|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/V.del
7.1.2011 19:27:57   
baki
tamika....zelo lepo krilouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
7.1.2011 19:28:01   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: baki

tk nika sem glih nesla spat.sem dons dobla paket od karitasa.so mi poslali po pošti da naj grem dvignit paket.sem full velik dobla.user posted image user posted image user posted image .
user posted image user posted image user posted image .....če kaj potrebuješ,povej!

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
7.1.2011 19:30:11   
baki
hvala čebel zelo si prijazna.saj nam zaenkrat ne manjka kaj.je denarja res bol malo,pa se kr znajdemo.....grem v službouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
7.1.2011 19:40:05   
TAMIKA3

hvala čebel zelo si prijazna.saj nam zaenkrat ne manjka kaj.je denarja res bol malo,pa se kr znajdemo.....grem v službouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image kam pa?

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
7.1.2011 19:40:15   
Čebel@

no samo da veš,da smo ti pripravljene pomagat in da ti ne sme biti nerodno rečtuser posted image ....kako greš v službo?si jo dobila?

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
7.1.2011 19:40:39   
TAMIKA3

tamika....zelo lepo krilouser posted image user posted image user posted image

meni je tudi takoj v oči padlo user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
7.1.2011 19:40:45   
baki
mater sem napisala celo litanijo pa me vn vržeuser posted image .na kratko.grem v službo,na firmo ki je prevzela prevent(boxmark),bom pa spet šivala.mi drugi mesec poteče nadomestilo od zavoda,tk da nisem nč razmišlala.bolje majhna plača kot pa nič.

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
7.1.2011 19:41:18   
Čebel@

mater sem napisala celo litanijo pa me vn vržeuser posted image .na kratko.grem v službo,na firmo ki je prevzela prevent(boxmark),bom pa spet šivala.mi drugi mesec poteče nadomestilo od zavoda,tk da nisem nč razmišlala.bolje majhna plača kot pa nič.
boljš kot ničuser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
7.1.2011 19:44:06   
baki
gola plača+pop.dodatek+malica+(prevoz imamo organiziran,avtobus)=650e

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
7.1.2011 19:44:40   
Čebel@

gola plača+pop.dodatek+malica+(prevoz imamo organiziran,avtobus)=650e
pa sej to pa ni tko malouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
7.1.2011 19:47:13   
baki
bom mela 350e več kot imam zdaj.to je pa vredu a neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .sem zelo vesela saj morem it malo med ljudi..zdej bo pa dedec vidu kaj je met cel pop.otrokeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
7.1.2011 19:49:43   
baki
nik je zaspal.sem ga naštudirala.ne rabim več sedet zraven.zdj ga dam not pa vrata pustim odprta pa grem na rruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,ko ga imam na hodniku.sam da me čujeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
7.1.2011 19:53:47   
baki
hallo,,,,,,kje ste pa zdaj?čebel a si si šla sendvič narestuser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
7.1.2011 19:55:32   
baki
tamika.....a tvoji user posted image user posted image user posted image user posted image že spijo.oz.če so že v postlah

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
   [Brisano sporočilo]
7.1.2011 19:56:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu baki)
  Neposredna povezava do sporočila: 2590
   [Brisano sporočilo]
7.1.2011 19:57:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2591
7.1.2011 19:58:17   
Čebel@

hallo,,,,,,kje ste pa zdaj?čebel a si si šla sendvič narestuser posted image
sem ga glihkar nehala jestiuser posted image ....res sem vesela,da gre na boljeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
7.1.2011 19:59:44   
Čebel@
kolumbo.....joj kok te more imet Šime rad-mene bi dedec že zdavnej fentaluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
7.1.2011 20:06:39   
baki
sem pa res malo večerna.ni dedca doma.je pop.pa visim tleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
   [Brisano sporočilo]
7.1.2011 20:08:17   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2595
7.1.2011 20:14:43   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

ČEBELA sam d so ti cotke kuluser posted image user posted image user posted image ....vse so do največ 68 cifra....tut če na kakšnem bodyju piše d je 74 al pa 80 oz vse kar ni od HMja je ziher za 1-2 cifre manjše kot piše na listku od cotk.....EJ rabš sam še dekco AVTO iz Mothercare ZDEJ JE ZNIŽANA, pa boš total u stilu tko k jestuser posted image . AJA UNE VIJOLA HLAČE SO ZA HANO  če so ji sploh še prav...jih je Rokso dobil za Miklavža, sam nimam nč za vijola kombiniratuser posted image  joj ta moja žlahta obožuje kupovat premejhno in po možnosti še za punčko.....res jih ne štekam......
Prstan sva že naročila, ga je treba čakat en mesec....ker ga je mogu že plačat, ga že boli glavauser posted image  in do nadaljnega morm bit tih k mi še zdej ni jasn d sm ga uspela prepičat, ..........  vidmpa d si tut ti dons uporabila ves svoj ovnovski šarmuser posted image user posted image user posted image user posted image in ga prepričala za 807....zdej mormo za Pižojčka še SJMM prepričatuser posted image

PETRUŠK EJ TI SI ZAKON....ŠE BL FACA K SM SI PREDSTAVLJALA ( PRAVJO D SO BOHINJKE ZAJJJJuser posted image user posted image user posted image )  ti si pa res prva liga in mi je res v veselje d smo se spoznal tut u živo.
vijola?rdeče hlačke sem vidlauser posted image ...bom še 1x pregledalauser posted image .....sem bolj na hitro se napasla na mini cunjicah,ker mi je Hana hotla kape jematiuser posted image .....dokler ni 807 doma na dvorišču,se ne bom nič veselilauser posted image ....petrušk je pa ena simpatična gofljauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...zato pa je 1,5h minila ko keksuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2596
7.1.2011 20:16:58   
baki
že zeham ko slon.nč grem po uno škatlo v avto.pol pa u pižamo pa na kavčuser posted image noč noč

Neposredna povezava do sporočila: 2597
7.1.2011 20:19:09   
baki
nč kr nej ostane v avtu.sem preverrla vremensko in nebo minusa.tk da bo mula kr edvin jutriuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2598
7.1.2011 20:36:47   
birdy
Evo, moji otroci spijo. Ob sedmih sta punce omagale, zdele pa še naš dečko. Dons smo bile spet cel popoldne same, moj ma popoldansko. Sem pa vseen uspela obe stuširat, pa tamalga skopat, kok je uživu, se je kr smejuuser posted image  Sem pa vseen dons nardila dve manjši neumnosti. sem šla tamalmu nohte strižt in sem ga ponesreč urezala mal, mu je mal kri priteklauser posted image  Tko da sem pol kr nehala. Pol sem pa kruh rezala sem paše sebe zarezala, prov smotan, mal pod kotom in kr globok, matr me pečeuser posted image  Kri je seveda kr lila, sem se že bala da bom mogla tasta poklicat da me km pelje, no, sam pol k se je pa mal ustavil sem pa vidla da ni hujšgauser posted image  
Aja, pred tem se mi je pa Kristi v gatke ukakala, jo ne silim doma v plenico, jo itak noče met. Pa je pridno lulala, za kakat pa se ji neki ni izšlo. Sem spravla tist kakec ven iz gatk, stopim iz kopalnice in ugotovim da se je še Medo polulu v predsobi. Ampak glede na to da je bla fejst velka luža ga je očitno ornk tiiščal. Ja, pa sem še tisto pucalauser posted image  Ne, ni danes moj danuser posted image
Kolumbo, bi te prosila če mi sporočiš svojo cifro, so mi šle vse cifre po gobeuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
7.1.2011 20:43:54   
sjmm
čer!

pri nas je bil nor haus ceu popoldne...za kosilo so se mi neki prtoževal k sm brokoli v omako dala...mislm, sm skor znorela, pol mi je tetka s krvavca zadala še poslovilca...sm spet mela 1urni šou na sekretu...ma dons tud moj dan ni...pa dec je skoz doma...ajdi, no, sej je lušn...sam mulci so čist podivjan, če je še on za komando doma,pol sm jim pa zvečer pol ure palačinke pekla...sm 2x maso delala tok so bli prestradani, zdej pa mala 2 v pojstli, ta velka sta se pa šla s cuckom luftat, ker sta dons nemogoča..ju premetava 1000/uro

sej sm vas brala, mogoče vas še kej pokomentiram...najbol pa mi je v uč padu prstan od kolumbo...tvoj šime je pa res od sileuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...moj prav d je že dost velik daril da mi je kao dovolu d mamo še Majkijauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......