|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
7.1.2011 20:46:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu birdy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2601
   [Brisano sporočilo]
7.1.2011 20:58:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2602
   [Brisano sporočilo]
7.1.2011 20:59:19   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2603
   RE: malčki palčki februarčic 09/V.del
7.1.2011 21:26:42   
Katjusa
čer....

baki za službicouser posted image user posted image user posted image user posted image men se zdi tud to vredu polača če sta malica in potni urejeni... jst bom če bom imela isto.... s tem da pač dobim potne in malico in bo vsega slupi nakazano okol 900-950€

Evauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jst bila na bazenu sama s tremi otročkiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image je šla še sosedova punca zraven pa ne zna plavatuser posted image sem misla da bomo samo v čofotalnikuuser posted image user posted image user posted image user posted image , gužva je bila ful no ko se je folk mal razpršil potem je pa tud flori odvrgel rokavčke in je soseda dobila pol je imela enga no počasi smo prešli na to da sej jima jst metala vsakemu en rokavček ona 2 sta pa plavala ponjuser posted image user posted image user posted image user posted image beni je pa večino časa mene špricaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image užival smo na ful in verjetno bomo kmalu ponovili.....user posted image user posted image user posted image user posted image
Čebelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

user posted image
user posted image

zdej grem pa jst tele slikice miriju kazatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
7.1.2011 21:27:43   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

NE VEM ZALAK MI NI VSEH TREH SLIK OBJAVLuser posted image

sem hotla popravit pa ne gre sem si pa ogledala... luštni boste spet:))))user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tvoja bluza mi je ful dobrauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2605
7.1.2011 21:51:27   
Urša08
čer

Mi smo prišli domov po treh dneh, prej smo bili kar pri mojih v Lj. Je pa kar boleče bit doma brez Eva ko te vse spominja nanjo. Danes se je stanje malce izboljšalo in ji dodajajo še 9% kisika, upam da bo do nedelje že sama lahko dihala. V nedeljo imam plan tam ostati pri moji princeskici. Si ful želim da bi jo končno lahko mal pocartala in ne samo gledala. Smo pa danes zjutraj prvo mogli it do pediatrinje s tamalima, ima Žiga vnetje ušesk. Tko da trenutno če povem po pravici sploh ne vem kako še funkcioniram. Je vse skup zlo težko.

Hvala ker mislite na mojo princeskico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
7.1.2011 21:56:33   
birdy
Urša, še vedno držim pesti za vas. Pa super da gre Evi boljeuser posted image user posted image  Sej bo, še malo pa boš skoz pri njej, pol pa čist še malo pa boste doma. Za Žigca pa user posted image , naj se hitro pozdraviuser posted image
A Eva ma masko, a ma brčice?

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
7.1.2011 22:01:56   
Urša08
Birdy Eva je priklopljena na umetno dihanje ker sama ne sme dihati ker jo to preveč utrudi. Hrano dobi po večini po infuziji , mojega mleka pa 20ml kar ji povečujejo ker ga prebavlja. Saj je brez veze da vas obremenjujem s podrobnostmi. Vi čuvajte svoje zakladke. Pa če maš možnost vzem tamali zdele vn iz vrtca ker so ti virusu v porastu. 

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
7.1.2011 22:06:34   
birdy
Urša, nič nas ne obremenjuješuser posted image  Aja, rpov na umetno dihanje je priklopljena, o božicauser posted image
Za vrtec pa študiram ja... Me je tale tvoja situacija precej pretresla... pa še pediatrinja nazadnje...
Mislimo nate veš, ti pošijamo dobre misli in moč da boš zdržala vse skupajuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
7.1.2011 22:10:25   
sjmm
birdy......en kupuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image k dons tud ni bil tvoj danuser posted image

tamika....hvala za linke in hvala tvojmu za vso prijaznost in podatkeuser posted image user posted image ..smo še v fazi odločanja, najbolš bi blo še mau stisnit, da poteče lizing, pol pa se neki čist na frišn odločat

kolumbo...itak bosta spet carska , vidva imaa res fuuul okususer posted image user posted image user posted image ...ej ju3 se lahk kej oglasitauser posted image

urša.....joj, verjamem, da je težko brez bejbike doma...sam lej, en,dva, tri pa bo spet v varnem naročju družine, zdej jo pa itak vsi v srčkih nosite skoz in ona to čuti in se bo lepo in hitro pozdravila..pa še mi vsi fuuul mislimo nanjo in na vse vas, pa še en košek user posted image user posted image user posted image user posted image za Žigca...pa še zate mami k si tko močna...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aja, sam še novica tedna....LANČICA JE POPRAVLENAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...SPLOH NI BLO NČ POSEBNEGA,SAM VSI SO TAKI BUTLI, DA TAKEGA ORNING AVTA SPLOH POPRAVT NE ZNAJOuser posted image ...V GLAVNEM, OD JU3 SMO SPET MOBILNIuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
7.1.2011 22:12:55   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Birdy Eva je priklopljena na umetno dihanje ker sama ne sme dihati ker jo to preveč utrudi. Hrano dobi po večini po infuziji , mojega mleka pa 20ml kar ji povečujejo ker ga prebavlja. Saj je brez veze da vas obremenjujem s podrobnostmi. Vi čuvajte svoje zakladke. Pa če maš možnost vzem tamali zdele vn iz vrtca ker so ti virusu v porastu. 

URŠA...NIČ NAS NE OBREMENJUJEŠ, SEJ NAS FUL SKRBI, SPLOH ČE NE VEMO KAKO IN KAJ GRE TVOJI PRINCESKI IN TI LE PODELI Z NAMI BOLEČINO IN ŽALOST...PA KOMAJ ČAKAMO, DA BOŠ Z NAMI DELILA TUDI VESELJE KO BO EVICA NA POTI DOMOV

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
7.1.2011 22:43:15   
petrušk_

IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

meni se dopade tale user posted image ... huuuuuuuuuuudo user posted image user posted image

user posted image

kolumbo, ti si bolj stajliš ... kako se uskladit z user posted image ... no, kako ga oblečt, da se usklajava user posted image

NJEGOVA obleka v  čim bolj podobnem rjavem odtenku, srajca in kravata pa lahko:

1. rjava srajca zelena kravata
2. zelena srajca -rjava kravata
3. temno zelena srajca - svetlo zelena kravata ali
4.. svetlozelena srajca- temno zelena kravata

varjanta odebeljeni tisk se men najbl dopadeuser posted image

A KEJ VEŠ KOK MA CENE? A SI TI ŽE KEJ KLICALA AL KAKO SI TO ZVOHALAuser posted image

tud men je ta čist huda kombinacija....bravo bejbaaaaaaaaaaa

pa kolumbo...še enkrat tenx za vse cunce...res si super....pa fuuulll lepe cunje, sploh ne bi človk nikol rečt, da so dale že 3 fantke čez....ful stajliš vse....sm že pokombinirala par stvari...hehehehe
tenkju again.....

petrušk_

Neposredna povezava do sporočila: 2612
7.1.2011 22:43:30   
petrušk_

pikica....za 4 karavana

kolumbo....sej dedec je rekel,da brez ekrančka ga sploh ne vzame,tko da ta s slike avtomatsko odpade....se mi zdi,da se tvoja zgodba ponavljauser posted image

dedec je popustiluser posted image user posted image user posted image .....sem tok časa omenjala velik prtlažnik in drsna vrata,da je na koncu reku,da ga bom itak jaz vozila in da je okuser posted image user posted image user posted image ....ne bomo sicer tega vzeli,bo še pogledal-sej ne mudi se res neuser posted image

hehe...bravo čebela....si le zmagala...superca....
sj po vseh borbah in tihih mašah je že mogu mal popustit, a???user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
7.1.2011 22:43:55   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: baki

a vete da je mene zdej prijelo da bi mela še engauser posted image user posted image user posted image sam ne prej ko čez eno leto prej morem službo porihtatuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
navijamo....takoj ko boš pripravljena....

petrušk_

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
7.1.2011 22:44:06   
petrušk_

meni se dopade tale user posted image ... huuuuuuuuuuudo user posted image user posted image

user posted image

kolumbo, ti si bolj stajliš ... kako se uskladit z user posted image ... no, kako ga oblečt, da se usklajava user posted image

NJEGOVA obleka v  čim bolj podobnem rjavem odtenku, srajca in kravata pa lahko:

1. rjava srajca zelena kravata
2. zelena srajca -rjava kravata
3. temno zelena srajca - svetlo zelena kravata ali
4.. svetlozelena srajca- temno zelena kravata

varjanta odebeljeni tisk se men najbl dopadeuser posted image

A KEJ VEŠ KOK MA CENE? A SI TI ŽE KEJ KLICALA AL KAKO SI TO ZVOHALAuser posted image

črte so ZLATE  user posted image ... TALE KIKLA JE 50 €

zakoon...pa sploh ni drago...res super zadevca....bo treba k tej šivilji k se bomo nekoooččččč dddaaallleeeččč ženillllllluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
7.1.2011 22:44:29   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: baki

tk nika sem glih nesla spat.sem dons dobla paket od karitasa.so mi poslali po pošti da naj grem dvignit paket.sem full velik dobla.user posted image user posted image user posted image .

hejjj..karitas...bejba povej kaj ti fali, da ti mal pomagamo....rabiš kej? karkoli?

petrušk_

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
7.1.2011 22:44:39   
petrušk_

ČEBELA sam d so ti cotke kuluser posted image user posted image user posted image ....vse so do največ 68 cifra....tut če na kakšnem bodyju piše d je 74 al pa 80 oz vse kar ni od HMja je ziher za 1-2 cifre manjše kot piše na listku od cotk.....EJ rabš sam še dekco AVTO iz Mothercare ZDEJ JE ZNIŽANA, pa boš total u stilu tko k jestuser posted image . AJA UNE VIJOLA HLAČE SO ZA HANO  če so ji sploh še prav...jih je Rokso dobil za Miklavža, sam nimam nč za vijola kombiniratuser posted image  joj ta moja žlahta obožuje kupovat premejhno in po možnosti še za punčko.....res jih ne štekam......
Prstan sva že naročila, ga je treba čakat en mesec....ker ga je mogu že plačat, ga že boli glavauser posted image  in do nadaljnega morm bit tih k mi še zdej ni jasn d sm ga uspela prepičat, ..........  vidmpa d si tut ti dons uporabila ves svoj ovnovski šarmuser posted image user posted image user posted image user posted image in ga prepričala za 807....zdej mormo za Pižojčka še SJMM prepričatuser posted image

PETRUŠK EJ TI SI ZAKON....ŠE BL FACA K SM SI PREDSTAVLJALA ( PRAVJO D SO BOHINJKE ZAJJJJuser posted image user posted image user posted image )  ti si pa res prva liga in mi je res v veselje d smo se spoznal tut u živo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ajej...že farbam....jst lohk rečem zate totalno isto .... sm res vesela da sm te spoznala...super si....komi čakam da ti pridem nohte spedenat in spoznam še tvojo družino!!!!
čebela ti pa tud...da se nauš kej prikrajšano počutla, sam odgovarjam na kolumbijin komentaruser posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

Neposredna povezava do sporočila: 2617
7.1.2011 22:44:46   
petrušk_

ČEBELA sam d so ti cotke kuluser posted image user posted image user posted image ....vse so do največ 68 cifra....tut če na kakšnem bodyju piše d je 74 al pa 80 oz vse kar ni od HMja je ziher za 1-2 cifre manjše kot piše na listku od cotk.....EJ rabš sam še dekco AVTO iz Mothercare ZDEJ JE ZNIŽANA, pa boš total u stilu tko k jestuser posted image . AJA UNE VIJOLA HLAČE SO ZA HANO  če so ji sploh še prav...jih je Rokso dobil za Miklavža, sam nimam nč za vijola kombiniratuser posted image  joj ta moja žlahta obožuje kupovat premejhno in po možnosti še za punčko.....res jih ne štekam......
Prstan sva že naročila, ga je treba čakat en mesec....ker ga je mogu že plačat, ga že boli glavauser posted image  in do nadaljnega morm bit tih k mi še zdej ni jasn d sm ga uspela prepičat, ..........  vidmpa d si tut ti dons uporabila ves svoj ovnovski šarmuser posted image user posted image user posted image user posted image in ga prepričala za 807....zdej mormo za Pižojčka še SJMM prepričatuser posted image

PETRUŠK EJ TI SI ZAKON....ŠE BL FACA K SM SI PREDSTAVLJALA ( PRAVJO D SO BOHINJKE ZAJJJJuser posted image user posted image user posted image )  ti si pa res prva liga in mi je res v veselje d smo se spoznal tut u živo.
vijola?rdeče hlačke sem vidlauser posted image ...bom še 1x pregledalauser posted image .....sem bolj na hitro se napasla na mini cunjicah,ker mi je Hana hotla kape jematiuser posted image .....dokler ni 807 doma na dvorišču,se ne bom nič veselilauser posted image ....petrušk je pa ena simpatična gofljauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...zato pa je 1,5h minila ko keksuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ja še dobr da me šefica ni nč grdo gledala...sm podaljšala šiht do pol 2huser posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
7.1.2011 22:44:52   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Evo, moji otroci spijo. Ob sedmih sta punce omagale, zdele pa še naš dečko. Dons smo bile spet cel popoldne same, moj ma popoldansko. Sem pa vseen uspela obe stuširat, pa tamalga skopat, kok je uživu, se je kr smejuuser posted image  Sem pa vseen dons nardila dve manjši neumnosti. sem šla tamalmu nohte strižt in sem ga ponesreč urezala mal, mu je mal kri priteklauser posted image  Tko da sem pol kr nehala. Pol sem pa kruh rezala sem paše sebe zarezala, prov smotan, mal pod kotom in kr globok, matr me pečeuser posted image  Kri je seveda kr lila, sem se že bala da bom mogla tasta poklicat da me km pelje, no, sam pol k se je pa mal ustavil sem pa vidla da ni hujšgauser posted image  
Aja, pred tem se mi je pa Kristi v gatke ukakala, jo ne silim doma v plenico, jo itak noče met. Pa je pridno lulala, za kakat pa se ji neki ni izšlo. Sem spravla tist kakec ven iz gatk, stopim iz kopalnice in ugotovim da se je še Medo polulu v predsobi. Ampak glede na to da je bla fejst velka luža ga je očitno ornk tiiščal. Ja, pa sem še tisto pucalauser posted image  Ne, ni danes moj danuser posted image
Kolumbo, bi te prosila če mi sporočiš svojo cifro, so mi šle vse cifre po gobeuser posted image

vidim da rabiš eno dozo
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
7.1.2011 22:45:02   
petrušk_

EVO SRAJCA IN KRAVATA

[/link]

REKLC, SRAJCA IN KRAVATA

user posted image

IN MOJ "BEDN" KOSTIM S SRAJCO

[link=http://album.ringaraja.net/index.php?page=image&ID=156131#imageShow]

wawwww...čist hudoooooooooooooo

sj tud tvoj je ok....sam če boš pa to od tamike kaufnla bo pa še bl zakonnnnnn

petrušk_

Neposredna povezava do sporočila: 2620
7.1.2011 22:45:14   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

čer

Mi smo prišli domov po treh dneh, prej smo bili kar pri mojih v Lj. Je pa kar boleče bit doma brez Eva ko te vse spominja nanjo. Danes se je stanje malce izboljšalo in ji dodajajo še 9% kisika, upam da bo do nedelje že sama lahko dihala. V nedeljo imam plan tam ostati pri moji princeskici. Si ful želim da bi jo končno lahko mal pocartala in ne samo gledala. Smo pa danes zjutraj prvo mogli it do pediatrinje s tamalima, ima Žiga vnetje ušesk. Tko da trenutno če povem po pravici sploh ne vem kako še funkcioniram. Je vse skup zlo težko.
Hvala ker mislite na mojo princeskico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

đe eno veliko dozo za obe, in da boš svojo princesko čimprej dobila v roke....
mislimo na vas, da se vse zrihta....
tud na žiga, da se ušeska čimprej pozdravijooooooo

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
7.1.2011 22:48:58   
petrušk_
uffff...sm se komaj prebila čez vse, k ste tolk načvekale, zj pa z  mojim kavč peglava, malček je pa glih dobr zaspal...že spet 100 taužntkrat vn iz sobe probat če bo mogoč lohk še mal potegnilaaaaaaauser posted image user posted image user posted image
pa se nisva vdala....komi čakam da ležem v pojstlo, k sm čist zmozgana, smo prej šibnli še v postojno v cicibana kupt ene podložene čevlčke in pa copatke....smo za oboje dal 40 eur, tko da smo noro dobr skoz pršliiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image

morm mal ovsenih palčk pa jogurta pogrickat...me neki daje.......mojster lakotaaaaaaaaa

petrušk_

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
7.1.2011 23:23:42   
birdy
Zdej pa mal držte pesti za nas da se Lev ne okuži. Očitno ma Neli vnetje ušes, jamra, dobla je calpol, pa upam da zdrži do jutra, če ne moj leti z njo k dežurnemu. Ah sranjeuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
   [Brisano sporočilo]
8.1.2011 0:34:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu birdy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2624
   [Brisano sporočilo]
8.1.2011 0:36:39   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......