. Sem jima kar malo zamerla, mene ni nihče vprašal. kakorkoli praznovala sem vedno katoliškega, ob pravoslavnem je bila pa tudi kakšna dobra večerja. user posted image

little*miss no, vsaj v nečem sem prva, pa četudi v pozabljivosti. user posted image

aktak tvoj je pa faca user posted image

Punce jaz sem dobila napotnico, ampak zdaj ne vem kdaj grem lahko na pregled oz to kontrolo. Jutri verjetno tega ne delajo al kako? Meni se niti ne sanja ne. Da ne bom predolgo čakala, pa bo napotnica potekla al kaj podobnega. Se kateri sanja kako je s tem? Tiste, ki ste že imele preglede v P? user posted image

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 4328
7.1.2011 21:35:30   
lil_
Krompirjev golaz... Vidim da se pripravljate na P, ker je biv vcerej za vecerjo, al pa mogoce predvcerejsnim...user posted image pa sej nisem vec noseca...kje pa je moj spomin?user posted image

Kaj kupiti mamici pri nas je navada da se kupi nekaj zlatega, da mas za spomin. Tko da sm mojga ze naucila kako in kaj, sam je pa tut res, da se pri nas tako stvar kupuje skupaj, tko da lahko zberes kar ti je vsecuser posted image tko da nekaj sigurno dobim. Da pa bi mi ze kej prnesu v P to sm pa vedla da ne, ker ni imel casa. Tko da bomo ze se kupil neki za mamicouser posted image
Stari starsi pa ponavad kupijo nekaj zlatega za otrocke...sama sem dobila ob rojstvu zlatnik, tako da se mi zdi, da ju bosta tut nasidve princeski dobili.

Torba za v P no najbrz ze veste da nism mela nicesar, ampak mi je moj pol prnesu nahrbtnik. S kovckom jit v porodnisnico bi blo tut men mal smesnuser posted image

Danes smo prisli v toplo posteljico user posted image smo pa pod lucko, ker smo mal zlatencni.

Meta sigurno da pogresam trebuhuser posted image tok okorna pa tut nism bla, sm si misnla v ponedeljek zjutri se nohte na nogah postrist, preden sem sla na pregled, pa sem ugotovila, da so se vredu in da sem ze pozna, ce ne ni dvakrat za rect da si jih nebiuser posted image

Jst tut nevem kako zgleda k se trebuh spusti, sam mi je mami kaksen teden, stirinajst dni pred porodom rekla da se mi je spustu. Sm se se ful gledala v ogledalu in nism vidla za kaj greuser posted image
Lulat sm pa skos hodila. In tut k sm se ze polulala me je se vedno tiscaluser posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 4329
7.1.2011 21:37:31   
FoxyLady

Čer!

Evo Foxy je še kr z vami! Ampak samo za vikend ,če ne bo poslabšanja,,no oz. če bo stanje nespremenjeno,drugače grem pa v ponedeljek v P Lj in ostanem notri do poroda,ki pa upam da bo čimprej.

stanje je nespremenjeno in jutri udarim še en orng šoping za bebico,ker potem ne bo več možno.

Tako da se vam javim še jutri pa še v nedeljo se poslovim od vas kot "kinderjajček"user posted image in znova javim ko bom prinesla domov štručko.

če pa bo kej drugač bo pa čukica javla.

(odgovor članu Tigrica86)
Neposredna povezava do sporočila: 4330
7.1.2011 21:59:40   
cukica
Foxy No vsaj domov so te spustil.V sredo bom jaz tud v porodnišnici v Ljubljani in,če ne bo še nič ti sporočim kdaj bom tam in greve lahko še na kavo,če nama bo usojen,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 4331
7.1.2011 23:02:57   
tamy82
ninchi super, da sta zrihtala s tvojim! user posted image

teyla potem pa tudi tebi srečen božič! user posted image

foxylady držimo pesti zate v ponedeljek in upamo na najboljše! user posted image

Na FB sem videla, da je delfinka že doma s svojimi dvemi zakladki ... user posted image Tako da zdej se lahko vsi skupaj v miru crtajo ... user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 4332
7.1.2011 23:15:18   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: lil_

Lulat sm pa skos hodila. In tut k sm se ze polulala me je se vedno tiscaluser posted image

Mah to sploh ni več lulanje ampak odcejanjeuser posted image user posted image user posted image

Ninchi, sem vesela zate. Mi je pa tolk simpatično, ko moški jokajo. Ne morem si pomagatuser posted image

Jaz sem pa tudi uspela glavnino cotik in plenic oprat. Mož je prej znesel na podstrešje božično novoletne okraske in dol prinesel voziček, tako da zdaj samo še pogledam, če je treba oprat kaj na vozičku, ležalniku ... in baldahin za nad posteljo. Mislim, da imamo vse pripravljeno. No, torbe še nimam pa oblačil za naju za domov tudi ne ampak, zdaj ko je vse v omari, mislim, da bom zmoglauser posted image

Lahko noč punce!

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 4333
8.1.2011 7:52:42   
maurica
biljana; vesel božič želim tebi in tvoji družini! user posted image pa tebi tudi teyla

ninchy; sem vesela, da sta razčistila user posted image

torbo za P bom jaz imela tisto, ki jo bom pol imela za otroka (iz DM-a). samo toaletne torbice ne spravim not in jo bom nesla posebej.

teyla; mislim, da napotnica ne poteče tako hitro, boš prej rodila user posted image . predlagam, da pokličeš v P in vprašaš, kdaj lahko prideš

lil; super, da tako lepo napredujete user posted image

za trebuh se tudi meni zdi, da se mi še ni spustil, čeprav lulam pa ful. sploh ponoči user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4334
8.1.2011 7:53:34   
METULJ1
Dobro jutro,

danes pa jaz častimuser posted image .
Morm povedat, da mam tud jaz že pripravljeno torbo zase za v P. Zdej pa zlikam še zadnje oblekice za bebico in še zanjo pripravim torbo, da jo bo ati lahko prinesel v P.
Ja ni kej, počasi se bližamo koncu.

Lep vikend vsem pa čim manj stresa

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4335
8.1.2011 8:09:48   
sara1986
Torba ... user posted image user posted image  še nič pripravljeno.. Si jo grem pa danes ogledat in kupit vso kozmetiko, ki jo bom potreavala, tako zase kot za miška. Lep vikend

(odgovor članu METULJ1)
Neposredna povezava do sporočila: 4336
8.1.2011 9:54:52   
aktak
Teyla ja moj je res faca user posted image . Saj drugače mi ful pomaga po hiši in ogromno naredi namesto mene ampak romantičnih "izpadov" pa od njega ne moreš pričakovat
FoxyLady lepo da si še med nami, sicer pa držim pesti za ponedeljek
Lil lepo da pikici tako napredujeta... še malo pa bosta v svojih posteljicah user posted image
Meta in Metulj vidve sta pa res pridneuser posted image

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 4337
8.1.2011 10:07:11   
trsica
Hojla. Tudi jaz še 3 v 1. user posted image Mislim pa, da se bo počasi spet začelo dogajat. Mislim, da se mi lušči čep (če katera ve, kako mora to zgledat?). Imam namreč sluzast izcedek, pomešan z malo krvi. Pa popadki se mi pojavljajo na vsake kvatre. Tako, da še vedno čičamo in čakamo. user posted image

(odgovor članu aktak)
Neposredna povezava do sporočila: 4338
8.1.2011 10:16:58   
trsica
Pa še to. Včeraj sem bila na amnioskopiji in NE boli, če jo dela nežen G. mi je bilo bolj neprijetno takrat, ko so mi tlačili roko noter, ko so preverjali odprtost. Pri amnio ti gre pa noter z eno kovinsko cevko in pogleda plodovnico. V glavnem nič pretresljivega. user posted image

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4339
8.1.2011 10:41:01   
tamy82
Jutro!

Pri nas pa danes pospravljamo drevešček in jaslice, tako da praznikov je vsekakor konec ... user posted image Pa še tako turobno vreme imamo zunaj, da te prav žalost prime ... posledično tudi jaz nisem ravno najboljše volje danes ... user posted image ah, sej bo boljše drugi teden, ko bo baje malo več sončka user posted image

trsica tale čep naj bi bila res sluz pomešana s krvjo, zato naj bi bila take roza barve. Tako da če se je res začelo, ti želim res veliko sreče in naj vse poteka tako, kot si želiš! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4340
8.1.2011 10:50:58   
trsica
Hvala tamy. user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4341
8.1.2011 10:57:16   
hel32
C

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4342
8.1.2011 11:12:30   
lil_
Ene smo res srecnice, ki nm partnerji tok pomagajo doma. Misva neke delitve del nimava, naredis tisto kar vidis in ce imas cas. Tudi kosilo skuha tisti ki prej pride domov. Tko da je vseskupaj res prima. Kar pa se tice presenecenj, lahko recem da moj ni tak. Tko da sm jst ponavadi tista k mu morm kupt kr kej k vidmuser posted image sej kupm, ker je men vsec, pa dam pol njemu kokr cs, lej kaj sm ti kupila. Tko da par let nazaj je dubu ful lepega medvedka s peskom v riti, ker je res fuuul lep, pa ceprov je roza. No mislm da se bo zdej ta medo selu v otrosko sobico.
Ja no, sm rekla da ni tak...k pa res nicesar ne pricakujes pa zna vseen presenett. Zadnje valentinovo se zmenva, da si ne kupva nic. Jst sm misnla da sva se to dogovorila. No k sm za valentinovo hotla nekam jit, se hocem usest v avto in na mojem sedezu sedi velik me to you medvedek v rokah pa drzi sopek vrtnic, tko da je blo res lepo presenecenje.
Al pa 1x sm za miklavza cev dan tezila kako mi lahko ni nicesar kupu, on pa se mi je samo smeju. Zvecer predn je sov pa v nocno mi pa prnese v lep papir zavit cd in gre. Ko sem odpakirala cd sem ugotovila da je nov cd big footov, ki sem si ga res zelela. Ker pa on ni njihov fan in ker sem na njih slisala ze marsikatero kritiko, sem bila resnicno presenecena nad darilomuser posted image
Ce pa mu recem, da bi me veckrat lahko presenetu, mi pa rece, da nima on tok casa po trgovinah hodt k jstuser posted image

Trsica sej ne da ti kvarm veselje sam cep se lahko odlusc mislm da tut 14 dni pred porodom. Sam ce so prisotni popadki bo pomoje prej.

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4343
8.1.2011 11:15:16   
cukica
trsica srečno,....user posted image user posted image in naj ti to čakanje hitro mine,....

Jaz mam danes pa tok nizek sladkor,da mi je kr slabo,tko,da se grešim s sladkarijami.V petek grem na testiranje za streptokoko.Drgač pa grem danes zvečer z mojim dragim v kitajsko na eno romantično večerjo,če ne pride kaj vmes.

Nič mejte se pa vam še kaj pišem,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 4344
8.1.2011 11:38:31   
ninchi9
Trsica - ja, to bi naj bil čep - začelo se je!! Še malo, pa se boste cartali, juhuuser posted image user posted image Jaz bi tudi user posted image

Lil - ti si mi taka frajerka - kot da ne bi rodila. user posted image Vsa polna energije in tak na easy - ti prav zavidam user posted image In lepo je slišat, da user posted image user posted image lepo napredujeta.

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 4345
8.1.2011 12:02:49   
Tisia
hvala vsem za lepe želje,teyla(vaistinu se rodi) srečen božič tudi tebi,
pojedina je bilauser posted image  mi je še sedaj slabouser posted image ...pa z mojim sva se malo cartalauser posted image user posted image  in je več kot očitno da od tega dobivam krče,spet jih imam in to zelo... pa ravno se je stanje malo umirilo,tako da se od danes samo žgečkavauser posted image user posted image ....
no če katera hoče rodit prej ji priporočam eno dobro terapijouser posted image in bo šlo hitrouser posted image
ninchi super da sta uredila z user posted image  user posted image in krasno da vidiš da je tudi njemu hudo, ker včasih pozabimo da nimamo samo mi težko opravilo ampak ga imajo tudi oni..prenašati nasuser posted image ...
foxylady upam da bo vse ok ,držim pesti v pon.user posted image
lil ti si pa polna energije ,le tako naprejuser posted image super dauser posted image user posted image  napredujeta user posted image ..jaz sem bila s 1 tudi taka..pri 2 sem bila veliko bolj otožna..upam da bom sedaj tudi polna energije saj imam veliko pomoči doma in ne bom za vse sama,to mi je najbolj pomembno za prve dni ko pridem domov.
trsica pri tebi se je očitno že začelo,čakamo novičkeuser posted image  srečnouser posted image
tamy82 ja lepo je ko so prazniki in tisto vzdušje, ampak saj bo kmalu pomlad in bomo polne energije za naše user posted image
no sedaj grem poslikat stvari še ki sem nabavila in pripopam v album..imam pa čisto vse pripravljeno zaradi teh krčev...na koncu bom pa čez rok  rodila,boste videleuser posted image user posted image

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 4346
8.1.2011 12:16:40   
tamy82
Kako je lepo brat, da vas vaši user posted image razvajajo! user posted image Če si kdaj zaslužimo, si verjetno zdej res user posted image

biljana lepo, da ste tako fajn praznovali. Mam pa tudi jaz v planu user posted image , da bi s tem sprožila porod, ampak bom raje še kakšna dva ali tri tedne počakala. user posted image
Ti pa počivat danes, da ne boš šla tudi ti v P! user posted image

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 4347
8.1.2011 12:16:57   
hel32
user posted image user posted image user posted image user posted image Napišem post, pa mi objavi eno črkouser posted image user posted image user posted image

No, da se še malo javim, sicer preberem samo zadnji 2 strani, več, žal, ne utegnem, ker mi mali vzame večina časa. Poleg običajnih nosečniških "radosti", kot so nenehno otrdevanje trebuha, bolečine v križu, medenice, pikanje špikanje, povsod okoli,...sem fasala še krčne žile, kljub temu da nosim nogaviceuser posted image user posted image skratka, posledice nenehnega sklanjanja, in NE POČIVANJA, kaj hočem, tako pač je pri 3jem otroku.

Pri nas so tudi priprave za novo članico v polnem tekuuser posted image user posted image , večina stvari je opranih in v omari, sam tetra plenice še čakajo na svoj dan D, ko se mi bo da jih zlikam, ker jih je ogromno 50user posted image user posted image , nekaj malega še moram dokupit, kako toplejšo kapico, pa rokavičke,...
Zase imam torbo že na pol pripravljeno, no, dokupit morem še vložke, une moje slavne MASMI, ki so mi res ful fajne, so ful velike, do pol riti, in nič ne pride skozi, une, ko jih imajo v P, so neke male pa 2 moreš imet namontirana, in, potem, hodiš ko ena pof*** racauser posted image user posted image , pa nekaj mrežastih gat, za rezervo, ja pa plenice za novorojenčkauser posted image to bi pa pozabila, grem lepo to vse sama drugi teden nabavit, ko imam, upam, da zadnjo kontrolo za cuker, imam neko pravilo, da do 37. tedna naj bi imela vse pripravljeno, potem pa lahk komot rodim, no, posteljico je še treba premontirat dno dvignit, pa baldahin namontirat, sam, to je v roku 10 min narejeno.

Trsica, če si že na poti v P, ti želim čim manj bolečin.

Foxy Lady, tebi pa veselo nakupovanje, in uživaj, še danes:

Aja, pa končno smo se dogovorili za ime naše prinčipeseuser posted image user posted image user posted image , pa še glede 4 člana, samo za 1x jaz pravim no waj, imam dovolj radostiuser posted image

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 4348
8.1.2011 12:17:05   
lil_
Sicer nevem kje je vidt to energijo, ampak taka smuser posted image

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 4349
8.1.2011 12:17:42   
tamy82
biljana sej pomlad bo res še bolj super kot ti zimski prazniki, ker bomo mele že vse naše user posted image za crtat ... tako da se tega še bolj veselim user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?